14 enkle grunde til, at du bruger Bitcoin og andre kryptovalutaer

Bitcoins har grebet fantasien hos både unge og gamle. Intet som bitcoin har nogensinde eksisteret gennem historiens annaler. Det kan begejstre lidenskaber i både sine entusiaster og kynikere.

Hvorfor bruge Bitcoin?

Men hvorfor bruge bitcoins? Ret? Er der fordele, der er forbundet med bitcoins, der undgår alle andre statsudstedte valutaer? Faktisk, hvorfor stiger bitcoin? Sørg ikke for! Ved afslutningen af ​​denne artikel vil vi dække de fleste af de mere vigtige grunde til, at du, jeg og bogstaveligt talt kan alle drage fordel af at bruge kryptokurver generelt og bitcoins i særdeleshed.

1. Det er et alternativ til Fiat-valuta

Fiat-valuta er alle penge, der af regeringen betragtes som lovligt betalingsmiddel. Da fiat-valuta udstedes og kontrolleres af et land, er den underlagt en regerings luner. For eksempel, en regering kan vælge at devaluere sin valuta for at, lad os sige, opnå konkurrencemæssige fordele i udenrigshandel.

Devalueringen kan være godt for økonomien som helhed, men det påvirker mennesker som dig og jeg negativt, da vores besparelser er mindre værd end det var før devalueringen. Siden bitcoin er ikke underlagt myndighedskontrol, det kan ikke devalueres ved et regeringsdekret.

2. En digital valuta for digitaliseret samfund

Selvom konventionspenge også til en vis grad er digitale, så tænk på netbank og kreditkort. Hovedforskellen er, at onlinebank er en tjeneste, der leveres af en overskudsgivende enhed, hvilket tjener penge på vores transaktioner.

Bitcoins er derimod en iboende digital form for valuta, der kan omdannes til fysiske penge igennem papir tegnebøger. Men det involverer ikke for-profit enheder, der prøver at tjene penge på hver eneste ting, vi gør med vores penge.

3. Undgå regeringens rækkevidde

Som jeg nævnte tidligere, bitcoin er ikke et andet redskab for regeringen til at udøve sin kontrol. Det er virkelig vores penge. Regeringer kan ikke fryse vores bitcoin-tegnebøger som med bankkonti.

De kan ikke forhindre os i at flytte penge over nationale grænser som i tilfældet med kapitalstyring.

4. Ideel til online shopping

Vi er vant til at gå online de fleste af vores grundlæggende shopping. Men af ​​en eller anden grund har det konventionelle pengesystem ikke ændret sig lidt. Hvis jeg vil købe noget online, Jeg er nødt til at give sælgeren mine kreditkortoplysninger. Ser det lidt latterligt ud, ikke? Med bitcoins kan vi simpelthen sende penge uden at give personlige oplysninger.

Stigende tendenser i brugen af ​​Bitcoins og andre kryptovalutaer


Et prisdiagram, der viser bitcoins historiske præstation

5. Omkostninger, gebyrer og provision

Omkostningerne ved transaktion med bitcoins er ubetydelige sammenlignet med andre former for onlinebetaling. Omkostningerne ved at flytte bitcoin rundt er overraskende billige. Selvom en betalingsprocessor som BitPay er involveret, er det stadig billigere end noget kreditfirma eller betalingsbehandler.

Ifølge Bitcoin-møntgebyrer, hver eneste bitcoin-transaktion har en gennemsnitlig pris på 0,001 bitcoins. Dette er kendt som minerydningsgebyrer, der betales til minearbejderne for at godkende transaktionen. Hjælp fra minearbejdsgebyret, hvis en betalingsbehandler er involveret der vil også være et transaktionsgebyr, der spænder omkring 1% af det samlede beløb.

Overvejer du at købe Bitcoin? Tjek dette anbefales udveksling af kryptokurrency

6. Ingen opladning tilbage

Der er ingen tilbageførsler til bitcoins. Dette er langt en af mest attraktive funktion for virksomheder, der stoler på onlinetransaktioner. Når et køb er foretaget, kan en kunde ikke blot tilbageføre, hvilket indebærer en hård formidlingsproces.

Pieter Wuille | Bitcoin Core Developer

  Pieter Wuille 

 Bitcoin Core Developer

citat-venstre

Jeg tror, ​​at Bitcoin giver muligheder, som ingen anden valuta tillader. For eksempel evnen til at bruge en mønt, der kun opstår, når to separate parter er enige om at bruge mønten; med en tredjepart, der ikke kunne løbe væk med selve mønten.

7. En fantastisk investering

Bitcoin er blevet udnævnt som en af ​​de bedste investeringer i en årrække. Da bitcoin har en begrænset forsyning, hvilket er i en vedvarende tilbagegang og på samme tid dets efterspørgsel fortsætter med at stige, prisen har en tendens til naturligt at værdsætte.

For eksempel var bitcoin værd omkring $ 1.000 ved starten af ​​2017. Fra november 2017 er bitcoin værd $ 6.200, hvilket repræsenterer et overskud på omkring 500% for dem, der investerede i bitcoins i starten af ​​året. Da bitcoin stadig er i sin barndom, vokser den stadig hurtigt. På trods af den høje volatilitet forbundet med ethvert nyt investerbart aktiv er det tilbyde en enorm investeringsmulighed og er et af svarene på, hvorfor bitcoin stiger.

Stigende tendenser i brugen af ​​Bitcoins og andre kryptovalutaer

Et prisdiagram, der viser bitcoins historiske præstation

Læs:Masternodes: Den rigtige måde at få passiv indkomst fra kryptovalutaer

8. Uigennemtrængelig sikkerhed

Da bitcoin er et decentraliseret pengesystem, er selve systemet det næsten umuligt at hacke ind i. Hver eneste transaktion valideres, verificeres og registreres individuelt i en permanent hovedbog, der sikrer absolut sikkerhed for hver eneste transaktion.

Ubrydelige sikkerhedsfunktioner i Bitcoins

Ubrydelige sikkerhedsfunktioner

9. Betalingsinformationssikkerhed

De fleste af jer burde have hørt om sikkerheden brud på Equifax, et kreditrapporteringsbureau. Forestil dig, at hvis et kreditrapporteringsbureau ikke kan beskytte sine forbrugeres vigtige oplysninger, hvordan kan vi forvente, at købmænd beskytter vores betalingsoplysninger såsom kreditkortoplysninger.

Og Equifax er blot en af ​​de utallige sådanne cyberbrud, hvor vores betalingsoplysninger blev stjålet. Sådan tyveri af betalingsoplysninger er umulig med bitcoins, da vi ikke behøver at give vores betalingsoplysninger for at kunne betale for vores køb.

 Ben Bernanke 

 Formand for Federal Reserve

citat-venstre

[Virtuelle valutaer] kan indeholde et langsigtet løfte, især hvis innovationer fremmer et hurtigere, mere sikkert og mere effektivt betalingssystem.

10. Bitcoin-brug er pseudo-anonym

Bortset fra sikkerheden forbundet med bitcoin-brug, bitcoin tilbyder en grad af anonymitet, som selv banker ikke kan tilbyde. Hovedårsagen er, at banker ved lov er forpligtet til at indsamle oplysninger om deres indskudsindehavere og rapportere til regeringen.

Brug af bitcoin kræver derimod ikke engang bevis for identifikation. Alle har unikke nøgleadresser, der ikke er knyttet til nogen form for personlige identifikatorer. Interessant nok på trods af at hver eneste transaktion registreres på blockchain, blockchain aggregerer ikke al sin information, det blot registrerer det.

11. Det er lynhurtigt

Med hensyn til hastighed er der nogle nuancer at være forsigtige med. En bitcoin-transaktion kan tage fra ti minutter til et par timer afhængigt af nogle få faktorer. Men det vigtige er, at vi kan sende penge over hele kloden inden for samme tidsramme som lokale transaktioner i modsætning til internationale overførsler eller bankchecks, som det kan tage fra tre til fem dage at rydde.

 Marc Andreessen 

 Venture Capitalist, grundlægger af

Netscape, 5. jan. 2015

citat-venstre

Hos vores venturefirma ser vi fortsat en stigende strøm af fascinerende nye Bitcoin bruger sager og applikationer fra iværksættere.

12. Det er ikke underlagt inflationens erosive virkninger

Inflation har en tendens til at krybe op på os. Det langsomt udhuler værdien af ​​vores hårdt tjente penge. Dybest set spiser den langsomt den rigtige værdi af vores penge uden at røre ved den absolutte mængde penge, hvorfor inflationen kan være så vildledende og farlig. På den anden side er Bitcoin deflatorisk, hvilket betyder, at det ikke mister værdi i stedet det vinder værdi i løbet af tiden.

Da bitcoin ikke er underlagt myndighedskontrol, kan det ikke devalueres ved et regeringsdekret.

13. Tilbyder sikkerhed i en ustabil global økonomi

Tænk tilbage. Gå ikke for langt tilbage. I løbet af bare de sidste ti år har der været så mange finansielle og økonomiske kriser, at det er tankerne blæser. Efter de globale kriser i 2007-08, vi så Eurozonekrise, de græske gældskriser, de italienske bankkriser.

Den globale økonomi er trods langsomt voksende på en svag fod og da bitcoins ikke er korreleret med en enkelt økonomi, er det en fremragende måde at afbøde nogle af risikoen for økonomisk krise på. 

14. Bitcoins brug er ved stigning

Den stigende popularitet og brug af Bitcoins

Den stigende popularitet og brug af Bitcoins

Bitcoins brug har været støt stigende. Antallet af virksomheder, der accepterer bitcoins som betalingsform, øges. Antallet af bitcoin-brugere øges også. Dens anvendelse som en måde at sende penge over nationale grænser er også stigende. Bitcoin vinder trækkraft og der er ikke noget bedre tidspunkt at investere i bitcoins. Dette svarer også på spørgsmålet, hvorfor bitcoin stiger.

Der har du det. 14 enkle grunde til, at vi alle skal bruge bitcoins. Brug af bitcoins betyder naturligvis ikke, at man aflægger konventionelle penge. Det betyder bare, at vi for første gang har en mulighed med hensyn til at vælge vores valuta. Brug den valuta, vi tror, ​​vil være til gavn for os i en bestemt situation.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map