En måned i gennemgang – april 2020

Da verden fortsætter med at gøre fremskridt i kampen mod COVID-19, vokser appellen af ​​digitale værdipapirer stadig. Dette skyldes i vid udstrækning en nedsat VC-aktivitet, der resulterer i en øget interesse for alternative midler til kapitalgenerering.

Denne udgave af ‘The Digital’ fremhæver et par eksempler på dette sammen med et par lysende interviews, der blev afsluttet i løbet af april.

Sekundære markeder

En af de mere almindeligt forventede fordele forbundet med digitale værdipapirer er fremkomsten af ​​sekundære markeder på grund af den likviditet, som de potentielt vil give.

April sluttede som en blandet pose med hensyn til sekundære markeder. Mens den førende amerikanske platform, OFN, kæmper med deres økonomi, blev canadisk baseret, TokenGX, givet grønt lys til deres næste bestræbelse.

TokenGX får Greenlight til at udvikle sekundær handelsplatform for canadiske markeder

OpenFinance Network ‘OFN’, for at fjerne listen over aktiver, medmindre udstederne træder i kraft

Strategiske investeringer + rejse kapital

Efterhånden som forbrugerbaserne bliver mere og mere uddannede, vil virksomheder med fokus på social påvirkning investere se deres appel vokse. EFFV har anerkendt dette og annoncerede en kommende STO, der er struktureret til at fremme deres vækst i ‘grønne’ bestræbelser.

Sammen med dette så april, at tZERO med succes landede en investering på $ 5 millioner. Virksomheden angiver planer om at bruge denne finansiering til udvidelse af tjenester inden for Asien.

tZERO sikrer $ 5 mio. til at udvide asiatiske operationer

Earth First Food Ventures (EFFV) – Social Impact Investering inden for FoodTech


Stablecoins

En af de hotteste former for digitale aktiver er uden tvivl Stablecoins. Disse aktiver har vakt opmærksomhed fra mange til det punkt, at Facebook udvikler deres helt egen variant. Denne sidste måned oplevede udvikling, ikke kun omkring Vægten, men indsigt fra både politikere og forskere.

California Berkeley Haas Blockchain Initiative Forskere udsteder ny Stablecoin-undersøgelse

Endnu for at blive slukket, er Vægten stadig smedet gennem kritik og vækst

I nyhederne

Spiller i ‘Tokenization Sandbox’ med Vertalo

Da sektoren for digitale værdipapirer er flere år gammel, er det nu på tide, at virksomheder begynder at presse på for reel adoption. Vertalo har anerkendt dette og for nylig annonceret flere bestræbelser på at gøre netop det. Den seneste er lanceringen af, hvad de kalder, en ‘Tokenization Sandbox’.

Vertalo CEO, Dave Hendricks, talte om formålet med deres Tokenization Sandbox, og hvorfor det er nødvendigt.

“Vertalo Sandbox-programmet er en innovation, der er designet til at reducere hindringer for digital aktivtransformation og styrke markedsdeltagere … For at skabe tillid til de digitale transformationsprogrammer er vi nødt til at gå forbi dyre tjenester til råvaretransaktioner såsom udstedelse af token. ” Læs her

 

Mr. Wonderful tilpasser indsatsen med Crowdfunding-platformen Equity, ‘StartEngine’

StartEngine var fast besluttet på at fortsætte med at vokse og give deres kundekreds uovertrufne muligheder, og det var en succes med at tiltrække nyt talent til deres team denne sidste måned. Med i teamet er ingen ringere end Kevin O’Leary, alias Mr. Wonderful.

Kevin O’Leary talte om, hvorfor han besluttede at gøre springet til crowdfunding med StartEngine.

”Da coronavirus-pandemien forårsager økonomisk usikkerhed, har startups og små virksomheder utrolig svært ved at få adgang til kapital, så du vil se en væsentlig stigning i interessen for crowdfunding-virksomheder som StartEngine, der løser dette problem … Vi skal se tilbage på denne periode som starten på stigningen i crowdfunding af aktier, og jeg synes, det er en branche, som StartEngine vinder. ” Læs her

Interviews

Jim Dowd, grundlægger & Administrerende direktør for North Capital Private Securities

I dette eksklusive interview diskuterede vi den nylige lancering af en ny ATS, der understøtter en række aktiver, herunder digitale værdipapirer. Denne udvikling markerer et vigtigt skridt fremad på et afgørende tidspunkt, hvor investorer søger sådanne tjenester. Læs mere

Nick Bhargava, medstifter af GROUNDFLOOR

Som medstifter af en ejendomsfokuseret crowdfunding-platform, GROUNDFLOOR, har Nick Bhargava unik indsigt i JOBs Act. I denne diskussion fremhæver vi branchens behov, fremadrettet, samt hvad GROUNDFLOOR har at tilbyde. Læs mere

Benjamin Tsai, præsident & Managing Partner for Wave Financial

Mellem deres kommende ‘Kentucky Whisky Fund’ og deres investeringer i virksomheder som Securitize og Vertalo er Wave Financial helt klart ‘all-in’ på digitale værdipapirer. Læs vores diskussion med Ben Tsai, da han uddyber, hvorfor dette er. Læs mere

Rundt Internettet

Øjeblikkelig adgang: Nem, sikker og kompatibel Peer-to-Peer-transaktioner af digitale værdipapirer – Securitize

Med mange digitale sikkerhedsfokuserede børser, der stadig arbejder på at komme afsted, har Securitize udviklet og lanceret et nyt middel til køb / salg af disse aktiver. Denne kapacitet kommer gennem brugen af ​​teknologier som ‘Atomic Swaps’, hvilket eliminerer behovet for tredjeparts facilitatorer.  Læs mere

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map