SUSHI: n ja uudistetun DeFi Surgen tukema BTC-hinta

Yön yli kryptovaluuttamarkkinoiden kokonaistuotot kasvoivat jälleen hajautettujen rahoitustunnusten kysynnän kasvaessa. Mittari nousi merkittävästi 3,2% siirtyäkseen yli 400 miljardin dollarin datan mukaan KolikkoGecko. Samaan aikaan Bitcoinin (BTC) osuus kokonaismarkkinoista laski 54,8 prosenttiin.

Samalla kun kaikki ryntäsivät erilaisiin satoviljelyhankkeisiin, eteerin (ETH) kysyntä kasvoi 8,85% yön yli. Eetteri on ollut markkinoiden päämoottori tällä viikolla, mikä nosti Bitcoinin hintaa 2,02% noin 11 900 dollariin. Markkinaosapuolet eivät kuitenkaan ilmeisesti suosi muita tärkeimpiä altcoineja, ja niiden suorituskyky on huomattavasti heikompi kuin ETH: ssa, kun EOS ja Litecoin (LTC) nousivat vastaavasti vastaavasti 2,21% ja 1,82%.

OKEx Token Index Board on vihreällä 1. syyskuuta kello 7.00 UTC. Lähde: OKEx

Mukaan DeBank, DeFiin lukittu kokonaisarvo on nyt ylittänyt 11 miljardia dollaria – ja SushiSwap (SUSHI) on valikon kuumin. 28. elokuuta Uniswap-haarukka käynnistettiin ja sen lukittu kokonaisarvo ylitti yli 270 miljoonaa dollaria alle 12 tunnissa. Tällä hetkellä SushiSwap on kerännyt yli 1,5 miljardin dollarin arvoisia rahakkeita eli noin 80% kaikista Uniswap-varoista. Sushiboard.

DeFiin lukittu kokonaisarvo kasvaa edelleen. Lähde: DeBank

Sushiswap lisää symbolisen kannustimen Uniswapille jakamalla osan kaupankäyntimaksuistaan ​​SushiSwap-tunnuksen SUSHI haltijoille, joita voidaan myydä jälkimarkkinoilla. Edullisen SUSHI-merkkitalouden ja korkean tuoton altaiden ansiosta SUSHI on kuumin nimi DeFi-rahakkeiden joukossa näinä päivinä. Lisäksi kilpailu joiden likviditeettipoolit tulisi listata SushiSwap-listalle, on kovaa, mikä kasvatti eilen nopeasti SUSHI: n kysyntää. Näemme jopa, että tietyt projektit ostavat ääniä SushiSwapista, jotta heidän hankkeillaan olisi suurempi mahdollisuus tulla listalle. Tämän kilpailun nykyisiä johtajia ovat YAMV2-ETH, SRM-ETH, REN-ETH, sUSD-BASED ja muut.

On tärkeää huomata, että pienillä koodivirheillä voi olla arvaamattomia seurauksia näille hajautetuille alustoille ja siitä voi tulla hakkereiden pankkiautomaatti. SushiSwap ei ole vielä suorittanut virallista tarkastusta.

Seerumi (SRM) oli myös kysytty eilen ja on noussut 27% yön yli, koska on todennäköistä, että se on listattu seuraavalla kierroksella SushiSwap-sivustolla. Muut DeFi-merkit, joiden hinta on yli 20% yön yli, ovat yhdiste (COMP), käyrä (CRV) ja UMA. TRON julkaisee maksuvalmiuslouhintaprojektinsa SUN 2. syyskuuta ja nousee 15%.

SushiSwap / Pools ja prosenttiosuus Uniswap-likviditeetistä. Lähde: Sushiboard

Uudet ilmoitukset

OKEx on ilo ilmoittaa, että SushiSwap (SUSHI), YFValue (YFV) ja PowerPool Concentrated Voting Power (CVP) on nyt listattu OKExissä.

Kaikki edellä mainitut rahakkeet voidaan tallettaa OKEx-tileille välittömästi. SUSHI / USDT, YFV / USDT ja CVP / USDT -kauppaparit ovat saatavilla tänään klo 10.00 UTC. SUSHI / ETH, YFV / ETH ja CVP / ETH ovat saatavilla tänään klo 11.00 UTC.

Suosituimmat altcoin-voittajat ja häviäjät

  • TCT / USDT + 87,09%
  • XUC / USDT + 36,63%
  • CRV / USDT + 31,21%
  • ORS / USDT -11,51%
  • YEE / USDT -12,10%
  • YFII / USDT -25,01%

Pienikokoisten altcoiinien nousu jatkuu. Exchange Union (XUC) nousi parhaan voittajan listalle toisen päivän peräkkäin ja on 36,63% korkeampi. Tämän päivän suurin voittaja oli TokenClub (TCT), joka nousi 87,09% yön yli.

BTC tekninen analyysi

BTC nousi voimakkaasti tänä aamuna tehdessään korjauksen 11 550 dollarin tasolle, joka oli eilen mainittu päivänsisäinen kynnys. On selvää nähdä, että BTC: tä lisäävät suuret altcoinit, kuten ETH ja TRX.

BTC toimii tällä hetkellä kriittisellä 11 900 dollarin tasolla. Jos tämä taso pidetään, se voi jatkaa haastamista edellisiin korkeuksiin lähellä $ 12200.

OKEx BTC Perpetual Swap 1h kaavio – 9/1. Lähde: OKEx, TradingView

ETH: n tekninen analyysi

Eetterin hinta on ollut vahva sen jälkeen, kun hän on noussut takaisin 430 dollarin tukeen ja asettanut heti uuden paikallisen korkeimman 467 dollarin. Nopean rallin takia tuki 445 dollaria on nyt kauempana.

Jos DeFi: tä ympäröivä mania voidaan ylläpitää tällä viikolla, myös ETH: n kysyntä todennäköisesti säilyy. Merkittävä korjaus olisi vähemmän todennäköistä.

Ethereumin hintakaavio - 9/1OKEx ETH Perpetual Swap 1h kaavio – 9/1. Lähde: OKEx, TradingView

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner