Επένδυση στον Κόσμο (ATOM) – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το δίκτυο blockchain Cosmos (ATOM) επιδιώκει να μετατρέψει τον ανταγωνισμό σε μια κοινότητα μέσω της μοναδικής προσέγγισής του στην αγορά. Σε αντίθεση με τα περισσότερα έργα στο χώρο, η Cosmos δεν έχει να κάνει με το να κερδίσει τον ανταγωνισμό, να πάρει το στέμμα ή να αναγνωρίσει. Αντ ‘αυτού, η Cosmos επιδιώκει να βοηθήσει ολόκληρο τον τομέα blockchain να προχωρήσει μέσω ενός συνδυασμού μοναδικών πρωτοκόλλων που βοηθούν στην ένωση της βιομηχανίας.

Τι είναι το Cosmos (ATOM)?

ΕΙΔΙΚΑ, Σύμπαν είναι ένα δίκτυο δικτύων blockchain. Οι προγραμματιστές αποκαλούν αυτήν την ιδέα «Διαδίκτυο των Blockchains». Ο στόχος του έργου είναι να επιτρέψει σε ξεχωριστά blockchain να επικοινωνούν μεταξύ τους με απρόσκοπτο τρόπο. Επιτρέποντας σε οποιοδήποτε blockchain να επικοινωνεί, να μοιράζεται δεδομένα και να συναλλάσσεται με οποιοδήποτε άλλο, η Cosmos είναι σε θέση να μετατρέψει την τριβή στην αγορά σε μια θετική κινητήρια δύναμη για ανάπτυξη.

Ουσιαστικά, ο Κόσμος είναι κάτι περισσότερο από μια γέφυρα ανάμεσα σε μπλοκ αλυσίδων. Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει επίσης μια πλήρη σειρά προϊόντων και χαρακτηριστικών που την καθιστούν μια εντυπωσιακή επιλογή στην αγορά. Η Cosmos παρουσιάζει μια στοίβα τεχνολογίας επόμενης γενιάς που παρέχει στους προγραμματιστές πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία που αυξάνουν την αποδοτικότητα δημιουργίας blockchain.

Cosmos - Αρχική σελίδα

Cosmos – Αρχική σελίδα

Εντυπωσιακά, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν σύνθετα blockchain στο οικοσύστημα Cosmos σε μια εβδομάδα. Συγκριτικά, το ίδιο έργο θα χρειαζόταν εβδομάδες χρησιμοποιώντας blockcains 2cd γενιάς. Για αυτόν τον λόγο, η Cosmos συνεχίζει να βλέπει μια αυξανόμενη κοινότητα Dapp που βοηθά στην αύξηση της αλληλεπίδρασης των χρηστών.

Ποια προβλήματα λύνει το Cosmos (ATOM)?

Ο κύριος στόχος της Cosmos είναι να αντιμετωπίσει την έλλειψη διαλειτουργικότητας στην αγορά. Μαζί, ο τομέας blockchain περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία υπηρεσιών και λειτουργιών. Ωστόσο, κάθε blockchain λειτουργεί ως νησί αυτήν τη στιγμή. Αυτό αποδυναμώνει τη συνολική ικανότητα της αγοράς να επιτελεί σημαντικά καθήκοντα όπως η άσκηση πίεσης για περισσότερη νομοθεσία υπέρ της κρυπτογράφησης ή άλλες ζωτικές βελτιώσεις στον κλάδο.

Μέσω της Cosmos, διαφορετικά blockchain μπορούν να συνυπάρχουν με τις δικές τους εξειδικευμένες περιπτώσεις χρήσης. Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές να εστιάζουν τις προσπάθειές τους σε βελτιώσεις παρά να ξοδεύουν προσπάθειες για μάρκετινγκ και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον ανταγωνισμό. Το Cosmos επιτρέπει ακόμη και σε διαφορετικά blockchain να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες άλλων πλατφορμών για να βελτιώσουν τη χρηστικότητα τους.

Οφέλη του Cosmos (ATOM)

Η Cosmos παρουσιάζει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων στην αγορά. Πρώτον, η πλατφόρμα είναι πλήρως προσαρμόσιμη. Οι προγραμματιστές μπορούν ελεύθερα να δημιουργούν και να εκδίδουν νέες εφαρμογές και πλατφόρμες blockchain με ευκολία. Πραγματικά, το δίκτυο Cosmos λειτουργεί χωρίς καμία κεντρική οντότητα να διευκολύνει τη δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο, το δίκτυο βελτιστοποιεί τις συναλλαγές μεταξύ blockchain και παρέχει στους προγραμματιστές την ευκαιρία να μοιράζονται δεδομένα και μάρκες μέσω προγραμματισμού.

Πώς λειτουργεί το Cosmos (ATOM)

Η Cosmos χρησιμοποιεί διάφορα ιδιόκτητα εργαλεία ανοιχτού κώδικα για να διευκολύνει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των blockchain στο δίκτυό της. Το πρωτόκολλο παρακολουθεί αυτόνομα την κατάσταση κάθε blockchain στο δίκτυο για την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας. Στο οικοσύστημα Cosmos, κάθε δίκτυο είναι γνωστό ως ζώνη.


Ζώνες

Οι ζώνες απολαμβάνουν την πλήρη λειτουργικότητα του δικτύου τους. Είναι σημαντικό ότι αυτά τα blockchain είναι ανεξάρτητα δίκτυα που μπορούν να εκτελέσουν τις συναλλαγές που απαιτούν για την ολοκλήρωση των εργασιών τους. Αυτά τα blockchain μπορούν να εκδίδουν και να διανέμουν νέα διακριτικά στα δίκτυά τους, να εγκρίνουν νέους λογαριασμούς, συναλλαγές, να ψηφίζουν και να εκτελούν αναβαθμίσεις πρωτοκόλλου χωρίς κανένα αποτέλεσμα από τη συνδεσιμότητά τους στο Cosmos.

Cosmos Hub

Το Cosmos Hub είναι το σημείο όπου συναντώνται όλα αυτά τα blockchain. Αυτό το πρωτόκολλο λειτουργεί ως ενδιάμεσος. Κάθε ζώνη στο δίκτυο συνδέεται απευθείας με τον κόμβο. Στη συνέχεια, ο κόμβος διατηρεί μια σταθερή καταγραφή της τρέχουσας κατάστασης της ζώνης. Μόλις μια ζώνη συνδεθεί στο Cosmos Hub, η διαλειτουργική της με κάθε άλλη ζώνη στο δίκτυο.

Cosmos - Twitter

Cosmos – Twitter

Επίπεδα του Κόσμου

Το οικοσύστημα Cosmos βασίζεται σε τρία επίπεδα για να συγκεντρώσει ολόκληρη τη βιομηχανία blockchain. Το πρώτο επίπεδο είναι το επίπεδο εφαρμογής. Αυτό είναι το επίπεδο που χειρίζεται την επεξεργασία συναλλαγών. Είναι επίσης το πρωτόκολλο που είναι υπεύθυνο για την παρακολούθηση της κατάστασης του δικτύου. Η δικτύωση είναι το δεύτερο επίπεδο του blockchain. Αυτό είναι το επίπεδο που επιτρέπει την επικοινωνία ξεχωριστών blockchains. Διαφορετικά blockchain, με εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες, μηχανισμούς συναίνεσης και σκοπούς, μπορούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες του άλλου χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα.

Σύμφωνη γνώμη Cosmos (ATOM)

Το τελευταίο επίπεδο είναι το Πρωτόκολλο συναίνεσης. Η Cosmos χρησιμοποιεί τον κινητήρα Tendermint BFT. Αυτός ο μηχανισμός ασφαλίζει το δίκτυο και επιτρέπει στους κόμβους να διατηρούν μια τρέχουσα κατάσταση. Συγκεκριμένα, το πρωτόκολλο είναι αυτό που επικυρώνει τις συναλλαγές και προσθέτει μπλοκ στο blockchain.

Ο κινητήρας Tendermint BFT είναι ένας μηχανισμός διακυβέρνησης (PoS). Ως εκ τούτου, οι χρήστες του δικτύου ενεργούν ως επικυρωτές. Οι χρήστες κερδίζουν ανταμοιβές όταν ποντάρουν το crypto τους στο Cosmos. Το στοίχημα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη διαδικασία κλειδώματος ορισμένου ποσού κρυπτογράφησης σε ένα πορτοφόλι δικτύου σε αντάλλαγμα για ανταμοιβές Το στοίχημα είναι ένα από τα πιο καυτά χαρακτηριστικά στην αγορά αυτή τη στιγμή λόγω του χαμηλού κινδύνου σε σύγκριση με τις συναλλαγές.

Tendermint

Tendermint

Πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ Blockchain

ο Πρωτόκολλο Inter-Blockchain Communications είναι η κωδικοποίηση που επιτρέπει στις διαφορετικές ζώνες εντός του οικοσυστήματος να επικοινωνούν με το Cosmos Hub. Αυτό το πρωτόκολλο διασφαλίζει ότι όλες οι πληροφορίες ταξιδεύουν ελεύθερα και με ασφάλεια μεταξύ διασυνδεδεμένων ζωνών.

Cosmos SDK

Το κιτ ανάπτυξης λογισμικού Cosmos (SDK) επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν blockchain χωρίς να χρειάζεται να τα κωδικοποιούν από την αρχή. Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιούν προσθήκες και να ολοκληρώνουν τις βασικές λειτουργίες των έργων τους σε ημέρες έναντι μηνών. Σκεφτείτε το σαν ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Μπορείτε να διαλέξετε από μια ποικιλία χαρακτηριστικών, όπως στοιχήματα, διακυβέρνηση και λεπτομέρειες διακριτικών.

Κόμβοι Cosmos (ATOM)

Ως δίκτυο PoS, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν ένα παθητικό εισόδημα με το κρυπτογράφηση τους. Για να είστε ευανάγνωστοι για να γίνετε κόμβος στο δίκτυο Cosmos, θα πρέπει να παραμείνετε στους πρώτους 100 στοιχήματα. Αυτή η στρατηγική είναι έξυπνη, διότι αποτρέπει τους άσχημους κόμβους, καθώς θα έχουν τα περισσότερα να χάσουν από τυχόν οικονομικές επιτυχίες.

Διακυβέρνηση

Οι κόμβοι κερδίζουν επίσης δυνατότητες ψήφου. Η ψήφος σας ισοδυναμεί με το ποσό του ΑΤΟΜ που έχετε στοιχηματίσει. Είναι ενδιαφέρον, μπορείτε επίσης να αναθέσετε τα διακριτικά σας σε άλλους επικυρωτές. Όταν εκχωρείτε τα διακριτικά σας, εξακολουθείτε να κερδίζετε ένα μέρος της ανταμοιβής αποκλεισμού.

Ιστορία του Κόσμου (ΑΤΟΜ)

Η ιστορία του Cosmos ξεκινά χρόνια πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε μετά τον γνωστό προγραμματιστή blockchain Τζαϊ Κόν εισήγαγε το Tendermint στη βιομηχανία. Αυτό ήταν το 2014. Τελικά, ο Kwon συνδέθηκε με δύο άλλους σεβαστούς προγραμματιστές κρυπτογράφησης, τον Zarko Milosevic και τον Ethan Buchman.

Τον Απρίλιο του 2017, η Cosmos εξασφάλισε με επιτυχία Σύμπαν μέσω ICO. Εκπληκτικά, χρειάστηκε μόνο η πλατφόρμα 29 λεπτά για να επιτευχθεί ο στόχος τους. Τον Δεκέμβριο του 2018, το δίκτυο ξεκίνησε σημαντικές δοκιμές με την κυκλοφορία του Game of Stakes. Λιγότερο από τέσσερις μήνες αργότερα, κυκλοφόρησε το επίσημο mainnet του Cosmos.

ΑΤΟΜΟ

Το ATOM είναι η εγγενής κρυπτογράφηση του δικτύου Cosmos. Εξυπηρετεί μερικές ζωτικές λειτουργίες. Για ένα, χρησιμοποιείται για την εκτέλεση έξυπνων συμβάσεων και την ολοκλήρωση συναλλαγών. Τα νέα ATOM δημιουργούνται ως ανταμοιβές για επικυρωτές δικτύου κάθε φορά που ένα μπλοκ συναλλαγών λαμβάνει έγκριση.

Cosmos (ATOM) - CoinMarketCap

Cosmos (ATOM) – CoinMarketCap

Επί του παρόντος κυκλοφορούν 204.603.576 ATOM. Συγκεκριμένα, τα περισσότερα από αυτά τα tokens προήλθαν από την αρχική εκκίνηση του Cosmos mainnet. Αυτά τα πρώιμα διακριτικά είδαν τη διανομή μεταξύ των αρχικών δωρητών, των συμμετεχόντων στην πώληση διακριτικών, του Ιδρύματος Cosmos και των βασικών προγραμματιστών της πλατφόρμα.

Πώς να αγοράσετε Cosmos (ATOM)

Το ATOM είναι εύκολο να βρεθεί στην αγορά. Μπορείτε εύκολα να συγκεντρώσετε μέρος αυτού του κρυπτονομίσματος στα περισσότερα μεγάλα χρηματιστήρια. Κάθισμα προσφέρει μερικά ζεύγη συναλλαγών ATOM που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Ωραία, η ATOM περιλαμβάνει συνήθως μια επιλογή ζεύγους συναλλαγών fiat στα περισσότερα χρηματιστήρια. Τα ζεύγη άμεσων συναλλαγών σας εξοικονομούν χρήματα σε προμήθειες και σας επιτρέπουν να είστε πιο ευαίσθητοι επενδυτές.

Επένδυση στον Κόσμο (ATOM) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση στον Κόσμο (ATOM) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση στον Κόσμο (ATOM) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Poloniex

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι έμποροι

Καλύτερο για

Έμποροι ΗΠΑ

Καλύτερο για

Ευκολία στη χρήση

Τέλη συναλλαγών

0,10%

Τέλη συναλλαγών

0,16%

Τέλη συναλλαγών

0,125%

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Πώς να φυλάσσετε το Cosmos (ATOM)

Η αποθήκευση του ATOM είναι εύκολη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή πορτοφολιού για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές όπως το Ατομικό πορτοφόλι. Αυτή η επιλογή εύκολης πλοήγησης σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο ATOM όταν το χρειάζεστε.

Εάν επιδιώκετε να κάνετε μια σημαντική επένδυση στο ATOM ή εάν σχεδιάζετε για HODLing αυτό το crypto για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ένα πορτοφόλι υλικού είναι η καλύτερη επιλογή. Τα πορτοφόλια υλικού διατηρούν την κρυπτογράφηση σας αποθηκευμένη εκτός σύνδεσης σε “ψυκτική αποθήκευση” Αυτή η στρατηγική καθιστά αδύνατη την πρόσβαση σε διαδικτυακές απειλές από τις εταιρείες σας. ο Καθολικό Nano S ή το πιο προηγμένο Καθολικό Nano X και οι δύο υποστηρίζουν Cosmos (ATOM).

Η αγορά χρειάζεται Cosmos

Η αγορά χρειάζεται Cosmos. Προκειμένου να επιτευχθεί το επόμενο οροπέδιο της γενικής υιοθέτησης, η βιομηχανία κρυπτογράφησης πρέπει να βρει κάποια ενοποίηση. Μαζί, κάθε πάρτι ωφελείται πολύ. Ως κοινότητα, οι χρήστες και οι προγραμματιστές ευδοκιμούν.

Επιπλέον, αυτή η στρατηγική επιτρέπει στις εταιρείες blockchain να διατηρούν τον έλεγχο της αφήγησης του κλάδου. Έχουν περάσει πολύ καιρό οι μέρες των κρυπτονομισμάτων καθώς κάποια μορφή χρηματοδότησης χρησιμοποιείται μόνο από εγκληματίες. Σήμερα, τα κρυπτονομίσματα παρέχουν στον κόσμο μια πιο αποτελεσματική εναλλακτική λύση στο status quo Η Cosmos κάνει το ρόλο της για να εξασφαλίσει ότι ολόκληρος ο κλάδος είναι σε θέση να αξιοποιήσει τις εξελίξεις από κοινού. Για αυτούς τους λόγους, το Cosmos είναι ήδη ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στον κόσμο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map