Επενδύοντας στην Αραγονία (ANT) – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Aragon (ANT) είναι ένα blockchain ανοιχτού κώδικα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πρωτόκολλο σχεδιασμένο για να απλοποιεί τη δημιουργία και τη διαχείριση Dapps, πρωτοκόλλων blockchain και αποκεντρωμένων αυτόνομων οργανισμών (DAOs). Η πλατφόρμα επιδιώκει την περαιτέρω εταιρική υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain μέσω της αρθρωτής προσέγγισής της σε κοινές επιχειρηματικές λειτουργίες. Συγκεκριμένα, η Aragon σημείωσε μεγάλη επιτυχία από την κυκλοφορία της. Η πλατφόρμα έχει πάνω από 900 εκατομμύρια αξία αποθηκευμένη σε 15.000 DAO. Το καλύτερο από όλα, ολόκληρο το δίκτυο αποκεντρώνεται μέσω ενός μοντέλου διακυβέρνησης που επιτρέπει τη συλλογική διαχείριση των λειτουργιών και της κωδικοποίησής του.

Ποια προβλήματα επιλύει η Aragon (ANT)?

Η Aragon προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην υιοθέτηση των εταιρειών, την έλλειψη άμεσα προσιτών επαγγελματιών blockchain. Η διοίκηση μιας εταιρείας συνεπάγεται πολλά γενικά έξοδα. Η Aragon θέλει να μειώσει αυτά τα κόστη και να βελτιώσει τη συνολική απόδοση μέσω των προγραμματιζόμενων DAO της.

Οφέλη του Aragon (ANT)

Η Aragon παρέχει στις εταιρείες τον ταχύτερο και ευκολότερο τρόπο δημιουργίας DAO. Το δίκτυο λειτουργεί παρόμοια με ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, καθώς βασίζεται σε ήδη διαμορφωμένες ενότητες που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας σας. Με αυτόν τον τρόπο, η Aragon παρέχει μια πολύτιμη υπηρεσία που επιτρέπει σε οποιαδήποτε εταιρεία να αξιοποιήσει τη δύναμη της τεχνολογίας blockchain χωρίς να προσλάβει έναν επαγγελματία στο σπίτι.

Aragon - Twitter

Aragon – Twitter

Ασφάλεια

Η ασφάλεια ήταν πρωταρχικής σημασίας για την ομάδα ανάπτυξης της Aragon. Το δίκτυο βασίζεται στο blockchain Ethereum και έναν κώδικα ανοιχτού κώδικα για να διασφαλίσει ότι όλες οι ενέργειες στο δίκτυο παραμένουν ασφαλείς. Ως έργο ανοιχτού κώδικα, το δίκτυο έχει υποβληθεί σε εντατικό έλεγχο από την κοινότητα Ethereum.

Απλότητα

Ο προγραμματισμός ενός DAO δεν είναι απλή δουλειά, αλλά η Aragon καθιστά τη δυνατότητα για αυτούς που είναι νέοι στην τεχνολογία blockchain. Η διαδραστική διεπαφή εξαλείφει την ανάγκη για μια εταιρεία να προσλάβει εμπειρογνώμονες blockchain, επειδή όλα τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες είναι στάνταρ. Η Aragon (ANT) προσπάθησε να διασφαλίσει ότι όλες οι διοικητικές λειτουργίες που απαιτεί μια σύγχρονη εταιρεία αποτελούν μέρος της βασικής ενότητας.

Υπάρχουν ενότητες που καλύπτουν ενέργειες όπως ψήφος μετόχων, πωλήσεις διακριτικών και λογαριασμοί πληρωτέοι και εισπρακτέοι. Οι εταιρείες μπορούν επίσης να βρουν ενότητες που παρέχουν ιδιοκτησία, έλεγχο πρόσβασης και διαχείριση ταυτότητας. Η πληρότητα του συστήματος είναι εντυπωσιακή καθώς επεκτείνεται στο HR onboarding και μισθοδοσίας.

Προσαρμογή

Εκτός από αυτές τις βασικές ενότητες, οι εταιρείες μπορούν να προσαρμόσουν κάθε δυνατότητα για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά της. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να γίνουν μέσω της διεπαφής ή, εάν η εταιρεία έχει τις δυνατότητες, οι αλλαγές μπορούν να γίνουν απευθείας στον κώδικα ανοιχτού κώδικα. Με αυτόν τον τρόπο, η Aragon μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σχεδόν κάθε είδους οργάνωσης.


Παγκόσμια εμβέλεια

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα που απολαμβάνουν οι χρήστες της Aragon είναι η πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο ατόμων που έχουν παρόμοια σκέψη. Η πλατφόρμα ενθαρρύνει τις εταιρείες να συνεργαστούν με άλλες εταιρείες από διαφορετικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να αναπηδούν ιδέες μεταξύ τους και να συμβάλλουν στον εξορθολογισμό της διαδικασίας επιβίβασης για νέους χρήστες.

Δικαιοδοσίες

Η Aragon εισάγει μια νέα ιδέα που ονομάζεται ψηφιακές δικαιοδοσίες μέσω του Aragon Court. Αυτό το σύστημα είναι αυτό που επιβάλλει ψηφιακές συμβάσεις μεταξύ οργανισμών. Οι προγραμματιστές εισήγαγαν αυτό το πρωτόκολλο για να διασφαλίσουν ότι υπήρχε ένας μηχανισμός για την επίλυση διαφορών που δεν εμπίπτουν στις προ-προγραμματισμένες λειτουργικές μονάδες.

Διαφάνεια

Οι χρήστες του Aragon απολαμβάνουν πλήρη διαφάνεια όταν χρησιμοποιούν το δίκτυο. Μπορούν εύκολα να παρακολουθούν πώς δαπανώνται όλα τα κεφάλαια DAO. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τα οφέλη του δικτύου με αυτοπεποίθηση.

Πώς λειτουργεί το Aragon (ANT)

Η Aragon συνδυάζει μια ποικιλία από νέες έννοιες και χαρακτηριστικά για να υλοποιήσει τους στόχους της. Όλα τα DAO είναι προεγκατεστημένα με τα πιο κρίσιμα εταιρικά στοιχεία. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα επιχειρηματικά του συστήματα, όπως χρηματοδότηση, πωλήσεις διακριτικών και πρωτόκολλα ψηφοφορίας.

Πελάτης της Αραγονίας

Το Aragon Client είναι το σημείο όπου οι χρήστες δημιουργούν προσαρμόσιμες δυνατότητες DAO. Ο πελάτης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα διαφανές πλαίσιο έξυπνης σύμβασης που είναι εύκολο στην πλοήγηση και δεν απαιτεί προηγούμενη εκπαίδευση blockchain.

Αραγονός

Το AragonOS είναι αυτό με το οποίο συνεργάζονται οι χρήστες για να ρυθμίσουν τις πωλήσεις τους. Εδώ μπορείτε να αποφασίσετε για όλες τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες της εκδήλωσης συγκέντρωσης χρημάτων. Λειτουργίες όπως το χρονικό πλαίσιο και ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύετε να ενθαρρύνετε τους συνεισφέροντες είναι άμεσα διαθέσιμες σε όλους.

Αραγονία (ANT)

Αραγονία (ANT)

Δίκτυο της Αραγονίας

Το Aragon Network είναι το πρωτόκολλο που αλληλεπιδρά μεταξύ των DAO. Αυτό το σύστημα επιτρέπει σε πολλές εταιρείες να διεξάγουν επιχειρήσεις με αποκεντρωμένο και χωρίς εμπιστοσύνη τρόπο στο blockchain Ethereum.

Ίδρυμα Αραγονίας

Το Aragon Foundation είναι η ομάδα που είναι επιφορτισμένη με την προώθηση της κοινότητας. Αυτή η ομάδα αναζητά εταιρείες που ενδιαφέρονται για το έργο και βοηθά στην προώθηση των στόχων τους και της παρουσίας ολόκληρου του δικτύου. Το Aragon Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός όμιλος.

ΜΥΡΜΗΓΚΙ

Το ANT είναι το φυσικό διακριτικό διακυβέρνησης για το οικοσύστημα. Αυτό το διακριτικό ERC-20 παρέχει στους χρήστες δικαιώματα ψήφου στην πλατφόρμα. Το ποσό της ταλάντευσης που έχετε εξαρτάται από τον αριθμό των διακριτικών ANT που έχετε. Οι κάτοχοι ANT μπορούν να ψηφίσουν για κρίσιμες ενημερώσεις στο δίκτυο και άλλες ζωτικές αλλαγές που βρίσκονται υπό συζήτηση.

Διακριτικά ANJ

Η Aragon εισάγει επίσης ένα ειδικό διακριτικό για την ψηφοφορία σε θέματα ψηφιακής δικαιοδοσίας. Το διακριτικό ANJ είναι ένα σταθερό περιουσιακό στοιχείο που σας επιτρέπει να κερδίζετε παθητικό εισόδημα στο δίκτυο. Τα πρωτόκολλα στοιχήματος είναι πιο δημοφιλή από ποτέ επειδή παρέχουν πιο συνεπείς αποδόσεις από την ανταλλαγή των διακριτικών σας και δεν απαιτούν από εσάς να παραιτηθείτε από την κατοχή των διακριτικών σας.

Ιστορία της Αραγονίας (ANT)

Η Aragon μπήκε στην αγορά με μια βουτιά. Ο ICO της εταιρείας εξασφάλισε 24 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις δεκαπέντε λεπτά. Αυτή η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2017, βοήθησε στην εκτόξευση της πλατφόρμας σε αστέρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Aragon ήταν αρχικά επικεφαλής του Luis Cuende. Είναι γνωστός για την προηγούμενη δουλειά του και μάλιστα εμφανίστηκε στο Forbes 30 κάτω των 30 λιστών.

Πώς να αγοράσετε Aragon (ANT)

Μπορείτε να βρείτε το Aragon (ANT) σε μια σειρά από κορυφαίες ανταλλαγές. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν ζεύγη συναλλαγών fiat για αυτό το διακριτικό. Θα πρέπει πρώτα να μετατρέψετε το fiat σας σε BTC ή ETH για ανταλλαγή ANT. Το ANT είναι διαθέσιμο στις  Κάθισμα, Κράκεν και Bittrex.

Επενδύοντας στην Αραγονία (ANT) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επενδύοντας στην Αραγονία (ANT) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επενδύοντας στην Αραγονία (ANT) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Poloniex

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι έμποροι

Καλύτερο για

Έμποροι ΗΠΑ

Καλύτερο για

Ευκολία στη χρήση

Τέλη συναλλαγών

0,10%

Τέλη συναλλαγών

0,16%

Τέλη συναλλαγών

0,125%

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Πώς να φυλάσσετε το Aragon (ANT)

Η αποθήκευση ANT είναι εύκολη, επειδή είναι ένα διακριτικό συμβατό με ERC-20. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το ANT σε οποιοδήποτε πορτοφόλι συμβατό με ERC-20. Το Metamask είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διαθέσιμες επιλογές για τους χρήστες σήμερα. Είναι δωρεάν λήψη και διατίθεται τόσο σε έκδοση για κινητά όσο και σε προσθήκες ιστού.

Εάν επιδιώκετε να κάνετε μια σημαντική επένδυση στο DASH ή εάν σκοπεύετε να κάνετε HODLing αυτό το crypto για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ένα πορτοφόλι υλικού είναι η καλύτερη επιλογή. Τα πορτοφόλια υλικού διατηρούν την κρυπτογράφηση σας αποθηκευμένη εκτός σύνδεσης σε “ψυκτική αποθήκευση” Αυτή η στρατηγική καθιστά αδύνατη την πρόσβαση σε διαδικτυακές απειλές από τις εταιρείες σας. ο Καθολικό Nano S ή το πιο προηγμένο Καθολικό Nano X και οι δύο υποστηρίζουν την Aragon (ANT).

Aragon – Άνοιγμα των θυρών για υιοθέτηση Blockchain σε εταιρικό επίπεδο

Η προσέγγιση της Aragon στην υιοθέτηση blockchain εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Η επέκταση του δικτύου είναι απόδειξη ότι υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για DAO στην αγορά. Για αυτούς τους λόγους, η Aragon διαδραματίζει πλέον ζωτικό ρόλο στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των παραδοσιακών οργανώσεων και των αποκεντρωμένων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map