Vähittäiskauppiaat ovat varovaisia ​​Bitcoinin hintojen palautumisesta tiistain kovan pudotuksen jälkeen: futuurit perjantaina

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä.

BitcoinS: n (BTC) hinta on ollut vuoristoradalla viimeisten seitsemän päivän ajan, alkaen nopeasta noususta viikon alussa, korkeimmillaan 10 548 dollarissa maanantai yö. Kuitenkin alle 10 000 dollarin kaupankäyntipäivän jälkeen BTC seurasi tiistai-iltapäivällä pudoten vain 9195 dollariin. Hinta on noussut uudelleen sittemmin ja on tällä hetkellä noin 9 850 dollaria OKEx Quarterly Future (BTCUSD0626) markkinoilla.

Tarkastellaan OKEx-kaupankäyntitiedot, voimme nähdä, että sekä BTC: n pitkä / lyhyt suhde että marginaali-luottosuhde vihjaivat vähittäiskauppiaita jahtaamaan hintarallia tämän viikon alussa. Avoin korko (OI) kuitenkin osoittaa, että isot valaat avasivat lyhyitä positioita maanantai-kaupankäynnin kärjessä, kun suuri määrä selvitystilauksia nosti hintaa.

Tällä hetkellä positiivinen BTC-perusta ja hitaasti elpyvä avoin korko viittaavat siihen, että markkinatilanne pysyy optimistisena, mutta vähittäiskauppiaat ovat varovaisia ​​pitkien positioiden kanssa.

OKEx BTC USD HintaOKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) 1D-kaavio. Lähde: OKEx

OKEx-kaupankäyntitiedot

Vierailla OKEx-kaupankäyntitiedot -sivu tutkia lisää indikaattoreita.

BTC pitkä / lyhyt suhde

Maanantaiasta tiistaihin saimme nähdä BTC: n pitkän / lyhyen suhteen liikkuvan ylös ja alas yhdessä Bitcoin-hinnan kanssa. Suhde nousi 1,76: een 1,19: stä alle kuudessa tunnissa, mikä osoittaa vähittäiskauppiaiden rallia jahtaamista. Kun vähittäiskauppiaat ja sijoittajat aloittivat FOMO-toiminnan, markkinat kuitenkin kääntyivät suuntaan, ja suhde laski takaisin 1,1: een tiistain korjauksen jälkeen.

Suhde on tällä hetkellä suunnilleen samalla tasolla (1,1) huolimatta hinnan palautumisesta 700 dollaria, mikä osoittaa päättämättömyyttä ja varovaisuutta vähittäiskauppiaiden keskuudessa.

OKEx BTC Pitkä / LyhytTiedonkeruuaika: 5/29 6:00 – 6/5 6:00 (UTC)

Pitkä / lyhyt suhde vertaa käyttäjien, jotka avaavat pitkiä positioita, kokonaismäärää verrattuna niihin, jotka avaavat lyhyitä positioita. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista, ja käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määritetään käyttäjän nettopositiosta BTC: ssä.

Johdannaismarkkinoilla tasapainotetaan lyhyt positio aina, kun pitkä positio avataan. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammat ihmiset pitävät shortseja.

BTC-perusta

OKEx BTC Quarterly Future -palkkio nousi 160 dollariin maanantain rallin jälkeen. Mutta korkea palkkio ja korkea rahoitusaste houkuttelivat paljon arbitraasikauppiaita, jotka astuivat lyhyisiin positioihin hyödyntämään hintaeroa. Tiistain jyrkkä hintakorjaus laski palkkion alle 30 dollariin. Se kuitenkin toipui seuraavien päivien aikana, kun Bitcoin näytti olevan valmis testaamaan 10000 dollaria uudelleen.


BTC-perustaTiedonkeruuaika: 5/29 6:00 – 6/5 6:00 (UTC)

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa kauppiaiden odotuksia bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että arbitraasille on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin kiinnostus (OI) paljastaa mahdollisia oivalluksia salausvalaiden käyttäytymisestä. Maanantai-iltana Bitcoinin hinta nousi noin 9 600 dollarista yli 10 300 dollariin ja OI nousi 640 miljoonasta sopimuksesta (1 sopimus = 100 dollaria) 810 miljoonaan. Näimme hintapiikin laukaisevan lyhyiden positioiden selvityksiä, mutta OI ei pudonnut rinnalla.

Tämä käyttäytyminen osoittaa, että jotkut valaat avasivat lyhyitä positioita alueen yläosassa, kun selvitystilaukset nostivat hintaa. Tiistain jyrkkä hintakorjaus tukee myös tätä näkemystä.

OI on kasvanut hitaasti viime päivinä ja sen voidaan odottaa kasvavan edelleen, kun Bitcoin arvostaa hintaa.

BTC: n avoin korkoTiedonkeruuaika: 5/29 6:00 – 6/5 6:00 (UTC)

Avoin korko on niiden jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä, joita ei ole suljettu tiettynä päivänä.

Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäyntivolyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avattu.

BTC: n vakuusluoton suhde

Lainasuhteen muutos oli samanlainen kuin edellä käsitelty pitkä / lyhyt suhde, mutta pienellä viiveellä. Suhde nousi 3,3: sta ja nousi tiistai-iltapäivällä lähelle 7,1 juuri ennen hintojen romahtamista. Sittemmin tämä suhde ei ole parantunut ja on noin 2,5.

BTC: n vakuusluoton suhdeTiedonkeruuaika: 5/29 6:00 – 6/5 6:00 (UTC)

Marginaalilainasuhde on spot-markkinakauppatiedot, jotka osoittavat USDT-lainaa käyttävien käyttäjien ja USD-arvona BTC-lainaa käyttävien käyttäjien välisen suhteen tietyllä ajanjaksolla.

Tämä suhde auttaa myös elinkeinonharjoittajia tutkimaan markkinoiden tunnetta. Yleensä USDT: tä lainanneet kauppiaat pyrkivät ostamaan BTC: tä, ja BTC: tä lainaajat pyrkivät lyhentämään sitä.

Kun vakuusluoton suhdeluku on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun se on matala, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen äärimmäiset arvot ovat historiallisesti osoittaneet trendin kääntymistä.

Kauppiaan näkemys

Robbie, OKEx-sijoitusanalyytikko

Se oli erittäin epävakaa viikko, jossa päivänsisäinen 10 prosentin pumppu ja kaatopaikka – tyypillinen Bitcoin-liike. Voimme kuitenkin nähdä volatiliteetin vähenevän parin seuraavan päivän aikana, koska avoin korko on elpymässä hyvin hitaasti.

Sillä välin jatkuva ostomäärä spot-markkinoilla voi nostaa hintaa viikonloppuna. 9450 dollarin kynnys on ratkaiseva taso keskipitkällä aikavälillä, ja jos hinta voi pysyä sen yläpuolella, uusi 10 000 tai 10 200 dollarin testi on todennäköinen.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map