Toukokuu lopettaa salakirjoituksen nousun, mutta geopoliittiset jännitteet tuovat epävarmuutta: Market Watch Weekly

Salausmarkkinat viikoittain

Viime viikko Bitcoin (BTC) laski jyrkästi kahden ensimmäisen kaupankäyntipäivän aikana, 9 000 dollarista 8700 dollariin, ennen kuin tappiot palautettiin nopeasti keskiviikkona. Se nousi jälleen torstaina melkein 9 500 dollariin, ennen kuin se merkitsi korkeinta 9 749,3 dollaria toukokuun viimeiselle päivälle OKEx BTC -paikka hinta.

Bitcoinin volatiliteetti johti 7,85 prosentin voittoon viikossa, ja se käy kauppaa noin 9550 dollaria lehdistöaikana. Vaikka muut kymmenen parasta altcoiinia olivat myös vihreässä, Ethereum (ETH), siirtymällä osavuosikatsausmalliin, joka tuli esiin Q3: ssa 2020, suoriutui parhaiten, 15 prosentin arvostuksella viikolla.

salauksen suorituskyky toukokuussaSuurimpien kryptovaluuttojen viikoittaiset tuotot 5/25 – 5/31. Lähde: Tradingview

Altcoins nousi suureksi toukokuussa

CryptoCompare Small-Cap -indeksi johtaa edelleen tietä toukokuussa, yli 20 prosenttia kuukaudessa. Large-Cap-indeksi on hitaampi verrattuna siihen, että se oli alle 8 prosenttia samana aikana.

Monet altcoiinit tuottivat merkittävää tuottoa viimeisen kuukauden aikana. Zilliqa (ZIL) nousi lähes 150 prosenttia Vitalikin jälkeen ilmaistu hänen tukensa projektille, kun taas THETA ja OmiseGo (OMG) nousi yli 80 prosenttia. Muita merkittäviä muuttajia ovat Cardano (ADA), VeChain (ammatillinen koulutus) ja 0X (ZRX), kaikki kolme saivat yli 40 prosenttia toukokuussa.

crypotcompare-indeksiPieni / keskisuuri / suuri yhtiöindeksi palaa toukokuussa. Lähde: MVIS

Toukokuun positiivinen tulos vaikuttaa kesäkuun tuottoon

Bitcoinin historiallista tuottoa tarkasteltaessa se on noussut kesäkuussa keskimäärin 5,31 prosenttia vuoden 2013 jälkeen, negatiivisen kasvun ollessa vain kaksi vuotta – 24,31 prosenttia vuonna 2013 ja 14,88 prosenttia vuonna 2018 – sekä karhumarkkinoilla. Joka kerta, kun toukokuu oli positiivinen kuukausi, kesäkuu seurasi esimerkkiä.

Historiallinen palauttaa BitcoininBTC: n historiallinen kuukausituotto. Lähde: CoinMarketCap & OKEx

Tunnelma muuttui nousuun optiomarkkinoilla

Yhden kuukauden vinous vetäytyi dramaattisesti yli 20 prosentista -9,6 prosenttiin toukokuun lopussa kohti VinossaTiedot. Tämä muutos osoittaa, että puhelut ovat kalliimpia kuin puhelut, ja volatiliteettiriski on enemmän ylöspäin.

Volatiliteetti vinous on ero implisiittinen volatiliteetti (IV) välillä rahan ulkopuolella vaihtoehdot, rahanvaihto-optiot ja rahassa vaihtoehtoja. Tämä malli osoittaa nousevaa ilmapiiriä, mikä osoittaa, että elinkeinonharjoittajat panostavat tulevaan hintojen nousuun ja lisäävät puheluvaihtoehtojen kysyntää.

BTC-vino 25dBTC 25d vinous. Lähde: Vinossa


Lisäksi Bitcoinin kolmen kuukauden implisiittisen volatiliteetin (IV) ja sen historiallisen volatiliteetin (RV) välinen ero on nyt kasvanut 3 prosenttiin, mikä on korkein taso viime vuonna. Jos IV on liian matala verrattuna asuntoautoon, optiohintaa pidetään aliarvostettuna.

Historiallisesti RV on ollut useimmiten matalampi kuin Bitcoinin IV, lukuun ottamatta lyhyttä jaksoa syyskuun 2019 ympärillä. Sijoittajat yleensä odottavat volatiliteetin siirtyvän kohti keskiarvoa (kasvu, kun se on ollut liian matala, ja lasku, kun se on ollut liian korkea).

BTC-volatiliteetin indikaattoriBTCUSD – IV vs. matkailuauto. Lähde: Vinossa

Bitcoinin tekninen analyysi

Bitcoin on toipunut toukokuun alussa testatun trendilinjan yläpuolella kääntäen viime viikon 9 300–9 400 dollarin tukivastuksen. Nouseva liike pysähtyi kuitenkin 9 750 dollariin, mikä hylättiin edellisellä korkeimmalla $ 9 800: lla 19. toukokuuta. Siirtyminen eteenpäin, toinen testi toukokuun puolivälin korkeimmasta on mahdollista tällä viikolla.

BTC / USDOKEx BTC -hinta. 1H kaavio. Lähde: OKEx

Katse eteenpäin tällä viikolla

Protestit ja mellakat kaikkialla Yhdysvalloissa ovat edelleen käynnissä, yhdessä uuden korotetun aallon kanssa Kiinan ja Yhdysvaltojen väliset jännitteet. Makrotietojen osalta, ISM-valmistus tiedot julkaistaan ​​maanantaina, kun taas Työttömät vaatimukset raportti ilmestyy tiistaina.

Vaikka Bitcoin on historiallisesti osoittanut korrelaatioita kultaan ja Kiinan juaniin geopoliittisen epävarmuuden lisääntyessä, ennennäkemätön globaali tilanne voi nykyään vaikuttaa avaruuteen ennakoimattomilla tavoilla.

Samaan aikaan Matic Mainnet meni elämään 31. toukokuuta ja Zilliqa (ZIL) täydentää panostusta tässä kuussa. Ethereum Classicin (ETC) Phoenix Mainnet -päivityksen odotetaan olevan tänään 1. kesäkuuta kolikkomarkkinat aikataulu, OKEx-pörssin alkuperäisen tunnuksen rinnalla, OKB: n kahdeksas ostaminen ja polttaminen.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map