14 yksinkertaista syytä miksi käyttää Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja

Bitcoins ovat tarttuneet mielikuvituksen sekä nuorille että vanhoille. Mitään bitcoinin kaltaista ei ole koskaan ollut olemassa historian vuosikirjoissa. Se voi innostaa intohimoa niin harrastajissaan kuin kyynikoissakin.

Miksi käyttää Bitcoinia?

Mutta miksi käyttää bitcoineja? Eikö? Onko bitcoineille luontaisia ​​etuja, jotka välttävät kaikki muut valtion liikkeeseen laskemat valuutat? Itse asiassa, miksi bitcoin nousee? Älä tuskaile! Tämän artikkelin loppuun mennessä käsittelemme suurimman osan tärkeimmistä syistä, miksi sinä, minä ja kirjaimellisesti jokainen voi hyötyä kryptovaluuttojen käytöstä yleensä ja erityisesti bitcoineista.

1. Se on vaihtoehto Fiat-valuutalle

Fiat-valuutta on rahaa, jota hallitus pitää laillisena maksuvälineenä. Koska maa laskee liikkeeseen ja valvoo fiat-valuuttaa, se on hallituksen mielihyvän alainen. Esimerkiksi, hallitus voi päättää devalvoida valuuttansa jotta voidaan sanoa kilpailuetu ulkomaankaupassa.

Devalvaatio voi olla hyvä koko taloudelle, mutta se vaikuttaa negatiivisesti sinä ja minä kaltaisiin ihmisiin, koska säästömme ovat vähemmän arvokkaita kuin ennen devalvaatiota. Siitä asti kun bitcoin ei ole hallituksen valvonnassa, sitä ei voida aliarvioida hallituksen asetuksella.

2. Digitaalinen valuutta digitalisoitua yhteiskuntaa varten

Vaikka yleissopimusraha on jossain määrin myös digitaalista, ajattele verkkopankkia ja luottokortteja. Tärkein ero on se verkkopankki on voittoa tuottavan yksikön tarjoama palvelu, mikä tekee rahaa pois liiketoimistamme.

Bitcoins, toisaalta, ovat luonnostaan ​​digitaalinen valuutan muoto, joka voidaan muuttaa fyysiseksi rahaksi paperilompakot. Mutta se ei sisällä voittoa tavoittelevia yhteisöjä, jotka yrittävät ansaita rahaa jokaisesta yksittäisestä asiasta, jonka teemme rahoillamme.

3. Hallituksen ylittymisen välttäminen

Kuten aiemmin mainitsin, bitcoin ei ole toinen väline hallitukselle valvonnan harjoittamiseen. Se on todella rahamme. Hallitukset eivät voi jäädyttää bitcoin-lompakkojamme kuten pankkitileillä.

Ne ei voi estää meitä siirtämästä rahaa kansallisten rajojen yli kuten pääoman valvonnassa.

4. Ihanteellinen verkkokaupoissa

Olemme tottuneet käymään verkossa suurimman osan perusostoksistamme. Mutta jostain syystä perinteinen rahajärjestelmä ei ole muuttunut hiukan. Jos haluan ostaa jotain verkosta, Minun on annettava kauppiaalle luottokorttitietoni. Näyttää vähän naurettavalta, eikö niin? Bitcoineilla voimme yksinkertaisesti lähettää rahaa luovuttamatta henkilökohtaisia ​​tietoja.

Nousevat trendit bitcoinien ja muiden kryptovaluuttojen käytössä


Hintakaavio, joka kuvaa bitcoinin historiallista kehitystä

5. Kustannukset, palkkiot ja provisio

Bitcoineilla tapahtuvien kauppojen kustannukset ovat merkityksettömiä verrattuna muihin verkkomaksumuotoihin. Bitcoinin siirtämisen kustannukset ovat yllättävän halpoja. Vaikka maksuprosessori, kuten BitPay, on mukana, se on silti halvempi kuin mikään luotto-yritys tai maksuprosessori.

Mukaan Bitcoin-kolikkomaksut, jokaisen yksittäisen bitcoin-tapahtuman keskimääräiset kustannukset ovat 0,001 bitcoineja. Tätä kutsutaan kaivosmaksuksi, joka maksetaan kaivostyöläisille tapahtuman todentamisesta. Avustaja kaivosmaksusta, jos maksuprosessori on mukana Lisäksi maksetaan transaktiomaksu, joka on noin 1% kokonaissummasta.

Ajatteletko ostaa Bitcoinia? Tarkista tämä suositeltava kryptovaluutan vaihto

6. Ei veloitusta

Bitcoineille ei ole takaisinperintää. Tämä on ylivoimaisesti yksi houkuttelevin ominaisuus yrityksille, jotka luottavat verkkokauppaan. Kun osto on tehty, asiakas ei voi yksinkertaisesti periä takaisin, mikä edellyttää hankalaa sovitteluprosessia.

Pieter Wuille | Bitcoin Core -kehittäjä

  Pieter Wuille 

 Bitcoin Core -kehittäjä

lainaus vasemmalle

Mielestäni Bitcoin tarjoaa mahdollisuuksia, joita mikään muu valuutta ei salli. Esimerkiksi kyky käyttää kolikkoa tapahtuu vain, kun kaksi erillistä osapuolta suostuu käyttämään kolikkoa; kolmannen osapuolen kanssa, joka ei voinut paeta kolikon kanssa.

7. Upea sijoitus

Bitcoin on nimetty yhdeksi parhaista investoinneista useiden vuosien ajan. Koska bitcoinilla on rajallinen tarjonta, joka on ikuisesti laskussa, ja samalla sen kysyntä kasvaa edelleen, sen hinta on taipumus luonnollisesti arvostaa.

Esimerkiksi bitcoinin arvo oli noin 1000 dollaria vuoden 2017 alussa. Marraskuusta 2017 lähtien bitcoinin arvo on 6200 dollaria, mikä tarkoittaa noin 500 prosentin voittoa niille, jotka ovat sijoittaneet bitcoineihin vuoden alussa. Koska bitcoin on vielä lapsenkengissään, se kasvaa edelleen nopeasti. Huolimatta suuresta volatiliteetista, joka liittyy uuteen sijoitettavaan omaisuuteen, se tarjoavat valtavan sijoitusmahdollisuuden ja on yksi vastauksista siihen, miksi bitcoin nousee.

Nousevat trendit bitcoinien ja muiden kryptovaluuttojen käytössä

Hintakaavio, joka kuvaa bitcoinin historiallista kehitystä

Lukea:Masternodit: todellinen tapa saada passiivisia tuloja kryptovaluutoista

8. Kestämätön turvallisuus

Koska bitcoin on hajautettu rahajärjestelmä, itse järjestelmä on käytännössä mahdotonta hakata osaksi. Jokainen tapahtuma validoidaan, todennetaan ja tallennetaan pysyvään kirjanpitoon, joka varmistaa ehdoton turvallisuus jokaiselle tapahtumalle.

Rikkomattomat turvaominaisuudet Bitcoinsissa

Rikkomattomat turvaominaisuudet

9. Maksutietoturva

Suurimman osan teistä olisi pitänyt kuulla turvallisuudesta rikkomus Equifaxissa, luottotietoja toimittava virasto. Kuvittele, jos luottoraportointitoimisto ei pysty suojaamaan kuluttajiensa elintärkeää tietoa, kuinka voimme odottaa kauppiaiden suojaavan maksutietomme, kuten luottokorttitiedot.

Ja Equifax on vain yksi lukemattomista tällaisista verkkorikkomuksista, missä maksutietomme varastettiin. Tällainen maksutietojen varkaus on mahdotonta bitcoineilla, koska meidän ei tarvitse antaa maksutietojamme maksamaan ostoksistamme.

 Ben Bernanke 

 Keskuspankin puheenjohtaja

lainaus vasemmalle

[Virtuaalivaluutoilla] voi olla pitkän aikavälin lupauksia, varsinkin jos innovaatiot edistävät nopeampaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa maksujärjestelmää.

10. Bitcoinin käyttö on näennäis-anonyymia

Bitcoinin käyttöön liittyvän turvallisuuden lisäksi, bitcoin tarjoaa tietynasteisen nimettömyyden, jota edes pankit eivät voi tarjota. Tärkein syy on se, että pankit ovat lain mukaan velvoitettuja keräämään tietoja talletustensa haltijoista ja raportoimaan hallitukselle.

Toisaalta bitcoinin käyttö ei vaadi henkilöllisyystodistusta. Jokaisella on yksilölliset avainosoitteet, joita ei ole liitetty minkäänlaisiin henkilökohtaisiin tunnisteisiin. Mielenkiintoista on, että jokainen tapahtuma on kirjattu lohkoketjuun, estoketju ei koota kaikkia tietojaan, se vain tallentaa sen.

11. Se on salamannopea

Nopeuden suhteen on joitain vivahteita, joista on syytä olla varovainen. Bitcoin-kauppa voi kestää kymmenestä minuutista muutamaan tuntiin muutamista tekijöistä riippuen. Mutta tärkeä asia on, että voimme lähettää rahaa ympäri maailmaa samassa ajassa kuin paikalliset maksutapahtumat toisin kuin kansainväliset tilisiirrot tai pankkisekit, joiden selvittäminen voi kestää kolmesta viiteen päivään.

 Marc Andreessen 

 Pääomasijoittaja, perustaja

Netscape, 5. tammikuuta 2015

lainaus vasemmalle

Yritysyrityksessämme näemme edelleen kiehtovan uuden Bitcoin-käytön tapauksia ja yrittäjien sovelluksia.

12. Se ei ole alttiina inflaation aiheuttamille vaikutuksille

Inflaatiolla on taipumus hiipiä meihin. Se heikentäen ansaitun rahamme arvoa hitaasti. Pohjimmiltaan se syö hitaasti rahojemme todellisen arvon koskematta absoluuttiseen rahamäärään, minkä vuoksi inflaatio voi olla niin petollinen ja vaarallinen. Toisaalta Bitcoin on luonteeltaan deflaatio, eli se ei menetä arvonsa sijaan se saa arvoa ajan myötä.

Koska bitcoin ei ole hallituksen valvonnassa, sitä ei voida devalvoida hallituksen asetuksella.

13. Tarjoaa turvallisuutta epävakaassa maailmantaloudessa

Muistella. Älä palaa liian pitkälle. Viimeisen kymmenen vuoden aikana on ollut niin paljon rahoitus- ja talouskriisejä, että se on mielen puhaltaa. Vuosien 2007–2008 maailmanlaajuisten kriisien jälkeen, näimme Euroalueen kriisi, Kreikan velkakriisi, Italian pankkikriisi.

Maailmantalous on hitaasta kasvusta huolimatta heikossa pohjassa ja koska bitcoinit eivät korreloi yhden talouden kanssa, se on erinomainen tapa lieventää joitain talouskriisin riskejä. 

14. Bitcoinin käyttö on nousussa

Bitkoiinien kasvava suosio ja käyttö

Bitkoiinien kasvava suosio ja käyttö

Bitcoinin käyttö on kasvanut tasaisesti. Bitcoineja maksuvälineenä hyväksyvien yritysten määrä kasvaa. Myös bitcoin-käyttäjien määrä kasvaa. Myös sen käyttö tapana lähettää rahaa kansallisten rajojen yli on lisääntymässä. Bitcoin on saamassa pitoa eikä ole parempaa aikaa sijoittaa bitcoineihin. Tämä vastaa myös kysymykseen, miksi bitcoin nousee.

Siinä sinulla on se. 14 yksinkertaista syytä, miksi meidän kaikkien tulisi käyttää bitcoineja. Tietysti bitcoinien käyttö ei tarkoita tavallisen rahan vannomista. Se tarkoittaa vain sitä, että ensimmäistä kertaa meillä on mahdollisuus valita valuuttamme. Käytä valuuttaa, jonka uskomme hyödyttävän meitä tietyssä tilanteessa.

A

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map