Technical Weekly: Halkaisu on valmis, mitä seuraavaksi?

Tärkeimmät takeaways

 • Salausvaluuttamarkkinat olivat suhteellisen rauhalliset sen jälkeen, kun kolmas BTC-puolittuminen tapahtui Aasiassa yön yli.
 • Elinkeinonharjoittajat ja sijoittajat keskittyvät hajautusasteen kehitykseen, koska jotkut analyytikot uskovat, että se voi laskea jopa 30% puolittamisen jälkeen.
 • Tekniset indikaattorit osoittivat, että suurimmat altcoiinit eivät vieläkään ole vielä metsästä.

Markkinakatsaus

Salausvaluuttamarkkinat olivat sekalaukku tiistaina Aasiassa, kun bitcoinin puolittamistapahtuma tapahtui yön yli. Hinta BTC on ollut alueiden välinen USD 8500 – hieman alle 9000 Aasian aikaisessa istunnossa. Samaan aikaan markkinat ovat nähneet ADA hyppäsi yli 9% ja BSV kasvoi noin 4%. Kääntöpuolella, XEM ja DGB luovutti noin 6% arvosta.

Koska hinnat BTC näyttävät kamppailevan takaisin USD 9000 tasoa markkinat voivat odottaa lisää lyhyiden positioiden sulkemista lähipäivinä. OKExin kvantitatiivinen strategi Thomas Tse totesi, että kauppiaat saattavat haluta purkaa aiemmat lyhyet asemansa kolmen ensimmäisen päivän aikana puolittamisen jälkeen.

Ketjutiedot olisivat toinen painopiste puolittamisen jälkeisillä markkinoilla. Blockchain.com-sivuston tiedot osoittavat, että bitcoinin hajautusaste oli lähellä kaikkien aikojen korkeinta puolittamistapahtuman tapahtuessa. Sijoittajat saattavat haluta selvittää, onko tämä hajautusasteen nousutrendi kestävä, koska se voi paljastaa kaivostyöntekijöiden mielipiteen hinnasta ja näkemyksestä.

Molly, markkinointijohtaja HashKeyhubissa, twitted että BTC: n hajautusvoima saattaa pudota jopa 30% lähipäivinä, kun kaivostulot laskivat. Lue täältä mihin datamarkkinaosapuolten tulisi keskittyä puolikkaan jälkeisenä aikana.

Kuva 1: Bitcoin Hash Rate (12. toukokuuta lähtien) Kuva 2: BTC Put / Call Ratio

Elinkeinonharjoittajat saattavat myös haluta seurata tarkasti BTC: n myynti- ja puhelusuhdetta, joka juuri tuli viimeisimmän huippunsa jälkeen. Edellisessä julkaisussa <Vaihtoehtomarkkinat osoittavat vähemmän innostusta BTC: n puolittamisesta>, Tiimimme huomautti, että korkeampi suhde voi osoittaa, että kauppiaat ovat olleet hinnan laskussa. Jos suhteen muutos vahvistetaan, se voi viitata siihen, että optiokauppiaiden välillä voisi tapahtua merkittävä mielipiteen muutos.

Muualla saatamme nähdä tapahtumavetoisia hintatoimintoja altcoin-tilassa. Markkinat näkevät JNE, ATOMI, ja XLM järjestää suuria tapahtumia tällä viikolla. THETA katsojat keskittyvät todennäköisesti Mainnet 2.0: n käynnistämiseen, jonka odotetaan tapahtuvan myöhemmin tässä kuussa.

Hinta-analyysi

BTCUSDT – Lasi puoliksi tyhjä puoliksi täynnä

 • BTCUSDT vetäytyi 8000: n puoliväliin, kun kesäkuun vastustasoja ei saatu takaisin. Vaikka hinta on osoittanut alkutukea USD 8000 pinta-alaa, emme voi täysin sulkea pois mahdollisuutta mennä alle 8000.
 • Momentum voisi olla norsu täällä huoneessa. MACD on juuri tuottanut päivittäin laskevan jakosuodattimen, mikä osoittaa, että positiivinen vauhti on hidastunut.
 • MOM-indikaattori palasi edelliselle tukitasolle. Jos täältä havaitaan uusi rikkomus, se voi vahvistaa lyhyellä aikavälillä BTC laskeva asia.
 • Hintojen palautuminen tästä voi kuitenkin olla myös mahdollista. Kuvassa 4 on esitetty CME-futuurien päivittäinen kaavio, joka tuotti aukon 9820: sta 9275: een. Lukijamme pitäisi todennäköisesti tietää, että CME-futuurikaavio pyrkii sulkemaan tuottamansa aukot, vaikka ajoitusta voisi olla vaikea määrittää. Toisin sanoen aukkojen täyttäminen voi lähettää hinnan takaisin 9000 ylempään kahvaan.
 • 8400 voisi olla ensimmäinen taso, joka tarkkailee karhuja. Jos se näkyy, se voi lisätä mahdollisuutta testata 38,2%: n Fibonacci-retracementia lähellä 7900: ta. Sonnien huippu 11. toukokuuta klo 9160 on kriittinen. Jos pari pystyy tänään tuottamaan kynttilänjalan, jonka ylävarjo on korkeampi kuin 11. toukokuuta kynttilänjalka, se voisi vahvistaa rallin tapausta.

Kuva 3: BTCUSDT-päivittäinen kaavio

Kuva 4: CME Bitcoin Futures Daily Chart


ETHUSDT – Ponnistelut menivät turhaan?

 • Olemme käsitelleet ETHUSD viikkokaavio huhtikuun lopun julkaisussa ja korosti, että pari on testannut yhtä monivuotisista resistansseistaan. Pari ei ole onnistunut palauttamaan tällaisia ​​vastustasoja (kuva 5).
 • Pari voi silti kohdata toisen testin päivittäisestä trendiviivan tuesta (kuva 6), joka on lähellä 180 tasoa.
 • MACD on laajentunut negatiivisella alueella, ja RSI on jo suhteellisen matalalla tasolla. Silti näyttää siltä, ​​että paria ei ole vielä myyty. Siksi uskomme, että haittapuolille voisi vielä olla tilaa.
 • 175-180 olisi avainalue, jota kannattaa seurata. Tauko tämän alueen alapuolella voi aiheuttaa lisää myyntiä. Vaikka 193 voisi olla ylempi tarkennus.

Kuva 5: ETHUSD-viikkokaavio

Kuva 6: ETHUSD-päivittäinen kaavio

XRPUSDT – Lisää haittoja tulossa?

 • XRPUSDT myyntipainetta saattaa olla enemmän, kun hinta on kääntynyt 50 päivän liukuvan keskiarvonsa ympäri.
 • Vauhti on hiipunut merkittävästi. Perimmäinen oskillaattori on tuottanut alhaisimmat korkeudet kahden viime viikon aikana, ja stokastinen on hajonnut edellisen matalan tason alapuolelle.
 • Uskomme, että pari voisi testata uudelleen 11. toukokuuta alhaisimman arvon 0.1957. Jos pari ei löytänyt tukea tällaisilla tasoilla, keskipitkällä aikavälillä vetäytyminen 38,2% Fibonacci-retracementiin 0,1644: een voi tulla todennäköisemmäksi.

Kuva 7: XRPUSDT-päivittäinen kaavio

ADAUSDT – Rally loppuu höyrystä?

 • ADAUSDT on ollut yksi parhaiten menestyneistä alt-pareista tiistaina Aasian istunnossa, sai yli 9%.
 • Sonni saattaa kuitenkin näyttää täältä väsyneeltä. RSI on muodostanut kolminkertaisen laskevan divergenssin, jossa on kolme alinta matalaa, kun taas hintakehitys säilyi edelleen lähinnä lähellä 0,05-tasoa.
 • Lisäksi MACD: n laskeva jako on kasvanut, mikä viittaa siihen, että positiivinen vauhti on hidastunut.

Uskomme tason mukaan 100-SMA: n olevan ensimmäinen viite, joka on lähellä 0,043. Jos se nähdään, 0,0422: n uudelleentesti, joka on 61,8% Fibonacci-retracement, voi olla todennäköisempi.

Kuva 8: ADAUSDT-päivittäinen kaavio

Kirjoittaja: Cyrus Ip

Tutkimusanalyytikko, OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map