Sådan køber du Ripple (XRP)

Ripple (XRP) er en kryptokurrency med en historie med overdimensioneret afkast for investorer, men det skal anføres, at de har et tumultuøst forhold til SEC. Se vores detaljerede Investing in Ripple-guide for at lære mere om dette digitale aktiv.

På grund af en nylig klage fra SEC mod Ripple Labs nogle udvekslinger inklusive Bittrex & Kraken har fjernet kryptovalutaen fra deres platform.

Ikke desto mindre fortsætter mange populære børser med at sælge XRP. Vi har de bedste børser for at købe Ripple (XRP) med et kreditkort eller betalingskort.

Binance

Binance er en af ​​de største og mest kendte kryptokurrency-børser i verden. Fordelene ved at købe Ripple (XRP) her er, at du drager fordel af de lavere vekselgebyrer end konkurrerende børser, og den øgede likviditet giver dig mulighed for hurtigt at købe og sælge for at drage fordel af markedsbevægende nyheder.

Læs vores Binance anmeldelse eller besøg Binance.

Brug rabatkode: EE59L0QP for 10% tilbagebetaling af alle handelsgebyrer.

Paybis

Paybis betjene en meget pålidelig Bitcoin- og kryptovaluta-købsplatform, hvor du kan købe XRP og en række andre kryptoer ved hjælp af intet andet end dit kredit- eller betalingskort. De har eksisteret siden 2014 og har hjulpet hundreder af tusinder af mennesker til at foretage Bitcoin-køb.

Hvis du blot vil købe XRP og holde det, er dette en af ​​de nemmeste måder at købe XRP med et kreditkort eller betalingskort.

Læs vores Paybis anmeldelse eller besøg Paybis.

Kriptomat

Kriptomat er en EU-baseret cryptocurrency-udveksling og tegnebogstjeneste, der har været i drift siden 2018. De har hovedkontor i Estland, som er et pålideligt europæisk hotbed for lignende virksomheder. Efter at være blevet grundlagt af teknisk kyndige Srdjan Mahmutovich, opererer de nu i mere end 80 lande over hele verden og betjener brugere over hele verden. Kriptomat er en fremragende mulighed for europæere & Asiatiske investorer, der simpelthen ønsker at købe og sælge Ripple (XRP) på lang sigt. Ingen amerikanske kunder.

Læs vores Kriptomat anmeldelse eller besøg Kriptomat.


Poloniex

Poloniex blev grundlagt i USA i 2014 og er hurtigt steget til at blive en meget populær udveksling af valg for mange kryptohandlere, der ønsker at kombinere et stærkt udvalg af aktiver med stor værdi. De fortsætter med at udvide deres aktivinterval hele tiden med mere end 100 forskellige parvalg, der nu er tilgængelige for handel. Med et nyligt opdateret look ser børsen også mere professionel end nogensinde ud med handel med futures og på gearing på op til 100: 1 også nu tilgængelig for adgang.

Læs vores Poloniex anmeldelse eller besøg Poloniex.

Coinberry

Coinberry gør det let at købe Ripple (XRP) i Canada uden besvær og køb eller sælg aktivet hurtigt gennem deres brugervenlige platform. De har eksisteret siden 2017 og har en række meget pålidelige partnerskaber, der skaber dem et solidt ry for kryptokurrency. De er også registreret hos FINTRAC som en Money Services-virksomhed, så meget pålidelig set fra dette synspunkt. Ingen amerikanske kunder.

Besøg Coinberry.

Sådan køber du Ripple (XRP) Sådan køber du Ripple (XRP) Sådan køber du Ripple (XRP)
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Paybis-anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede brugere

Bedst til

Øjeblikkelig køb

Bedst til

Europæiske handlende

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 50

Kontominimum

€ 35

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Hvad er Ripple?

XRP er en populær, open source-kryptokurrency, der kan prale af attributter såsom hurtige afviklingstider og en fast forsyning.

XRP er oftest forbundet med Ripple Labs, da dette amerikanske firma kontrollerer et flertal af de 100 milliarder XRP-tokens, der findes.

På grund af procentdelen af ​​XRP-hjælp fra Ripple Labs har et komplekst forhold udviklet sig over tid. Dette har resulteret i meget forvirring, når man skelner mellem XRP og Ripple Labs.

Hvad gør den?

XRP betragtes typisk som en ‘overgangsvaluta’. Dette betyder, at det kan bruges som mellemled, hvilket letter udvekslingen af ​​valutaer. Det er også i stand til at realisere hurtige og billige internationale betalinger.

Hvordan fungerer Ripple?

Underbyggelse af XRP er ikke en af ​​de almindeligt anvendte POW af POS-protokoller. XRP bruger snarere et konsensus-system, der består af alle, der ønsker at køre en XRP-node. På trods af at Ripple Labs kontrollerer størstedelen af ​​XRP, giver evnen til enhver at oprette en node troværdighed på argumentet om, at kryptokurrency faktisk er decentraliseret.

Noder på netværket er ansvarlige for at kontrollere gyldigheden og den tidsbaserede rækkefølge af transaktioner, der finder sted. Aftale mellem noder om disse data sker på under 5 sekunder.

Projiceret udvikling?

På grund af regulatoriske bekymringer over status for XRP er det som en sikkerhed vanskeligt at fastslå den forventede vækst i kryptovalutaen. Mens der utvivlsomt fortsat vil være udvikling af tjenester, der bruger XRP, holdes væksten i skak, mens dens status forbliver i limbo.

Hvis det er bestemt en sikkerhed, vil vejen frem være hård for XRP. Hvis der ryddes af denne betegnelse, og vedtagelse af kryptovaluta ses blandt verdensbanker, ser XRP ud til at have en lys fremtid.

U-faset af klassificeringsusikkerheden har Ripple angivet og vist en tilbøjelighed til fortsat udvikling af deres platform og produktadoptagelse.

Underliggende ideologi?

Til dato ser det ud som om ideologierne, der driver Ripple labs, ikke er at vælte traditionelle banksystemer, men at hjælpe dem med at udvikle sig.

For at hjælpe dem med at udvikle sig har Ripple Labs arbejdet hånd i hånd med banker i årevis nu; hovedsagelig regner med overgangen til banker snarere end den komplette udskiftning af vores nuværende system.

Accept og kontroverser?

Ripple har gjort det godt for at opnå beskeden vedtagelse af XRP i de seneste år. Forskellige banker og fremtidsorienterede virksomheder har kørt programmer, der prøver på brugen af ​​denne kryptovaluta.

Ved siden af ​​denne accept er der to hovedkontroverser, som fortsat har plaget XRP gennem årene.

  1. Manipulation – Selvom dette ikke har vist sig at være tilfældet, er der mange, der mener, at Ripple Labs manipulerer udbuddet af XRP, der er tilgængeligt for offentligheden, i et forsøg på at passe deres egne behov.
  2. Kundekreds – Mange fortalere i kryptokurrencyverdenen er i den for at opbygge en verden, der ikke er afhængig af traditionelle banker. Ripple Labs er dog gået ned ad en sti, der ser dem tjene netop de institutioner, som Bitcoin blev bygget til at omgå. Selvom mange ikke bliver påvirket af dette argument, er der dem, der ikke understøtter Ripple Labs og XRP, simpelthen baseret på deres mål.

Regulering?

Ripple Labs og XRP befinder sig i en tilstand af uorden med hensyn til regulering. Mens de forbliver faste i deres tro på, at XRP ikke er en sikkerhed, er der dem, der tror på noget andet. Dette har resulteret i løbende retssager, der argumenterer for dette punkt.

Til dato er der ikke noget endeligt svar på klassificeringen af ​​XRP.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map