Kuinka ostaa Monero (XMR)

Monero (XMR) oli yksi ensimmäisistä yksityisyyden kolikoista maailmassa. Tämä ainutlaatuinen kryptovaluutta oli edelläkävijä useita tekniikoita tämän kriittisen tehtävän suorittamiseksi. Saat lisätietoja tutustumalla Moneroon sijoittamiseen -oppaaseen.

Luettelomme kolme parasta välittäjää, jotka tarjoavat mahdollisuuden ostaa Monero (XMR) -luotto- tai maksukortilla.

Binance

Binance on yksi suurimmista ja tunnetuimmista kryptovaluutanvaihdoista maailmassa. Moneron (XMR) ostamisen edut tässä ovat se, että hyödyt alhaisemmista vaihtopalkkioista kuin kilpailevat pörssit, ja lisääntyneen maksuvalmiuden ansiosta voit ostaa ja myydä nopeasti hyödyntämään markkinoiden liikkuvia uutisia.

Lue Binance-arvostelu tai vieraile Binance.

Käytä alennuskoodia: EE59L0QP 10%: n palautus kaikista kaupankäyntimaksuista.

Kraken

Kraken on yksi pitkäaikaisista nimistä, kun on kyse alalla toimivista kryptovaluutanvaihdoista.

Nöyristä alkuista lähtien heistä on nyt tullut yksi tunnetuimmista nimistä avaruudessa, joka tarjoaa laajan valikoiman omaisuuseriä kauppaa varten, mukaan lukien Monero (XMR).

Kaupankäyntikulut ovat kilpailukykyisiä muiden pörssien kanssa, ja ne ovat kehittäneet edelleen tarjoten sekä futuuri- että marginaalikauppaa.

Lue Kraken-arvostelu tai vieraile Kraken.

Poloniex

Poloniex perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 2014 ja siitä on nopeasti tullut erittäin suosittu valinnanvaihto monille kryptoalan kauppiaille, jotka haluavat yhdistää vahvan omaisuuserän arvokkaalla arvolla. He jatkavat omaisuusvalikoimansa laajentamista koko ajan, ja nyt kaupassa on yli 100 erilaista parivalintaa, mukaan lukien Monero (XMR). Äskettäin uudistetulla ulkonäöllä pörssi näyttää myös ammattimaisemmalta kuin koskaan, sillä futuurilla ja jopa 100: 1-vivulla käydään nyt myös pääsyä.

Lue Poloniex-arvostelu tai vieraile Poloniex.


Kuinka ostaa Monero (XMR) Kuinka ostaa Monero (XMR) Kuinka ostaa Monero (XMR)
Binanssin tarkistus

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kraken-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet kauppiaat

Paras

USA: n kauppiaat

Paras

Helppokäyttöisyys

Kaupankäyntimaksut

0,10%

Kaupankäyntimaksut

0,16%

Kaupankäyntimaksut

0,125%

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Mikä on Monero (XMR)?

Monero on hajautettu, avoimen lähdekoodin kryptovaluutta, joka perustettiin vuonna 2014. Tämä digitaalinen valuutta tunnetaan laajalti suosituimpana yksityisyyden suojakolikkona.

Mitä se tekee?

Monero tarjoaa käyttäjilleen keinot arvon tehokkaaseen siirtämiseen käyttämällä yksityisyyden suojan kannalta keskeisiä digitaalikolikoita tunnuksen XMR alla. Sen kehittäminen ja käynnistäminen johtui laajasti Bitcoin-verkon yksityisyyden puutteista.

Toisin kuin erilaiset kilpailijat, Monero-lohkoketjun tietosuojaominaisuudet ovat luontaisia, eikä niitä voi kytkeä pois päältä – Jokainen tapahtuma on yhtä yksityistä kuin edellinen.

Kuinka Monero toimii?

Aivan kuten monet muutkin suositut kryptovaluutat, Monero luottaa ‘työn todistamiseen’ rakenteeseen verkon tukemiseksi. Erityisesti kehittäjät, jotka osallistuvat Moneroon, ovat pyrkineet pitämään tämän omaisuuden louhinnan kannattavana näytönohjaimissa. Vaikka ASIC-laitteiden vaaditaan olevan kannattavia kryptovaluutoissa, kuten Bitcoin, Monero mukauttaa säännöllisesti kaivosalgoritmejaan estääkseen niiden käytön.

Vaikka Moneron käyttö on paljolti sama kuin useimmat salausvaluutat, se saavuttaa vertaansa vailla olevan yksityisyytensä ainutlaatuisella tavalla.

  • Rengasallekirjoitukset
  • Säilyvyys (kolikoiden välillä ei ole tunnistettavia tekijöitä)
  • Varkaat osoitteet (jäljittämätön historia)

Suunniteltu kehitys?

Moneron kehittäminen on pikemminkin yhteisöllistä kuin vain pieni joukko omistautuneita kehittäjiä.

Monero-tiekartan epäilemättä suurin kehitys on toisen kerroksen ratkaisujen toteuttaminen. Erinomainen esimerkki tästä olisi Lightning-verkon käyttö. Tätä ratkaisua hyödyntämällä Monero hyötyisi ensisijaisesti kyvystä suorittaa atomivaihtoja.

Taustalla oleva ideologia?

Moneron kehitykseen on vaikuttanut yksi selkeä ideologia – yksityisyys. Maailmassa, josta on yhä enemmän yhteyksiä, yhteiskunnalla on vähemmän yksityisyyttä kuin koskaan. Epäilemättä tämä on vetovoima Moneron takana, koska se pystyy palauttamaan osan viime vuosina menetetyistä yhteyksien nimissä.

Hyväksyminen ja kiistat?

Moneron luonteen vuoksi on olemassa useita hallituksia, jotka eivät suostu sen käyttöön. Tämä johtuu käyttäjälle tarjotusta yksityisyydestä, mikä tekee tästä ominaisuudesta kaksiteräisen miekan.

Tämä on vaikea ratkaista. Toisaalta ihmisillä on oikeus yksityisyyteen, toisaalta jotkut saattavat väärinkäyttää Moneroa laittomasta toiminnasta.

Säätö?

Vaikka suurin osa kansakunnista on ollut hiljaa näkemyksestään Monerosta, on vain harvat, jotka ovat vastustaneet sen käyttöä. Näkyvin esimerkki tästä on Japanissa; Seurauksena on, että erilaiset pörssit, jotka haluavat ylläpitää lisenssisopimusta maassa, ovat poistaneet Monero- ja vastaavat kolikot.

Kuka teki sen?

Moneron uskotaan yleisesti luoneen 7 henkilöä. Viisi näistä henkilöistä ei ole paljastanut henkilöllisyyttään tähän päivään saakka, kun he ovat noudattaneet yksityisyyttä koskevaa luomustaan. Kaksi muuta ovat seuraavat,

  • Riccardo Spagni
  • David Latapie

Mielenkiintoista on, että uskomusten lisääntyminen on sitä mieltä, että alkuperäisen Monero Whitepaperin kirjoittaja Nicolas van Saberhagen voi olla surullisen Satoshi Nakamoto. Tämä uskomus perustuu aikaisempiin kirjoituksiin, joiden tiedetään olevan Satoshi, jotka kuvaavat ideoita, kuten soittoallekirjoituksia, varkain osoitteita jne. – hyvin ainutlaatuisia piirteitä, jotka olivat imeytyneet Moneroon vain 3 vuotta Bitcoinin syntymisen jälkeen. Tämän uskomuksen ei kuitenkaan ole osoitettu olevan tosiasia, vaan yksinkertaisesti arvelu, tällä hetkellä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map