Uudet OKEx BTC -vaihtoehtotiedot osoittavat, että kauppiaat kompensoivat puheluvaihtoehtoja torstain pudotuksen jälkeen

Bitcoin (BTC) hinta on ollut epävakaata tällä viikolla Fed: n ilmoituksen ja Yhdysvaltain osakemarkkinoiden tullessa tärkeimmät otsikot. Bitcoin nousi 9 750 dollarista 10000 dollariin FOMC-kokous keskiviikkona 10. kesäkuuta ja putosi torstaina 9 081 dollariin kohti OKExin BTC-indeksihinta, yhdessä kaikkien maailmanlaajuisten riskialttiiden varojen kanssa.

 Kun Bitcoin kokee lisääntyvän volatiliteetin, kauppiaat voivat kääntyä kohti johdannaiset arvioida markkinoiden tunteita ja tulevaisuuden odotuksia. Auttaakseen tällaisia ​​oivalluksia etsiviä kauppiaita OKEx on tänään, 12. kesäkuuta, paljastanut kaupankäyntitiedot Bitcoin-optiotuotteistaan. Tässä analyysissä keskustelemme ja tulkitsemme joitain käytettävissä olevista aineistoista.

bitcoin usdOKEx BTC Index Price 1H -taulukko. Lähde: OKEx

BTC-optioiden avoimet korot ja kaupankäyntimäärät

Avoin korko (OI) / BTCUSD-vaihtoehdot on kasvanut tasaisesti 19. toukokuuta lähtien ja saavutti ennätyksellisen 7580,5 BTC torstai-aamuna. Siitä lähtien OI laski 5553,9: ään, koska viikoittainen optio päättyi perjantaina. OI: n odotetaan kerääntyvän uudelleen pian.

Kirjoitushetkellä optiosopimus suurimman OI: n (392,4 BTC) kanssa on BTC-USD-0626-2000-P – a myyntioptio, jonka voimassaolo päättyy 26. kesäkuuta 2000 dollarin lakohinnalla. Vaihtoehto, jolla on suurin päivittäinen kaupankäyntimäärä (119 BTC), on BTC-USD-0925-12000-C – osto-optio, joka päättyy 25. syyskuuta, 12 000 dollarin lakohinnalla.

Nämä luvut osoittavat, että yleisesti ottaen useampi elinkeinonharjoittaja nojaa nousevaan näkemykseen keskipitkällä aikavälillä suuren osan suojausasemista.

avoimen koron kaupankäynnin volyymibtc-optiotTiedonkeruuaika: 5/19 16:00 – 6/12 8:00 (UTC)

Avoin korko heijastaa tietyn omaisuuden kokonaisomistusta optiosopimuksissa tiettynä ajankohtana. Kaupankäyntivolyymi tarkoittaa vaihdettujen optiosopimusten kokonaismäärää tuona ajanjaksona.

OI: n voimakas lasku perjantaina johtuu viikoittaisten optioiden päättymisestä.

BTC-optiot avaavat korot ja kaupankäyntimäärät erääntymispäivänä

Suurin osa OI: stä koskee neljännesvuosittaisia ​​optiosopimuksia – 20200626 (päättyy 26. kesäkuuta), joissa puheluissa on 1766,4 BTC ja putoissa 1459,5 BTC. Lyhyempien maturiteettipäivien optioilla on yleensä suhteellisen tasapainoinen osto- ja myyntijako, kun taas pidempien maturiteettien optioilla käydään enimmäkseen rahaa (OTM)..

Avoin korko-myyntipuheen BTC-vaihtoehdotTiedonkeruuaika: 5/19 16:00 – 6/12 8:00 (UTC)

Tämä indikaattori näyttää sekä osto- että myyntioikeudet (tällä hetkellä aktiivisten myynti- tai myyntioptioiden arvo) ja vastaavat kaupankäyntimäärät tietyiltä ajanjaksoilta.

BTC-vaihtoehdot Soitto / myynti-suhde


Kesäkuun alkuun verrattuna puheluprosentti on laskenut 1,95: stä 1,57: een, mikä osoittaa, että puheluiden osuus kokonaismäärästä on 61 prosenttia tänään. Lasku johti torstain Bitcoin-hintojen laskuun, ja yhdistettynä samana päivänä tapahtuneeseen puheluprosentin (Volume) nousuun se osoittaa, että kauppiaat kompensoivat soittovaihtoehtojaan.

avoimet korkosuhteet btc-optiotTiedonkeruuaika: 5/19 16:00 – 6/12 8:00 (UTC)

Tämä indikaattori näyttää avoimen koron ja kokonaismäärän suhteen puhe- ja myyntioptioiden välillä. Suhde 1 ei ole tarkka lähtökohta markkinoiden ilmapiirin mittaamiseen, koska puheluita on yleensä enemmän ostajia kuin soittoja.

Osto- / myyntiosuus (OI) = osto-optioiden avoin korko tiettynä päivänä / myyntioptioiden avoin korko samana päivänä.

Puhelu / myynti-suhde (äänenvoimakkuus) = tietyn päivän puheluvaihtoehtojen määrä / myyntioptioiden määrä samana päivänä.

BTC-vaihtoehtojen implisiittinen volatiliteetti

Yhden kuukauden ja 3 kuukauden implisiittinen volatiliteetti (IV) ovat vakaat noin 69 prosentin ja 72 prosentin välillä, mutta erot ovat kaventuneet.

implisiittinen volatiliteetti btc-optiosopimusTiedonkeruuaika: 6/7 8:00 – 6/12 8:00 (UTC)

Tämä indikaattori osoittaa implisiittisen volatiliteetin, joka vastaa merkkihintaa tiettynä ajankohtana eri päättymisehdoilla.

Oletettu volatiliteetti kuvastaa kohde-etuuden hinnan odotettua tulevaa volatiliteettia. Tilastollisesti se on kohde-etuuden hinnan odotettu vuotuinen keskihajonta prosenttiyksikköinä. Jos kaikki muut tekijät ovat samat, korkeammat optiopreemiat osoittavat suurempaa implisiittistä volatiliteettia.

BTC-vaihtoehtojen implisiittinen volatiliteetti vinous

Alla olevan kaavion mukaan 1 kuukauden IV-vinous on yleensä epävakaa, kun taas 3 kuukauden IV-vinous on vinossa vasemmalla ja vakautuu ajan myötä, mikä osoittaa, että keskipitkän aikavälin mielipide on suhteellisen suuntaamaton.

IV vinousTiedonkeruuaika: 6/7 8:00 – 6/12 8:00 (UTC)

Volatiliteetin vinous heijastaa sitä, kuinka yhden kohde-etuuden, jolla on sama voimassaoloaika, mutta erilaiset toteutushinnat, optiosopimusten implisiittiset volatiliteettiluvut (IV) eroavat toisistaan. Kallistus tarkastelee rahan sisäisten, rahattomien ja rahalla tapahtuvien vaihtoehtojen IV: n välistä eroa.

BTC-vaihtoehtojen implisiittinen volatiliteetti verrattuna indeksin historialliseen volatiliteettiin

Kuten alla olevasta kaaviosta käy ilmi, historiallinen volatiliteetti nousi voimakkaasti torstaina, sitten se alkoi laskea hitaasti, mutta implisiittinen volatiliteetti ei muuttunut paljoakaan.

historiallinen volatiliteettiTiedonkeruuaika: 6/7 8:00 – 6/12 8:00 (UTC)

Tämä indikaattori osoittaa rahanvaihto-optioiden implisiittisen volatiliteetin ja vastaavan indeksihinnan historiallisen volatiliteetin.

Ajanjaksot, jolloin molemmat mitat osoittavat suurta volatiliteettia, hyötyvät yleensä optioiden myyjistä, kun taas matalan volatiliteetin lukemat hyödyttävät optioiden ostajia.

Vaihtoehdot huijataulukko

Kauppiaille, jotka ovat uusia optiomarkkinoilla, saattaa olla hyödyllistä saada nopea huijauslehti, joka selittää yleiset ehdot, ja lisää tietoa perusteellinen opas Bitcoin-johdannaisiin.

  • Laittaa on oikeus myydä omaisuuserä ennalta määritettyyn hintaan
  • Puhelu on oikeus ostaa omaisuuserä ennalta määritettyyn hintaan

Puheluvaihtoehdot:

  • ITM – rahassa: Strike Price < Nykyinen omaisuuserän hinta
  • Pankkiautomaatti – rahalla: Strike Price = nykyinen omaisuuserän hinta
  • OTM – rahasta loppu: Strike Price > Nykyinen omaisuuserän hinta

Put optiot:

  • ITM – rahassa: Strike Price > Nykyinen omaisuuserän hinta
  • Pankkiautomaatti – rahalla: Strike Price = nykyinen omaisuuserän hinta
  • OTM – rahasta loppu: Strike Price < Nykyinen omaisuuserän hinta

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map