Suosituimmat 5 UK-välittäjää

Valtavan joukon välittäjiä, joista valita, ei ole koskaan ollut helpompaa aloittaa osakekauppaa. Jos käydään kauppaa Isossa-Britanniassa, siellä on myös erinomainen valikoima parhaita osakevälittäjävalintoja.

Täällä tarkastelemme tarkemmin viittä suurinta Ison-Britannian osakevälittäjää, jotta voit aloittaa kaupankäynnin, jos olet uusi teollisuudelle tai se voi olla myös ihanteellinen, jos olet kokeneempi kauppias. Tämän lisäksi käsittelemme myös muutaman tärkeän kohdan, jotka sinun on otettava huomioon valitessasi välittäjääsi.

Ajateltavia asioita ennen kuin aloitat kaupankäynnin

On tärkeää ennen kaupankäynnin aloittamista tehdä huolellisuus avainalueilla jopa parhaiden välittäjien kanssa. Tässä on muutamia tärkeimpiä avainkohtia, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ennen kuin päätät välittäjästä:

Palkkiot ja palkkiot: Useimmat osakevälittäjät tarjoavat erittäin hyvin tarjotessaan palkkiovapaa kauppa ja erittäin alhaiset kustannukset ja palkkiot. Tätä on syytä pitää silmällä ja tutkia ennen rekisteröitymistä.

Välittäjän ominaisuudet ja kaupankäyntialusta: Jos olet uusi kauppias, tarvitset kaupankäyntialustan, jota on helppo käyttää ja ymmärtää. Jos olet kokeneempi, saatat tarvita syvällisempää kartoitusta, työkaluja ja indikaattoreita sekä laajemman valikoiman varoja.

Kaupankäynnin tyyli: Nyt on monia tapoja käydä kauppaa osakkeilla. Tämä voi tarkoittaa sinulle käytännöllisempää lähestymistapaa kyvyllä sijoittaa ETF: iin ja vastaaviin korityyppisiin tuotteisiin tai täysin automatisoituun kaupankäyntikokemukseen. Siellä on varmasti välittäjä, joka palvelee kaupankäynnin tyyliäsi.

Fineco

Fineco on italialainen pankki, joka on perustettu vuonna 1999 ja joka on tarjonnut verkkokauppapalveluja vuodesta 2004. Ne on myös julkisesti noteerattu Italiassa ja FCA: n sääntelemä Isossa-Britanniassa, mikä tekee niistä erittäin avoimen ja luotettavan osakevälittäjän. Ne tarjoavat tällä hetkellä palvelua vain Ison-Britannian ja Italian kauppiaille, ja löydät erittäin alhaiset kaupankäynnin ulkopuoliset maksut, suuren valikoiman varoja ja helppokäyttöisen kaupankäyntialustan.

Täällä voit käydä kauppaa monenlaisilla varoilla, mukaan lukien yli 5000 osaketta ja ETF: ää tärkeimmistä pörsseistä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa. Sijoitusrahastot, joukkovelkakirjat, optiot, futuurit ja jotkut osakekohtaiset CFD: t ovat myös saatavilla.

Löydät myös sekä verkkopohjaisia ​​että mobiilialustoja, jotka ovat hyvin intuitiivisia ja käyttäjäystävällisiä, ja jotka eivät ole muokattavissa, mutta tarjoavat kuitenkin positiivisen yleisen kaupankäyntikokemuksen. Välittäjä tarjoaa myös erinomaisen syvälliset tutkimusvälineet, mukaan lukien kattavat perustiedot jokaisesta omaisuuserästä ja kaupankäyntisuositukset.

Kaupankäyntikulut: Ison-Britannian kauppiaille on kiinteä kiinteä 3,95 dollarin provisio kauppaa kohden. Muut omaisuuspalkkiot porrastetaan yleensä volyymipohjaisen järjestelmän avulla, joka voi hyödyttää sinua enemmän, kun kauppaa käydään. Kaupankäynnin ulkopuoliset palkkiot ovat hyvin alhaisia ​​ilman toimettomuus-, talletus- tai nostomaksuja.

Lisätietoja saat siirtymällä suoraan osoitteeseen Fineco avataksesi tilisi.

Degiro


Degiro on palkittu hollantilainen online-välittäjä, joka on toiminut vuodesta 2008 lähtien ja jota säätelee FCA Isossa-Britanniassa. Ilman vähimmäistalletusta ja alhaisimpia kaupankäyntikuluja alalla on selvää, kuinka tästä välittäjästä on tullut suosittu valinta Isossa-Britanniassa ja Euroopassa.

Kaupankäyntialusta on saatavana sekä verkkopohjaisena että mobiilina, erinomaisella toiminnallisuudella ja erittäin helppokäyttöinen uusille kauppiaille. Mobiilialusta on myös hyvin järjestetty, eikä sillä ole mitään verkkopohjaisen alustan ominaisuuksia ja ominaisuuksia, vaikka molemmilla on vain rajallinen mukautettavuus ja se voi olla hieman kevyt edistyneemmille kauppiaille.

Jälleen Degiro tarjoaa yli 5000 omaisuutta kauppaa varten osakkeilla, jotka ovat saatavana kaikista tärkeimmistä pörsseistä Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Voit myös käydä kauppaa hyvällä valikoimalla ETF-rahastoja, sijoitusrahastoja, optioita, obligaatioita ja futuurimarkkinoita tilitasostasi riippuen.

Kaupankäyntikulut: Yksi halvimmista online-osakevälittäjistä. Käy kauppaa Yhdysvaltain osakkeilla alkaen 0,004 dollaria per osake plus 0,50 euron maksu. Ison-Britannian ja EU: n osakkeilla voidaan käydä kauppaa vaihtelevilla maksuilla, jotka vaihtelevat 2 eurosta 10 euroon, plus erittäin pieni prosenttiosuus vaihdosta riippuen. Et myöskään löydä toimettomuusmaksua tai maksuja talletuksista ja nostoista.

Suuntaa suoraan kohti Degiro katsomaan ja avaamaan tilisi.

Interaktiivinen sijoittaja

Interaktiivinen sijoittaja on toinen pitkäaikainen osakevälittäjä, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluja Isossa-Britanniassa, missä FCA säätelee niitä luotettavimmaksi kokemukseksi. Välittäjä perustettiin vuonna 1995, ja se on ollut suosittu valinta siitä lähtien.

Tämän välittäjän omaisuuserät ovat hieman rajoitetumpia kuin jotkut muut, vaikka voit silti käydä kauppaa osakkeilla, ETF: llä, joukkovelkakirjoilla ja sijoitusrahastoilla, joilla on lähes 2000 omaisuutta ja joista voit valita suurista pörsseistä ympäri maailmaa.

Löydät myös käyttäjäystävällisen kaupankäyntialustan, joka on saatavana sekä verkkopohjaisena että mobiilina. Tilin avaamisprosessi on tässä myös erittäin kätevä, ja välittäjä tukee erittäin hyvin useita perusvaluuttoja, vaikka joillekin nostoprosessi voi olla pitkä. Pankki- ja luottokorttitalletuksia helpotetaan, mutta sinun on käytettävä pankkisiirtoa noston tekemiseen.

Kaupankäyntikulut: Interaktiivisella sijoittajalla on kiinteä kuukausimaksu, jonka hän veloittaa 9,99 – 19,99 puntaa kuukaudessa tilisi tyypin perusteella. Kaupankäyntimaksu on silloin tyypillisesti 3,99–7,99 puntaa omaisuudesta riippuen, kun taas kiireellisistä nostoista, jotka voivat saapua samana päivänä, veloitetaan 15 puntaa. Talletukset ovat maksuttomia.

Jos haluat lisätietoja, näet Interaktiivinen sijoittaja verkkosivusto suoraan.

Hargreaves Lansdown

Hargreaves Lansdown on yksi arvostetuimmista osakevälittäjistä Isossa-Britanniassa. Ne ovat myös yksi kaikkein pitkäaikaisimmista, joita on ollut vuodesta 1981. Niitä säätelee hyvin FCA, ja ne ovat edelleen kilpailukykyisiä kustannusten ja palkkioiden suhteen, jotka ovat kehittäneet tarjontaansa hyvin vuosien varrella, vaikka vain Ison-Britannian kauppiaat voivat avata tilinsä täysin verkossa.

Perustamisen jälkeen löydät hyvän valikoiman varoja, joiden kaupankäynnissä on yli 2000, mukaan lukien monet osakkeet ympäri maailmaa, ETF: t, sijoitusrahastot ja joukkovelkakirjat. Koska välittäjä säilyttää edelleen joitain perinteisen osakevälittäjän näkökohtia, voit myös valita, että salkkuasi hoitaa joku heidän omista ammattilaisistaan, vaikka tämän tilityypin vähimmäistalletus on 1 000 puntaa verrattuna vähimmäistalletukseen tavallisella sijoitustilillä. Yksi monista käytettävissä olevista tilityypeistä on myös ISA-tili, joka sallii tietyn määrän verovapaita sijoituksia.

Hajotettujen vedonlyöntien ja CFD-kaupankäynnin lisäksi käytät Hargreavesin omaa kaupankäyntialustaa mobiililaitteella ja verkkopohjaisena alustana, joka on myös erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo navigoida hyvän kauppakokemuksen saamiseksi. Välittäjä tarjoaa myös hyvän syvällisen koulutussisällön.

Kaupankäyntikulut: Osakekaupan palkkiot vaihtelevat 5,95–11,95 puntaa volyymista riippuen. Sijoitusrahastojen palkkiot ovat myös alhaiset, vaikka talletus-, nosto- tai toimettomuusmaksuja ei ole.

Saat lisätietoja tästä välittäjästä tai tilin avaamiseksi, katso Hargreaves Lansdown verkkosivusto.

Interaktiiviset välittäjät UK

Interaktiiviset välittäjät on yksi suurimmista online-osakekaupan nimistä ympäri maailmaa. Ne ovat myös yksi alan luotetuimmista nimistä, jotka ovat tarjonneet palveluja vuodesta 1978. Niiden Yhdistyneen kuningaskunnan toimintaa säätelee FCA hyvin, ja voit odottaa, että täältä löytyy sama hyvä laatu kaikkialla..

Yli 10000 omaisuutta tarjotaan kaupankäyntitarkoituksessa osakkeina, ETF-rahastoina, joukkovelkakirjoina, sijoitusrahastoina ja muina Yhdistyneen kuningaskunnan kauppiaille. Iso-Britannian kauppiaille tarjotaan myös hajautettua vedonlyöntiä useista varoista. Sinulla on myös pääsy Interactive Brokersin uusimpaan TWS-kaupankäyntialustaan, joka on yksi kattavimmista kaupankäynnistä tutkimustyökalujen syvyyden suhteen ja samalla erittäin helppokäyttöinen..

IB: ssä, jopa brittiläisenä kauppiaana, voit myös käyttää heidän erinomaista opetussisältöään, mukaan lukien artikkelit, oppaat ja verkkoseminaarit, jotka keskittyvät erityisesti välittäjien oman tarjouksen eri alueisiin.

Kaupankäyntikulut: Porrastettu tai kiinteä hinnoittelu voidaan valita IB UK: lta. Porrastetulla hinnoittelulla maksu alkaa 0,05 prosentista kaupan arvosta ja vähintään 1 puntaa. Kiinteässä järjestelmässä 6 puntaa veloitetaan kauppaa kohti 50000 puntaa ja 6 puntaa + 0,05 prosenttia tämän yläpuolella. On olemassa useita käyttämättömyysmaksuja, jotka vaihtelevat 3 dollarista kuukaudessa alle 25-vuotiaille, ja 20 dollaria kuukaudessa on alle 20 dollaria..

Suuntaa Interaktiiviset välittäjät UK jos haluat avata tilin ja aloittaa kaupankäynnin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map