Πώς να αγοράσετε Monero (XMR)

Μονόρο (XMR) ήταν ένα από τα πρώτα νομίσματα απορρήτου στον κόσμο. Αυτή η μοναδική κρυπτογράφηση πρωτοστάτησε σε πολλές τεχνολογίες για να επιτελέσει αυτό το κρίσιμο έργο. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τον οδηγό Investing in Monero.

Παραθέτουμε τους 3 κορυφαίους μεσίτες που προσφέρουν τη δυνατότητα αγοράς του Monero (XMR) με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Κάθισμα

Κάθισμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Τα οφέλη από την αγορά του Monero (XMR) εδώ είναι ότι επωφεληθείτε από τα χαμηλότερα τέλη συναλλάγματος από τα ανταγωνιστικά χρηματιστήρια και η αυξημένη ρευστότητα σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε γρήγορα για να επωφεληθείτε από τις ειδήσεις που κινούνται στην αγορά.

Διαβάστε την κριτική μας Binance ή επισκεφθείτε Κάθισμα.

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης: EE59L0QP για επιστροφή χρημάτων 10% από όλα τα έξοδα συναλλαγών.

Κράκεν

Κράκεν είναι ένα από τα μακροχρόνια ονόματα όσον αφορά τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που λειτουργούν στον κλάδο.

Από ταπεινά ξεκίνημα, έχουν πλέον γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο χώρο, προσφέροντας μια εκτενή επιλογή περιουσιακών στοιχείων για εμπόριο, συμπεριλαμβανομένου του Monero (XMR).

Το κόστος διαπραγμάτευσης είναι ανταγωνιστικό με άλλα χρηματιστήρια και συνέχισαν να εξελίσσονται τώρα προσφέροντας συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και περιθωρίου.

Διαβάστε την κριτική μας Kraken ή επισκεφθείτε Κράκεν.

Poloniex

Poloniex ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 2014 και γρήγορα αυξήθηκε για να γίνει μια πολύ δημοφιλής ανταλλαγή επιλογών για πολλούς εμπόρους κρυπτογράφησης που θέλουν να συνδυάσουν ένα ισχυρό φάσμα περιουσιακών στοιχείων, με μεγάλη αξία. Συνεχίζουν να επεκτείνουν το εύρος των περιουσιακών στοιχείων τους όλη την ώρα, με περισσότερες από 100 διαφορετικές επιλογές ζευγών, συμπεριλαμβανομένου του Monero (XMR) να είναι πλέον διαθέσιμες για συναλλαγές. Με μια πρόσφατα ανανεωμένη εμφάνιση, το χρηματιστήριο φαίνεται επίσης πιο επαγγελματικό από ποτέ με τις συναλλαγές σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και με μόχλευση έως 100: 1 επίσης τώρα διαθέσιμο για πρόσβαση.

Διαβάστε την κριτική μας Poloniex ή επισκεφθείτε Poloniex.


Πώς να αγοράσετε Monero (XMR) Πώς να αγοράσετε Monero (XMR) Πώς να αγοράσετε Monero (XMR)
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Poloniex

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι έμποροι

Καλύτερο για

Έμποροι ΗΠΑ

Καλύτερο για

Ευκολία στη χρήση

Τέλη συναλλαγών

0,10%

Τέλη συναλλαγών

0,16%

Τέλη συναλλαγών

0,125%

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Τι είναι το Monero (XMR)?

Το Monero είναι μια αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση ανοιχτού κώδικα, η οποία ιδρύθηκε το 2014. Αυτό το ψηφιακό νόμισμα είναι ευρέως γνωστό ως το πιο δημοφιλές «νόμισμα απορρήτου».

Τι κάνει?

Η Monero παρέχει στους χρήστες της ένα μέσο για την αποτελεσματική μεταφορά της αξίας, μέσω της χρήσης ψηφιακών νομισμάτων που βασίζονται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής κάτω από την ένδειξη «XMR». Η ανάπτυξή του και η εκτόξευσή του οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη απορρήτου στο δίκτυο Bitcoin.

Σε αντίθεση με διάφορους αντιπάλους, οι δυνατότητες απορρήτου στο blockchain του Monero είναι εγγενείς και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν – Κάθε συναλλαγή είναι τόσο ιδιωτική όσο και η προηγούμενη.

Πώς λειτουργεί το Monero?

Όπως και πολλά άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα, η Monero βασίζεται σε μια δομή «απόδειξης εργασίας» για να υποστηρίξει το δίκτυό της. Συγκεκριμένα, οι προγραμματιστές που συμβάλλουν στη Monero έχουν εργαστεί για να διατηρήσουν την εξόρυξη αυτού του στοιχείου κερδοφόρα σε GPU. Ενώ οι συσκευές ASIC απαιτείται να είναι κερδοφόρες σε κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, η Monero προσαρμόζει τακτικά τους αλγορίθμους εξόρυξης για να αποτρέψει τη χρήση τους.

Ενώ η χρήση του Monero είναι σχεδόν ίδια με τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, επιτυγχάνει το απαράμιλλο απόρρητο με μοναδικό τρόπο.

  • Υπογραφές δαχτυλιδιών
  • Fungibility (Χωρίς προσδιοριστικούς παράγοντες μεταξύ κερμάτων)
  • Διευθύνσεις Stealth (Μη ανιχνεύσιμο ιστορικό)

Προβλεπόμενες εξελίξεις?

Η ανάπτυξη του Monero καθοδηγείται από την κοινότητα, και όχι μόνο από μια μικρή ομάδα αφοσιωμένων προγραμματιστών.

Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη ανάπτυξη στον χάρτη πορείας του Monero, είναι η εφαρμογή λύσεων δεύτερου επιπέδου. Ένα πρωταρχικό παράδειγμα αυτού θα ήταν η χρήση του Lightning Network. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη λύση, η Monero θα επωφεληθεί, κυρίως, από την ικανότητα ολοκλήρωσης ατομικών ανταλλαγών.

Υποκείμενη Ιδεολογία?

Υπάρχει μια σαφής ιδεολογία, η οποία οδήγησε στην ανάπτυξη του Monero – της ιδιωτικής ζωής. Σε έναν κόσμο που συνδέεται όλο και περισσότερο, η κοινωνία έχει λιγότερη ιδιωτικότητα από ποτέ. Αναμφίβολα, αυτή είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το Monero, καθώς είναι σε θέση να επιστρέψει μερικά από αυτά που χάσαμε τα τελευταία χρόνια, στο όνομα της συνδεσιμότητας.

Αποδοχή και αντιπαραθέσεις?

Λόγω της φύσης του Monero, υπάρχουν διάφορες κυβερνήσεις που δεν επιτρέπουν τη χρήση του. Αυτό οφείλεται στο απόρρητο που παρέχεται στον χρήστη, ουσιαστικά, καθιστώντας αυτό το χαρακτηριστικό ένα σπαθί με δύο άκρες.

Αυτό είναι ένα δύσκολο ζήτημα που πρέπει να ξεπεραστεί. Από τη μία πλευρά, τα άτομα έχουν δικαίωμα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, ενώ από την άλλη, κάποιοι μπορεί να κάνουν κατάχρηση του Monero για παράνομες δραστηριότητες.

Κανονισμός λειτουργίας?

Ενώ η πλειονότητα των εθνών παρέμεινε σιωπηλή σχετικά με την άποψή τους για το Monero, υπάρχουν ορισμένοι λίγοι που έχουν μιλήσει κατά της χρήσης του. Το πιο σημαντικό παράδειγμα αυτού είναι στην Ιαπωνία. Ως αποτέλεσμα, διάφορες ανταλλαγές που θέλουν να διατηρήσουν την άδεια στο έθνος έχουν καταργήσει το Monero και παρόμοια νομίσματα.

Ποιος το έκανε?

Το Monero πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε από 7 άτομα. Σύμφωνα με τη δημιουργία τους που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, 5 από αυτά τα άτομα δεν έχουν αποκαλύψει την ταυτότητά τους, μέχρι σήμερα. Τα άλλα δύο έχουν ως εξής,

  • Riccardo Spagni
  • Ντέιβιντ Λατάπι

Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχει μια αυξανόμενη πεποίθηση ότι ο συγγραφέας της αρχικής Λευκής Βίβλου του Monero, Nicolas van Saberhagen, μπορεί να είναι ο διαβόητος Satoshi Nakamoto. Αυτή η πεποίθηση βασίζεται στα προηγούμενα γραπτά γνωστά ως Satoshi, τα οποία περιγράφουν ιδέες όπως υπογραφές δαχτυλιδιών, μυστικές διευθύνσεις κ.λπ. – τα πολύ μοναδικά χαρακτηριστικά που εισήχθησαν στο Monero μόλις 3 χρόνια μετά την ύπαρξη του Bitcoin. Αυτή η πεποίθηση, ωστόσο, δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι πραγματικότητα, αλλά απλά εικασία, αυτή τη στιγμή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map