Kuinka ostaa Cardano (ADA)

Cardano (ADA) on kolmannen sukupolven julkinen blockchain- ja Dapp-kehitysalusta. Alusta ansaitsi kansainvälisen median huomion ensimmäisenä lohkoketjuna, joka sisälsi vertaisarvioidun tutkimusstrategian pääjohtajiinsa. Nykyään ADA on yksi maailman suurimmista kryptovaluutoista. Saat lisätietoja käymällä Cardanoon sijoittaminen -oppaassamme.

Meillä on suosituimmat välittäjät ja pörssit, jotka tarjoavat mahdollisuuden ostaa Cardano (TRX) luottokortilla tai maksukortilla. Suurempia summia varten voit myös lähettää pankkisiirron.

Binance

Binance on yksi suurimmista ja tunnetuimmista kryptovaluutanvaihdoista maailmassa. Cardanon (ADA) ostamisen edut tässä ovat, että hyödyt alhaisemmista vaihtopalkkioista kuin kilpailevat pörssit, ja lisääntyneen maksuvalmiuden ansiosta voit ostaa ja myydä nopeasti hyödyntämään markkinoiden liikkeitä..

Lue Binance-arvostelu tai vieraile Binance.

Käytä alennuskoodia: EE59L0QP 10%: n palautus kaikista kaupankäyntimaksuista.

Kraken

Kraken on yksi pitkäaikaisista nimistä, kun on kyse alalla toimivista kryptovaluutanvaihdoista.

Nöyristä alkuista lähtien heistä on nyt tullut yksi tunnetuimmista nimistä avaruudessa, joka tarjoaa laajan valikoiman kauppatavaroita, mukaan lukien Cardano (ADA).

Kaupankäyntikulut ovat kilpailukykyisiä muiden pörssien kanssa, ja ne ovat kehittäneet edelleen tarjoten sekä futuuri- että marginaalikauppaa.

Lue Kraken-arvostelu tai vieraile Kraken.

Bittrex

Bittrex on toinen pörssi, jonka avulla voit tällä hetkellä ostaa ja käydä kauppaa Cardanolla (ADA). Bittrex on johtava kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa laajimman valikoiman kryptovaluuttoja. Ne tunnetaan teollisuudessa yhtenä harvoista pörsseistä, jotka eivät veloita listamaksuja eri projekteista ja joilla on maine eheydestä.

Lue Bittrex-arvostelu tai vieraile Bittrex.


Mikä on Cardano (ADA)?

Cardano on blockchain-pohjainen verkko, joka käyttää omaa alkuperäistä tunnustaan ​​’ADA’.

Cardano mainostaa itseään ensimmäisenä vertaisarvioituna verkostona. Tämä tarkoittaa sitä, että ennen verkostoon tehtäviä muutoksia kasvava maailmanlaajuinen arvostettujen tutkijoiden ryhmä eri aloilta arvioi ehdotetut päivitykset.

Mitä se tekee?

Käyttämällä sen alkuperäistä tunnusta, ADA: ta, käyttäjät saavat mahdollisuuden tehdä suoria kauppoja muiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että kolmannen osapuolen välittäjää ei tarvita. Sen sijaan käyttäjillä on kyky käydä kauppaa vertaisverkolla.

Aikanaan Cardano-verkon on tarkoitus tukea monenlaisia ​​hajautettuja sovelluksia.

Kuinka Cardano (ADA) toimii?

Cardano toimii käyttämällä Proof-of-Stake (PoS) -mallia. Tämä tarkoittaa, että verkko ei käytä kaivostyöläisiä, kuten Bitcoinin kaltaisissa verkoissa nähdään. Sen sijaan jokaisella verkon osallistujalla, jolla on ADA – sidosryhmänä – tuetussa lompakossa, on kyky vahvistaa tapahtumat. Palkinnot tälle vaihtelevat omistuksen koon mukaan.

Käyttämällä ainutlaatuista lähestymistapaa, nimeltään Ouroboros, Cardano lisää uuden tason PoS: ään. Tämä tapahtuu sidosryhmien kautta. Niille, jotka käyttävät tätä vaihtoehtoa, omistusoikeudet voidaan yhdistää muiden kanssa, jolloin “osakesarjapäällikkö” voi hallita lohkotuotantoa.

Suunniteltu kehitys?

Cardano-verkon kehittäminen on monivaiheinen prosessi, joka on vasta alkanut. Nimetty tunnettujen ja vaikutusvaltaisten tutkijoiden, filosofien ja muun mukaan, Cardanon etenemissuunnitelmassa on 5 päämerkkiä. Nämä ovat,

  1. Byron – Tämä ensimmäinen kehitysvaihe ympäröi verkoston perustan valmistelemalla sitä tulevina vuosina odotettavaan kasvuun.
  2. Shelley – Kun vankka perusta on rakennettu, tämän toisen vaiheen odotetaan tuovan muutoksia, jotka ympäröivät / lisäävät verkon hajauttamista.
  3. Goguen – Kun verkon riittävä hajauttaminen on tapahtunut, vaihe 3 tuo verkon kyvyn tukea älykkäitä sopimuksia ja dApps-sovelluksia.
  4. Basho – Cardanon tiekartan neljännessä vaiheessa kehitetään verkon skaalautuvuutta ja yhteentoimivuutta.
  5. Voltaire – Kuten viides ja viimeinen vaihe on tällä hetkellä suunniteltu, se keskittyy uuden hallintomallin toteuttamiseen. Tavoitteena on tehdä verkosta itsekestävä. Tämä saavutetaan erilaisilla päivityksillä, kuten sekä äänestys- että varainhallintajärjestelmän toteuttamisella.

29. heinäkuuta 2020 alkaen Cardano-verkko aloittaa virallisesti siirtymisvaiheen ensimmäisestä vaiheesta toiseen. Tämä vaihe, joka tunnetaan nimellä Shelley, tuo esiin uusia hajauttamisen tasoja siirtymällä liittovaltion solmuista yhteisön ylläpitämiin solmuihin.

Taustalla oleva ideologia?

Cardanolle näyttää siltä, ​​että verkkoa rakennetaan tarjoamaan paljon samoja kilpailijoiden, kuten Ethereumin, ominaisuuksia. Ero on kuitenkin painotus muutamalle piirteelle.

  • Ympäristövaikutus – Monet verkot ovat tunnistaneet kielteiset vaikutukset, joita energiaintensiivisillä protokollilla, kuten työn todistamisella, voi olla. Hyödyntämällä PoS: ää Cardanon valitsemalla tavalla verkko vaatii huomattavasti vähemmän virtaa toimiakseen.
  • Avoimuus ja avoimuus – Cardano ilmoittaa, että vertaisarvioituna lohkoketjuna verkko-osanottajat hyötyvät enemmän kuin vain hyvin rakennettu tuote. He hyötyvät myös toimintansa uudesta avoimuudesta ja verkon suunnasta / etenemisestä.

Hyväksyminen ja kiistat?

Tähän mennessä Cardanolla on ollut minimaalinen hyväksynnän ja kiistan taso.

Vaikka verkon alkuperäinen tunnus, ADA, löytyy monista pörsseistä, tämä on kiistatta suurin tähän mennessä nähty hyväksyntä. Kunnes älykkäiden sopimusten ominaisuudet otetaan käyttöön verkossa, tämä pätee todennäköisesti.

Tähän mennessä Cardano-verkosto on onnistunut välttämään useimmat ristiriidat. Verkon yleisin ongelma on hajauttamisen puute. Kuten aiemmin mainittiin, tämän odotetaan muuttuvan, kun Cardanon etenemissuunnitelmassa otetaan käyttöön vaihe 2.

On vain harvat, jotka ovat ottaneet esiin Cardanon valkoisessa kirjassa tehtyjä kysymyksiä, joita he kutsuvat “uskottaviksi oletuksiksi”. Pohjimmiltaan Cardano-verkon perusta rakennettiin erilaisilla oletuksilla siitä, miten se sopeutuu tulevaisuuden adoptiotasoon. Jotkut ovat uskovia, kun taas toiset eivät ole täysin vakuuttuneita siitä, että verkosto toimii tarkoitetulla tavalla.

Säätö?

Tähän mennessä sääntelyviranomaiset eivät ole antaneet Cardanosta virallisia lausuntoja. Tämän seurauksena hanke on edelleen jonkin verran sääntelyn “heikko”.

Ellei virallista lausuntoa anneta, muuten on mahdollista, että ADA: ta pidetään arvopaperina. Ne, jotka uskovat, että näin voi olla, antavat väitteelleen tyypillisesti kaksi pistettä.

  1. Verkkoa ei ole hajautettu tässä vaiheessa.
  2. Vaikka Cardano rajoitettiin Yhdysvaltain asukkaisiin, se rahoitettiin alun perin ICO: n kautta.

Kuka teki sen?

Charles Hoskinson lanseerasi Cardanon vuonna 2017. Ethereumin perustajana Hoskinson toi projektiin välitöntä painoarvoa ja juonittelua, ja sen alkuperäinen tunnus ‘ADA’.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map