Vaihtoehtokauppa: BTC-markkinoiden tosielämän tapaus

Otetaan esimerkki BTC-markkinoista 17. joulukuuta 2019:

Oletetaan, että uskomme, että BTC-markkinoiden viime kuukausina jatkunut laskusuuntaus jatkuu. Elinkeinonharjoittajat voivat mennä lyhyeksi ensisijaiseksi kaupankäyntistrategiakseen sen sijaan, että menisivät pitkään. Vaikka BTC: n lyhyen / keskipitkän aikavälin ennakkoluulot ovat edelleen haittapuolella, ei ollut vielä juurikaan näyttöä siitä, että marraskuun korjaus toistettaisiin tässä vaiheessa, ja 6400 tasoa näyttää hyvältä tuelta nyt.

Kuinka käydä kauppaa ATM-vaihtoehdoilla?

Koska odotamme BTC: n lyhyttä / keskitasoa laskusuuntausta, tässä on yksinkertainen strategia, jonka voimme toteuttaa OKEx-optioiden kaupankäynnin simulaatiossa:

1. Myy ATM-puheluvaihtoehto. Markkinat 17. päivänä ovat edelleen heikot, ja rebound on odotettua pienempi, joten myy optio harjoituspäivänä ja ansaitse tuotto.

2. Vaihtoehtoisesti voimme ostaa ATM-myyntioptio. Kun markkinat ovat edelleen laskusuuntaisia ​​ja odotetaan laskevan laskusuuntausta, option sisäisen arvon kasvu kattaa aika-arvon laskun. Tämän vaihtoehdon hinta nousee vastaavasti. Tällä tavalla voimme hyötyä siitä riippumatta siitä, myymmekö sen suoraan korkeammalla hinnalla tai odotamme kuntoilupäivään.

Mitkä ovat pankkiautomaattivaihtoehdot?

Rahalla käteisellä (ATM) tarkoitetaan, että option toteutushinta on identtinen tai hyvin lähellä kohde-etuuden hintaa osto- tai myyntihinnasta riippumatta..

Alla on OKEx-optioiden kaupankäynnin simulointisivu, joka näyttää ATM-vaihtoehdon tiedot, mukaan lukien:

Punainen ruutu: Optioiden toteutuspäivä eli sopimuksen voimassaoloaika. Kuvakaappauksessa näkyvä harjoituspäivä on perjantaina klo 8.00 (UTC)

Vihreä ruutu: Vaihtoehdon nimi. Ensimmäinen osa viittaa option taustalla olevaan tuotteeseen, ”TBTCUSD” tarkoittaa kaupankäynnin simulaatiossa käytettyä virtuaalista BTC: tä. Live-markkinoilla se on BTCUSD, eli Bitcoin. Toisessa osassa ”191213” viittaa harjoituspäivään – 13. joulukuuta 2019. Se on sama kuin punaisessa kentässä annetut tiedot. Kolmannessa osassa ”7000” viittaa toteutushintaan, jota käytetään vertailemaan kohde-etuuden hintaa ja laskemaan tuotot ja selvitystilahinta. Neljännessä osassa ’C’ (puhelu) tarkoittaa soittovaihtoehtoa. Jos se on P (Put), se tarkoittaa myyntioptiota.

Sininen laatikko: Tilauskirja. Kuten futuurit, punainen osa näyttää myyntihinnan, vihreä osa näyttää ostohinnan. Oikea puoli on vaihtoehtojen määrä.

Keltainen laatikko: Vaihtoehtojen mittarit. Ensimmäisellä rivillä näkyy tärkein osa: spot-indeksi ja merkintähinta. Indeksi vaikuttaa suoraan ostoon & myyntihinta. Vanhentumispäivän tuottoa laskettaessa sinun on vertailtava indeksiä ja lakohintaa voidaksesi laskea tuottosi ja BTC-spotin markkinahinnan pakollisen selvitystilan jälkeen. Tässä meidän tulisi keskittyä merkkihintaan. Alustan järjestelmäalgoritmilla laskettu merkkihinta on suhteellisen kohtuullinen optiohinta, joka muuttuu reaaliajassa.

Miksi meidän pitäisi keskittyä merkkihintaan?

Huomasimme, että kaupankäynnin simulointimarkkinoilla markkinahinnan ja merkkihinnan välillä on huomattava ero, mikä tarkoittaa, että kun omaisuuserän arvo on 5 dollaria, markkinahinta voi nousta 15 dollariin, kun se saa hypeän. Tällä hetkellä paras tapa käydä kauppaa on myydä omaisuus markkinahintaan ostamisen sijaan.

Otetaan toinen esimerkki BTC: n markkinahistoriasta.

Joulukuun 15. päivään saakka havaitsimme, että kaupankäynnin volyymi ja vauhti-indikaattorit eivät olleet vahvoja, ja markkinat heilahtelevat lyhyellä aikavälillä. Uskomme, että kauppiaiden ei pitäisi mennä pitkään Bitcoiniin, ellei sen hinta ylitä 7300: ta.

Kuinka käydä kauppaa OTM (out-of-the-money) -vaihtoehdoilla?

Jos markkinat ovat heikot ja heilahtelevat paljon, voit valita jonkin näistä yksinkertaisista kaupankäyntistrategioista:

1. Myy OTM-puheluvaihtoehto. Jos markkinoilla ei ole paljon värähtelyä (ei voimakasta hintaliikettä), myy optio harjoituspäivänä ja vastaanota rahaa.

2. Myy OTM-myyntioptio. Jos hinta ei laske odotettua enemmän ja aika-arvo kuluu nopeasti, optiohinta on matalampi. Voitko ansaita omaisuuserän alhaisemmalla arvolla tappion kattamiseksi tai odottaa viimeisen käyttöpäivän, jolloin optio-arvon arvo on nolla, voit ansaita siitä.

3. Tässä on hieman edistynyt strategia: yhdistä strategiat 1 ja 2. Tällä tavoin voit tuplata tuoton ilman suuria riskejä.

Mitkä ovat OTM-vaihtoehdot?

OTM (out-of-the-money) -optio-optiolle se tarkoittaa, että kohde-etuuden hinta on alempi kuin lakohinta. OTM-myyntioptiolle se tarkoittaa, että taustalla oleva hinta on korkeampi kuin toteutushinta. Yksinkertaisesti sanottuna OTM-vaihtoehdot viittaavat tilanteeseen, jolloin hinta ei ole tarpeeksi korkea tai tarpeeksi matala vastaamaan lakohintaa.

Samoin kuin yllä, OKEx-optioiden kaupankäynnin simulointisivulla se näyttää tiedot viimeaikaisista ATM-vaihtoehdoista. Löydät OTM-vaihtoehdot napsauttamalla “All-Weekly” ja näet kaikki viikon vaihtoehdot:

Tuolloin BTC-hinta on noin 7050. Määritelmän mukaan OTM-osto-optiot ovat niitä, joiden lakohinnat ovat korkeammat kuin 7000, ja OTM-myyntioptioita ovat ne, joiden lakohinnat ovat alle 7000 (Koska optio, jolla on lakohinta 7000 on lähinnä 7050, sitä pidetään tässä ATM-vaihtoehtona), jotka ovat yllä olevassa kuvassa punaisella ympyröityjä osia.

Joten mikä OTM-vaihtoehto sinun pitäisi valita? Tässä on vinkki: harkitse vaihtoehtojen vipuvaikutusta. Napsauta ensin oikeassa yläkulmassa olevaa luetteloasetuksia, valitse sitten Leverage-valintaruutu ja napsauta vahvista. Näet jokaisen vaihtoehdon vipuvaikutuksen sivulla, kuten näkyy yllä olevan kuvan sinisessä ympyrässä.

Ole selvä, että vaihtoehdot eroavat futuureista ja ikuisesta vaihtosopimuksesta. Optiokaupassa ei ole mukana vipuvaikutusta, eivätkä käyttäjät voi valita vipuvaikutustasoa. Se on vain karkea arvo, jonka järjestelmä antaa kustannuslaskelmaan.

Jos katsot tarkemmin, huomaat, että mitä korkeampi ostohinta on, sitä korkeampi vipuvaikutus – poikkeuksia muutamalle viimeiselle vipulle, jotka pysyvät 2000x: ssä, koska niiden hinnat ovat pieniä.

Vivun avulla voit ottaa huomioon muut tekijät kuin lakohinnat. Voit myös viitata sopimusten vipuvaikutustasoon harkitaksesi siihen liittyviä riskejä ja kuinka paljon varoja sinun pitäisi sijoittaa optiokauppaan.

Lopuksi, pidä mielessä, että vähimmäisomavaraisuusaste on suoraan verrannollinen siihen liittyvään riskiin – mitä korkeampi vipuvaikutusaste, sitä pienempi todennäköisyys käyttää. Vaikka panoksesi on pienempi, myös kaikkien sijoitettujen varojen menettämisen riski on vastaavasti suurempi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner