Kuinka ostaa Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) on peer-to-peer elektroninen kassajärjestelmä, joka on seurausta Bitcoinin lohkoketjun kovasta haarukasta. Erityisesti, Bitcoin Cash on ylivoimaisesti menestynein Bitcoinin haarukka tähän mennessä. Tämä projekti tuli markkinoille kiistan pilvessä. Sen jälkeen, kun savu oli poistunut, Bitcoin Cash nousi markkina-arvoltaan maailman kymmenen parhaan kryptovaluutan joukkoon. Saat lisätietoja tutustumalla Investoiminen Bitcoin Cashiin -oppaaseen.

Luettelomme viisi parasta välittäjää, jotka tarjoavat mahdollisuuden ostaa Bitcoin Cash (BCH) luottokortilla tai maksukortilla.

Binance

Binance on yksi suurimmista ja tunnetuimmista kryptovaluutanvaihdoista maailmassa. Bitcoin Cashin (BCH) ostamisen edut tässä ovat se, että hyödyt alhaisemmista valuutanvaihtopalkkioista kuin kilpailevat pörssit, ja lisääntyneen likviditeetin ansiosta voit ostaa ja myydä nopeasti hyödyntämään markkinoiden liikkuvia uutisia.

Lue Binance-arvostelu tai vieraile Binance.

Käytä alennuskoodia: EE59L0QP 10%: n palautus kaikista kaupankäyntimaksuista.

Paybis

Paybis käyttää erittäin luotettavaa Bitcoinin ja kryptovaluutan ostoalustaa, josta voit ostaa Bitcoin Cashia (BCH) ja useita muita salauksia käyttämällä muuta kuin luotto- tai maksukorttisi. Ne ovat olleet olemassa vuodesta 2014 lähtien ja auttaneet satoja tuhansia ihmisiä tekemään Bitcoin Cash (BCH) -ostoksia.

Jos haluat vain ostaa Bitcoin Cash (BCH) ja pitää, tämä on yksi helpoimmista tavoista ostaa Bitcoin Cash (BCH) luottokortilla tai maksukortilla.

Lue Paybis-arvostelu tai vieraile Paybis.

Kriptomat

Kriptomat on EU: ssa toimiva kryptovaluutan vaihto- ja lompakkopalvelu, joka on toiminut vuodesta 2018 lähtien. Pääkonttori sijaitsee Virossa, joka on luotettu eurooppalainen kasvualusta vastaaville yrityksille. Teknisesti taitava Srdjan Mahmutovich on perustanut heidät nyt yli 80 maassa ja palvelevat käyttäjiä ympäri maailmaa. Kriptomat on erinomainen vaihtoehto eurooppalaisille & Aasialaiset sijoittajat, jotka haluavat vain ostaa ja myydä Bitcoin Cashia (BCH) pitkällä aikavälillä. Ei USA-asiakkaita.

Lue Kriptomat-arvostelu tai vieraile Kriptomat.

Kraken


Kraken on yksi pitkäaikaisista nimistä, kun on kyse alalla toimivista kryptovaluutanvaihdoista.

Nöyristä alkuista lähtien heistä on nyt tullut yksi tunnetuimmista nimistä avaruudessa, joka tarjoaa laajan valikoiman kauppaa, mukaan lukien Bitcoin Cash (BCH)..

Kaupankäyntikulut ovat kilpailukykyisiä muiden pörssien kanssa, ja ne ovat kehittäneet edelleen tarjoten sekä futuuri- että marginaalikauppaa.

Lue Kraken-arvostelu tai vieraile Kraken.

Coinberry

Coinberry tekee Bitcoin Cashin (BCH) ostamisen helpoksi Kanada ilman hätää ja osta tai myy omaisuuserä nopeasti helppokäyttöisen alustan kautta. He ovat olleet noin vuodesta 2017 lähtien, ja heillä on useita erittäin luotettavia kumppanuuksia, jotka perustavat heille vankan maineen kryptovaluutasta. He ovat myös rekisteröityneet FINTRAC: iin rahapalveluyrityksenä, joten erittäin luotettavia siitä näkökulmasta. Ei USA-asiakkaita.

Vierailla Coinberry.

Mikä on Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash on avoimen lähdekoodin hajautettu kryptovaluutta. Se luotiin elokuussa 2017, jolloin tapahtui Bitcoinin (BTC) lohkoketjun ‘haarukka’.

Mitä se tekee?

Bitcoin Cash toimii ensisijaisesti digitaalisena valuuttana. Verkko hyödyntää lohkoketjutekniikkaa helpottaakseen ja seuraamaan tapahtumia digitaalisen kirjan avulla.

Asianmukaisessa käytössä BCH sallii halvan (<1 prosentin keskimääräiset transaktiomaksut) ja nopeat arvonsiirrot. Nämä tapahtumat voivat tapahtua minkä tahansa verkon osallistujan välillä maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Kuinka Bitcoin Cash (BCH) toimii?

Bitcoin Cash on salausvaluutta, joka on rakennettu blockchain-tekniikkaan. Se käyttää työtodistusprotokollaa samalla tavalla kuin BTC. Näitä kahta verrattaessa merkittävin ero on lähestymistapa skaalautuvuuteen. Vaikka BTC-yhteisö on päättänyt käyttää pienempiä lohkokokoja ja kehittää toisen kerroksen tekniikoita, kuten salamaverkko, BCH-yhteisö on päättänyt, että suuremmat lohkokoot ovat tie eteenpäin.

Tällä hetkellä keskimääräiset lohkokoot BCH-verkossa ovat noin 8 Mt, kun taas BTC: ssä ne ovat noin 1 Mt..

Suunniteltu kehitys?

Bitcoin Cashilla on edennyt laaja etenemissuunnitelma. Jokainen tämän etenemissuunnitelman pitopysäkki on keskittynyt yleistavoitteeseen luoda maailmanlaajuisesti käytetty valuutta.

Seuraava on ote bitcoincash.org, miten he saavuttavat tämän tavoitteen.

  • Ota Bitcoin Cash käyttöön asteikolla ~ 100 Tx / s yli 5 000 000 Tx / s. Protokollaan on tehtävä parannuksia, jotta joukkorinnoittaminen voi mahdollistaa tämän tason tapahtumien käsittelyn.
  • Maksukokemuksen parantaminen sen varmistamiseksi, että se on välitöntä ja luotettavaa. Tapahtumien tulee olla turvallisia kolmen sekunnin kuluessa.
  • Tee Bitcoin Cashista laajennettavissa. Laajennettavissa oleva protokolla tekee tulevista parannuksista vähemmän häiritseviä ja tarjoaa vankan perustan yrityksille ja kehittäjille rakentamisen varalle.

Taustalla oleva ideologia?

Ne, jotka uskovat BCH: han, mainitsevat usein blockchainin olevan lähempänä Satoshi Nakamoton alkuperäistä valkoista paperia kuin itse BTC. Sellaisena se johtaisi siihen, että BCH: n taustalla oleva ideologia on sama BTC: n kanssa. Tämä tarkoittaa, että BCH: n tavoitteet olisivat seuraavat,

  • Sisältää
  • Vakaa
  • Ei hallitus- / pankkitoimenpiteitä

Hyväksyminen ja kiistat?

Elokuun 2017 loppuun saakka oli vain Bitcoin (BTC). Tällä hetkellä kiistanalainen muutos Bitcoinin lähdekoodiin toteutettiin – SegWit. Tämän muutoksen oli tarkoitus olla päivitys, joka mahdollisti nopeamman ja turvallisemman tapahtuman. Kaikki eivät kuitenkaan olleet samaa mieltä täältä eteenpäin. Toiset kokivat, että isommat tietolohkot ja nopeammat lohkoajat olivat paras tapa saavuttaa sama tavoite.

Tämä jako verkon osallistujien välillä johti “kovaan haarukkaan”. Tämä näki pohjimmiltaan uuden lohkoketjun (BCH) luomisen. Vaikka sekä BCH: lla että BTC: llä on sama pääkirja siihen asti, ne ovat ainutkertaisia ​​siitä eteenpäin.

Tätä liikettä pidettiin ja pidetään edelleen melko jakavana. Tämä johtuu osittain siitä, että monet pitivät BCH: n luomista yksinkertaisesti tapana luoda rahaa tyhjästä, koska kolikot jaettiin BTC: n haltijoiden välillä.

Vaikka BCH: lla on osoitettu olevan pysyvää voimaa vuosia myöhemmin, monet ovat edelleen voimakkaasti kolikon puolesta / vastaan. Nykyään vähättelijät katsovat BCH: n pyrkivän syrjimään epäoikeudenmukaisesti BTC: tä kryptovaluuttana, koska BCH mainostaa itseään.

Säätö?

Vaikka harvat sääntelyviranomaiset ovat keskustelleet BCH: sta erikseen, sen katsotaan yleisesti olevan ei turvallisuus. Koska merkkikauppaa ei tapahtunut ja valuutta toimii hajautetusti, useimmat luokittelevat BCH: n samaan tapaan kuin BTC – digitaalinen valuutta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map