Binancen (BNB) ostaminen

Binance Kolikon (BNB) rahakkeet ovat Binance vaihto. Koska BNB-rahakkeet tarjoavat alennuksia Binance-vaihtopalkkioista, suosittelemme ostamaan BNB-rahakkeita suoraan Binance vaihto.

Binance

Binance on yksi suurimmista ja tunnetuimmista kryptovaluutanvaihdoista maailmassa. BNB: n suoran ostamisen edut ovat se, että hyödyt olemasta token-haltija, jolla on alennetut valuuttamaksut, ja voit omakohtaisesti kokea kuinka tehokas tämä alusta on. Binance on planeetan edistynein kaupankäyntialusta, jossa on 100 merkkiä.

Katso yksityiskohtainen Investointi Binance -oppaaseen saadaksesi lisätietoja siitä, miksi Binance on hyvä sijoitus, lue kauppiaille tarkoitettu Binance Review tai vieraile Binance.

Käytä alennuskoodia: EE59L0QP 10%: n palautus kaikista kaupankäyntimaksuista.

Muita Binancea tällä hetkellä myyviä pörssejä ovat:

Paybis

Paybis ylläpitää erittäin luotettavaa Bitcoinin ja kryptovaluutan ostoalustaa, josta voit ostaa BNB: tä ja useita muita salauksia käyttämällä muuta kuin luotto- tai maksukorttisi. He ovat olleet noin vuodesta 2014 ja ovat auttaneet satoja tuhansia ihmisiä tekemään Bitcoin-ostoksia.

Jos haluat vain ostaa BNB: n ja pitää sitä, tämä on yksi helpoimmista tavoista ostaa BNB luottokortilla tai maksukortilla.

Lue Paybis-arvostelu tai vieraile Paybis.

Poloniex

Poloniex perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 2014 ja siitä on nopeasti tullut erittäin suosittu valinnanvaihto monille kryptoalan kauppiaille, jotka haluavat yhdistää vahvan omaisuuserän arvokkaalla arvolla. He jatkavat omaisuusvalikoimansa laajentamista koko ajan, ja nyt kaupassa on yli 100 erilaista parivalintaa. Äskettäin uudistetulla ulkonäöllä pörssi näyttää myös ammattimaisemmalta kuin koskaan, sillä futuurit ja jopa 100: 1-vipuvaikutus ovat nyt myös käytettävissä.

Lue Poloniex-arvostelu tai vieraile Poloniex.

Binanssin (BNB) ostaminen Binanssin (BNB) ostaminen Binancen (BNB) ostaminen
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.


★★★★★ ★★★★★ Paybis-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet kauppiaat

Paras

Välitön osto

Paras

Helppokäyttöisyys

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

50 dollaria

Tilin vähimmäismäärät

Ei mitään

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Mikä on Binance Coin (BNB)?

Binance Coin tai ’BNB’ on kryptovaluutta, jonka on kehittänyt ja julkaissut maailman johtava kryptovaluutanvaihto Binance.

Mitä se tekee?

Vaikka Binance on erittäin suosittu pörssi, yhtiö pyrkii laajentamaan toimintaansa sisältämään erilaisia ​​palveluja. Binance-kolikko luotiin palvelemaan tätä koko ekosysteemiä.

Toistaiseksi suurin osa käyttäjistä käyttää BNB: tä erilaisten maksujen maksamiseen. Vaikka maksuja voidaan maksaa muilla varoilla, BNB: n hyödyntäminen tarjoaa käyttäjilleen alennuksia mainituista maksuista.

Huolimatta siitä, että BNB: tä käytetään ensisijaisesti maksujen maksamiseen Binance-pörssissä, BNB: n salaus valuuttana sallii sen järjestää jokapäiväisiä liiketoimia, kuten kolikot, kuten Bitcoin, Litecoin ja muut.

Kuinka Binance Coin (BNB) toimii?

Binance Coin on rakennettu ERC-20-tunnukseksi. Tämä tarkoittaa, että se on rakennettu käyttäen kiinteyttä koodauskielenä ja toimii Ethereumin lohkoketjun päällä.

Tunnus itsessään jaettiin aiemmassa ICO: ssa, ja se on rajoitettu yhteensä 200 miljardiin BNB: hen. Tämä summa muuttuu lopulta staattiseksi 100 miljardilla BNB: llä, kun Binance aikoo rutiininomaisesti “polttaa” rahakkeita neljännesvuosittain. Tähän mennessä Binance on käynyt läpi 6 erillistä palamisjaksoa.

Suunniteltu kehitys?

Tällä hetkellä Ethereum-verkon yläpuolella oleva Binance-kolikko uudistetaan pian. Binancen tiimi on ilmoittanut, että BNB siirtyy pian pois Ethereum-verkostosta ja siirtyy omaan itsensä nimeämään lohkoketjuunsa, Binance Chainiin. Tälle siirtymälle ei ole annettu tarkkaa aikajanaa.

Taustalla oleva ideologia?

Binance Coin näyttää olevan vapaa taustalla olevasta ideologiasta. Sen olemassaolo on vain keino Binancelle kaapata suurempi prosenttiosuus salausvaluutan kaupankäyntiin, listalle jne..

Hyväksyminen ja kiistat?

Binance-vaihdon suosion vuoksi Binance-kolikko on kasvanut sen mukana. Tämä hyväksyminen on johtanut vapausoikeuksien tarpeeseen, ja joukko lompakkopalveluja tukee nyt omaisuutta.

Säilytystuen lisäksi Binance-kolikko on vaikuttanut vaatimattomalta käyttöönotolta useilta Binance-pörssiin liittyviltä yrityksiltä. Nämä liittymät avaavat BNB: lle mahdollisuuden käyttää matkakuluihin, laskujen maksamiseen, investointeihin ja muuhun.

Binance Coin on koko lyhyen elinkaarensa ajan ollut suhteellisen kiista. Vaikka on ollut tapauksia, joissa kauppiaat epäilevät markkinoiden manipulointia, johon liittyy BNB, tämä ei ole eroa kuin useimmat muut kryptovaluutat. Missä huolenaihe nousee, onko BNB: tä mahdollista pitää arvopaperina? Jos näin todettaisiin, Binancelle ja BNB: lle aiheutuisi vakavia seurauksia.

Säätö?

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao on todennut, että BNB ei ole arvopaperi ja että useat sääntelyelimet ovat tehneet tämän eron sen ainutlaatuisten ominaisuuksien perusteella.

Pohjois-Amerikassa todellisten sääntelyviranomaisten ei kuitenkaan ole juurikaan kommentoitu BNB: tä. Huolimatta siitä, miten BNB: tä kohdellaan tietyissä osissa maailmaa, on edelleen olemassa vaara, että SEC: n kaltaiset sääntelyviranomaiset pitävät omaisuutta arvopaperina. Yksinkertainen tosiasia, että tunnus myytiin ICO: n kautta ja että Binance hallitsee suoraan BNB: tä ja saa siitä voittoja, vaarantaa sen.

Lisäksi uskotaan, että monet sen käyttäjät pitävät BNB: n pitämistä sijoituksena johtuen kolmansien vuosineljännesten kolipalojen aiheuttamasta deflaatiosta.

Tärkeintä on, ettei ole ollut virallista lausuntoa tavalla tai toisella BNB: n sääntelyasemasta Pohjois-Amerikassa.

Kuka teki sen?

Kehittäjät loivat Binance Coinin Binance Exchangessa vuonna 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map