Trezor Model T -katsaus – Ensiluokkainen Bitcoin (Crypto) -laitteiston lompakko

Trezor on yksi luotetuimmista yrityksistä maailmassa bitcoin-laitteistolompakoiden suhteen. Heidän lippulaivatuotteensa on Trezor-malli T., joka on edeltäjänsä Trezor Onen premium-versio. Trezorin kaunis asia on, että heillä on mielessä Apple-ajattelutapa, he julkaisevat hyvin vähän tuotteita, mutta tuotteet ovat huippuluokan, hyvin suunniteltuja ja esteettisesti miellyttäviä. Tarkastamme suunnittelun, toimivuuden ja ennen kaikkea turvallisuuden.

Mikä on Trezor-malli T?

Trezor Model T on salauslaitteiston lompakko, joka on suunniteltu pitämään salausvaluuttasi turvassa. Se on yksinkertainen käyttää ja mahtuu helposti tiukasti taskuusi, ja kun tarvitset sitä, liität tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Tämä on uusinta bitcoin-laitteistolompakkoa, jossa on moderni muotoilu ja jossa on suuri kosketusnäyttö, joka mahdollistaa laitteen PIN-koodin ja salasanan syöttämisen.

Jotta asiat pysyisivät mahdollisimman intuitiivisina ja käyttäjäystävällisinä, mallia T voidaan käyttää yhdessä Trezor Password Managerin kanssa verkkotunnusten hallitsemiseksi..

Trezor-malli T tukee yli 1000 kryptovaluutta, mukaan lukien suuret kolikot, kuten Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple ja monet muut.

Trezor-malli T: Ensivaikutelma

Laatikko on hyvin suunniteltu ja varmistettu suojaamaan sen sisältöä. Mukana on laite, USB A – USB C -kaapeli, kaulanauha, aloitusopas, kaksi palautussiemenkorttia (suositeltavaa käyttää), tarrat ja magneettinen telakka. Magneettitelakka on ohut magneetti, jonka taustalla on itsekiinnittyvä teippi, jonka avulla voit piilottaa laitteen paikkoihin, jotka eivät varkaiden kannalta ole ilmeisiä, kuten pöydän, työpöydän alle jne.

Koska turvallisuus on aina selvä ensimmäinen huolenaihe kryptovaluutta-laitteistosta, USB-portissa on hologrammi sen varmistamiseksi, ettei väärinkäytöstä ole näyttöä. Jos hologrammi näyttää vaurioituneen, laite voidaan yksinkertaisesti palauttaa valmistajalle.

Trezor Model T -katsaus - Ensiluokkainen Bitcoin (Crypto) -laitteiston lompakko

Trezor-mallin T käyttö

Hyvä uutinen on, että et näytä olevan erittäin tekninen käyttää tätä laitetta. Paketti sisältää yksinkertaiset ohjeet uuden Trezorin alustamiseen.

Aina kannattaa muistaa, että kirjoitat palautussiemenet muistiin ja tallennat ne turvalliseen paikkaan. Suosittelen, että valitset tallentamisen yhteydessä kaksi varmuuskopiota palautussiemenestä. Itse päätän varmuuskopioida sekä sähköisessä muodossa että paperimuodossa. Niille, jotka eivät tiedä palautussiemenä, tarvitset varojasi tilanteessa, jossa laite on joko vahingoittunut tai kadonnut.

Toinen tärkeä näkökohta tässä on, että sinun tulee aina käyttää PIN-koodia ja salasanaa laitteessa.


Laitteen käyttö on yksinkertaisempaa kuin oletettaisiin ensin. Se edellyttää, että vahvistat jokaisen lähtevän tapahtuman tai osoitteenmuodostuksen varmistaaksesi, että varoja ei lähetetä väärälle vastaanottajalle tai ettet ole kirjoittanut lompakon tietoja väärin. Tämä on myös tietoturvaominaisuus siinä tapauksessa, että tietokoneesi vaarantuu, voit varmistaa, että varat lähetetään aiotulle vastaanottajalle. 

Trezor Motel T: Turvaominaisuudet

Trezor suhtautuu turvallisuuteen erittäin vakavasti, koska heidän koko liiketoimintamallinsa luottaa tähän. Sekä laitteisto että laiteohjelmisto ovat täysin avoimen lähdekoodin ja saatavilla GitHubissa. Syynä tähän on se, että turvallisuusalan ammattilaiset voivat tarkastaa ja tarkistaa laitteen turvallisuuden.

Toinen turvaelementti on, että laite ei tule valmiiksi asennetun laiteohjelmiston mukana – se on asennettu asennuksen aikana. Se on suojattu PIN-koodilla, ja sen avulla voit merkitä laitteesi ja mukauttaa aloitusnäytön tekemään siitä ainutlaatuisen sinulle.

Kuten aiemmin todettiin, kaikki edellyttää laitteen vahvistusta, ja tämä sisältää lompakon osoitteen vahvistamisen ja varojen lähettämisen. Yksityiset avaimet tallennetaan valmiiseen eristettyyn ympäristöön, mikä vähentää niiden varastamisen todennäköisyyttä melko merkittävästi. Jos olet paranoidi, koska laite ei vaadi syöttöä näppäimistöltä, se tekee siitä paljon turvallisemman haitallisilta hakkereilta.

Yhteenveto

Trezor Model T on ensiluokkainen salauslaitteisto. Kaikille, joilla on kohtuullinen määrä kryptovaluutta, tämän laitteen takana oleva turvallisuus ja yksinkertaisuus tekee siitä pelinvaihtajan, joka tyydyttää jopa vaativimmatkin salauksen harrastajat.

Napsauta tätä tilataksesi Trezor Motel T.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map