Επένδυση στο TRON (TRX) – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Από τότε που η TRON (TRX) εισήλθε στην αγορά κρυπτογράφησης το 2017, είχε μια από τις πιο φωνητικές ακολουθίες στον τομέα. Αυτό το νόμισμα αξιοποίησε αυτήν την υποστήριξη της κοινότητας και τις μοναδικές τεχνικές πτυχές της για να γίνει ένα από τα κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα στον κόσμο όσον αφορά το όριο αγοράς. Πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι χρειάστηκε μόνο TRON δύο χρόνια για να ολοκληρώσει αυτό το έργο.

Τι είναι το TRON (TRX)?

Το TRON είναι μια αποκεντρωμένη εικονική μηχανή που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην εισαγωγή του αποκεντρωμένου διαδικτύου. Ομοίως με το Ethereum, το TRON επιτρέπει στους προγραμματιστές της Dapp να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν σύνθετα πρωτόκολλα μέσω έξυπνων συμβολαίων που ζουν στο εγγενές blockchain του. Σήμερα η πλατφόρμα είναι πιο γνωστή για τις ταχύτητες συναλλαγών και τον ζωντανό CEO της.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα έχει δυνατότητα 2000 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο. Αυτή η απόδοση θέτει το TRX στο ίδιο επίπεδο με τους κύριους επεξεργαστές πληρωμών όπως το PayPal. Το καλύτερο από όλα, το TRON έχει μηδενικά τέλη συναλλαγής. Μπορείτε να στείλετε ένα εκατομμύριο δολάρια σε TRX σε οπουδήποτε στον κόσμο σε δευτερόλεπτα και ποτέ δεν πρέπει να πληρώσετε αμοιβή.

Για να κατανοήσετε το μνημειώδες έργο που επιδιώκουν οι προγραμματιστές της TRON, είναι σημαντικό να κατανοήσετε λίγο το αποκεντρωμένο διαδίκτυο. Το αποκεντρωμένο Διαδίκτυο διαφέρει από το Διαδίκτυο στο οποίο έχετε συνηθίσει με ορισμένους βασικούς τρόπους. Κατά κύριο λόγο, δεν υπάρχουν εταιρείες φιλοξενίας. Αντ ‘αυτού, ολόκληρο το Διαδίκτυο διευθύνεται από προσωπικούς χρήστες.

Μέχρι πρόσφατα, η ιδέα ενός αποκεντρωμένου ιστού φαινόταν αδύνατη. Η υπολογιστική δύναμη του κόσμου δεν ήταν ακόμη ισοδύναμη. Ωστόσο, η διαφανής φύση των δικτύων blockchain τα καθιστά ιδανικά για μια τέτοια εργασία. Αυτός είναι ακριβώς ο ρόλος που επιδιώκει να αποκτήσει η TRON.

Ιστορία του TRON (TRX)

Η ιστορία του TRON ξεκινά στις αρχές του 2017. Εκείνη την εποχή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Τζάστιν Σαν επίσημα ξεκίνησε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα τη Σιγκαπούρη, γνωστή σήμερα ως Ίδρυμα TRON. Η αποστολή αυτού του οργανισμού ήταν να χτίσει την υποδομή για ένα αποκεντρωμένο διαδίκτυο και να παρέχει ένα δημοκρατικό σύστημα για τη διαχείριση του νέου δικτύου.

Συγκεκριμένα, η Sun δεν είναι ξένη στον τομέα της FinTech. Πρώτον, είναι ένα υπόδειγμα του ιδρυτή της Alibaba, Jack Ma. Εκπληκτικά, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Ma’s Hupan και μέσα σε μήνες πήγε στις λίστες Forbes «China 30 under 30» και «Asia 30 under 30». Πριν από την εισαγωγή του TRON, ο Sun είχε ήδη κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του στον τομέα blockchain.

Για παράδειγμα, η Sun ήταν ΚυματισμόςΕπικεφαλής εκπρόσωπος στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας. Αυτή η θέση τον έφερε σε επαφή με το δίκτυο ανθρώπων που θα χρειαζόταν μια μέρα να κάνει την ιδέα του TRON πραγματικότητα. Ίδρυσε επίσης μια εξαιρετικά δημοφιλή εφαρμογή ζωντανής ροής που ονομάζεται Peiwo. Επί του παρόντος, η εφαρμογή έχει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες σε όλη την Κίνα.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η Sun ενσωμάτωσε το TRON στο Peiwo μόνο μήνες μετά την εξαγορά. Αυτή η ενσωμάτωση βοήθησε στην ενίσχυση της θέσης της TRON στην περιοχή. Επιπλέον, η στρατηγική επέκτεινε σημαντικά την ενεργή βάση χρηστών του TRON.

TRON (TRX) Ανύψωση ICO

Η κυκλοφορία του TRON ήταν μεγάλη υπόθεση. Το 2017 TRON Foundation ICO έθεσε 70 εκατομμύρια δολάρια για περαιτέρω ανάπτυξη του οικοσυστήματος TRON. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επενδυτές έλαβαν μάρκες TRX σε αντάλλαγμα για το BTC ή το ETH τους. Κατά τη στιγμή της πώλησης, τα διακριτικά TRX είχαν αγοραία αξία μόλις 0,0019 $.

Τα διακριτικά TRX είναι τα βοηθητικά διακριτικά που εκδίδονται από το Ίδρυμα TRON ως μέσο νόμισμα για όλα τα διακριτικά που βασίζονται σε TRC. Αυτά τα διακριτικά βρίσκονται στο MainNet και διευκολύνουν τις εύκολες συναλλαγές σε ολόκληρο το blockchain.


Μέχρι το 2018, η Sun είχε ωθήσει την TRON στα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Αυτή η επιτυχία έδωσε στους προγραμματιστές της πλατφόρμας τους πόρους, την εμπειρία και το κίνητρο να ξεκινήσουν το δικό τους blockchain. Αυτή η απόφαση επέτρεψε στο TRON μεταναστεύω την πλατφόρμα από διακριτικά ERC-20 που βρίσκονται στο δίκτυο Ethereum, σε μάρκες TRX που χρησιμοποιούν το φυσικό πρωτόκολλο της TRON.

Εξουσιοδοτημένη απόδειξη πονταρίσματος (DPoS)

Το δίκτυο TRON βασίζεται σε ένα Delegated-Proof-of-Stake (DPoS) μηχανισμός συναίνεσης για την ασφάλεια του blockchain. Ένα DPoS είναι παρόμοιο με έναν μηχανισμό συναίνεσης απόδειξης συμμετοχής στο ότι επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν παθητικό εισόδημα κάθε φορά που ποντάρουν τις συμμετοχές τους σε ένα πορτοφόλι δικτύου.

Αρχική σελίδα TRON

Αρχική σελίδα TRON

Ποντάρισμα TRON (TRX)

Το στοίχημα εξυπηρετεί δύο κρίσιμους σκοπούς. Πρώτον, επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν παθητικό εισόδημα. Κυρίως, διατηρεί το δίκτυο ασφαλές. Στο οικοσύστημα TRX, οι χρήστες ποντάρουν το TRX τους σε αναλογία 1: 1. Όσο περισσότερο ποντάρουν, τόσο περισσότερη δύναμη TRON κερδίζουν. Το TRON Power είναι ζωτικής σημασίας στο δίκτυο TRON. Πρώτον, είναι αυτό που χρησιμοποιεί η κοινότητα για να ψηφίσει υπέρ των αντιπροσώπων. Συγκεκριμένα, μετά από τρεις ημέρες, ένας χρήστης μπορεί να επιλέξει να μετατρέψει το TRON Power σε TRX.

DPoS εναντίον PoS

Σε αντίθεση με ένα σύστημα PoS, σε ένα σύστημα DPoS, μόνο οι εκλεγμένοι κόμβοι μπορούν να εγκρίνουν μπλοκ συναλλαγών. Στο οικοσύστημα TRON, η κοινότητα εκλέγει 27 Σούπερ Αντιπροσώπους κάθε έξι ώρες για αυτό το ζωτικής σημασίας έργο. Αυτοί οι εκπρόσωποι επιλέγονται από την κοινότητα των χρηστών που στοιχηματίζουν το TRX τους. Συγκεκριμένα, ολόκληρη η διαδικασία εκτελείται από DAO.

Αποκεντρωμένος Αυτόνομος Οργανισμός (DAO)

Οι DAO εξακολουθούν να είναι μια δημοφιλής μορφή αποκεντρωμένης διαχείρισης στον τομέα. Σκεφτείτε ένα DAO ως μια σειρά έξυπνων συμβολαίων που οι κόμβοι μπορούν να ψηφίσουν για να καθορίσουν την επόμενη πορεία δράσης για τον οργανισμό. Οι DAO παρέχουν στην κοινότητα έναν αποκεντρωμένο και δημοκρατικό τρόπο για την ανάπτυξη πλατφορμών βάσει κοινοτικών κατευθυντήριων γραμμών.

Bittorrent

Τον Ιούλιο του 2018, το Ίδρυμα TRON έκανε και πάλι πρωτοσέλιδα. Αυτή τη φορά τα νέα ήταν ότι το TRON αγοράστηκε το μεγαλύτερο δίκτυο ανταλλαγής αρχείων peer-to-peer στον κόσμο – Bittorrent. Οι πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων όπως το Bittorrent ήταν οι πρώτες μορφές αποκεντρωμένων δικτύων. Στην ουσία, αυτές οι πλατφόρμες έθεσαν τα θεμέλια για την τεχνολογία blockchain χρόνια πριν.

Ίδρυμα TRON

ο Ίδρυμα TRON είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εστιάζει στην επέκταση των σεναρίων περίπτωσης χρήσης για το TRX και το πρωτόκολλο TRON. Σήμερα, το TRX λειτουργεί σε ένα από τα μεγαλύτερα αποκεντρωμένα δίκτυα στον κόσμο. Επιπλέον, ολόκληρο το πρωτόκολλο TRON είναι ανοιχτού κώδικα. Οι πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα είναι πιο ασφαλείς, επειδή επιτρέπουν στην κοινότητα να δοκιμάσει τους κωδικούς φθοράς με όλους.

Πού να αγοράσετε TRON (TRX)

Αν και δεν μπορείτε απλώς να μεταβείτε στο τοπικό βενζινάδικο και να πάρετε λίγο TRX ακόμα, είναι ακόμα εύκολο να αποκτήσετε αυτό το φουτουριστικό σύμβολο. Ευτυχώς, το TRON είναι διαθέσιμο σε μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να λάβετε μάρκες TRX είναι μέσω του Ανταλλαγή συναλλαγών.

Κάθισμα είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο όσον αφορά το όριο αγοράς. Η πλατφόρμα προσφέρει επί του παρόντος μια ποικιλία ζευγών συναλλαγών TRX συμπεριλαμβανομένων των BTC / TRX. Όπως με τα περισσότερα altcoins, θα πρέπει πρώτα να μετατρέψετε το νόμισμα fiat σε BTC ή ETH. Μόλις ολοκληρώσετε αυτήν την εργασία, χρειάζεται μόνο ένα κλικ του ποντικιού για να μετατρέψετε το BTC σε TRX.

Μπορείτε επίσης να το αγοράσετε με την πιστωτική σας κάρτα από ένα από αυτά τα ανταλλακτικά.

Επένδυση στο TRON (TRX) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση στο TRON (TRX) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση στο TRON (TRX) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Kriptomat

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι χρήστες

Καλύτερο για

Έμποροι ΗΠΑ

Καλύτερο για

Ευρωπαίοι έμποροι

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Ελάχιστος λογαριασμός

1,00 $

Ελάχιστος λογαριασμός

35 €

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Πώς να φυλάσσετε το Tron

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι αποθήκευσης των TRX Tokens σας. Κάθε ένα έχει τα δικά του οφέλη και κινδύνους που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Εάν είστε νέοι στο χώρο κρυπτογράφησης και σκοπεύετε να αγοράσετε μόνο ένα μικρό ποσό TRX, ένα κινητό πορτοφόλι θα σας ταιριάζει καλά. Το πορτοφόλι TRON Dapp διατίθεται δωρεάν σε iOS και Android συσκευές.

Πορτοφόλια για κινητά

Το πλεονέκτημα ενός πορτοφολιού για κινητά είναι ότι είναι εύκολο στη χρήση και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στην κρυπτογράφηση σας. Το μειονέκτημα είναι ότι είναι πιο επιρρεπές σε hacks και scamsters. Θυμηθείτε, το πορτοφόλι του κινητού σας είναι πάντα συνδεδεμένο, επομένως, είναι πάντα σε κίνδυνο.

Πορτοφόλι υλικού

Εάν επιδιώκετε να κάνετε μια σημαντική επένδυση στο TRX ή εάν σχεδιάζετε για HODLing αυτό το crypto για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ένα πορτοφόλι υλικού είναι η καλύτερη επιλογή. Τα πορτοφόλια υλικού διατηρούν την κρυπτογράφηση σας αποθηκευμένη εκτός σύνδεσης σε “ψυκτική αποθήκευση” Αυτή η στρατηγική καθιστά αδύνατη την πρόσβαση σε διαδικτυακές απειλές από τις εταιρείες σας. ο Καθολικό Nano S ή το πιο προηγμένο Καθολικό Nano X και οι δύο υποστηρίζουν Tron (TRX).

TRON Controversy

Όπως κάθε μεγάλο πρόγραμμα κρυπτογράφησης, το TRON είχε το δίκαιο μερίδιο των αντιπαραθέσεων. Ένας σημαντικός τομέας ανησυχίας που μαστίζει το έργο είναι το γεγονός ότι πολλά από τα πρωτόκολλά του φαίνεται να προέρχονται από άλλες πλατφόρμες.

Για παράδειγμα, το TRON χρησιμοποιεί πολλαπλάσια πρωτόκολλα από το IPFS και το Filecoin (Bitswap, PoRep, PoSt,) αλλά δεν τα καταγράφει ως αναφορές στο whitepaper. Αυτή η έλλειψη αναφοράς οδήγησε ορισμένους στην κοινότητα να μιλήσουν κατά του έργου.

Σε απάντηση στους ισχυρισμούς πλαστογραφίας, Σουν δηλωθείς ότι η σύγχυση προήλθε από κακές μεταφράσεις. Εξήγησε ότι οι μεταφραστές της λευκής βίβλου άφησαν σημαντικές λεπτομέρειες που βρέθηκαν στην αρχική κινεζική έκδοση του εγγράφου. Παρά τον ισχυρισμό του, άλλοι στην κοινότητα αιχμηρός σε θέματα στην κινεζική έκδοση επίσης.

Περίληψη

Το TRON συνεχίζει να βρίσκει τακτικά τους τίτλους της κρυπτογράφησης σε τακτική βάση. Από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της μεσημεριανό με τον Warren Buffet στην κυκλοφορία ενός νέου Πλατφόρμα DeFi, Αυτό το έργο συνεχίζει να συλλάβει τη φαντασία και τις καρδιές των χρηστών κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο. Προς το παρόν, είναι συναρπαστικό να δούμε τι θα ακολουθήσει η δημιουργική ομάδα προγραμματιστών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map