Sådan køber du Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) er et peer-to-peer elektronisk kontantsystem, der er resultatet af en hård gaffel fra Bitcoins blockchain. Især, Bitcoin kontanter er langt den mest succesrige hårde fork af Bitcoin til dato. Dette projekt kom ind på markedet under en sky af kontroverser. Efter røgen ryddet fremkom imidlertid Bitcoin Cash som en af ​​de ti bedste kryptokurver i verden med hensyn til markedsdækning. For at lære mere, besøg vores Investering i Bitcoin Cash-guide.

Vi viser de 5 bedste mæglere, der tilbyder muligheden for at købe Bitcoin Cash (BCH) med et kreditkort eller betalingskort.

Binance

Binance er en af ​​de største og mest kendte kryptokurrency-børser i verden. Fordelene ved at købe Bitcoin Cash (BCH) her er, at du drager fordel af de lavere valutagebyrer end konkurrerende børser, og den øgede likviditet giver dig mulighed for hurtigt at købe og sælge for at drage fordel af markedsbevægende nyheder.

Læs vores Binance anmeldelse eller besøg Binance.

Brug rabatkode: EE59L0QP for 10% tilbagebetaling af alle handelsgebyrer.

Paybis

Paybis betjene en meget pålidelig Bitcoin- og kryptovaluta-købsplatform, hvor du kan købe Bitcoin Cash (BCH) og en række andre kryptoer, der ikke bruger andet end dit kredit- eller betalingskort. De har eksisteret siden 2014 og har hjulpet hundreder af tusinder af mennesker til at foretage Bitcoin Cash (BCH) køb.

Hvis du blot vil købe Bitcoin Cash (BCH) og holde det, er dette en af ​​de nemmeste måder at købe Bitcoin Cash (BCH) med et kreditkort eller betalingskort.

Læs vores Paybis anmeldelse eller besøg Paybis.

Kriptomat

Kriptomat er en EU-baseret cryptocurrency-udveksling og tegnebogstjeneste, der har været i drift siden 2018. De har hovedkontor i Estland, som er et pålideligt europæisk hotbed for lignende virksomheder. Efter at være blevet grundlagt af teknisk kyndige Srdjan Mahmutovich, opererer de nu i mere end 80 lande over hele verden og betjener brugere over hele verden. Kriptomat er en fremragende mulighed for europæere & Asiatiske investorer, der simpelthen ønsker at købe og sælge Bitcoin Cash (BCH) på lang sigt. Ingen amerikanske kunder.

Læs vores Kriptomat anmeldelse eller besøg Kriptomat.

Kraken


Kraken er et af de mange navne, når det kommer til kryptovaluta-børser, der opererer i branchen.

Fra en ydmyg begyndelse er de nu gået over til at blive et af de mest genkendelige navne i rummet, der tilbyder et omfattende udvalg af aktiver at handle, herunder Bitcoin Cash (BCH).

Handelsomkostningerne er konkurrencedygtige med andre børser, og de har fortsat med at udvikle sig nu og tilbyder både futures og marginhandel.

Læs vores Kraken anmeldelse eller besøg Kraken.

Coinberry

Coinberry gør det let at købe Bitcoin Cash (BCH) i Canada uden besvær og køb eller sælg aktivet hurtigt gennem deres brugervenlige platform. De har eksisteret siden 2017 og har en række meget pålidelige partnerskaber, der skaber dem et solidt ry for kryptokurrency. De er også registreret hos FINTRAC som en Money Services-virksomhed, så meget pålidelig set fra dette synspunkt. Ingen amerikanske kunder.

Besøg Coinberry.

Hvad er Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash er en open source, decentraliseret kryptokurrency. Det blev oprettet i august 2017, da en ‘hård gaffel’ af Bitcoin (BTC) blockchain opstod.

Hvad gør den?

Bitcoin Cash fungerer primært som en digital valuta. Netværket udnytter blockchain-teknologi til at lette og spore transaktioner gennem brug af en digital hovedbog.

Når det bruges korrekt, giver BCH mulighed for billige (<1cent transaktionsgebyrer (gennemsnit) og hurtige overførsler af værdi, der skal forekomme. Disse transaktioner kan finde sted mellem enhver netværksdeltager, uanset geografisk placering.

Hvordan fungerer Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash er en kryptokurrency bygget på blockchain-teknologi. Den bruger en proof-of-work-protokol på samme måde som BTC. Når man sammenligner de to, er den mest bemærkelsesværdige forskel tilgangen til skalerbarhed. Mens BTC-samfundet har besluttet sig for mindre blokstørrelser og udvikler andet lagsteknologier, som lynnetværket, har BCH-samfundet besluttet, at større blokstørrelser er vejen frem.

I øjeblikket er gennemsnitlige blokstørrelser på BCH-netværket ca. 8 MB, mens de er ca. 1 MB på BTC.

Projiceret udvikling?

Fremadrettet har Bitcoin Cash en omfattende køreplan. Hvert pit stop på denne køreplan er centreret omkring det overordnede mål om at skabe en globalt anvendt valuta.

Følgende er et uddrag fra bitcoincash.org, uddybe, hvordan de vil nå dette mål.

  • Aktiver Bitcoin Cash til at skalere fra ~ 100 Tx / s til over 5.000.000 Tx / s. Protokolforbedringer skal foretages, så masse-parallelisering kan muliggøre dette niveau af transaktionsbehandling.
  • Forbedring af betalingsoplevelsen for at sikre, at den er øjeblikkelig og pålidelig. Transaktioner skal være sikre inden for tre sekunder.
  • Gør Bitcoin Cash udvideligt. En udvidelig protokol gør fremtidige forbedringer mindre forstyrrende og giver en solid base for virksomheder og udviklere at bygge videre på.

Underliggende ideologi?

De, der tror på BCH, udråber ofte blockchain som tættere på Satoshi Nakamotos originale hvidbog end BTC selv. Som sådan ville det begrunde, at den bagvedliggende ideologi bag BCH er den samme med BTC. Dette betyder, at målene for BCH ville være som følger,

  • Inklusive
  • Stabil
  • Fri for regering / bankmanipulation

Accept og kontroverser?

Frem til august 2017 var der kun Bitcoin (BTC). På dette tidspunkt blev en kontroversiel ændring af Bitcoins kildekode implementeret – SegWit. Denne ændring skulle være en opgradering, der muliggjorde hurtigere og sikrere transaktioner. Ikke alle var dog enige om, at denne vej bevæger sig fremad. Andre følte, at større datablokke og hurtigere blokeringstider var den bedste måde at nå det samme mål på.

Denne kløft mellem netværksdeltagere resulterede i en ‘hård gaffel’. Dette set i det væsentlige oprettelsen af ​​en ny blockchain (BCH). Mens både BCH og BTC deler den samme hovedbog frem til det tidspunkt, er de unikke fra dette tidspunkt.

Dette skridt blev, og fortsætter med at være, betragtet som ganske splittende. Dette skyldes dels, at mange betragtede oprettelsen af ​​BCH som simpelthen en måde at ‘skabe penge fra ingenting’, da mønterne blev distribueret blandt BTC-indehavere på det tidspunkt..

Mens BCH har vist sig at have udholdenhed, er der stadig mange stærkt for / imod mønten år senere. I dag ser modstandere primært BCH som forsøg på at uretmæssigt erstatte BTC som ‘go-to’ kryptokurrency, da BCH ofte viser sig selv som den originale.

Regulering?

Mens få tilsynsmyndigheder har diskuteret BCH specifikt, betragtes det bredt som ikke et sikkerhedsstillelse. Da der ikke fandt noget symbolsk salg sted, og valutaen fungerer decentralt, kategoriserer de fleste BCH i samme retning som BTC – en digital valuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map