Επένδυση στο OmiseGo (OMG) – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι το OmiseGo (OMG)?

Το OmiseGo (OMG) είναι ένα blockchain με βάση το Ethereum οικοσύστημα που παρέχει στους επενδυτές διάφορους τρόπους για να κερδίσουν κέρδη. Συγκεκριμένα, το OmiseGo είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή, ένας μηχανισμός παροχής ρευστότητας, ένα δίκτυο ανταλλαγής μηνυμάτων και μια πύλη blockchain με ψηφιακά στοιχεία. Η πλατφόρμα κέρδισε τη φήμη για τα εναλλακτικά εργαλεία χρηματοοικονομικού και ψηφιακού εμπορίου. Αυτά τα συστήματα συνεργάζονται για να επιτρέψουν τη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων μεταξύ αλυσίδων χωρίς την ανάγκη ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Από την αρχή, ήταν προφανές ότι το OmiseGo θα ήταν διαφορετικό. Τόσο η Τράπεζα της Ταϊλάνδης όσο και το Υπουργείο Οικονομικών της Ταϊλάνδης έδωσαν στο έργο την έγκριση. Το έργο έλαβε επίσης υποστήριξη από το στρατόπεδο Ethereum, τον Vitalik Buterin και τον Gavin Wood.

OmiseGo (OMG) – Μια πεπειραμένη ομάδα

Επιπλέον, ο επικεφαλής προγραμματιστής του έργου δεν είναι άλλος από τον Joseph Poon. Είναι γνωστός για την ανάπτυξη τόσο του Lightning Network όσο και του Plasma. Και τα δύο αυτά πρωτόκολλα δεύτερου επιπέδου έχουν τη δυνατότητα να φέρουν επανάσταση στην αγορά προχωρώντας. Η τεχνογνωσία του βοήθησε να κάνει το OmiseGo ένα μοναδικό έργο στην αγορά.

Αρχική σελίδα OmiseGo

Αρχική σελίδα OmiseGo

Συγκεκριμένα, το OmiseGo ήταν το πρώτο έργο Ethereum που ξεπέρασε την αποτίμηση ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Εντυπωσιακά, το έργο εξασφάλισε υποστήριξη από χιλιάδες καθιερωμένους επενδυτές από νωρίς. Σε αυτούς τους επενδυτές περιλαμβάνονται η Toyota Financial Services Corporation της Ιαπωνίας, η Sumitomo Mitsui Banking Corporation, η SMBC Venture Capital και η Aioi Nissay Dowa Insurance Corporation. Αυτές οι εξελίξεις συνέβαλαν στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα OmiseGo.

Ποια προβλήματα επιλύει το OmiseGo (OMG)?

Η OmiseGo επιδιώκει να φέρει επανάσταση στον κόσμο μέσω της ανοιχτής προσέγγισής της στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Ο στόχος του έργου είναι να δημιουργήσει ένα πιο περιεκτικό χρηματοοικονομικό σύστημα. Για την εκπλήρωση αυτού του μνημειακού έργου, το OmiseGo συνεργάζεται απευθείας με τις τράπεζες για την προώθηση της οικονομικής ένταξης σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με πρόσφατα Αναφορές, Υπάρχουν 1,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο που δεν έχουν πρόσβαση σε βασικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Αυτά τα άτομα περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ζουν σε μια περιοχή που δεν διαθέτει τις υποδομές για την υποστήριξη των τραπεζών. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι, όπως πρόσφυγες, που δεν μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για τραπεζικές υπηρεσίες λόγω έλλειψης εγγράφων.

Ο στόχος του OmiseGo είναι να δημιουργήσει ένα προϊόν που να ωφελεί εξίσου όσους χρησιμοποιούν παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες και άτομα που στερούνται ταυτόχρονα τραπεζικών υπηρεσιών. Αυτή η φιλανθρωπική πτυχή κάνει το OmiseGo διαφορετικό από πολλά άλλα έργα στην αγορά σήμερα. Είναι επίσης ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η πλατφόρμα συνεχίζει να βλέπει αυξανόμενη υιοθέτηση.

Οφέλη του OmiseGo (OMG)

Το OmiseGo διευκολύνει τις πληρωμές μεταξύ πλατφορμών στο blockchain. Αυτή η ανοιχτή πλατφόρμα πληρωμών και η αποκεντρωμένη ανταλλαγή βρίσκεται στο blockchain Ethereum και παρέχει μια επεκτάσιμη και πλήρως ανοιχτή εναλλακτική λύση για τους χρήστες. Η OMG απολαμβάνει χαμηλές χρεώσεις, γρήγορους χρόνους συναλλαγών και επιλογές εξαργύρωσης. Τον Ιούνιο, η OMG παρουσίασε ένα νέο απολέπιση λύση που βελτίωσε την ταχύτητα συναλλαγής στο ίδιο επίπεδο με τους παγκόσμιους επεξεργαστές πληρωμών όπως η Visa.


Παγκόσμια

Η ομάδα του OmiseGo δημιούργησε την πλατφόρμα ώστε να είναι παγκόσμια χωρίς αποκλεισμούς. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μεταφοράς αξίας. Η πλατφόρμα λειτουργεί σε διαφορετικά νομίσματα και τύπους περιουσιακών στοιχείων. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν χρήματα μέσω του δικτύου χωρίς να έχουν τραπεζικό λογαριασμό ή να πληρώνουν τέλη.

OMG - Twitter

OMG – Twitter

Το Blockchains συνεργάζεται

Στον πυρήνα του OmiseGo είναι ένα πρωτόκολλο διαλειτουργικότητας. Το OmiseGo λειτουργεί ως αποκεντρωμένη ανταλλαγή άλλων blockchain και μεταξύ πολλαπλών blockchain απευθείας χωρίς αξιόπιστο διακριτικό πύλης. Η λειτουργικότητα μεταξύ αλυσίδων είναι ένα ζωτικής σημασίας χαρακτηριστικό που βρίσκεται σε νέα blockchain Μειώνει τον ανταγωνισμό και επιτρέπει στους αποκλειστικούς αποκλεισμούς να επικεντρώνονται στη βελτίωση των υπηρεσιών παρά στις δαπάνες που βασίζονται στον ανταγωνισμό, όπως το μάρκετινγκ.

Το OmiseGo είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν πληρωμές, μεταφορές χρημάτων και να χειριστούν τη λογιστική μισθοδοσίας. Η πλατφόρμα υποστηρίζει εμπορικό εμπόριο B2B, χρηματοδότηση αλυσίδας εφοδιασμού, προγράμματα πιστότητας, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και συναλλαγές. Λίγα blockchain ταιριάζουν με τις δυνατότητες του OmiseGo αυτήν τη στιγμή.

Πώς λειτουργεί το OmiseGo (OMG)?

Το OmiseGo απολαμβάνει την ασφάλεια του Ethereum (ETH) με κάποια πλεονεκτήματα. Η πλατφόρμα εισάγει χαρακτηριστικά όπως πορτοφόλι λευκής ετικέτας, μηδενικά τέλη και χρόνους συναλλαγών σε άμεση στιγμή.

Το eWallet της λευκής ετικέτας του OmiseGo είναι μια μεγάλη κλήρωση για τους χρήστες. Αυτό το πορτοφόλι SDK διευκολύνει τους χρήστες να ανταλλάσσουν ελεύθερα χρήματα και κρυπτονομίσματα. Το πορτοφόλι περιλαμβάνει πρόσβαση στην πύλη πληρωμής Omise. Έχετε επίσης ψηφιακή πιστωτική και χρεωστική κάρτα στη διάθεσή σας.

Κουπόνι OMG

Το OMG είναι το βοηθητικό διακριτικό για το έργο OmiseGo. Οι χρήστες και οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το OMG για να πληρώσουν για υπηρεσίες στο δίκτυο. Το διακριτικό κατατάσσεται σταθερά ως ένα από τα υψηλότερα μάρκες ERC-20 με όριο αγοράς παγκοσμίως. Σοφά, οι προγραμματιστές έθεσαν συνολική περιορισμένη προσφορά μόλις 140.245 εκατομμυρίων νομισμάτων OMG. Αυτή η απόφαση διασφαλίζει ότι η OMG διατηρεί αξία τα επόμενα χρόνια.

OmiseGo (OMG) μέσω CoinMarketCap

OmiseGo (OMG) μέσω CoinMarketCap

Ιστορία του OmiseGo (OMG)

Το OmiseGo ιδρύθηκε από τους Jun Hasegawa και Donnie Harinsut. Αυτοί οι δύο επιχειρηματίες ήταν ήδη γνωστοί για το ρόλο τους στη δημιουργία της δημοφιλούς εταιρείας επεξεργασίας πληρωμών, Omise. Το 2017, το OmiseGo φιλοξένησε ένα ICO που έλαβε διεθνή κάλυψη. Η OmiseGo εξασφάλισε 25 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου.

Πώς να αγοράσετε το OmiseGo (OMG)

Το OMG είναι εύκολο να βρεθεί στις μέρες μας. Μια από τις καλύτερες ανταλλαγές για να βρείτε το OMG είναι Κάθισμα. Το Binance είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή για νέους χρήστες λόγω της απλής διεπαφής και της τεράστιας επιλογής νομισμάτων. Θα πρέπει να εγγραφείτε στον λογαριασμό για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές. Η εγγραφή θα απαιτήσει να πληροίτε τις απαιτήσεις του KYC.

Μόλις εγκριθεί ο λογαριασμός σας, θα πρέπει να τον χρηματοδοτήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε να φορτώσετε νόμισμα fiat ή, εάν έχετε ήδη κρυπτογράφηση, μπορείτε να το στείλετε απευθείας στο πορτοφόλι ανταλλαγής. Τώρα που έχετε φορτώσει κάποιο Bitcoin ή Ethereum, μπορείτε να επιλέξετε το ζεύγος συναλλαγών OMG για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επένδυση στο OmiseGo (OMG) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση στο OmiseGo (OMG) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση στο OmiseGo (OMG) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Poloniex

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι έμποροι

Καλύτερο για

Έμποροι ΗΠΑ

Καλύτερο για

Ευκολία στη χρήση

Τέλη συναλλαγών

0,10%

Τέλη συναλλαγών

0,16%

Τέλη συναλλαγών

0,125%

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Πώς να φυλάσσετε το OmiseGo (OMG)

Θα πρέπει να αποφασίσετε ποια θα είναι η επενδυτική σας στρατηγική για να προσδιορίσετε τον καλύτερο τρόπο αποθήκευσης του OMG. Εάν διαπραγματεύεστε άνετα για να εξοικειωθείτε με την αγορά κρυπτογράφησης και δεν διαπραγματεύεστε μεγάλη αξία σε κρυπτογράφηση, το πορτοφόλι ανταλλαγής θα αρκεί.

Εάν επιδιώκετε να κάνετε μια σημαντική επένδυση στο OMG ή εάν σκοπεύετε να κάνετε HODLing αυτό το crypto για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ένα πορτοφόλι υλικού είναι η καλύτερη επιλογή. Τα πορτοφόλια υλικού διατηρούν την κρυπτογράφηση σας αποθηκευμένη εκτός σύνδεσης στο “κρύο χώρο αποθήκευσης”. Αυτή η στρατηγική καθιστά αδύνατη την πρόσβαση διαδικτυακών απειλών στις εκμεταλλεύσεις σας. ο Καθολικό Nano S ή το πιο προηγμένο Καθολικό Nano X και οι δύο υποστηρίζουν OmiseGo (OMG).

OmiseGo – Μια ευγενική αιτία με μεγάλη υποστήριξη

Το OmiseGo είναι ένα από αυτά τα έργα στην αγορά που σας βοηθούν να καταλάβετε ότι η τεχνολογία blockchain έχει τη δύναμη να κάνει τη ζωή όλων καλύτερα. Μπορείτε να περιμένετε από το OmiseGo να βλέπει τη συνεχή υιοθέτηση ως το διακριτικό και η πλατφόρμα παραμένει το αγαπημένο των επενδυτών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map