Επενδύστε σε Bitcoin Cash (BCH)

Τι είναι το Bitcoin Cash (BCH)?

Το Bitcoin Cash (BCH) είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικών μετρητών peer-to-peer που είναι το αποτέλεσμα ενός σκληρού πιρουνιού από το blockchain του Bitcoin. Ιδιαίτερα, Bitcoin μετρητά είναι μακράν το πιο επιτυχημένο σκληρό πιρούνι του Bitcoin μέχρι σήμερα. Αυτό το έργο εισήλθε στην αγορά κάτω από ένα σύννεφο αντιπαραθέσεων. Ωστόσο, μετά την εξάλειψη του καπνού, το Bitcoin Cash εμφανίστηκε ως ένα από τα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα στον κόσμο όσον αφορά το όριο αγοράς.

Το Bitcoin Cash είναι το άμεσο αποτέλεσμα της επεκτασιμότητα ζητήματα που αντιμετωπίστηκαν στο blockchain του Bitcoin. Κατά τη διάρκεια της τρέλας κρυπτογράφησης του 2017, αυτά τα ζητήματα κατέστησαν κεντρικά καθώς ο χρόνος συναλλαγής και τα τέλη του Bitcoin έφτασαν σε νέα ύψη. Αυτή η αύξηση των τελών και των καθυστερήσεων ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής συμφόρησης δικτύου που προέκυψε από μεγαλύτερα μεγέθη συναλλαγών.

Εκείνη τη χρονιά είδε τη χρήση και την αξία του Bitcoin να ανεβαίνει, καθώς περισσότεροι επενδυτές έμαθαν για αυτό το ψηφιακό στοιχείο. Επιπλέον, μια πλημμύρα νέων επενδυτών μπήκε στην αγορά ανυπόμονη να μπει στην ψηφιακή «χρυσή βιασύνη». Αυτοί οι παράγοντες ώθησαν το δίκτυο του Bitcoin στις μέγιστες δυνατότητές του.

Με απλά λόγια, το Bitcoin δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την αύξηση της χρήσης. Είναι ένα πράγμα να καλύψουμε τις κοινότητες προγραμματισμού και του darknet, αλλά είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του κοινού. Για την εκπλήρωση αυτής της εργασίας, το Bitcoin θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά.

Bitcoin Congestion μέσω WooBull

Bitcoin Congestion μέσω WooBull

Περισσότερα δεδομένα = Περισσότερες συναλλαγές

Το Bitcoin Cash καταργεί αυτές τις ανησυχίες μέσω ενός αυξημένου μεγέθους μπλοκ. Αυτά τα μεγαλύτερα μπλοκ μπορούν να χωρέσουν περισσότερες συναλλαγές ανά μπλοκ. Αυτή η στρατηγική αυξάνει το ποσοστό συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο (tps) στο σύνολό του. Ο στόχος ήταν να επιτρέψουμε στο Bitcoin Cash να λειτουργεί ως μέσο για καθημερινές συναλλαγές, όπως και η αρχική πρόθεση του Bitcoin ανά Λευκή Βίβλο του Satoshi Nakamoto.

Μεγαλύτερα μπλοκ

Παρόλο που η αύξηση του μεγέθους του μπλοκ στα περισσότερα blockchain δεν θα ήταν σημαντικό ζήτημα, για τους Bitcoinis, η αλλαγή του βασικού πρωτοκόλλου νομισμάτων είναι όχι. Σε αυτά τα άτομα, γνωστά ως Bitcoin Core, το μέγεθος μπλοκ 1MB εξυπηρετεί μια ζωτική λειτουργία στο δίκτυο που υποστήριξαν.

Κατά κύριο λόγο, επιτρέπει σε οποιονδήποτε να συμμετέχει στο δίκτυο ανεξάρτητα από τον υπολογιστή του. Ωστόσο, με την έλευση των εγκαταστάσεων εξόρυξης ASIC, αυτό το επιχείρημα ισχύει δημόσια συζήτηση Ακόμα σήμερα. Επιπλέον, εμποδίζει το δίκτυο να μην κολλήσει σε ανεπιθύμητα δεδομένα.

Το μεγαλύτερο είναι καλύτερο

Οι υποστηρικτές του Bitcoin Cash πίστευαν ότι η αύξηση του μεγέθους των μπλοκ μεταξύ 8 MB και 32 MB ήταν ο καλύτερος τρόπος για να παρέχετε στους καθημερινούς χρήστες Bitcoin τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Αυτά τα μεγαλύτερα μπλοκ επιτρέπουν την επεξεργασία περισσότερων συναλλαγών ανά μπλοκ. Με τη σειρά τους, οι χρήστες Bitcoin θα μπορούσαν να αποφύγουν χρεώσεις και καθυστερήσεις.


Αυτή η αύξηση της απόδοσης συναλλαγών επέτρεψε στο Bitcoin Cash να αναιρέσει την ανάγκη ενσωμάτωσης του Διαχωρισμένος μάρτυρας Πρωτόκολλο (SegWit). Το SegWit μειώνει την ποσότητα των δεδομένων που αποστέλλονται για κάθε συναλλαγή. Είναι μέρος της βασικής κωδικοποίησης του Bitcoin σήμερα.

Χαρακτηριστικά του Bitcoin Cash (BCH)

Το μεγαλύτερο μέγεθος μπλοκ του Bitcoin Cash ολοκλήρωσε το έργο του. Πραγματικά, το Bitcoin Cash είναι πολύ πιο γρήγορο από το παραδοσιακό Bitcoin. Είναι ενδιαφέρον, κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής άγχους που πραγματοποιήθηκε στο Σεπ 2018 η πλατφόρμα κατέγραψε 25.000 συναλλαγές ανά μπλοκ. Συγκριτικά, ο μέσος αριθμός συναλλαγών ανά μπλοκ για το Bitcoin είναι μεταξύ 1.000 και 1.500.

Επίσης, είναι πολύ φθηνότερο να χρησιμοποιείτε το Bitcoin Cash. Οι χρήστες BCH πληρώνουν μόνο 0,20 $ ανά συναλλαγή χρησιμοποιώντας το δίκτυο. Αυτές οι χρεώσεις είναι πολύ υψηλότερες χρησιμοποιώντας το blockchain του Bitcoin. Επιπλέον, το Bitcoin Cash είναι πιο εύκολο στη χρήση από τον προκάτοχό του, χάρη στην ενσωμάτωση ορισμένων νέων πρωτοκόλλων.

Το Bitcoin Cash έχει μια υγιή κοινότητα μετά από μια από τις πιο φωνητικές στην αγορά. Αν και, από πρόσφατα, το νόμισμα είχε κάποια τμήματα σχετικά με τις ενημερώσεις.

Ιστορία Bitcoin Cash (BCH)

Η ιστορία του Bitcoin Cash ξεκινά με μια φιλοσοφική συζήτηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των προβληματισμών σχετικά με την επεκτασιμότητα του Bitcoin. Αυτά τα ζητήματα ήταν πάντα ένα ζήτημα για προγραμματιστές Bitcoin. Μέχρι το 2017, οι ανησυχίες ήταν στο σημείο όπου κάτι έπρεπε να γίνει. Το δίκτυο του Bitcoin είχε ξεπεράσει τις τεχνικές του δυνατότητες.

Bitcoin Cash vs Bitcoin μέσω Medium

Bitcoin Cash vs Bitcoin μέσω Medium

Για παράδειγμα, το 2010, το μέσο μέγεθος ενός μπλοκ στο blockchain του Bitcoin ήταν μικρότερο από 100 KB. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, το μέσο μέγεθος μπλοκ αυξήθηκε στα 600k. Αυτή η συσσώρευση μη επιβεβαιωμένων συναλλαγών προκάλεσε καταστροφή στο δίκτυο. Συγκεκριμένα, τόσο οι χρόνοι συναλλαγών της αγοράς όσο και τα τέλη αυξήθηκαν προς τα πάνω.

Μέχρι το 2017, υπήρχαν πολλές περιπτώσεις τελών υψηλότερες από το πραγματικό Bitcoin που στάλθηκε. Ο χρόνος συναλλαγής μπορεί να διαρκέσει ημέρες κατά τη διάρκεια αυτής της συμφόρησης. Ουσιαστικά το Bitcoin δεν μπόρεσε να αυξηθεί για να λειτουργήσει ως το ηλεκτρονικό σύστημα μετρητών που ο Satoshi οραματίστηκε σε αυτήν την κατάσταση.

Επιλογές συζήτησης

Η κοινότητα Bitcoin ήταν διαίρεση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος. Ορισμένοι πρότειναν να αυξηθεί το μέσο μέγεθος μπλοκ για να εξυπηρετηθούν περισσότερες συναλλαγές. Ενώ άλλοι πρότειναν ότι το πρωτόκολλο εξαιρεί ορισμένα μέρη της συναλλαγής για να χωρέσει περισσότερα δεδομένα στο blockchain (BIP 91). Κρίσιμα, και οι δύο επιλογές είχαν τους υποστηρικτές και τους αντιπάλους τους.

Υποστηρικτές αυξημένου μεγέθους μπλοκ, όπως Ρότζερ Ver,  υποστήριξε ότι στην τρέχουσα κατάστασή του, το Bitcoin δεν θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει ως μέσο για καθημερινές συναλλαγές. Αυτό το στρατόπεδο δήλωσε ότι, εκτός εάν το Bitcoin μπορούσε να επεξεργαστεί συναλλαγές ισοδύναμες με πολυεθνικούς οργανισμούς επεξεργασίας πιστωτικών καρτών, όπως η Visa, δεν θα εκπληρούσε ποτέ τον αρχικό σκοπό του ως σύστημα ηλεκτρονικών μετρητών peer-to-peer.

Το Bitmain ζυγίζει

Η δημιουργία του Bitcoin Cash ήταν σχεδόν αναπόφευκτη αφού η μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης στον κόσμο και ο δημιουργός υλικού μπήκε στο επιχείρημα. Η Bitmain αντιτάχθηκε στην SegWit στην αρχή, διότι αναιρεί ορισμένα από τα πλεονεκτήματα των ναυαρχίδων ανθρακωρύχων τους, του AsicBoost miner Ως η μεγαλύτερη ομάδα εξόρυξης στον κόσμο, η Bitmain έχει απίστευτη επιρροή στην κοινότητα Bitcoin.

Το Bitcoin Cash (BCH) γεννιέται

Τελικά, δεν επιτεύχθηκε συναίνεση και η κοινότητα χωρίστηκε. Κατά συνέπεια, Bitcoin Cash ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017. Το νέο νόμισμα ήταν το αποτέλεσμα μιας σκληρής διακλάδωσης για το blockchain της αρχικής κρυπτογράφησης. Αυτό το σκληρό πιρούνι εμφανίστηκε επίσημα ένα μήνα μετά τον Αύγουστο του 2017.

Τι είναι τα σκληρά πιρούνια?

Υπάρχουν δύο τύποι ενημερώσεων blockchain, σκληρά και μαλακά πιρούνια. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι τα σκληρά πιρούνια απαιτούν από τους ανθρακωρύχους να ενημερώσουν τους κόμβους τους για να επικοινωνήσουν με το δίκτυο. Μερικές φορές, δεν θέλουν όλοι οι ανθρακωρύχοι να μεταβούν στο πρωτόκολλο του νέου νομίσματος. Όταν προκύπτει αυτή η κατάσταση, δημιουργείται ένα σκληρό πιρούνι και γεννιέται ένα νέο νόμισμα.

Διανομή κερμάτων

Οι κάτοχοι Bitcoin έλαβαν ισοδύναμο ποσό Bitcoin Cash κατά την κυκλοφορία. Οι χρήστες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το BCH τους στα συμμετέχοντα χρηματιστήρια. Σοφά, το συνολικό ποσό του Bitcoin Cash αντιστοιχεί σε αυτό του Bitcoin στα 21 εκατομμύρια νομίσματα.

Ανάμεικτα συναισθήματα

Το Bitcoin Cash συναντήθηκε με μικτά συναισθήματα στην αγορά. Το νόμισμα εισήχθη σε αξιοσέβαστο σημείο τιμής 900 $. Χάρη στην υποστήριξη της εξορυκτικής κοινότητας και της Bitmain, το νόμισμα κατάφερε να κερδίσει σημαντική πρόσφυση στον κλάδο. Τον Δεκέμβριο του 2017, το Bitcoin Cash έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 4.091 $.

Έναρξη σκληρού πιρουνιού

Τον Νοέμβριο του 2018, το Bitcoin Cash αντιμετώπισε ένα σκληρό πιρούνι μέσα σε ένα σκληρό πιρούνι. Η κοινότητα διαιρέσεις προήλθε από ένα σχέδιο ενσωμάτωσης έξυπνων συμβολαίων στο blockchain και αύξησε ξανά το μέσο μέγεθος μπλοκ. Το προκύπτον σκληρό πιρούνι δημιούργησε Bitcoin Cash ABC (BCH) και Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision). Το τελευταίο από τα δύο, το Bitcoin Cash SV καθοδηγείται από τον μακροχρόνιο προγραμματιστή κρυπτογράφησης και ισχυρίζεται Satoshi Nakamoto, Κρεγκ Ράιτ.

Ομοφωνία

Το Bitcoin Cash χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό συναίνεσης Proof of Work (PoW) παρόμοιο με το Bitcoin για την εξόρυξη νέων νομισμάτων. Τόσο το Bitcoin όσο και το Bitcoin Cash ενσωματώνουν έναν αλγόριθμο προσαρμογής δυσκολίας (DAA) για να διατηρούν τους χρόνους αποκλεισμού συνεπείς. Αρχικά, τόσο το Bitcoin όσο και το Bitcoin Cash χρησιμοποίησαν το ίδιο DAA. Ωστόσο, τον Αύγουστο του 2017, το Bitcoin Cash εισήγαγε μια προσθήκη στο DAA, που ονομάζεται αλγόριθμος έκτακτης ανάγκης προσαρμογής (EDA). Αυτό επιτρέπει στο δίκτυο να ανταποκρίνεται περισσότερο.

Εξόρυξη Bitcoin Cash (BCH)

Η εξόρυξη Bitcoin Cash είναι τόσο εύκολη όσο η εξόρυξη Bitcoin. Ευτυχώς, το νόμισμα μοιράζεται τις υπηρεσίες της Bitmain, του μεγαλύτερου ανθρακωρύχου κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Επιπλέον, το νόμισμα αναθεώρησε τον αλγόριθμο EDA του πρόσφατα. Αυτός ο ελιγμός διευκόλυνε τους ανθρακωρύχους να παράγουν BCH. Είναι φθηνότερο να εξορύξω επίσης το BCH.

Εξόρυξη μετρητών Bitcoin

Εξόρυξη μετρητών Bitcoin

Πώς να αγοράσετε Bitcoin Cash (BCH)

Αρχικά, μεγάλες ανταλλαγές όπως η Coinbase αρνήθηκαν την είσοδο Bitcoin Cash στις πλατφόρμες τους. Ήταν μια κατακραυγή από τους υποστηρικτές που κέρδισαν αυτό το νόμισμα σε σχεδόν κάθε μεγάλο χρηματιστήριο παγκοσμίως. Σήμερα, το Bitcoin Cash παραμένει ένα από τα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα στον κόσμο. Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε άμεσα Bitcoin Cash Paybis.

Επενδύστε σε Bitcoin Cash (BCH) Επενδύστε σε Bitcoin Cash (BCH) Επενδύστε σε Bitcoin Cash (BCH)
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Kriptomat

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι χρήστες

Καλύτερο για

Έμποροι ΗΠΑ

Καλύτερο για

Ευρωπαίοι έμποροι

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Ελάχιστος λογαριασμός

1,00 $

Ελάχιστος λογαριασμός

35 €

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Πού να αποθηκεύσετε Bitcoin Cash (BCH)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποθηκεύσετε το BCH σας με ασφάλεια. Η ευκολότερη και πιο βολική μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό πορτοφόλι. Τα πορτοφόλια για κινητά είναι δωρεάν και σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο BCH σας όποτε το χρειάζεστε. Είναι εύχρηστα και σας επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε BCH σε δευτερόλεπτα.

Οι σοβαροί επενδυτές θα χαρούν να μάθουν ότι υπάρχουν και ορισμένες επιλογές πορτοφολιού υλικού. ο Καθολικό Nano S ή το πιο προηγμένο Καθολικό Nano X και οι δύο υποστηρίζουν Bitcoin Cash (BCH).

Bitcoin Cash – Μια ιστορία επιμονής

Για το Bitcoinist στην αγορά, είναι εύκολο να απορρίψετε το Bitcoin Cash ως απλή εξαφάνιση του Bitcoin. Ωστόσο, αυτό το επιχείρημα καταρρέει καθώς αρχίζετε να αξιολογείτε τις αλλαγές, τις ενημερώσεις και την ανάπτυξη της κοινότητας που υπέστη το νόμισμα από τη δημιουργία του. Σήμερα, το Bitcoin Cash αποτελεί από μόνο του βασικό στοιχείο στην κοινότητα κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map