Kuinka ostaa Litecoin (LTC)

Litecoin oli yksi varhaisimmista kryptovaluutoista, jotka tulivat markkinoille. Näin ollen se on edelleen yksi markkina-arvoon perustuvista alan suurimmista kolikoista. Lisäksi se on yksi maailman yleisimmin hyväksytyistä kryptovaluutoista. Voit käyttää Litecoinia tavaroiden, palveluiden ostamiseen tai jopa sijoittamiseen muihin salausprojekteihin niiden syntyessä. Lisätietoja on Investing in Litecoin -oppaassamme.

Luettelomme viisi parasta välittäjää, jotka tarjoavat mahdollisuuden ostaa Litecoin (LTC) luottokortilla tai maksukortilla.

Binance

Binance on yksi suurimmista ja tunnetuimmista kryptovaluutanvaihdoista maailmassa. Litecoinin (LTC) ostamisen edut tässä ovat, että hyödyt alhaisemmista vaihtopalkkioista kuin kilpailevat pörssit, ja lisääntyneen maksuvalmiuden ansiosta voit ostaa ja myydä nopeasti hyödyntämään markkinoiden liikkeitä.

Lue Binance-arvostelu tai vieraile Binance.

Käytä alennuskoodia: EE59L0QP 10%: n palautus kaikista kaupankäyntimaksuista.

Paybis

Paybis ylläpitää erittäin luotettua Bitcoinin ja kryptovaluutan ostoalustaa, josta voit ostaa Litecoinia (LTC) ja useita muita salauksia käyttämällä muuta kuin luotto- tai maksukorttisi. He ovat olleet noin vuodesta 2014 ja ovat auttaneet satoja tuhansia ihmisiä tekemään Bitcoin-ostoksia.

Jos haluat yksinkertaisesti ostaa Litecoinin (LTC) ja pitää sitä, tämä on yksi helpoimmista tavoista ostaa Litecoin (LTC) luottokortilla tai maksukortilla.

Lue Paybis-arvostelu tai vieraile Paybis.

Kriptomat

Kriptomat on EU: ssa toimiva kryptovaluutan vaihto- ja lompakkopalvelu, joka on toiminut vuodesta 2018 lähtien. Pääkonttori sijaitsee Virossa, joka on luotettu eurooppalainen kasvualusta vastaaville yrityksille. Teknisesti taitava Srdjan Mahmutovich on perustanut heidät nyt yli 80 maassa ja palvelevat käyttäjiä ympäri maailmaa. Kriptomat on erinomainen vaihtoehto eurooppalaisille & Aasialaiset sijoittajat, jotka haluavat vain ostaa ja myydä Litecoinia (LTC) pitkällä aikavälillä. Ei USA-asiakkaita.

Lue Kriptomat-arvostelu tai vieraile Kriptomat.

Kraken


Kraken on yksi pitkäaikaisista nimistä, kun on kyse alalla toimivista kryptovaluutanvaihdoista.

Nöyristä alkuista lähtien heistä on nyt tullut yksi tunnetuimmista nimistä avaruudessa, joka tarjoaa laajan valikoiman omaisuuseriä kauppaa varten, mukaan lukien Litecoin (LTC).

Kaupankäyntikulut ovat kilpailukykyisiä muiden pörssien kanssa, ja ne ovat kehittäneet edelleen tarjoten sekä futuuri- että marginaalikauppaa.

Lue Kraken-arvostelu tai vieraile Kraken.

Coinberry

Coinberry tekee Litecoinin (LTC) ostamisen helpoksi Kanada ilman hätää ja osta tai myy omaisuuserä nopeasti helppokäyttöisen alustan kautta. He ovat olleet noin vuodesta 2017 lähtien, ja heillä on useita erittäin luotettavia kumppanuuksia, jotka perustavat heille vankan maineen kryptovaluutasta. He ovat myös rekisteröityneet FINTRAC: iin rahapalveluyrityksenä, joten erittäin luotettavia siitä näkökulmasta. Ei USA-asiakkaita.

Vierailla Coinberry.

Kuinka ostaa Litecoin (LTC) Kuinka ostaa Litecoin (LTC) Kuinka ostaa Litecoin (LTC)
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Paybis-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet käyttäjät

Paras

Välitön osto

Paras

Eurooppalaiset kauppiaat

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

50 dollaria

Tilin vähimmäismäärä

35 €

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Mikä on Litecoin?

Litecoin on avoimen lähdekoodin kryptovaluutta, joka helpottaa vertaisoperaatioita. Se lanseerattiin vuonna 2011, ja sitä on sittemmin pidetty “hopeasta bitcoins-kullaksi” – mikä tarkoittaa, että sitä ei välttämättä luotu kilpailemaan Bitcoinin kanssa, vaan pikemminkin täydentämään sitä.

Mitä se tekee?

Blockecain-tekniikan avulla Litecoin tarjoaa käyttäjilleen keinot nopeasti ja edullisesti siirtää arvoa. Verkoston kehittyessä ja käyttöönoton kasvaessa Litecoinia voidaan käyttää sekä arvonvaraajana että digitaalisena valuuttana.

Kuinka Litecoin toimii?

Työskentelemällä työtodistuksen mallilla Litecoin käyttää 2,5 minuutin lohkosykliä. Jokainen valmis lohko tuottaa tällä hetkellä 12,5 LTC: n, ja tämä palkkio leikataan puoleen neljän vuoden välein. Kaikkiaan vain 84 miljoonaa LTC: tä tuotetaan koskaan.

Suunniteltu kehitys?

Litecoin-verkossa on jo vuosien ajan ollut käynnissä useita merkittäviä kehityskulkuja. Kaksi esimerkkiä tästä sisältää tuen seuraaville:

Atomic Swap – Tämä tekniikka mahdollistaa saumattoman omaisuuden vaihdon eri lohkoketjuista. “Hash-time locked sopimusten” avulla saavutettu prosessi poistaa välittäjien tarpeen.

Salamaverkko – Tämä on toisen kerroksen ratkaisu, jolla on mahdollisuus parantaa huomattavasti tapahtumanopeutta, kustannuksia ja yksityisyyttä verkossa, joka toteuttaa sen. Saat lisätietoja salamaverkon toiminnasta napsauttamalla TÄSSÄ.

Taustalla oleva ideologia?

Litecoinin luomisen liikkeellepaneva voima oli luoda halvempi ja nopeampi versio Bitcoinista. Kun Litecoin perustuu Bitcoin-lähdekoodiin, olisi järkevää, että jokainen perustuu samoihin uskomuksiin – luo hajautettu valuutta, joka on maailmanlaajuisesti käytettävissä, mikä tekee taloudellisesta osallisuudesta totta.

Hyväksyminen ja kiistat?

Litecoin on onnistunut luomaan joitain korkeimpia adoptiotasoja kryptovaluuttojen joukossa. Tämä johtuu muusta kuin vain sen kyvyistä. Koodipohjan vuoksi, joka on johdettu suurelta osin Bitcoinin koodista, yritykset, jotka kehittävät tukea yhdelle, voivat helposti tukea toista.

Litecoinia koskeva kiista kiertää tyypillisesti sen ympärillä työtodistusmallin avulla. Tämä on energiaintensiivinen prosessi, jonka koetaan usein tehottomaksi.

Itse valuutan lisäksi suurin kiista Litecoinin vitsauksessa johtuisi sen perustajasta Charlie Lee. Erityisesti vuoden 2017 massiivisten härkämarkkinoiden aikana Charlie Lee myi Litecoin-osuutensa kaikkien aikojen korkeimmillaan. Vaikka todettiin, että tämä toimenpide tehtiin verkon kehittämisen puolueettomuuden varmistamiseksi, jotkut suhtautuivat siihen epäilevästi. Jotkut uskoivat myös, että muutos oli pohjimmiltaan merkki siitä, että edes sen perustaja ei nähnyt valoisaa tulevaisuutta projektille – Charlie Lee on kuitenkin kieltänyt tämän kiivaasti.

Säätö?

Vaikka sääntelyviranomaiset eivät ole nimenomaisesti ilmoittaneet, Litecoinia pidetään laajalti digitaalisena valuuttana. Ilman merkkikauppaa eikä verkon menestyksestä hyötyvää keskuselintä sen ei yleensä uskota olevan turvallisuus – sääntelyviranomaisten voi kuitenkin olla karkea, ja tämä ei välttämättä aina pidä paikkaansa.

Kuka loi Litecoinin?

Litecoinin luominen on laajalti akkreditoitu Charlie Lee: lle. Litecoinin rakentamisesta vuonna 2011, Lee rakensi sekä kilpailevana että täydellisenä digitaalisena valuuttana Bitcoiniin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map