Επενδύοντας σε Dogecoin – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Dogecoin είναι ένα κρυπτογράφηση πρώτης γενιάς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά παγκόσμιας αξίας με ασφαλή τρόπο. Διάσημα, το Dogecoin διαθέτει το Shiba Inu από δημοφιλή μιμίδια στο Διαδίκτυο. Η απόφαση για τη χρήση αυτού του χαρακτήρα ελήφθη από την επιθυμία του προγραμματιστή να διατηρήσει το έργο ελαφρύ. Όπως το Bitcoin και το Litecoin, ο κύριος σκοπός αυτού του νομίσματος είναι να επιτρέψει την πραγματοποίηση συναλλαγών peer-to-peer με ανθεκτικό στη λογοκρισία τρόπο. Μέχρι αργά, το Dogecoin έχει δει μεγάλη κάλυψη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης λόγω των τεράστιων αυξήσεων των τιμών. Καθώς πρόκειται να μάθετε, δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το δίκτυο blockchain έπεσε στο προσκήνιο.

Ποια προβλήματα λύνει το Dogecoin?

Όπως όλα τα κρυπτονομίσματα πρώτης γενιάς, το Dogecoin ήταν βασικό στη λειτουργικότητα. Εκείνη την εποχή, δεν υπήρχαν έξυπνα συμβόλαια, στοιχήματα ή όλα αυτά τα άλλα χαρακτηριστικά που είναι πλέον συνηθισμένα στην αγορά. Για αυτά τα πρώτα νομίσματα, η κύρια εστίαση ήταν στη δημιουργία ενός ασφαλούς δικτύου. Σε αυτό το βαθμό, το Dogecoin πέτυχε πολύ, αλλά όχι χωρίς το μερίδιο των δοκιμών και των δοκιμασιών του.

Dogecoin μέσω CoinMarketCap

Dogecoin μέσω CoinMarketCap

Το δεύτερο χαρακτηριστικό για το Dogecoin, και ίσως αυτό που πραγματικά κάνει αυτό το νόμισμα μοναδικό, είναι το πνεύμα στο οποίο οι προγραμματιστές ήθελαν να εκφράσουν το Dogecoin. Το Dogecoin δεν δημιουργήθηκε πραγματικά για να απελευθερώσει τις μάζες από την καταπίεση όπως το Bitcoin. Ούτε κατασκευάστηκε για να παρέχει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για το Bitcoin στην αγορά όπως το Litecoin. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το νόμισμα δημιουργήθηκε για να διαδώσει καλή θέληση και διασκέδαση σε όλη την κοινότητα κρυπτογράφησης.

Οφέλη του Dogecoin

Υπάρχουν πολλά οφέλη που προσφέρει το Dogecoin στην αγορά. Πρώτον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το νόμισμα όπως το Bitcoin για να στείλετε γρήγορα και με ασφάλεια αξία σε οποιονδήποτε διεθνώς. Τα τελευταία χρόνια, το δίκτυο του νομίσματος έχει αυξηθεί και τώρα, περισσότεροι προμηθευτές αποδέχονται αυτό το μοναδικό διακριτικό.

Ανθεκτική στη λογοκρισία

Το Dogecoin μοιράζεται πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά με το πρώτο crypto στον κόσμο, το Bitcoin. Κατά συνέπεια, το δίκτυο είναι ασφαλές και παρέχει συναίνεση σε πραγματικό χρόνο. Όπως και το Bitcoin, οι χάκερ θα πρέπει να ελέγχουν το 51% της κατακερματισμένης δύναμης του δικτύου για να αλλάξουν την κατάσταση του blockchain. Λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον hashrate Dogecoin είναι 203,97 TH / s, αυτό είναι πολύ απίθανο.

Πώς λειτουργεί το Dogecoin

Δεν θα ήταν πολύ δύσκολο να υποστηρίξουμε ότι μεγάλο μέρος της κωδικοποίησης του Dogecoin είναι ένα άμεσο αντίγραφο του Bitcoin. Συζητώντας την ιδέα, ένας από τους ιδρυτές του νομίσματος, ο Μπίλι Μάρκος δηλωθείς ότι χρειάστηκαν μόνο 3 ώρες για τη δημιουργία του Dogecoin. Περιέγραψε πώς χρησιμοποίησε κυριολεκτικά τη λειτουργία ελέγχου F για να μετακινηθεί στον κώδικα του Bitcoin και να αντικαταστήσει όλες τις εμφανίσεις του Bitcoin με το Dogecoin.

Έκανε επίσης μερικές άλλες προσαρμογές για να προωθήσει την ιδέα, όπως η αλλαγή του όρου εξόρυξης σε σκάψιμο. Συγκεκριμένα, ο Markus αποφάσισε σε 1 λεπτό χρόνο μπλοκ. Ο χρόνος αποκλεισμού ενός δικτύου blockchain είναι μια αναφορά στο πόσο συχνά προστίθεται ένα νέο «μπλοκ» συναλλαγών στην «αλυσίδα» συναλλαγών.

Ομοφωνία


Το Dogecoin χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο συναίνεσης Proof-of-Work για να διατηρήσει το δίκτυο ασφαλές. Ωστόσο, αυτό το σύστημα PoW δεν είναι η ίδια έκδοση SHA-256 που χρησιμοποιείται από το Bitcoin. Αντ ‘αυτού, το δίκτυο βασίζεται σε μια τεχνολογία scrypt στον μηχανισμό PoW. Αυτή η απόφαση ελήφθη για να αποφευχθεί η χρήση εγκαταστάσεων εξόρυξης Bitcoin υψηλής ισχύος. Μπορείτε να ορυχείο Dogecoin μόνο με αποκλειστικές συσκευές FPGA και ASIC

Σύνολο νομισμάτων

Το Dogecoin δεν έχει σκληρό καπάκι. Αρχικά, το έργο ξεκίνησε με κυκλοφορία 100 δισεκατομμυρίων νομισμάτων. Λόγω των 1 λεπτών χρόνων αποκλεισμού, έως το 2015, όλα αυτά τα νομίσματα είχαν εξορυχθεί. Οι προγραμματιστές αποφάσισαν να εκδώσουν άλλα 5 δισεκατομμύρια εκείνη τη στιγμή. Συγκεκριμένα, το Dogecoin έχει τώρα 5 δισεκατομμύρια νομίσματα προγραμματισμένα για έκδοση κάθε χρόνο.

Λαβή Twitter

Λαβή Twitter

Σκάψιμο (Εξόρυξη) Dogecoin

Στο οικοσύστημα Dogecoin, έχετε εκσκαφείς. Αυτοί οι κόμβοι δικτύου είναι αυτό που επικυρώνει νέες συναλλαγές και προσθέτει μπλοκ. Συγκεκριμένα, η εξόρυξη Dogecoin είναι λιγότερο ανταγωνιστική από το Bitcoin. Συγκεκριμένα, οι προγραμματιστές πίσω από αυτό το νόμισμα δεν έκαναν ποτέ προ-ναρκοπέδιο. Τα προ-ναρκοπέδια είναι δημοφιλή επειδή επιτρέπουν στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν αποθεματικά πριν το δίκτυο δημοσιοποιηθεί.

Ιστορία του Dogecoin

Το Dogecoin ιδρύθηκε από τους Billy Markus και Jackson Palmer. Και τα δύο αυτά άτομα είχαν εργαστεί στον τομέα της τεχνολογίας πριν από το Dogecoin. Ο Markus ήταν μηχανικός λογισμικού στην IBM και η Palmer εργάστηκε για την Adobe ως προγραμματιστής. Το Dogecoin ξεκίνησε ως ένα αστείο που προορίζεται για την αγορά.

Ένα μέτριο ξεκίνημα

Στις 6 Δεκεμβρίου 2013, το δίκτυο κυκλοφόρησε. Αρχικά, το έργο συγκέντρωσε την προσοχή μόνο για μια επιλεγμένη κοινότητα Reddit. Αυτά τα άτομα θα έστελναν συμβουλές στο Dogecoin μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Dogecoin είχε ένα εκατομμύριο + επισκέπτες την ημέρα της κυκλοφορίας του νομίσματος.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2013, το Dogecoin γνώρισε μια τεράστια στιγμή ξεμπλοκαρίσματος. Η αξία του νομίσματος σημείωσε άνοδο σχεδόν 300% σε λιγότερο από 3 ημέρες. Αυτή η κίνηση της αγοράς ήταν η πρώτη φορά που το Dogecoin προκάλεσε πραγματικά επενδυτικά συμφέροντα σε ολόκληρη την αγορά. Συγκεκριμένα, το ράλι ήταν βραχύβιο και μέσα σε 3 ημέρες, η αξία του νομίσματος είχε υποχωρήσει 80%.

Λίγες μέρες αργότερα, το εγγενές πορτοφόλι της εταιρείας, Dogewallet, παραβιάστηκε. Ο διηθητής ξεκίνησε με εκατομμύρια Dogecoin. Μια μεταγενέστερη κριτική αποκάλυψε ότι ο εισβολέας μπόρεσε να τροποποιήσει τη σελίδα αποστολής και λήψης του πορτοφολιού για να στείλει νομίσματα σε μια στατική διεύθυνση.

Μια στενή κοινότητα

Για πολλά έργα, αυτό θα ήταν το τέλος. Για το Dogecoin ήταν μια ευκαιρία να δείξουμε γιατί αυτό το έργο είναι τόσο διαφορετικό από πολλά άλλα νομίσματα. Οι προγραμματιστές και η κοινότητα ξεκίνησαν γρήγορα την εκστρατεία δωρεάς “SaveDogemas” για να αντικαταστήσουν τα κλεμμένα νομίσματα. Θαυμαστά, όλες οι απώλειες καλύφθηκαν μέσω αυτής της πρωτοβουλίας.

Στις αρχές του 2014, η κοινότητα χρηματοδότησε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων που εξασφάλισε 25.000 $ για την ομάδα της Τζαμάικας. Αυτή η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη ενός εντυπωσιακού ράλι δωρεών. Στη συνέχεια, η κοινότητα επικεντρώθηκε στη λήψη καθαρού νερού στην Κένυα. Μετά από μια άλλη επιτυχημένη εκδήλωση, ο Dogecoin συνέχισε να εκπαιδεύει σκύλους βοήθειας για αυτιστικά παιδιά.

Μουλάχ

Την ίδια χρονιά, το Dogecoin ήταν εισηγμένο στο χρηματιστήριο, Moolah. Η λίστα έδωσε στο Dogecoin περισσότερη αξιοπιστία και πρόσθεσε στη ρευστότητα του δικτύου. Είναι ενδιαφέρον ότι το έργο ήταν επικεφαλής ενός χρήστη Reddit με το όνομα Alex Green. Χρησιμοποίησε τη λαβή Reddit Moolah_.

Το 2017, η Dogecoin είχε μια άλλη άνοδο της αγοράς στο νέο υψηλό όλων των εποχών των 0,017 $ / νόμισμα στις 7 Ιανουαρίου 2018. Αυτή η αύξηση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης της κρυπτογράφησης που είδε όλα τα altcoins να βλέπουν σημαντικά κέρδη. Τον Ιούλιο του 2020, μια άλλη άνοδος της αξίας του νομίσματος σημειώθηκε αφού οι χρήστες του TikTok ξεκίνησαν μια καμπάνια για να αυξήσουν την αξία του νομίσματος.

Ένα σημαντικό ράλι

Φέτος, το Dogecoin ανέβασε ξανά τα φρύδια. Το token αυξήθηκε πάνω από 800% σε 24 ώρες ως αποτέλεσμα μιας εκστρατείας για καταστροφή των αρπακτικών hedge funds. Αυτό το ράλι διοργανώθηκε από μια ομάδα χρηστών του Reddit, με επικεφαλής ένα άτομο γνωστό ως Πρόεδρος του WSBC. Το τρέξιμο ξεκίνησε όταν η στρατηγική έλαβε την έγκριση από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου και ιδρυτή της Tesla Motors, Elon Musk.

Σύντομη συμπίεση

Η ομάδα των χρηστών του Reddit παρατηρεί ότι ορισμένα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου είχαν αρχίσει γυμνές μετοχές GameStop με μικρές πωλήσεις. Το Shorting Stock είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται όταν στοιχηματίζετε στην αξία ενός αποθέματος. Όταν συντομεύετε ένα απόθεμα, παίρνετε ένα δάνειο σε αυτό το απόθεμα, το πουλάτε και, στη συνέχεια, επαναγοράζετε τις ίδιες μετοχές σε χαμηλότερη τιμή. Στη συνέχεια επιστρέφετε το δανειστή και διατηρείτε τη διαφορά.

Το καλό πράγμα για τη μείωση του αποθέματος είναι ότι σας επιτρέπει να κερδίσετε τεράστια κέρδη κατά τη διάρκεια της ύφεσης. Ωστόσο, η κακή πλευρά του βραχυκυκλώματος μιας μετοχής είναι ότι εάν το απόθεμα ανεβεί, πρέπει στη συνέχεια να επαναγοράσετε το απόθεμα ανεξάρτητα από τη νέα αγοραία αξία. Αναγνωρίζοντας αυτό το γεγονός, ο όμιλος Reddit άρχισε να αντλεί μετοχές του GameStop.

Ο Πρόεδρος του WSBC συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ο Πρόεδρος του WSBC συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα Hedge Funds χάνουν δισεκατομμύρια

Αυτός ο ελιγμός προκάλεσε την απώλεια δισεκατομμυρίων κεφαλαίων κινδύνου. Οι απώλειες ήταν τόσο μεγάλες που πολλοί πίστευαν ότι έφτασαν στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών, όπως η εφαρμογή συναλλαγών Robinhood, και τους είχαν σταματήσει να αγοράζουν αυτές τις μετοχές. Η προκύπτουσα απόφαση μείωσε σημαντικά την τιμή των μετοχών του GameStop. Προκάλεσε επίσης πολιτικές και δημόσιες αντιδράσεις με μια νομική δίκη που πρόκειται να προχωρήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Αναγνωρίζοντας ότι οι μετοχές θα μπορούσαν να σταματήσουν πολύ πιο εύκολα από τα κρυπτονομίσματα, η ίδια ομάδα επενδυτών στράφηκε στο Dogecoin. Η καμπάνια που προέκυψε ώθησε το Dogecoin πίσω στο κεντρικό στάδιο και σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών μόλις ντροπαλό των 0,08 $.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin (DOGE)

Το Dogecoin είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες ανταλλαγές αυτή τη στιγμή. Και τα δυο Κάθισμα και Κράκεν υποστηρίξτε αυτό το νόμισμα. Το καλύτερο από όλα, αυτές οι ανταλλαγές είναι fiat on-ramps. Μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα απευθείας χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, να μετατρέψετε το fiat σε Bitcoin, ETH ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα με αντιστοίχιση fiat. να είσαι πιο ευαίσθητος επενδυτής.

Επενδύοντας σε Dogecoin - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επενδύοντας σε Dogecoin - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επενδύοντας σε Dogecoin - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Poloniex

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι έμποροι

Καλύτερο για

Έμποροι ΗΠΑ

Καλύτερο για

Ευκολία στη χρήση

Τέλη συναλλαγών

0,10%

Τέλη συναλλαγών

0,16%

Τέλη συναλλαγών

0,125%

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Πώς να φυλάσσετε το Dogecoin

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποθηκεύσετε το Dogecoin στις μέρες μας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι στο πορτοφόλι Jaxx. Αυτό το πορτοφόλι διατίθεται δωρεάν σε συσκευές Apple και Android. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το Dogecoin και μια εξαιρετική επιλογή άλλων νομισμάτων χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή. Εντυπωσιακά, μπορείτε ακόμη και να ανταλλάξετε τα κέρματά σας απευθείας από το πορτοφόλι.

Εάν επιδιώκετε να κάνετε μια σημαντική επένδυση στο DOGE ή εάν σκοπεύετε να κάνετε HODLing αυτό το crypto για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ένα πορτοφόλι υλικού είναι η καλύτερη επιλογή. Τα πορτοφόλια υλικού διατηρούν την κρυπτογράφηση σας αποθηκευμένη εκτός σύνδεσης στο “κρύο χώρο αποθήκευσης”. Αυτή η στρατηγική καθιστά αδύνατη την πρόσβαση των διαδικτυακών σας απειλών στις εταιρείες σας. ο Καθολικό Nano S ή το πιο προηγμένο Καθολικό Nano X και οι δύο υποστηρίζουν Dogecoin (DOGE).

Dogecoin – Ξεκίνησε ως αστείο – Τώρα είναι ένα παγκόσμιο αναγνωρισμένο έργο

Το Dogecoin έχει δει ένα απίστευτο ταξίδι από το ξεκίνημα ως μια διασκεδαστική ιδέα για τη δωρεά 100.000 $ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, έως το να γίνει ένας αναπόσπαστος παίκτης στο WSB Reddit drive. Μόνο ο χρόνος θα πει πότε θα συμβεί το επόμενο ξεμπλοκάρισμα Dogecoin, αλλά αν είναι κάτι σαν τα τελευταία, θα είναι ένα σημαντικό γεγονός. Από την πρόσφατη ιστορία φαίνεται ότι θα μπορούσε να προκληθεί από ένα μόνο tweet του Elon Musk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map