Vähittäiskaupan BTC-ostot nostivat vuosineljänneksen korkeammaksi, mutta laitokset alensivat pitkiä positioita

Market Watch Weekly on katsaus salausmarkkinoihin ja kehitykseen joka viikko.

Bitcoinin viikonloppu, jonka arvo oli yli 1000 dollaria, antoi sen palauttaa suurimman osan keskiviikkotappioistaan. Johtava digitaalinen valuutta kavensi viikkotappion 1,34%: iin sen jälkeen, kun se oli suljettu 19162 dollariin OKEx BTC Index -hinnan mukaan. Tämä nousu tuli helpotukseksi sonneille sen jälkeen, kun BTC oli testannut 17600 dollaria kahdesti viikon aikana. 

Viikonlopun vahva ralli heijastuu myös futuuripalkkioon. OKEx BTC-futuurien vuotuinen rullaava kolmen kuukauden perusta on nyt saavuttanut yli 14%, ja vastaava taso nähtiin 24. marraskuuta, kun BTC nousi 19400 dollarin tasolle. Tämä osoittaa, että markkinoiden luottamus hintakehitykseen seuraavien kolmen kuukauden ajan on edelleen erittäin vahva. Lisäksi tämä korkea neljännesvuosittainen palkkio tarjoaa mahdollisuuden välimiehille.

BTC-futuurit, vuositasolla liikkuva kolmen kuukauden jakso Lähde: vinossa

Suurimmat altcoiinit eivät menesty, kun OKB saa 10%

Bitcoinin viikon puolivälissä tapahtunut vetovoima jätti melkein kaikki suurimmat altcoiinit ylittämättä sitä viikolla. Eetteri (ETH) laski 2,23% ja Litecoin (LTC) 2,52%. kuitenkin, 

XRP kärsi myynneistä ja menetti 17% arvostaan ​​viime viikolla sen jälkeen, kun SPARKin XRP-haltijoille suunnattu lentoputki oli päättynyt. Yksi tärkeimmistä altcoineista oli OKB, joka nousi yli 10% viimeisten seitsemän päivän aikana. Kaiken kaikkiaan suurimmat altcoiinit eivät pystyneet kehittämään itsenäistä suuntausta, ja Bitcoinin hallitsevuus ei ole muuttunut paljoakaan. 

Suurimpien kryptovaluuttojen viikoittaiset tuotot, 12 / 7–12 / 13. Lähde: TradingView

SushiSwapista tulee yearn.financen sulautumisen suurin voittaja

DeFi-sektorilla lukittu kokonaisarvo oli 15 miljardia dollaria ensimmäistä kertaa viime tiistaina, mutta määrä laski Bitcoinin vetovoimassa. Samanaikaisesti monien tärkeimpien DeFi-rahakkeiden hinta laski viimeisen viikon aikana.

Kokonaisarvo lukittu DeFi: ssä. Lähde: DeFi Pulse

Uniswap (UNI) laski 10,23%, vaikka sen seitsemän päivän volyymi kesti edelleen 60% DEX-kaupasta Dyyni tiedot. Markkinat ovat edelleen nousussa SushiSwapissa (SUSHI), joka nousi 7,32% viime viikolla, odottaen enemmän nousua sulautumisestaan ​​yearn.financen kanssa. Yhdiste (COMP) nousi myös vielä 5% viikossa, kun taas useimmat DeFi-rahakkeet laskivat 5% – 15%. 

Viikkotuotot tärkeimmistä DeFi-rahakkeista, 12 / 7–12 / 13. Lähde: TradingView

Institutionaaliset sijoittajat vähentävät merkittävästi pitkiä positioita


CME julkaisi viimeisimmät (8. joulukuuta alkaen) Bitcoin-futuurit sijaintitiedot 12. joulukuuta. Bitcoin kävi kapealla alueella, noin 1000 dollaria, ilman selkeää suuntaa raportointikaudella. 

Avoin kiinnostus laski edelleen, 11 812: sta 11 750: een – takaisin tasolle, jolla se oli kolme viikkoa sitten. Vaikka BTC: n hinnassa ei ole tapahtunut merkittävää vetäytymistä raportointikauden aikana, institutionaaliset sijoittajat näyttävät vähentäneensä positioita riskienhallinnassa.

CME Bitcoin-futuuritiedot – avoin korko. Lähde: Quandl

Varainhoitajien pitkät positiot laskivat 626: sta 544: een, kun taas lyhyet positiot nousivat 0: sta 11: een, mikä ilmaisee luottamuksen puutetta BTC: ssä, joka rikkoi uusia korkeita.

CME Bitcoin-futuuritiedot – Varainhoitajien määrä, pitkät vs. shortsit. Lähde: Quandl

Vivutettujen rahastojen pitkät positiot laskivat 4 509: stä 4365: een, kun taas lyhyet positiot laskivat samanaikaisesti 9 375: stä 9 354: een.

Kaiken kaikkiaan institutionaalisten sijoittajien suosimus ottaa voittoja ja vähentää omistustaan ​​vuoden lopussa on paljastettu viimeisimmistä raporttitiedoista.

CME Bitcoin -futuuritiedot – Vivutettujen varojen määrä, pitkät vs. shortsit. Lähde: Quandl

Katse eteenpäin tällä viikolla

Ensimmäiset Pfizerin ja BioNTechin kehittämän COVID-19-rokotteen annokset toimitetaan Yhdysvalloissa maanantaina, mikä voi olla käännekohta pandemiassa.

Makrotalouden alalla markkinat ovat nyt keskittyneet siihen, voivatko USA: n kongressin kaksi osapuolta päästä sopimukseen toisesta elvytyslaskusta. Tämä on suurin epävarmuustekijä, joka vaikuttaa laajempien markkinoiden suuntaan seuraavien kahden viikon aikana. Keskuspankki pitää myös viimeisen FOMC-kokouksensa tällä viikolla.

Salakirjassa määräaika korvaussuunnitelman viimeistelemiselle entiselle Mt. Goxin käyttäjät ovat 15. joulukuuta. Tämä on kolmas laajennus, johon sisältyy yhteensä 140 000 BTC: tä. Jos Tokion käräjäoikeus voi sulkea kauan odotetun Mt. Gox-voitto, vastaanottajat voisivat myydä Bitcoininsa käteiseksi, mikä painosti markkinoita.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map