Ripple (XRP) Guide: Live XRP / USD-pris og 2020-møntudsigter

Contents

Live XRP-pris: Real-time Ripple Coin USD-valutakursværdi

Ripple er en af ​​de største virksomheder i kryptoøkosystemet, deres XRP-mønt er det symbol, du elsker at hade.

Ripple, der drives af Ripple Labs (oprindeligt Opencoin), er en platform og en valuta. Den består af en blokfri betalingsprotokol, der er designet som et dagligt kommissionsudvekslingsnetværk ved hjælp af virksomhedens patenterede teknologi, Ripple Protocol Consensus Algoritme (RPCA). Ripple-betalingsprotokollen håber at blive vedtaget og integreret i dagens banker for at lette hurtige internationale transaktioner over hele verden ved at tilbyde en friktionsløs grænseoverskridende pengeoverførselstjeneste for at hjælpe med at sende penge globalt.

Fra grundlæggerne Chris Larsen og Jed McCaleb til den nuværende administrerende direktør Brad Garlinghouse, denne anmeldelse af Ripple-firmaet og XRP-kryptokurrency vil være et dybt dyk på, hvordan den eftertragtede XRP-mønt (i øjeblikket rangeret nr. 3 i det samlede marked) bruges til at repræsentere overførselsværdi på Ripple Network.

Da Ripple (XRP) brugerbase fortsætter med at vokse med bullish prisforudsigelser, lad os gennemgå ‘den anden krypto’.

Hvad er Ripple og hvordan XRP fungerer

Ripple vs Stellar, xrp vs xlm, hvilket er bedre, Ripple (XRP) Vs Stellar (XLM), ripple xrp vs stellar xlm

I sin mest basale forstand kan Ripple betragtes som et realtidsbruttoafviklingssystem, der sammen med den tilknyttede kryptokurrency ‘XRP’ er designet til at gøre monetære transaktioner mere strømlinede og problemfri for sine brugere. Projektet blev lanceret tilbage i 2012 som et middel til at forsyne det globale finanssamfund med et alt-i-et-betalingsbehandlings- og remitteringsøkosystem, der kunne bruges af flere forskellige enheder såsom:

 • 300 finansielle / bankinstitutioner (i 40 lande og 6 kontinenter)
 • Startups
 • Virksomhedsejere
 • Forbrugere

I henhold til projektets hvidbog søger Ripple at erstatte den globale betalingsinfrastruktur, der i øjeblikket bliver brugt over hele kloden med et system, der ikke kun er ‘decentraliseret’, men også open source-baseret og let tilgængeligt for folk uanset deres økonomiske baggrund. Derudover giver platformen sine brugere mulighed for at udvikle deres helt egne crypto- og fiat-valutaer ved hjælp af sit oprindelige token-oprettelsessystem. Som et resultat af disse funktioner er Ripple blevet adopteret af flere forskellige bankudstyr såvel som finansielle organisationer på grund af RippleNet-væksten mod at være øjeblikkelige, pålidelige og billige omkostninger.

Efterhånden som Ripple og XRP æraen fortsætter, sætter RippleNet fordelene ved at have hastighed, sikkerhed, likviditetsstyring og gennemsigtighed både virksomheden og kryptomønten i en unik position i betragtning af de tusindvis af kryptoaktiver på markedet i dag.

Gennemgang af Ripples oprindelse: Hvem, hvad og hvornår

krusning send og modtag xrp

Før vi kan komme ind i det imponerende Ripple-CV af partnerskaber som American Express, MoneyGram, Santander, PNC, SBI Remit og BeeTech eller acknolwedge, som XRP handler på over 100 markeder og børser, lad os gå tilbage til starten og finde nogle af de organiske oprindelser af virksomheden og token.

Som nogle af vores faste læsere måske er opmærksomme på, begyndte arbejdet med Ripple-projektet tilbage i 2004, da udviklerne Jed McCaleb, Arthur Britto og David Schwartz blev inspireret af et decentraliseret betalingssystem kaldet RipplePay.com, der blev udtænkt af en canadisk webudvikler. hedder Ryan Fugger. McCalebs idé var imidlertid at gøre brug af blockchain-teknologi for at gøre det førnævnte system mere gennemsigtigt samt eliminere mange af de ineffektiviteter, der er forbundet med Bitcoin-økosystemet (såsom overdreven strømforbrug, dårlige tx-hastigheder og centralisering) – (hvilket ville senere dreje ind i Stellar Lumens (XLM)).


I denne henseende nævnes det også, at i modsætning til Bitcoin er alle XRP-baserede transaktioner verificeret ved hjælp af en konsensusafstemning i hele samfundet i stedet for at brugere skal stole på minearbejdere for at sætte deres transaktioner i grøn lys..

I 2012 bød Ripples core dev-team Chris Larsen velkommen, som derefter anmodede Fugger om at give sit team den nødvendige tilladelse til at fortsætte arbejdet med RipplePay.com og omdanne platformen til et fuldt udbygget kryptokurrency- og monetært system. Denne udvikling hjalp til med at anspore oprettelsen af ​​OpenCoin – en organisation, der senere ville blive omdøbt til Ripple Labs.

Omkring dette tidspunkt begyndte Larsen og co også at bruge meget tid på oprettelsen af ​​det, vi nu kender som Ripple Transaction Protocol (RTO), et system, der giver brugerne mulighed for øjeblikkelig overførsel uanset deres fysiske placering. For at være lidt mere specifik er protokollen kompatibel med et antal digitale valutaer såvel som andre aktivmedier. Holdet programmerede RTPs kerneramme på en sådan måde, at det kun var afhængig af en central hovedbog, der kontinuerligt ville blive administreret af flere forskellige servere til transaktionsbekræftelse..

For at hjælpe med hurtigere behandling af individuelle transaktioner udtænkte teamet bag Ripple en kryptokurrency kaldet XRP, der var designet til at hjælpe brugerne med at flytte deres midler rundt på en meget strømlinet måde. Hvis det ikke var nok, knyttede Ripple også Bitcoin til sin oprindelige tilstand, hvorved kryptoentusiaster kunne bruge platformen til at sende betalinger direkte til enhver BTC-tegnebog efter eget valg..

Alt dette vil i det væsentlige danne sig i dagens RippleNet, som er Ripples globale betalingsnetværk. Sådan fungerer det:

I første halvdel af 2013 annoncerede Ripple Labs frigivelsen af ​​platformens referenceserver og klient som open source-software, hvorved uafhængige udviklere kunne bidrage til Ripples sikrede fremtidige fremskridt. Ikke kun det, at i begyndelsen af ​​2014 var Ripples kerneudviklingsteam allerede begyndt at flytte sit fokus på banksektoren for at forsøge at erstatte de eksisterende, forældede systemer, som mange banker stadig bruger indtil i dag for at lette deres daglige transaktioner. I denne henseende blev München-baserede Fidor Bank kun få måneder senere den første almindelige finansielle enhed, der vedtog Ripple Transaction Protocol (RTP). Denne nyhed blev snart efterfulgt af ordet om, at New Jersey-baserede Cross River Bank og Kansas-baserede CBW Bank også havde fulgt trop.

Ved udgangen af ​​2014 havde Ripple, der ønsker at blive verdens mest pålidelige globale betalingsnetværk, annonceret flere bemærkelsesværdige partnerskaber med store navnespillere som Western Union, Commonwealth Bank of Australia, Royal Bank of Canada og Earthport, en global betalingstjeneste, der er tilknyttet virksomheder som Bank of America og HSBC. Det følgende år blev Ripple Labs dog idømt en bøde på i alt 700.000 dollars af Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) på grund af visse overtrædelser relateret til bankhemmeligholdelsesloven. Som et resultat af sanktionen fortsatte folkene ved Ripple hurtigt med at tilføje flere AML-overvågningsmoduler til deres protokol for at gøre det fuldt ud i overensstemmelse med eksisterende amerikanske finanslove.

I løbet af de sidste 2-3 år er Ripple Labs vokset ganske eksponentielt, med organisationens kontorer nu til stede i en række forskellige lande som Australien, Storbritannien og Luxembourg.

Her er et kurateret billede af alle Ripple Labs-investorerne fra 2013 til 2016:

krusningslaboratorier-investorer

Nøglepunkter, der er værd at huske på

Når vi taler om Ripple-økosystemet, forekommer oprindelige transaktioner kun, når brugerne letter kryptografisk signerede transaktioner via XRP eller en unik fiat-valuta efter eget valg. I denne henseende skal det påpeges, at alle XRP-digitale aktivtransaktioner overvåges ved hjælp af Ripples interne ledersystem, XRP Ledger.

XRP er et open source, decentraliseret digitalt aktiv bygget til betalinger ~ officielt Ripple.com-websted

Lige siden Ripples grænseoverskridende tx-ramme blev ansat af flere banker rundt om i verden, er flere og flere mennesker begyndt at se krypto-aktiverede teknologier med et mere åbent sind.

På grund af Ripples stadigt stigende adoption på tværs af en bred vifte af almindelige finansielle domæner begynder et stort antal investorer og handlende nu at stole på platformen. Og mens vi er på de bemærkelsesværdige emner af interesse i Ripple-økosystemet, lad os holde denne erklæring derinde, da det er et af de større makro-talende punkter om Ripple vs XRP-debatten, som vi vil gennemgå nedenfor.

ripple-xrp-centralization-brad-garlinghouse-quote

Ripple og Mining

I modsætning til andre populære kryptokurver som Bitcoin, Ethereum og Monero kan XRP ikke udvindes. Dette skyldes, at mens BTC og andre lignende digitale aktiver gør brug af minearbejdere til at behandle deres oprindelige transaktioner, overføres tilknytning til Ripple ved hjælp af en systemomfattende brugerkonsensusramme (som i det væsentlige gør begrebet minedrift ubrugelig).

Derudover skal det også påpeges, at Ripples centrale designteam oprettede ved oprettelsen kun i alt 100.000.000.000 XRP – et tal, der ikke har vaklet siden, på trods af fortsatte samfundsklager om det samme. Det nævnes også, at et antal mennesker ved frigivelsen af ​​XRPs kritiserede, hvordan valutaen blev distribueret, idet grundlæggerne bevarede 20 procent af alle XRP-tokens.

Endelig på grund af dets “zero mining potential” har et antal kryptoentusiaster kaldt den digitale valuta for at være for centraliseret. Ikke kun det, men den ovennævnte kendsgerning har også på nogle måder begrænset den samlede brug og vækst af projektet.

Hvad der adskiller XRP fra andre Premier Cryptocurrency?

I modsætning til Bitcoin kommer Ripple bakket op af et fuldt udbygget monetært økosystem, der kan bruges til en bred vifte af formål. På samme måde sammenlignes Ripple med Ethereum (en platform, der primært er beregnet til databehandling), med økonomiske funktioner såsom pengeoverførsler, grænseoverskridende transaktioner osv. Dette er netop grunden til, at Ethereum, EOS, Bitcoin ikke er blevet vedtaget af banker institutioner – da de mangler den basale infrastruktur, der er nødvendig for at behandle omfangsrige monetære overførsler.

Hvad er Ripple Transaction Protocol og hvem der styrer den?

Ripple Transaction Protocol (RTP) er en digital ramme, hvorigennem alle Ripples monetære processer finder sted. Dette er i skarp kontrast til andre kryptokurver, der bruger en blockchain-konsensusalgoritme til at lette / behandle deres transaktioner.

Mens vi er om emnet, ville det også være nyttigt for vores læsere at forstå, at alle transaktioner, der finder sted inden for Ripple-økosystemet, kræver et bestemt niveau af allerede eksisterende tillid for at kunne fortsætte. Hvad dette betyder er, at hvis to brugere ikke allerede har etableret et tillidsforhold, forbliver den pågældende tx i limbo indtil en lineær sti, der involverer alle de tilknyttede parter, er etableret. Det førnævnte koncept er lånt fra islamiske bankprincipper, hvor al udveksling af penge sker gennem brug af gensidige tillidsforhold i stedet for at opkræve den anden person en rente.

Når vi taler om, hvem der styrer Ripple, kan vi hurtigt se projektets kerneinfrastruktur se, at projektet er langt mere centraliseret sammenlignet med en række andre kryptokurver. Dette skyldes, at Ripple Labs stadig har en førende rolle, når det kommer til udviklingen af ​​XRP. Ikke kun det, organisationen ejer også en stor andel af al XRP, der i øjeblikket er i omløb i dag.

XRP: Et dybtgående Ripple Cryptocurrency Coin Look

I sin mest basale forstand kan XRP ses som den kryptokurrency, der driver Ripple-økosystemet. I denne henseende ville en perfekt analog sammenligning være den af ​​Ether- og Ethereum-platformen.

Med hensyn til XRPs værdi bestemmes valutaens pris simpelthen af, hvor mange mennesker (på et givet tidspunkt) finder aktivet nyttigt. På grund af Ripples fantastiske værktøj som en platform for finansielle tjenester er en række etablerede banker begyndt at anvende teknologien for at forbedre deres samlede tx-effektivitet. Dette har bidraget til at anspore prisen på XRP og har givet det den markedsstyrke, som meget få andre digitale valutaer i øjeblikket nyder.

Som tidligere nævnt skabte projektets kerneudviklingsteam i alt 100.000.000.000 XRP, der var beregnet til at blive brugt til alle transaktionsrelaterede formål, da Ripple først blev lanceret. I modsætning til andre kryptokurver er XRP også uendelig, men dets samlede cirkulationsforsyning kan øges – men der er ingen planer om at gøre sådan noget når som helst snart.

Fra et erhvervelsessynspunkt kan vi se, at ligesom de fleste andre kryptovalutaer på markedet i dag, kan XRP også købes fra en række forskellige børser og handelsplatforme med et tryk på en knap. Tilsvarende er opbevaring af XRP også ret ligetil og kan gøres ved hjælp af en række forskellige tegnebogsløsninger.

Hvilke fordele tilbyder Ripple?

Mainstream Adoption: Ripple er i øjeblikket bakket op af en lang række almindelige finansielle institutioner og betalingsudbydere, herunder HSBC, Western Union, CBA og Royal Bank of Canada. Dette sætter Ripple i en unik position med almindelig accept, som et par andre digitale valutaer i øjeblikket nyder.

Lovgivningsmæssigt grønt lys og alsidighed: Ripple har lige fra starten lagt stor vægt på at etablere sine kernerammer i overensstemmelse med de lovgivningsmæssige krav fra forskellige finansieringsbureauer over hele kloden. For bedre at forstå scenariet kan vi se, at Ripple kan bruges til at generere brugerdefinerede tokens, mens XRP kan handles mod et væld af digitale råvarer, såsom hyppige flyer miles, mobiltelefonminutter osv..

Lave Tx-omkostninger: Sammenlignet med mange af dets tilknyttede kryptotilbud har Ripple en række nichefordele (såsom lave transaktionsgebyrer, betalingsfrihed og global tilgængelighed), der gør den unik. Ikke kun det, men XRP er også en af ​​de hurtigste digitale aktiver på markedet i dag (hvilket også er grunden til, at valutaen er blevet vedtaget af så mange pengeinstitutter.)

XRP-møntdownsides

Endelig levering: Et af Ripples største problemer er dets begrænsede forsyning – som i øjeblikket er begrænset til 100.000.000.000 varemærket. Og på trods af projektets kerneopbakningsfællesskab, der gentagne gange opfordrer til at øge valutaens udbud, har Ripples dev-team gang på gang nægtet at oprette flere XRP – noget der har ført til oprettelsen af ​​visse deflations- / forsyningsrelaterede problemer med projektet.

Centralisering: Som nævnt før tilhører hele 20% af XRP’s samlede forsyning Ripples grundlæggere. Oven i det kan Ripple ikke udvindes, et aspekt, der betragtes som en af ​​de største ulemper ved det største aktiv.

Tidligere problemer: Tidligere har Ripple Labs haft retssager fra regulerende myndigheder som FINCEN. For eksempel skal det påpeges, at regeringsorganet i 2015 bød Ripple Labs et kæmpestort beløb på $ 700.000 for overtrædelse af bankhemmeligholdelsesloven. Tilsvarende blev Ripple også sagsøgt sidste år for påstået svig vedrørende en ICO-ordning.

Mangel på gennemsigtighed: Et stort problem med Ripple er, at XRP-transaktioner kan fryses af systemet. Et eksempel på dette er, da medstifter Jed McCaleb for et par år tilbage forsøgte at afvikle en værdi af 1 million dollars af sine XRP-beholdninger – en handling, der blev standset af en tredjepartsenhed. Denne episode efterlod ikke kun et dårligt indtryk på det globale kryptosamfund (vedrørende XRPs overordnede nytte), men resulterede også i, at mange mennesker hævdede, at ideen om en transaktion, der blev standset af en tredjepartsenhed, strider mod selve grundlaget for hvad blockchain-teknologi og crypto står for.

Hvordan fungerer krusning?

Da Ripples udbredte popularitet fortsat stiger, begynder flere og flere institutioner at ansætte XRP som mægler i deres fiat-valutaveksling. Dette skyldes, at en lang række forskellige finansielle aktiver ikke kan byttes i bytte direkte mod hinanden. I stedet skal de handles ved brug af den amerikanske dollar – som fungerer som en formidlende swap-facilitator. I denne henseende udfører Ripple den samme funktion, men til en behandlingsomkostning, der er væsentligt lavere end en USD-baseret tx.

Som nævnt i et tidligere afsnit bruges Ripple nu også af mange internationale banker til at fremskynde deres grænseoverskridende transaktioner. For at uddybe sagen kan vi se, at Ripple i øjeblikket kan prale af en TPS-hastighed på fire sekunder pr. Transaktion. Dette tal er ikke kun meget højere sammenlignet med andre lignende digitale valutaer, men det er også meget hurtigere sammenlignet med tx-kapaciteten i forskellige traditionelle banksystemer.

Endelig er Ripples økosystem designet på en måde, der giver brugerne mulighed for at udtænke deres helt egne brugerdefinerede tokens, der er bakket op af XRP.

Sikkerhed: Bruger XRP virkelig sikkert?

Lige ud af døren skal det gøres klart, at ethvert monetært system, der er afhængig af en computer eller anden digital platform, aldrig kan være 100 procent sikkert. Med hensyn til Ripple kan vi dog se, at teknologien bruger en række protokoller, der gør den ekstremt sikker – så meget, at mange banker har besluttet at give afkald på brugen af ​​deres natve tx-systemer til fordel for Ripples blockchain tx-platform..

Helt fra starten har det været helt indlysende for det globale kryptosamfund, at Ripple primært er designet til at arbejde inden for rammerne af nutidens eksisterende finansielle love – hvilket grundlæggende betyder, at platformen overholder de samme regler, som konventionelle banker og betalingsudbydere er nødt til at overholde.

Endelig har en række digitale valutaentusiaster i løbet af de sidste 4-5 år mindsket Ripple for at være for centraliseret. Dette har givet mange frygt for, at projektet rent faktisk kun kan være en anden detaljeret ponzi-ordning eller fidus. Da Ripple imidlertid har overholdt forskellige økonomiske regler fra første dag, har denne fortælling undladt at samle nogen form for reel fremdrift.

Ripple vs Bitcoin

Et spørgsmål, som mange spirende crypto-investorer og tech-entusiaster ofte synes, som det er: “Hvis Ripple er så meget mere avanceret end BTC, hvordan kommer brugen af ​​den stadig ret begrænset i forhold til flagskibet cryptocoin?”. Det enkle svar er, at Bitcoin og XRP tjener to helt forskellige funktioner. For eksempel er BTC beregnet til at fungere som en SOV, der også kan bruges til finansielle transaktioner. Ripple er dog mere en konsolideret platform for finansielle tjenester, der gør tx’s hurtigere, strømlinet og sikkert for sine brugere. Når det er sagt, er Bitcoins enkelhed det, der gør det mere attraktivt for mange investorer i forhold til andre førende digitale aktiver som ETH, EOS, ADA og XRP.

Fra et adoptionsmæssigt synspunkt står Ripple over for en hel kamp, ​​fordi mange leverandører stadig foretrækker at gøre brug af BTC på grund af dets markedsomdømme og generelle brugervenlighed.

Som tingene ser ud, overstiger antallet af handlende, der bruger BTC, langt dem, der bruger XRP.

Hvordan er XRP som et investeringskøretøj?

Mens mange mennesker fortsætter med at lagre på BTC og ETH, fordi de tror, ​​at disse aktiver vil fortsætte med at formere sig i værdi, når vi bevæger os ind i fremtiden, får spørgsmålet om, hvorvidt XRP kan bruges til lignende formål, også meget fart i de seneste år.

Mens XRP ikke garanterer overskud, sætter det faktum, at dets moderplatform (Ripple) bliver mere og mere populært blandt en lang række almindelige finansielle institutioner, valutaen i en unik rentabilitetsposition end andre kryptomønter, der i øjeblikket ikke nyder.

Plus takket være Ripple-netværks overordnede alsidighed finder flere og flere virksomheder nye måder at bruge teknologien på. Dette har ført XRP ind i verdenen af ​​verdens mest handlede kryptokurver.

Nuværende Ripple Company Partnerskaber

I dette afsnit vil vi se på en detaljeret liste over alle de finansielle institutioner, der i øjeblikket er en del af RippleNET – et forskelligt økosystem bestående af centrale / private banker, pengeoverførselsfirmaer, mæglervirksomheder og betalingsudbydere, der gør brug af en eller flere af Ripples overførselssystemer (dvs. xRapid, xCurrent og xVia). Disse platforme er blevet testet ganske grundigt, og mange uafhængige forskere har fundet ud af, at de er påviseligt bedre end SWIFT-protokollen med hensyn til:

 • Transaktionstider
 • Behandlingsgebyrer
 • Usikkerhed i transaktionens udførelse

For de af vores læsere, som måske ikke er opmærksomme på, hvad SWIFT er, kan det betragtes som et beskednetværk, der i øjeblikket bruges af en bred vifte af banker / finansielle institutioner til at sende og modtage information (såvel som penge) fra hinanden.

Det nævnes også, at alle enheder, der i øjeblikket er en del af RippleNET, kan gøre brug af netværket for at lette deres intl. transaktioner på en meget strømlinet måde.

Med hensyn til nogle af de banker, der i øjeblikket gør brug af Ripples forskellige grænseoverskridende tjenester, inkluderer etablerede aktører som Standard Chartered, RBC, SBI, Axis og RakBank fra UAE er i gang. Derudover bruger en række virksomhedsgiganter (såsom Accenture, Deloitte, Santander, UBS, UniCredit) også Ripples ramme for at gøre deres interne transaktioner jævnere og mere problemfri.

Nedenfor er en detaljeret liste over alle de banker, der har underskrevet et partnerskab / aftale med Ripple:

(i) Nordamerika og Canada:

 • American Express
 • Standard chartret
 • Bank of America Merrill Lynch
 • PNC Financial Services
 • Cuallix
 • Catalyst Corporate Federal Credit Union
 • Star One Credit Union
 • CBW Bank
 • Cross River Bank
 • Royal Bank of Canada
 • DH Corporation
 • Canadian Imperial Bank of Commerce
 • Scotiabank
 • Bank of Montreal
 • ATB Financial
 • TD Bank Canada
 • Saldo

(ii) Det Forenede Kongerige, Spanien, Frankrig, Tyskland og andre mindre europæiske nationer:

 • Interbank
 • Euro Exim Bank
 • Bank of England (Centralbank)
 • HSBC
 • Barclays
 • Vitesse
 • Royal Bank of Scotland
 • Kredit Agricole
 • Natixis
 • Banco Santander
 • BBVA
 • Banca Intesa Sanpaolo
 • UniCredit
 • Reise Bank
 • Fidor Bank
 • Rabobank
 • Erste Group AG
 • UBS
 • Credit Suisse
 • Nordea
 • Skandinaviska Enskilda Banken AB
 • Akbank

(iii) Mellemøsten – Israel, Kuwait, Libanon, Saudi-Arabien,

 • Bank Leumi Le-Israel
 • National Bank of Kuwait
 • Kuwait Finanshus
 • Bank Dhofar
 • Saudiarabisk Monetær Myndighed (Centralbank)
 • Første bank i Abu Dhabi
 • RakBank
 • Al Rajhi Bank

(iv) Asien – Singapore, Thailand, Vietnam, Indien, Indonesien, Japan og S.Korea

 • DBS Group
 • OCBC Bank
 • United Overseas Bank
 • Singapore Exchange
 • Krungsri
 • Bank of Thailand (Centralbank)
 • Bank of Indonesia (Centralbank)
 • Siam Commercial Bank
 • Cargills Bank
 • Kotak Mahindra Bank
 • IndusInd Bank
 • Axis Bank
 • Ja Bank
 • Faysal Bank
 • Shanghai Huarui Bank
 • Woori Bank
 • SBI Holdings
 • Mitsubishi UFJ Financial Group
 • Fukui Bank
 • Star Bank
 • Aomori Bank
 • Ashikaga Bank
 • Awa Bank
 • AEON Bank
 • Senshu Ikeda Bank
 • Iyo Bank
 • Oita Bank
 • Orix Bank
 • Gumma Bank
 • Keiyo Bank
 • San-In Godo Bank
 • Sikoku Bank
 • 77 Bank
 • Shimizu Bank
 • Juroku Bank
 • Shinkin Central Bank
 • Shinsei Bank
 • Hachijuni Bank
 • Bank of Yokohama
 • SBI Sumishin Net Bank

(v) Australien og New Zealand

 • ANZ
 • Westpac
 • Commonwealth Bank of Australia
 • Macquarie Group
 • National Australia Bank

Nu hvor vi har listet et flertal af de banker, der i øjeblikket bruger RippleNET, skal vi se på nogle af de almindelige betalings- / pengeudbydere, der også har porteret deres eksisterende systemer til en af ​​Ripples grænseoverskridende betalingsplatforme. Nogle af nøglenavnene inkluderer:

 • American Express FX internationale betalinger
 • InstaRem
 • SendFriend
 • Beetech
 • Viamericas
 • Transpaygo
 • UniPAY
 • MoneyGram
 • Zip Remit
 • Itau Unibanco
 • vestlige Union
 • UAE-udveksling
 • TransferGo
 • SBI Remit
 • FlashFX
 • Jordport
 • Mercury FX
 • Cambridge Global Payments
 • Finastra
 • Davis + Henderson (D + H)
 • Finablr
 • LianLian Pay
 • IDT
 • GoLance
 • AirWallex
 • Dlokal
 • TAS Group

Ripple: En kort tidslinje for XRP-mønten

Ripple vs Stellar, xrp vs xlm, hvilket er bedre, Ripple (XRP) Vs Stellar (XLM), ripple xrp vs stellar xlm2011 – The Origins

Selvom der ikke vides meget om, hvordan Arthur Britto, Jed McCaleb og David Schwartz kom sammen, er det en veldokumenteret kendsgerning, at de førnævnte individer stødte på hinanden engang i løbet af foråret 2011. I løbet af året er denne lille gruppe fortsætter med at arbejde med udviklingen af ​​XRPs grundlæggende hovedboksramme.

2012 (august) – Larsen slutter sig til besætningen

I løbet af august 2012 får McCalen, Britto og Schwartz sammen med en berømt udvikler og blockchain-entusiast ved navn Chris Larsen, der tidligere havde arbejdet for en række vellykkede fintech-projekter som E-Loan og Prosper.

2012 (oktober) – Fugger giver tilladelse

Et par måneder efter at Larsen sluttede sig til Ripple (ikke kendt under det navn på det tidspunkt), henvender teamet sig til Ryan Fugger – skaberen af ​​det originale RipplePay-websted tilbage i 2004 – for at fortsætte udviklingen af ​​sit hjernebarn. Fugger indvilliger i at støtte det nye projekt og ansporer således oprettelsen af ​​et nyt firma kaldet OpenCoin.

2013 (februar) – Kampagner begynder

I sidste halvdel af februar 2013 begynder OpenCoin at annoncere sig selv på Bitcointalk.org (en populær krypto-webportal). Kampagnekampagnen fortsætter i et par måneder, hvor vilkårene for aftalen er ret enkle – alle nye tilmeldinger modtager 1.000 XRP.

2013 (marts – maj) – Finansiering og vækst

I første halvdel af 2013 fortsætter Ripple med at skabe bølger over hele verden. Dette skyldes, at virksomheden i en periode på 2-3 måneder er i stand til at rejse en betydelig sum penge fra et antal etablerede engelinvestorer såsom:

 • Pantera Capital
 • Andreessen Horowitz
 • Lightspeed Venture Partners
 • FF Angel LLC
 • Store ventures
 • Bitcoin Opportunity Fund
 • IDG Capital Partners
 • Google

Derudover skal det også påpeges, at Ripple Labs i løbet af finansieringsperioden for Ripples tidlige operationer i det væsentlige uddelte en vis procentdel af ejerskabet af virksomheden til forskellige investorer, der havde vist tillid til projektet.

2013 (Q3) – OpenCoin ændrer navn officielt

Som en del af Money 2020 Expo 2013 meddeler repræsentanter for OpenCoin, at deres firma officielt ændrer navn fra OpenCoin til Ripple Labs. Bevægelsen bagud viser sig at være en fantastisk PR-beslutning, da udtrykket Ripple nu er blevet synonymt med kryptoindustrien.

2013 (november) – Nyt samarbejde annonceret

I løbet af den sidste uge i november beslutter Ripple Labs at samarbejde med Georgia Tech’s Computing for Good (C4G) -initiativ.

2014 (januar-marts) – XRPs daglige tx-volumen fortsætter med at stige

I løbet af første halvdel af 2014 stiger XRP’s transaktionsgennemstrømning fortsat med mange børser, der rapporterer valutaens daglige tx-volumen til at være omkring $ 40 mio..

2014 (oktober-november) – Popularitetsbølgen fortsætter

På grund af Ripples fantastiske teknologiske muligheder bliver platformen stadig mere populær over hele kloden. Ikke kun det, mange udviklere begynder at lægge mærke til projektet og fremme dets potentiale inden for den globale finanssektor. I samme retning begynder Ripple i sidste halvdel af november at lægge sin teknologi til forskellige bankinstitutioner og pengeoverførsler.

2015 (marts) – En kontrovers bryder ud

I en pludselig begivenhed begrænser Ripple Labs Jed McCaleb (en af ​​medstifterne af Ripple) fra at sælge sine personlige XRP-beholdninger. I alt rapporteres det, at Jed forsøgte at aflade i alt 100 millioner XRP til en uidentificeret person for et stort beløb på 1 million dollars..

For at forhindre salget i at gå igennem, vælger Bitstamp at fryse dets USD-tokens i Jeds tegnebog.

2015 (april) – Udvidelsen fortsætter

På grund af Ripples stadig stigende popularitet fortsætter projektet med at udvide sine aktiviteter og oprette nye kontorer på steder over hele kloden. I april åbner Ripple Labs et nyt forskningscenter i Sydney, Australien for at øge dets R&D indsats på en stor måde.

2015 (september) – Stigningen af ​​XRPChat og XRPTalk’s undergang

Inden for en enkelt måned lukkes XRPTalk – en uafhængig platform, der giver Ripple-entusiaster en mulighed for at komme sammen og diskutere / diskutere XRP-relaterede nyheder (uden den negativitet, der gennemsyrede Bitcointalk.org). Projektet er udtænkt af et individ kaldet Hurukan. Ved udgangen af ​​måneden er forummet ikke længere online, og et nyt projekt kaldet XRPChat begynder at få trækkraft blandt det globale kryptosamfund. Helt svarende til sin forgænger giver XRPChat også sine brugere et forum til at diskutere en bred vifte af spørgsmål relateret til Ripple, XRP og Interledger Protocol.

2016 (januar) – Garlinghouse overtager

I den anden uge af januar introducerer Ripple formelt Brad Garlinghouse som sin nye administrerende direktør. Garlinghouse var tidligere administrerende direktør og formand for Hightail og havde også tidligere haft højtstående stillinger i en række andre forskellige virksomheder såsom AOL (præsident for forbrugerapplikationer) og Yahoo (Senior Vice President).

2016 (februar) – McCaleb-retssagen bliver afgjort

Efter måneder med retssagen, der har været i limbo, kommer Jed McCaleb og Ripple Labs endelig til en aftale, hvor Jed accepterer et væld af videresalgsbetingelser relateret til hans personlige XRP-beholdninger.

2016 (marts-juli) – udvidelsen fortsætter

Ripples indflydelse fortsætter med at stige globalt, idet firmaet åbner en række europæiske kontorer i førende byer som London (marts) og Luxembourg (juni). Efter denne periode er der også en betydelig stigning i den daglige handel med XRP.

2016 (september) – Nye investorer strømmer fortsat mod Ripple

I slutningen af ​​september lokker Ripples teknologiske tilbud fortsat med flere og mere højt profilerede investorer. Nogle store navne inkluderer Standard Charter, Accenture, SCB Digital Ventures, SBI Holdings, Santander Innoventures, CME Group og Seagate Technologies.

2016 (november) – Tiffany Hayden gør hendes tilstedeværelse følt

Engang i midten af ​​november udnævnes Tiffany Hayden, administrerende direktør for XRP, som en af ​​de mest indflydelsesrige ledere inden for blockchain-industrien af ​​en respekteret medieudgang. Dette hjælper med at øge virksomhedens markedsprofil og øger forbrugernes interesse i Ripple / XRP yderligere.

2017 (marts-april) – nye funktioner tilføjet

Mellem marts og april annoncerer Ripples udviklingsteam tilføjelsen af ​​to nye funktioner til sit eksisterende økonomiske økosystem – nemlig Escrow og Payment Channels. Disse funktioner hjælper med at øge den generelle ydeevne og skalerbarhed af The Ripple Consensus Ledger (RCL). Ikke kun det, de tillader også virksomheder at vedtage RCL såvel som Interledger Protocol (ILP) med meget lettere.

Omkring samme tid udgav Ripple et blogindlæg, der meddelte sin beslutning om at underskrive partnerskaber med i alt 10 nye banker. Nogle store navne i denne henseende inkluderer:

 • BBVA i Spanien
 • MUFG i Japan
 • Akbank i Tyrkiet
 • SEB i Sverige
 • Axis Bank og Yes Bank i Indien

2017 (maj-juli) – XRP-handelspar inkluderet på Kraken

I løbet af maj annoncerede Kraken – en af ​​de største kryptovalutaudvekslingsplatforme i verden på det tidspunkt – sin beslutning om at tilføje i alt fire forskellige XRP-handelspar (RP / EUR, XRP / JPY, XRP / USD og XRP / CAD) til sin oprindelige tx-grænseflade.

2017 (september) – Retssag anlagt mod Ripple med R3

Et par dage ud i september sagsøger R3 LLC, et firma inden for blockchain-teknologi, Ripple i forhold til en bestemt juridisk aftale, hvor firmaet havde aftalt at sælge op til 5 milliarder XRP til en bestemt pris. Til gengæld modsætter Ripple R3, hvori det hedder, at virksomheden havde afstået fra en række kontraktlige løfter, og retssagen var en kneb for at indløse XRP’er, der øgede monetær succes. Til sidst afsiger en dommer fra Delaware en afgørelse, der sidder med Ripples version af historien.

2018 – nutid

I løbet af den første uge i januar 2018 ramte prisen på XRP sit højeste niveau med single token-handel for en kæmpestor sum på $ 3. I de efterfølgende måneder er aktivet imidlertid vidne til et gradvist fald, hvor valutaen lukker året til en dyster pris på $ 0,37. På samme måde nævner det, at XRP’s præstationer gennem 2019 stadig er ret skuffende. For eksempel er det digitale aktiv i de sidste 9 måneder fortsat med at glide – med dets værdi faldende med yderligere 15% i ovennævnte periode.

Endelig nævnes det, at der i midten af ​​2018 indgives en gruppesøgsmål mod Ripple, hvor sagsøger hævder, at firmaet har udbredt brugen af ​​en fidus, der gjorde det muligt for “at skaffe hundreder af millioner af dollars gennem uregistreret salg af dets XRP-tokens. ” Sagen er stadig i retten og vil forhåbentlig snart finde en løsning.

Lad os derefter gå videre til vores sidste to hovedkriterier for gennemgang af krusninger, når vi dækker misforståelserne mellem Ripple vs XRP-forskelle, er virksomheden og mønten, og endelig de lovende forudsigelser og spændende forventninger, der kommer fra Ripple til XRP.

Ripple (Company), XRP (Coin) og deres forhold

Ripple og XRP har generelt skabt misforståelser på tværs af kryptokurrency-samfundet. Kan vi bruge dem om hinanden? Er XRP det samme som Ripple? Er XRP en sikkerhed? Dette er begreber, der alligevel genererer nogle tvivl for kryptoinvestorer og brugere. Ikke desto mindre giver han i en nylig artikel udgivet af Thomas Silkjaer i Forbes et klart svar på 14 almindelige misforståelser om Ripple og XRP.

For at udvide ovenstående, lad os gennemgå forskellene mellem Ripple og XRP og forsøge at rydde op for misforståelser, der flyder rundt om XRP-hærsamfundet.

Ripple er et firma, der sigter mod at forbedre grænseoverskridende transaktioner med produkter og tjenester, som det har udviklet. Generelt har banker og finansielle institutioner meget dyre tjenester til at sende penge til udlandet, da den globale pengeoverførselsindustri til internationale grænseoverskridende betalinger ligger nord for $ 1 billioner årligt. De er ikke kun dyre for brugerne, men de er også ineffektive, fordi det tager lang tid at afvikle dem.

De mest almindelige fejl om XRP og Ripple

Ripple har udviklet to vigtigste grænseoverskridende produkter: xCurrent og også xRapid (som nu er On-Demand Liquidity (ODL). Indtil nu har det mest anvendte produkt været xCurrent, siden xRapid blev lanceret i slutningen af ​​2018. xCurrent er en afviklingssystem, der giver deltagerne mulighed for at sende beskeder, rydde og afvikle transaktioner.

De tjenester, der leveres af dette produkt, er så effektive, at de konkurrerer med de nuværende løsninger, der leveres af SWIFT, markedslederen. SWIFT’s system giver virksomheder og virksomheder mulighed for at afvikle betalinger om få dage.

Hvis afvikling af transaktioner ved hjælp af xCurrent er hurtig og billigere, hvorfor bruge det digitale aktiv XRP? Den løsning, som forfatter af artiklen giver er, at alt kan udføres hurtigere og på en billigere måde.

Brug af xCurrent soluton, hvis banker har nostro / vostro-arrangementer, er Ripple i stand til at ændre saldoen på begge konti på få sekunder. På grund af det faktum, at xCurrent er bygget ved hjælp af Interledger-protokollen, er det muligt at bruge valutakurser i realtid.

Om det forklarer Ripple Insights:

”Omkostningerne og kompleksiteten ved at afholde disse (nostro / vostro) konti rundt om i verden er en af ​​grundene til, at kun en håndfuld banker kan behandle globale transaktioner. Byrden ved at vedligeholde nostro-konti over hele verden er simpelthen uholdbar for de fleste organisationer. ”

Med xRapid er det muligt at fjerne behovet for at bruge disse konti. xRapid kilder likviditet efter behov, så institutioner kan købe XRP til Fiat, foretage en transaktion og sælge XRP til fiat igen. Dette kan behandles på få sekunder.

Således er det første punkt, som Silkjaer gør, at XRP ikke er nødvendigt for at behandle transaktioner, men det kan bruges af firmaer, hvis de vil reducere omkostningerne yderligere.

Den anden misforståelse, som han taler om, er relateret til XRP-volatilitet, og hvordan banker kan blive påvirket af det. XRP er tydeligt ustabil. Sådan fungerer virtuelle valutaer. De kan svinge på få timer. Det betyder, at banker er udsat for disse valutakursudsving i lang tid.

Ikke desto mindre er der ikke behov for institutioner til at have XRP-kryptokurrency. Samtidig fungerer xRapid-produktet på en meget hurtig måde. Institutioner køber aktivet, foretager overførslen og sælger XRP på få sekunder. En transaktion kan tage kun 4 sekunder at blive bekræftet af netværket. Dette er meget mindre end de 10 minutter, der er nødvendige for at Bitcoin (BTC) skal afvikles.

Generelt er håndtering af fiat-valutaer i lange perioder relateret til volatilitet. Euro faldt bare næsten 1,2% mod den amerikanske dollar på få minutter den 7. marts. På bare et år faldt euroen 10% i forhold til den amerikanske dollar.

Alt i alt er det ikke nødvendigt for parter, der bruger XRP, at have den digitale valuta. De skal kun håndtere dem i et par sekunder. I stedet for at bruge fiat-valutaer på nostro / vostro-konti kan udsvingssatserne i længere perioder have en større effekt på institutionen.

Stablecoins kunne også spille en vigtig rolle i at hjælpe virksomheder med at behandle grænseoverskridende transaktioner. Da de er knyttet til en fiat-valuta, og deres værdi svinger meget lidt i forhold til XRP, kan de være et godt valg i nogle situationer.

Håndtering af stablecoins er dog ikke det samme som at flytte værdi på tværs af grænser. Bitcoin, Litecoin (LTC) eller XRP er der ikke noget løfte om værdi. De er i sig selv værdifulde aktiver. I mellemtiden er stablecoins kun et løfte om værdi i fremtiden.

Stablecoins kan let flyttes og give stabilitet, men deres værdi afhænger i sidste ende af midlerne bag dem. Stablecoin er således lige så flygtig som den valuta, den er knyttet til, og den udstedes af en tredjepart, der har den nødvendige fiat til at bakke dem alle op.

Brug af XRP af anden virtuel valuta, der er baseret i et decentraliseret blockchain-netværk, kræver ikke, at virksomheder stoler på andre institutioner. Hele netværket fungerer alene, og hvis en transaktion behandles, ankommer den, og værdien ville være flyttet.

En anden diskussion, som Silkjaer bringer, er relateret til digitale valutaer udstedt af centralbanker. Kunne de konkurrere mod XRP? Det er klart, at de er i stand til at gøre det. Det samme som med stablecoins. Finansielle virksomheder og virksomheder bliver nødt til at stole på en central myndighed, der er den samme institution, der oprettede den fiat-valuta, der bakker centralbankens digitale valuta (CBDC).

For at forstå, om et CBDC passer bedre til finansielle virksomheder, er det vigtigt at tage højde for likviditeten i en bestemt korridor, og om det er en bedre fiat end XRP for denne specifikke transaktion..

Forfatteren af ​​artiklen diskuterer et meget kontroversielt emne. Er XRP en ægte kryptovaluta? Der er enkeltpersoner, der hævder, at XRP ikke er en kryptovaluta. Men det er vigtigt at forstå, hvad digitale valutaer er. Silkjaer giver læseren tre forskellige definitioner fra Oxford Dictionary, fra Merriam-Webster og fra Wikipedia.

Han opsummerer de tre definitioner i det faktum, at de har brug for krypteringsteknikker til at verificere transaktioner, et decentraliseret system og ingen central udstedende eller regulerende myndighed. Som forfatteren af ​​artiklen mener, gælder disse for XRP.

Han forklarer, at misforståelsen vedrørende dette spørgsmål er relateret til det faktum, at XRP ikke bruger Proof-of-Work (PoW) eller Proof-of-Stake (PoS) som en konsensusalgoritme. XRP bruger en konsensusmekanisme, og deltagerne har ingen belønninger for at være en del af dette netværk.

Er XRP decentraliseret? Dette er et andet kontroversielt emne, som kryptomarkedet har tendens til at evaluere og diskutere. PoW og PoS er afhængige af beregningen af ​​hashes for at verificere transaktioner og frigøre belønninger for minearbejdere og stakers.

Ripple er baseret på konsensus, som er forskellig fra PoW og PoS. Konsensus eliminerer risikoen for dobbelt udgift på netværket, som PoS og PoW i sidste ende kan opleve i tilfælde af et 51% -angreb. Desuden har Ripple forskellige validatorer, der fungerer rundt omkring i verden, og Ripple Labs tegner sig kun for 4 procent af det samlede antal validatorer i netværket.

Desuden gør Consensus-mekanismen gafler let mulige. Der er flere deltagende noder, som hver især har tillid til et andet antal validatorer. Som Silkjaer forklarer, er den første del af konsensus enige om, hvilke transaktioner der indgår i den kommende hovedbog. Den anden del af konsensus er validering.

Validatorer validerer transaktioner uafhængigt. Dette resulterer i en identificerende hash af hovedbogen. Hashet bruges derefter til at sammenligne resultaterne blandt validatorerne, og når konsensus er opfyldt, vil den “vindende” version af hovedbogen blive brugt.

En af de misforståelser, som samfundet har om XRP, er relateret til de gebyrer, de skal betale for at udføre en transaktion. I dette tilfælde inkluderer brug af XRP-ledger et gebyr. Større gebyrer gør det muligt at behandle transaktioner hurtigere af validatorer.

Det gebyr, der betales af brugerne, returneres dog ikke til en central myndighed, men i stedet forbrændes det, hvilket gør XRP til en deflationsvaluta. Når du opretter en konto på XRP-hovedbogen, er det nødvendigt at have en lille “reserve”. Gebyrerne og reserverne blev oprettet for at undgå spam og ondsindede angreb. I øjeblikket er basisreserven 20 XRP.

Et andet kontroversielt emne er relateret til, hvem der oprettede XRP. Forfatteren af ​​artiklen nævner, at en udvikler ved navn Ryan Fugger i 2004 udviklede en betalingsprotokol og en decentral platform kaldet Ripplepay.

Senere i 2011 begyndte Arthur Britto, Jed McCaleb og David Schwartz at arbejde på XRP-hovedbogen for at eliminere risikoen for 51% angreb, som Bitcoin til sidst kunne opleve.

I 2012 sluttede Chris Larsen sig til holdet, og Fugger besluttede at starte et nyt firma kendt som OpenCoin. Indtil 2013 samlede de 9 millioner dollars, og de oprettede Ripple Labs-firmaet, der gjorde kildekoden offentlig.

Grundlæggerne af virksomheden besluttede at donere XRP til virksomheden (OpenCoin på det tidspunkt), og de holdt også nogle midler til sig selv.

Om Ripple, der udsteder XRP, kommenterede han:

”Om Ripple udstedt XRP er i bedste fald en sløring. XRP-hovedbogen blev udviklet, inden virksomheden blev dannet, men grundlæggerne af virksomheden var også de mennesker, der udviklede hovedbogen. ”

Der er nogle personer, der mener, at Ripple kan udskrive mere XRP. Der er dog ingen aktuelle metoder til, at dette kan ske. Det er ikke muligt at oprette flere XRP’er. Da netværket er “decentaliseret”, som forklaret tidligere af Silkjaer, er det nødvendigt for hele netværket at godkende en større kodeændring for at skabe mere XRP.

Ripple kontrollerer omkring 60% af den samlede XRP-forsyning, og det fungerer som en del af sin indtægtsmodel. Virksomheden kan dog ikke få adgang til store mængder XRP. Disse midler er låst i spærring, og virksomheden kan frigive kun 1 milliard hver eneste måned. Hensigten er at undgå at oversvømme markedet og andre yderligere problemer. Således sælger de XRP-mønterne på OTC eller institutionelle investorer.

Ripple sælger XRP for at opretholde sin forretning, men når fondene slutter, har de ingen indtægter fra XRP-kryptokurrency. Da Ripples software er “sandsynligt” abonnementsbaseret (som detaljer om den nye RippleNet Home-udgivelse), vil onboarding-klienter alligevel levere en fortsat indtægtsstrøm.

Der er mange andre ting, som brugerne tror forkert om Ripple. Imidlertid har XRP vist sig at være nyttigt for mange virksomheder rundt om i verden og enkeltpersoner, der ønsker at behandle grænseoverskridende transaktioner på en nem måde. Et af firmaerne, der implementerer Ripples teknologi, er BeeTech Global, et firma beliggende i Brasilien, der giver kunder mulighed for at behandle betalinger over hele verden på en hurtig og billig måde.

Hvordan verden ser ud for Ripple i 2020: XRP-forventninger?

Mens det har delt medlemmer af kryptosamfundet lige siden det dukkede op på scenen, har Ripple forblevet forankret som en stærk udførende betalingsløsning til finansielle institutioner, samtidig med at den også er en af ​​de 5 bedste kryptokurver på scenen med XRP. Dette er især imponerende i betragtning af at det var en af ​​kryptokurverne, der bar størstedelen af ​​den lange bearish tendens, der indbegreber året 2018.

Selv med disse tilbageslag i tankerne lægger investorer stor vægt og tro på Ripple som en konkurrent til de bedste udbydere inden for kryptorummet, men selv med disse høje forhåbninger er fremtiden stadig en udfordrende ting at forudsige, da der er meget af faktorer, som vi som handlende skal tage i betragtning.

Nogle af de spørgsmål, der skal stilles, er, hvad der præcist vil drive væksten af ​​Ripple i løbet af dette år? Og er det overhovedet muligt for XRP at bryde forbi $ 10-mærket, endsige $ 5 eller $ 1-prismargener i løbet af dette år?

Det bedste første skridt, når det kommer til disse spørgsmål, er at tage et kig på de tekniske og økonomiske elementer.

Er krusning stadig en stærk kraft?

Det underliggende formål med Ripple i sin opfattelse er at tilvejebringe et mere effektivt og hurtigt system til at gennemføre pengeoverførsler og grænseoverskridende betalinger på en måde, der viser sig at være langt hurtigere end det institutionelle system med ‘Nostro-konti’.

For Ripple og dets produkter som xRapid foretages grænseoverskridende betalinger ved hjælp af XRP-tokens, hvoraf størstedelen ejes af udvikleren selv. Disse tokens bruges som et transaktionsmedium internationalt, hvor brugere konverterer fiat-valuta til denne krypto for hurtigt at blive udvekslet i udlandet.

Hvor hurtigt er dette sammenlignet med det ‘nuværende’ system med internationale transaktioner? Ripples eget finansielle system tager cirka fire sekunder.

Med dette i tankerne, hvorfor er det nøjagtigt, at Ripple viser sig at være så teknisk avanceret sammenlignet med andre kryptoaktiver, der er på markedet? Dette skyldes hovedsageligt, at provisionen på Ripple-børser er langt lavere end sine konkurrenter, især når den udføres gennem større bankinstitutioner ($ 0,00001).

Det er på grund af denne egenskab, at det viser sig at være langt mere kapabelt og med succes at få trækkraft over tid, især da skalerbarhed og overbelastning påvirker Ethereum, og svage transaktionshastigheder hæmmer Bitcoin.

Bundlinje – Banker kan lide hurtigt, banker som billige, så med Ripple og xRapid formår de at få begge som en løsning på et tidskrævende og et dyrt gammelt system med grænseoverskridende betalingsløsninger.

Nogle af de fordele, som Ripple formår at prale af inkluderer:

 • Hurtigt transaktionssystem, der tager cirka 4 sekunder.
 • Langt mere modstandsdygtig over for problemer med nedetid på netværket samt modstand over for cyberangreb.
 • Bemærkelsesværdigt lave transaktionsgebyrer, især i sammenligning med dets modparter.
 • Ripple giver mulighed for udveksling af enhver form for fiat-valuta eller aktiver i den virkelige verden (råvarer som olie og / eller guld) med et ensartet udvalg af provisioner.
 • Den underliggende blockchain styres og styres af Ripple Labs, hvilket giver XRP og Ripple en større grad af legitimitet i institutionernes øjne, herunder større multinationale banker, såsom Union Credit, UBS, Santander og mange flere.

State of Ripple – Dens prisprognose over 2020 i tekniske termer

Der er en bred vifte af websteder og udvekslinger, der kan prale af analytikere og kryptopersonligheder, der tilbyder en slags forudsigelser, når det kommer til Ripples verden. For disse mennesker og forudsigelser baserer de dem på tekniske analyser af prognosediagrammer, prisudviklingen på XRP over tid og de underliggende tendenser, der kan komme til at påvirke markedet dybt..

Så med alle disse potentielle målinger at kalde på, er der generel enighed?

En ting, som de ser ud til at komme til den samme konklusion om, er at værdien af ​​XRP ikke vil stige over $ 1-mærket i en overskuelig fremtid. Et eksempel på dette inkluderer en prognose fra Wallet Investor, der over 2019 hævder, at XRP vil nå et loft på $ 0,05, men ikke vil stige højere.

Til sammenligning mener DigitalCoin, at XRPs høje prispunkt vil nå $ 0,62 i sidste kvartal af 2019. Selv om dette er noget der. er aftalt af en række økonomiske prognoser og analytikere, der er websteder derude, der. giver et langt mere optimistisk billede af XRP. Eksempler på dette inkluderer Express.co.uk og FXStreet, som begge mener, at XRP vil nå høje point på $ 3-5 i løbet af 2019.

Så med en bred vifte af prognoser, der leveres af investorer i kryptorummet, hvem skal brugerne tro på denne situation? Og hvorfor er der nøjagtigt en sådan forskel mellem subjektive og mere upartiske prognoser?

Praktisk anvendelse af disse prognoser viser ofte, at det ikke fungerer godt at basere en strategi på nogen af ​​dem helhjertet. Som et resultat af dette, bør brugerne sikre, at de tager metaforisk roret af deres investeringer, ved hjælp af en række analyser samt personlig viden og erfaring.

Så hvad siger eksperter om sagen?

En af de ting, der virkelig øgede ambitionerne fra spekulanter og investorer i løbet af 2018, var introduktionen af ​​det nye xRapid-system (som nu omdøbes til ODL eller On-Demand Likviditet). Det blev så godt modtaget og generelt forventet, at investorer ærligt troede, at XRP kunne stige op til $ 500 med frigivelsen.

Mens denne breakout blev håbet på, kom den store breakout aldrig til at fungere for XRP og dens tilhængere – XRP blev ligesom mange andre holdt i værdibaseret kontrol på grund af den dramatiske baisse nedtur, der omsluttede kryptomarkedet i sin helhed.

Uanset den bearish nedadgående tendens, administrerende direktør for Ripple, Brad Garlinghouse gjorde det klart af sin optimisme med hensyn til xRapid under et af hans interviews:

”Jeg har offentliggjort, at jeg ved udgangen af ​​dette år har tillid til, at større banker vil bruge xRapid som et likviditetsværktøj, dette kalenderår. Ved udgangen af ​​næste år [2019] håber jeg bestemt, at vi vil se størrelsesordenen på snesevis. ”

Der er en række eksperter derude, der helt sikkert deler disse følelser, idet de mener, at Ripple har et seriøst potentiale. De kommer med følgende udtalelser:

Ekspert Deres Take
Pinnacle Brilliance Systems: Roman Guelfi-Gibbs ”Ripple har mere potentiale til at springe i 2019. Da markedet implementerer flere projekter baseret på Ripple, vil det overgå Ethereum. I 2018 var det for tidligt for Ripple at regere, det er nu det rigtige tidspunkt. ”
Shidan Gouran (Global Blockchain Technologies): ”Ripple var sandsynligvis ikke bedre end Bitcoin og Ethereum på grund af tre grunde. For det første er dens lave markedsværdi. For det andet er Ripple ikke egnet til daglige køb. For det tredje købes Ripple ikke med fiat-penge – ETH eller BTC kræves til det. Således vil efterspørgslen efter ETH og BTC kun fortsætte med at vokse. ”
John-Paul McCaffrey (Long Island University): “Selvom der ikke er nogen fiat-udveksling for Ripple, kan det snart ændre sig.”
Samson Williams (SeedUps): “Ripple er et produkt fra banker, og vi vil se dets bump efter recessionen i 2018.”

Mens disse er optimistiske med hensyn til Ripples potentiale, mener de hver især, at kæden har evnen til virkelig at tage markedet med storm. Men hver af disse eksperter holder op med at give en præcis forudsigelse, når det kommer til pris.

Hvad vil drive Ripples vækst i 2020?

Hvad er det, der virkelig demonstrerer den slags succes, som Ripple har gennemgået, siden den begyndte? Det bedste svar på dette er det faktum, at antallet af børser, der insisterer på at notere det, virker for at demonstrere dette.

Det var først for nylig, at Ripple blev beskyldt for at betale sig til Coinbase-markedet, hvor repræsentanter fra Ripple Labs kategorisk benægtede det. 2018 var et travlt nok år for XRP, da det lykkedes at stige fremad med 200 procent takket være den kollektive indsats fra begge skabere på platformen såvel som dets dedikerede samfund.

Så med 2019, der slutter og 2020 rundt om hjørnet, hvad er sandsynligheden for, at denne stigning sker her? Og hvad der præcist vil hjælpe med at øge prisen på Ripple i løbet af denne tid?

 • Sammenlignet med et hvilket som helst af de år, der har forud for kryptovaluta, er 2019 klar til at være et virkelig farvandsår for masseadoption. Ripple CEO, Brad Garlinghouse, har hævdet, at denne masseadoptagelsesbølge vil give betingelserne for et dybt opsving for kryptoaktimarkedet med antallet af børser, der i øjeblikket er vært for XRP, ser ud til at stige over tid. BitTrue var for eksempel en af de nyere kryptobørser, der siden har tilføjet Ripple til sit marked. Sammen med Bitrue har Kraken siden annonceret handelsparret XRP og Bitcoin Cash (BCH). Med nye handelspar giver nogle gode nyheder for dets økosystem som helhed.
 • Der er et stigende niveau af interesse fra banker og finansielle institutioner. Og det er denne interesse, der fungerer som en stærk drivkraft for Ripple og dens fremtidige succes. Der er et stigende antal banker med base i Japan, der er interesserede i at arbejde med Ripple i fremtiden, og den opmærksomhed, det får takket være effektiviteten af ​​xRapid, vil fortsat vokse. Denne interesse for snowballing vil sandsynligvis skubbe XRPs værdi opad.
 • Sammen med dette voksende niveau af interesse opnår Ripple en langt større tillid. Ifølge en række undersøgelser fra slutningen af ​​2018 viser, at erhvervsdrivende i ringe grad er i tvivl om, at XRP har alt potentiale til at give store afkast til investorer i løbet af 2019. Selv med en markedsdækning, der er langt mindre end dens mere indflydelsesrige rivaler som Bitcoin og Ethereum, Ripple er mere sandsynligt og bedre placeret til at levere nogle spektakulære afkast i løbet af dette år, hovedsagelig på grund af dets reelle brugssag samt voksende popularitet baseret på denne virkelige applikationer.
 • Der er et langt større antal partnerskaber, der er lige rundt om hjørnet for Ripple. Og denne interesse i at samarbejde med Ripple kommer ikke kun fra internationale banker og finansielle institutioner. R3 og dets Corda-netværk har til hensigt at samarbejde med Ripple og gøre brug af XRP til sit netværk. I alt bringer dette det samlede antal partnerskaber, som Ripple har sikret, op til et samlet antal på over 280. Og blandt disse er der en antallet af centralbanker, der kan medtages på denne liste. SBI Holdings, der også søger at samarbejde med Ripple, da det har til hensigt at revolutionere den japanske finansielle verden i løbet af de næste fem år, hvor Ripple har til hensigt at være en vigtig grundsten i dette.

Smedning af RippleNet – PNG Bank springer ind i Blockchain og Ripple

Rangeret blandt de top ti i bankverdenen i USA, har PNC Bank officielt tilsluttet sig RippleNet. Som et resultat af dette vil bankens kunder have mulighed for at gøre brug af internationale betalinger i realtid takket være Ripples proprietære system.

 • Fra en verden af ​​globale pengeoverførsler har Western Union en særlig interesse i at samarbejde med og arbejde sammen med Ripple. Dermed ville dette bidrage til drastisk at skære ned på omkostningerne ved den nuværende proces med internationale betalinger og pengeoverførsler.
 • Det mangfoldige og i stigende grad udviklende marked i Mellemøsten er et, som Ripple interesserer sig særligt for. Blandt disse regioner har det sine mål rettet mod. modne og blomstrende markeder i Dubai og regioner i nærheden og på den velstående Golfkyst. Det er inden for denne region, at der er en særlig glødende efterspørgsel efter internationale betalinger og pengeoverførsler, og Ripple er det mærke, der er i den bedste position til at levere dette til disse regioner. Det har en særlig niche på markedet, der er taget hånd om for disse nationer at virkelig drage fordel af.
 • Med et nyt sortiment af produkter, der kommer på markedet under det brede navn – RippleNet (og det nye RippleNet Home), har fået stor presse fra interesserede parter. Disse inkluderer produkter som xRapid, xVia samt xCurrent og InterLedger Protocol. Hvert af disse produkter giver Ripple mulighed for virkelig at sætte sig ud over enhver anden form for produkt, der er derude.

Der er bestemt et stort antal elementer, der vil sikre den fortsatte vækst i XRP i løbet af 2019. Med alle disse faktorer i tankerne er det et spørgsmål om, hvornår det er i modsætning til, hvis det drejer sig om XRPs økonomiske vækst. Så længe disse planer og mål bliver opfyldt i øjnene af dets partnere og investorer, vil Ripple være i stand til virkelig at opbygge momentum og begynde et tordnende opadgående tempo.

Sammenfattende vinder Ripple muligvis ikke for mange tilhængere, hvis de skulle bedømme det på, hvor decentraliseret det er, eller hvor meget anonymitet det giver sine brugere. Det afbalancerer dette med et stadigt voksende antal institutionel støtte og stabilitet, herunder den stadig voksende interesse fra store markedsaktører. Er der nok drivkraft der til at underbygge dens vækst.

Er der et skøn over, hvor meget XRP vil være værd ved udgangen af ​​2019?

Sammen med den interesse, som Ripple har genereret blandt institutionelle investorer og finansielle virksomheder, har der været et større niveau af spekulationer om den pris, som Ripple ville være i stand til at nå inden udgangen af ​​2019.

Der er dem, der går så langt som at hævde, at XRP vil være i stand til at ramme $ 100-margenen, hvis de ikke engang overtræder $ 500-mærket i den nærmeste fremtid i 2019, men det er stadig tom spekulation endnu. Og der har allerede været mere end nok diskussion om de reelle udsigter, der sidder lige bag de reelle muligheder, der giver mulighed for vækst af XRP.

Og mens der er alt håb om, at XRP vil være i stand til at svæve ud over sin ydmyge begyndelse, vil det endda være en vanskelig bedrift for XRP at bryde markøren på $ 5-10.

Det kortsigtede perspektiv

I løbet af de sidste par måneder har vi set oprettelsen af ​​to faldende kiler, som begge har fungeret som udgangspunkt for en række breakouts, der skete kort derefter. Den første tog cirka 260 dage og tillod en dramatisk stigning på 192 procent i den underliggende værdi af XRP; tager det fra $ 0,26 til $ 0,86.

Den anden er i øjeblikket i gang og har strakt sig i alt 150 dage indtil videre, og vi kan forvente, at et breakout vil tage form når som helst snart. I øjeblikket har prisen på Ripple bevæget sig sidelæns. Skulle en breakout tage form for XRP, kan vi enten forvente, at den når $ 0,57 eller endda $ 0,80.

Mens der er gjort et stort stykke arbejde for virkelig at forbedre og forbedre ydeevnen for XRP og Ripple generelt, kan vi ikke undervurdere den indvirkning, som kryptomarkedet har på digitale aktiver som helhed.

På trods af de fortsatte forbedringer har Ripple holdt en relativt statisk markedsværdi på $ 12 mia., Og med størstedelen af ​​sin XRP i besiddelse af det pågældende selskab, selvom der var et brud på de øvre understøtninger for dets værdi, investorer kan ikke udnytte dette på en større måde, som det ville være muligt fra andre kryptoer.

Kan og vil krusning kunne nå $ 10 i 2020?

Der er en række eksperter derude, som Ripple ville være i stand til at bryde igennem modstandsniveauerne på $ .40 til $ .50, som har holdt Ripple i en prisstasis i nogen tid. Dette vil give XRP mulighed for at bryde denne tidligere prisorienterede cirkel og lade den skubbe op til $ 1.

Men mens det forventes, at dette vil ske, er det noget, vi kan forvente i løbet af de første kvartaler af 2019? De samme analytikere mener, at det kan bryde disse modstandspunkter, men ikke ved Q1 – der er få, hvis nogen faktorer, der kan underbygge den slags påstande.

Selvom dette er den uheldige virkelighed, som optimistiske typer bliver nødt til at indrømme. Når der først er en større tilstrømning af institutionelle investeringer inden for Ripple-økosystemet, kan ting og formuer meget vel ændre sig til det bedre. Skulle dette ske, kan vi forvente, at den underliggende værdi af XRP når:

 • Cirka $ 1-2 i 2. kvartal 2019
 • Cirka $ 3-5 i 3. kvartal 2019
 • Cirka $ 5-10 i 4. kvartal 2019 (det er et ideelt scenario)

Hvad forhindrer krusning i at udvikle sig yderligere?

Vi kan nemt liste de slags fordele, der følger med anvendelsen af ​​Ripple. Men når det er sagt, er det ikke tabt, når det kommer til ulemper, at det skal arbejde på at rette op. Her er nogle af de ting, der meget vel kan udskyde investorer, når det kommer til Ripple:

 • Ripple er en valuta med meget centralisering involveret i den. Det styres overvejende af Ripple Labs. Og med cirka 61 procent af XRPs eksisterende volumen, der ejes af det pågældende selskab. Slutresultatet af dette er, at det skader den potentielle likviditet, hvor handlende ofte tager sig tid til at beskylde Ripple for at ændre markedet.
 • På dette tidspunkt kan Ripple ikke købes med fiat-valuta på dette tidspunkt. Forhandlere kan i stedet kun bytte det til en anden form for kryptokurrency, hvor de samme alternative kryptokurver drager fordel af denne faktor.
 • Ripple tager meget tid på at fokusere sig på institutionel finansiering og banker. Som et resultat kan det ikke bruges direkte til at foretage onlinekøb på individuel basis og mister den en stor fleksibilitet. Denne mangel på alsidighed er noget, der ikke hjælper, hvis Ripple har til hensigt at konkurrere med kryptokurver, der kæmper for at komme i hænderne på individuelle købere og sælgere.
 • På dette tidspunkt – kryptovalutamarkedet gennemgår en afkølingsperiode. Og sammen med dette er de dage, hvor virksomheder kan skaffe enorme mængder penge fra knap underbyggede ICO’er og hvidbøger, udhulet i fortiden. Som et resultat ser vi langt mere skepsis fra et marked, der er vågnet op fra en utrolig hypet bullish tendens. Handlende træffer mere informerede beslutninger og vil ikke længere mave høje risici med løftet om højere udbytter.

På dette tidspunkt skal kryptovalutamarkedet gennemgå en større eftersyn for virkelig at skubbe XRP ud af sin cirkel med lavere værdi, som det i øjeblikket er bosat i.

Bundlinjen er dette

Krusninger forbliver krusende. XRP-hæren og det globale Ripple-samfund er let en af ​​de største, der repræsenterer en fælles årsag til at gøre globale betalinger lette. Fra hardcore crypto twitter crowd support af XRP til virksomhedens University Blockchain Research Initiative (UBRI) er Ripples bundlinje bullish som altid for 2020 og derefter.

Hvis nogen og / eller alle disse forskellige forudsigelser om prisen på XRP går i opfyldelse, kan vi meget vel se Ripple bryde forbi det lavere $ 0,25 modstandsniveau og måske endda slå den tidligere høje varemærkeprisrekord på $ 3,65. Dette synes at være den mest sandsynlige situation, når Ripple formåede at implementere On-Demand Liquidity (xRapid) fuldt ud i løbet af dette år.

Vi fokuserede dog ikke på XRP-prisen eller Ripple-møntens valutakursværdi i dag, men i stedet lærte det om Ripple, virksomheden og XRP, kryptokurrency; og hvad de repræsenterer individuelt, kollektivt og som en stor del af det nye bitcoin-ledede økosystem af digitale aktiver og virtuelle valutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map