Viisi parasta USA: n osakevälittäjää

Osakekauppa verkossa ei ole koskaan ollut helpompaa. Nyt on laaja valikoima online-osakevälittäjiä, jotka tarjoavat luotettavia kaupankäyntiympäristöjä ja palkkiovapaata kauppaa tuhansilla huippuosakkeilla, ETF-rahastoilla ja muilla.

Olitpa uusi tai kokenut osakekauppias, siellä on sinulle sopiva välittäjä. Olemme tarkastelleet tarkemmin 5 parasta ja hahmotelleet niiden tärkeimmät ominaisuudet vastaamaan kaupankäyntitarpeitasi.

Tärkeitä huomioitavia alueita

Koska tarjolla on niin paljon upeita valintoja, olemme ottaneet huomioon muutaman seuraavista tärkeistä alueista avaintekijöinä, kun teet online-osakevälittäjän valinnan:

Kaupankäyntikulut: Nämä vaikuttavat suoraan tulokseesi. Onneksi markkinoilla tänään, suurin osa parhaista osakevälittäjistä tarjoaa arvokasta mahdollisuutta palkkiovapaan kaupankäynnin sallimiseksi ja ovat yleisesti ottaen maksuttomia.

Alusta ja ominaisuudet: Haluat, että kaupankäyntialusta, joka on käyttäjäystävällinen ja saatavana myös valitsemallasi laitteella, jolla on mobiilikauppakyky, on yhä tärkeämpi suurimmalle osalle kauppiaita. Välittäjän lisäominaisuudet ja työkalut voivat myös erottaa monet kilpailijat.

Kaupankäynnin tyyli: Kuinka haluat käydä kauppaa ja etenkin osallistumistasosi, on avainasemassa. Hands-off-lähestymistapaa varten robo-neuvonantajat ja automaattinen kaupankäynti ovat täydellisiä, kun taas monipuoliselle salkulle, jolla on budjetti, murto-osakekaupan nousu on enemmän kuin ihanteellinen.

Firstrade

Jos etsit kokenutta välittäjää teollisuudessa, jota tukee yksi arvostetuimmista maineista ja joka on täynnä upeita kaupankäyntiominaisuuksia ja -vaihtoehtoja, sinun ei tarvitse etsiä enempää kuin Firstrade. He ovat edelläkävijöitä tarjotessaan palkkioita ja halpoja kauppoja, ja he ovat toimineet vuodesta 1985 lähtien.

Alalla yli 35 vuoden ajan he eivät ole pysyneet paikallaan. Kehittyessään ne tarjoavat nyt erittäin intuitiivisen ja omistetun kaupankäyntialustan, jossa voit hyödyntää kaupankäyntiä tuhansilla osakkeilla, ETF-osakkeilla ja joukkovelkakirjoilla joillakin maailman tärkeimmillä pörsseillä..

Ne tarjoavat myös huippuluokan koulutusosan, joka on täynnä artikkeleita, videoita ja opetusohjelmia, joiden avulla voit kasvattaa tietämystäsi kaupasta kaikilla tasoilla.

Kaupankäyntikulut: Firstradessa ei löydy palkkioita tai kaupankäyntimaksuja mistään. Ainutlaatuisesti parhaiden välittäjien keskuudessa tämä pätee myös sijoitusrahastoihin, mikä on usein valtava plus kokeneemmille kauppiaille.

Tutustu Firstrade-arvosteluun tai siirry suoraan osoitteeseen Firstrade avataksesi tilisi nyt.

M1 Rahoitus


M1 Rahoitus on nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhdeksi ainutlaatuisimmista osakevälittäjävalinnoista. Ne yhdistävät joitain edullisen verkkovälittäjän parhaita osia ja tarjoavat samalla suositun robo-neuvonantajan kaupankäyntikokemuksen. Tämän vuoksi niistä on tullut monien osakekauppiaiden suosituin valinta vuodesta 2015 lähtien.

Jos haluat aloittaa osakkeiden kaupankäynnin ja rakentaa monipuolisen salkun samanaikaisesti, M1 tarjoaa ihanteellisen ratkaisun. Täällä voit valita tuhansista osakkeista, ETF-rahastoista ja muista varoista rakentaaksesi salkusi murto-osuuksilla tai kymmenistä kuratoiduista salkkuista, joita välittäjä on koonnut. Kun nämä piirakat on investoitu, ne voivat automaattisesti käydä kauppaa ja tasapainottaa samalla tavalla kuin robo-neuvonantaja optimoidaksesi sijoituksesi.

Pelkän kaupankäynnin lisäksi tämä FDIC-vakuutettu ja säännelty palvelu tarjoaa koko ekosysteemin, jossa voit säästää korkeilla koroilla ja jopa lainata salkkuasi vastaan ​​edullisin kustannuksin M1 Spend -palvelun kautta ilman vaivaa tai luottotarkistusta ja matalan koron 2%: sta.

Kaupankäyntikulut: M1 Finanssilla käydään kauppaa erittäin hyvällä arvolla. Kaupankäyntimaksuja, provisioita tai lisämaksuja ei ole lisätty lainkaan. Myöskään tilin vähimmäismäärästä ei tarvitse huolehtia. Täydellinen ympäristö ensimmäistä kertaa kauppiaille, jotka haluavat säästää suuria maksuja.

Katso täydellinen M1 Finance -katsaus tai vieraile M1 Rahoitus suoraan aloittaaksesi.

Public.com

Public.com on yksi alan nopeimmin kasvavista sovelluspohjaisista osakevälittäjistä. Ne ovat olleet jossain muodossa jo vuosia, ja niillä on kunnioitettu FINRAn sääntely ja ne tarjoavat erittäin innovatiivisen kauppa- ja sijoitusympäristön nykyaikaiselle osakekauppiaalle.

Löydät tuhansia merkittäviä Yhdysvaltain osakkeita ja ETF: itä, joita voi selata ja ostaa teemaperusteisilla luokituksilla, mikä helpottaa sinulle sopivimpien sijoitusten löytämistä. Suuri etu nykypäivän markkinoilla on, että voit sijoittaa murto-osuuksiin Publicin kanssa ja kaiken niiden helppokäyttöisen mobiilisovelluksen kätevyyden kautta. Tämä voidaan ladata nopeasti iOS- tai Android-laitteellesi ja laittaa kaiken tarvitsemasi kaupankäynnin voiman suoraan käteen.

Lisäksi sinulla on pääsy moniin loistaviin sosiaalisen kaupankäynnin ominaisuuksiin, joiden avulla voit kommunikoida ja jakaa tietoja muiden ryhmien ja kauppiaiden kanssa, vaikka suoraviestijärjestelmä, joten et koskaan unohda liikkeitä.

Kaupankäyntikulut: Kuten monien muidenkin kohdalla, Public.com-sivustolla ei tapahdu palkkioita tai palkkioita. Lisää tämä moniin ei-kaupankäyntitekijöihin, kuten talletuksiin ja nostoihin, jotka voivat olla maksuttomia, ja täällä on mahdollista käydä arvokasta kauppaa.

Lisätietoja saat perusteellisesta Public.com-katsauksestamme tai käymällä Public.com rekisteröityä.

Interaktiiviset välittäjät

Interaktiiviset välittäjät on ollut alalla jo pitkään. Osakevälittäjiä kunnioitetaan ja säännellään yhtä hyvin alalla. Viime aikoina he ovat myös työskennelleet tarjouksensa kehittämiseksi houkutellakseen lisää uusia osakekauppiaita IBKR Lite -tarjouksellaan.

Tämä palvelu tuo IB: n lähelle muita kilpailijoita, koska ne voivat tarjota sinulle ilmaista osakekauppaa ja ETF-kaupankäyntiä USA: n varoilla IBKR Liten kautta tavalla, jota IBKR Pro -palvelu ei tarjoa. Tulet myös huomaamaan, että missä aikaisemmin pienennettiin, välittäjä tarjoaa nyt entistä parempia tutkimus- ja tukitoimintoja, jotka ovat jatkuvasti käyttäjäystävällisempiä.

Jos etsit toimialalta pitkäaikaista tuotemerkin osakevälittäjää, joka palvelee paitsi uusia kauppiaita myös jolla on tasoja, joita voit avata, kun tulet kokeneemmaksi, interaktiiviset välittäjät voivat olla oikea valinta sinulle.

Kaupankäyntikulut: IBKR Lite on maksuton osakkeiden ja ETF: n kaupankäynnille Yhdysvaltain varoilla. Jos kuitenkin vaihdat omaisuutta joistakin muista yli 100 pörssistä, joita tarjotaan yli 30 maassa, maksat palkkioita alkaen 0,005 dollaria osakkeelta ja vähintään 1 dollari, kun taas optiot ovat 0,65 dollaria per sopimus.

TD Ameritrade

Toinen merkittävä nimi alalla, kun on kyse osakevälittäjistä ja laajemmista rahoituspalveluista, TD Ameritrade on alan kulmakivi. He yhdistävät pitkäaikaisen hyvän maineensa kehitykseen palkkio-kaupankäynniksi valtavalla omaisuuserillä.

Näiden varojen kauppa välittäjän kanssa on erittäin sujuva prosessi käyttämällä omaa Thinkorswim-kauppapaikkaansa, joka on saanut suuren maineen siitä, että se on sekä helppokäyttöinen, erittäin tehokas että yksityiskohtainen kartoitustyökalujen ja -ominaisuuksien suhteen..

TD Ameritrade siirtyy seuraavalle tasolle tarjoamalla laajan valikoiman hyödyllisiä koulutusresursseja paitsi maineella ja valtavalla omaisuuden tarjoamisella, mukaan lukien monet salakirjoitukset. Siksi monet heidän kauppiaistaan ​​pyrkivät kirjautumaan ja pysymään välittäjän luona pitkäaikaisena vaihtoehtona.

Kaupankäyntikulut: Voit käydä kauppaa kaikilla osakkeilla ja ETF: llä palkkiotonta ja maksutonta. Sijoitusrahastoja on myös tuhansia ja enemmän kuin voit käyttää maksutta samalla tavalla kuin teollisuus. Optioilla voidaan käydä kauppaa hintaan 0,65 dollaria per sopimus ilman vähimmäisvaatimuksia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map