Πώς να αγοράσετε Ethereum (ETH)

Το Ethereum είναι ένα δίκτυο blockchain ανοιχτού κώδικα που απλοποιεί το σενάριο έξυπνων συμβολαίων. Το σημαντικό είναι ότι το πλατφόρμα επιτρέπει στους προγραμματιστές να βελτιστοποιήσουν την κατασκευή αποκεντρωμένων εφαρμογών που λειτουργούν σε blockchain. Κατά συνέπεια, η πλατφόρμα έχει εισαγάγει στον κόσμο τη φιλοξενία νέων λειτουργιών και εφαρμογών. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τον οδηγό Investing in Ethereum.

Παραθέτουμε τους 5 κορυφαίους μεσίτες που προσφέρουν τη δυνατότητα αγοράς Ethereum (ETH) με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Κάθισμα

Κάθισμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Τα οφέλη της αγοράς Ethereum (ETH) εδώ είναι ότι επωφεληθείτε από τα χαμηλότερα τέλη συναλλάγματος από τα ανταγωνιστικά χρηματιστήρια και η αυξημένη ρευστότητα σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε γρήγορα για να επωφεληθείτε από τις ειδήσεις.

Διαβάστε την κριτική μας Binance ή επισκεφθείτε Κάθισμα.

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης: EE59L0QP για επιστροφή χρημάτων 10% από όλα τα έξοδα συναλλαγών.

Paybis

Paybis λειτουργήστε μια πολύ αξιόπιστη πλατφόρμα αγοράς Bitcoin και κρυπτονομισμάτων όπου μπορείτε να αγοράσετε Ethereum (ETH) και μια σειρά από άλλα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τίποτα περισσότερο από την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Έχουν υπάρξει από το 2014 και έχουν βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κάνουν αγορές Bitcoin.

Εάν θέλετε απλώς να αγοράσετε Ethereum (ETH) και να το κρατήσετε, τότε αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους αγοράς Ethereum (ETH) με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Διαβάστε την κριτική Paybis μας ή επισκεφθείτε Paybis.

Κρυπτόμα

Κρυπτόμα είναι μια υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και πορτοφολιών με έδρα την ΕΕ που λειτουργεί από το 2018. Έδρα στην Εσθονία, η οποία είναι μια αξιόπιστη ευρωπαϊκή εστία για παρόμοιες εταιρείες. Έχοντας ιδρυθεί από τον τεχνολογικά καταξιωμένο Srdjan Mahmutovich, λειτουργούν πλέον σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως και εξυπηρετούν χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το Kriptomat είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους Ευρωπαίους & Ασιάτες επενδυτές που θέλουν απλώς να αγοράσουν και να πουλήσουν Ethereum (ETH) μακροπρόθεσμα. Χωρίς πελάτες ΗΠΑ.

Διαβάστε την κριτική Kriptomat μας ή επισκεφθείτε Κρυπτόμα.

Κράκεν


Κράκεν είναι ένα από τα μακροχρόνια ονόματα όσον αφορά τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που λειτουργούν στον κλάδο.

Από ταπεινά ξεκίνημα, έχουν πλέον γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο χώρο που προσφέρει μια εκτενή συλλογή περιουσιακών στοιχείων για το εμπόριο, συμπεριλαμβανομένου του Ethereum (ETH).

Το κόστος διαπραγμάτευσης είναι ανταγωνιστικό με άλλα χρηματιστήρια και συνέχισαν να εξελίσσονται τώρα προσφέροντας συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και περιθωρίου.

Διαβάστε την κριτική μας Kraken ή επισκεφθείτε Κράκεν.

Coinberry

Coinberry διευκολύνει την αγορά Ethereum (ETH) σε Καναδάς χωρίς φασαρία και αγοράστε ή πουλήστε το περιουσιακό στοιχείο γρήγορα μέσω της εύχρηστης πλατφόρμας τους. Έχουν υπάρξει από το 2017 και έχουν μια σειρά από αξιόπιστες συνεργασίες που τις έχουν δημιουργήσει με μια σταθερή φήμη για την κρυπτογράφηση. Είναι επίσης εγγεγραμμένοι στη FINTRAC ως επιχείρηση υπηρεσιών χρημάτων, τόσο πολύ αξιόπιστη από αυτή την άποψη. Χωρίς πελάτες ΗΠΑ.

Επίσκεψη Coinberry.

Πώς να αγοράσετε Ethereum (ETH) Πώς να αγοράσετε Ethereum (ETH) Πώς να αγοράσετε Ethereum (ETH)
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Paybis

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Kriptomat

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι χρήστες

Καλύτερο για

Άμεση αγορά

Καλύτερο για

Ευρωπαίοι έμποροι

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Ελάχιστος λογαριασμός

50 $

Ελάχιστος λογαριασμός

35 €

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Τι είναι το Ethereum (ETH)?

Το Ethereum είναι ένα δημοφιλές έργο blockchain, το οποίο χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα. Διαθέτοντας λειτουργικότητα έξυπνων συμβάσεων, το Ethereum μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως νόμισμα, αλλά και ως πλατφόρμα φιλοξενίας αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps).

Το Ethereum χρησιμοποιεί το εγγενές διακριτικό «Ether» για συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο δίκτυό της. Αυτά τα διακριτικά είναι δομημένα ως «ERC-20» – ένα πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε από την Ethereum και χρησιμοποιείται από διάφορα blockchain.

Τι κάνει?

Χτισμένο με χρήση blockchain, το Ethereum χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια, επιτρέποντας τη δυνατότητα εκτέλεσης εφαρμογών στο πρωτόκολλό του. Το εγγενές του διακριτικό, Ether, λειτουργεί επίσης ως νόμισμα, παρέχοντας στους κατόχους του ένα εύκολο μέσο για τη μεταφορά αξίας.

Διάφορες υλοποιήσεις των ικανοτήτων του Ethereum έχουν δοκιμαστεί όλα αυτά τα χρόνια. Ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα παραδείγματα περιλαμβάνει εφαρμογές που αφορούν την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi). Αυτός ο τομέας περιλαμβάνει μια σειρά εφαρμογών που βασίζονται σε χρηματοοικονομικά και βασίζονται σε blockchain, όπως το Ethereum.

Πώς λειτουργεί το Ethereum?

Πίσω από τα παρασκήνια, το δίκτυο χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο δοκιμαστικής εργασίας για να λειτουργήσει. Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο αποκεντρώνεται μεταξύ μιας σειράς ανθρακωρύχων σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι ανθρακωρύχοι φιλοξενούν κόμβους, επαληθεύουν συναλλαγές και αποθηκεύουν ενημερωμένες εγγραφές του blockchain Ethereum.

Για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή στο δίκτυο Ethereum, απαιτείται μια μικρή χρέωση από τον εκκινητή. Αυτό το τέλος αναφέρεται συνήθως ως «φυσικό αέριο». Η ποσότητα αερίου που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής ποικίλλει, καθώς εξαρτάται από τη συμφόρηση του δικτύου. περισσότερο αέριο αυξάνει την ταχύτητα με την οποία θα ολοκληρωθεί μια συναλλαγή – λόγω ενός μεγαλύτερου κινήτρου για τους ανθρακωρύχους για επεξεργασία.

Προβλεπόμενες εξελίξεις?

Παρά τους πολλούς ανταγωνιστές, οι οποίοι είναι ίσοι ή μεγαλύτεροι, η λειτουργικότητα, η Ethereum κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της στην κατηγορία της.

Αναμένεται ευρέως ότι το Ethereum θα μεταβεί σύντομα από ένα πρωτόκολλο «απόδειξη της εργασίας» σε ένα πιο αποτελεσματικό «απόδειξη της συμμετοχής». Ενώ το POW που χρησιμοποιείται συνήθως βασίζεται σε υπολογιστική ισχύ για λειτουργία ενός δικτύου, το POS δεν λειτουργεί. Αντίθετα, το POS επιτρέπει στους επικυρωτές δικτύου να λειτουργούν μέσω της ιδιοκτησίας νομισμάτων / μαρκών.

Υποκείμενη Ιδεολογία?

Σχεδόν από την αρχή, το Ethereum ήταν μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια. Αυτό παραμένει αληθές μέχρι σήμερα και έχει διαδραματίσει ρόλο στην κανονιστική αποδοχή του.

Πολλοί θεωρούν ότι η Ethereum προσπαθεί να επιτύχει το «Διαδίκτυο 2.0». Μια πλατφόρμα που εξαλείφει την ανάγκη για συγκεντρωτικές λειτουργίες, φέρνοντας δημοκρατία και ασφάλεια, ταυτόχρονα με τις ανάγκες δεδομένων μας. Με αυτόν τον τρόπο, το Ethereum, ουσιαστικά, δίνει δύναμη στον χρήστη για τα δεδομένα πίσω.

Αποδοχή και αντιπαραθέσεις?

Το Ethereum είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό και δημοφιλές έργο που βασίζεται σε blockchain και δεν ονομάζεται Bitcoin. Βρίσκεται σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα που υποστηρίζει κρυπτονομίσματα.

Η αποδοχή αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς πιστεύεται ότι το 2020 θα δούμε το πρώτο Ethereum Futures – μια εκδήλωση που θα φέρει νέα επίπεδα ευαισθητοποίησης γύρω από το έργο.

Η αποδοχή έχει προχωρήσει πέρα ​​από το κοινό, με κυβερνητικές οντότητες σε όλο τον κόσμο πιλοτικά τη χρήση του Ethereum. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας του Καναδά που δημιουργεί μια πλατφόρμα με βάση το Ethereum, η οποία παρέχει στους Καναδούς πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε επιχορηγήσεις και δαπάνες που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση.

Μέχρι σήμερα, δύο από τις μεγαλύτερες αντιπαραθέσεις που περιβάλλουν το Ethereum περιλαμβάνουν:

 • Σκληρό πιρούνι
 • Οδήγησε στη δημιουργία του Ethereum Classic (ETC)
 • Στερεότητα
  • Χρησιμοποιεί μια μοναδική γλώσσα κωδικοποίησης, καθιστώντας την ανάπτυξη πιο δύσκολη
  • Πέρα από αυτές τις δύο κορυφαίες αντιπαραθέσεις, παραμένει ένα τρίτο, το οποίο επίσης μοιράζεται το Bitcoin. Αυτή είναι η χρήση ενός μοντέλου POW. Ενώ η POW έχει επεξεργαστεί το Ethereum αρκετά καλά για να εξελιχθεί στην τρέχουσα κατάστασή του, πιστεύεται ότι απαιτείται μετάβαση σε POS. Εάν ο στόχος της Ethereum είναι να συνεχίσει να αυξάνεται, τότε οι απαιτήσεις ισχύος από τους ανθρακωρύχους θα συνεχίσουν να το κάνουν επίσης. Η μετάβαση στο POS θα μειώσει σημαντικά αυτές τις απαιτήσεις ισχύος, αφαιρώντας ένα σημαντικό εμπόδιο στην πορεία προς την επιτυχία.

   Αυτή η μετάβαση έχει ήδη επιβεβαιωθεί από τους προγραμματιστές της Ethereum και αρχικά αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2020. Ενώ αυτό έχει καθυστερήσει από τότε, αναμένεται ακόμη νωρίτερα από αργότερα.

   Κανονισμός λειτουργίας?

   Σε αντίθεση με τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, η Ethereum έχει λάβει έγκριση από διάφορους υψηλού επιπέδου ρυθμιστικούς αξιωματούχους στις Ηνωμένες Πολιτείες ως ΔΕΝ αποτελεί ασφάλεια.

   Το Ethereum παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα υπόθεση, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές σημείωσαν ότι, αν και το περιουσιακό στοιχείο μπορεί να έχει ξεκινήσει τη ζωή του ως ασφάλεια, έκτοτε έχει εξελιχθεί πέρα ​​από αυτήν την ταξινόμηση. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη κεντρικής εποπτείας και στην ικανότητά του να λειτουργεί αυτόνομα χωρίς άμεσο ευεργέτη.

   Αυτή η ταξινόμηση, ωστόσο, μπορεί να είναι επισφαλής τους επόμενους μήνες. Με μια εξαγγελθείσα μετάβαση στο POS, αξιωματούχοι από το CFTC έχουν σημειώσει ότι η παροχή της δυνατότητας «στοιχήματος» διακριτικών, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί ως ασφάλεια.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map