Salausmarkkinat päivittäin (2,6) | Yhdistyminen on tarpeen tämän viikon lopussa, kiinnitä huomiota ensimmäiseen tukitasoon, jos markkinoiden lasku

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki4H-nouseva

Tämä on BTC: n 4H-kaavio, nouseva trendi ei pysähdy koko viimeisen viikon yhdistymisen jälkeen. Itse asiassa, jos suurennamme kaaviota, hinta liikkuu nousevalla kanavalla viime aikoina, ja $ 9600 -vastustason rikkoutumisen jälkeen jatkoaallon signaali ilmestyy, koska viime yön pumppu voidaan nähdä viidennen aallon 3.aallona suurempi taso aalto. Hinta tapasi vastustaa lähes 9750 dollaria, verrattuna viimeiseen suureen pumppuun, nouseva määrä on tällä kertaa selvästi suurempi, ja tämä ehto vahvistaa nousevan 5 aallon teoriaa.

Teoriassa BTC liikkuu lyhyellä aikavälillä, jos trendi saa tukea lähellä $ 9520, nouseva ennuste on vahvempi ja trendi jatkuu. MACD osoittaa kuitenkin edelleen eroa tietyn ajanjakson ajan, konsolidoitumista voi tapahtua, kun markkinoiden tarpeet vakauttavat pumpun. Sijoittajat voisivat odottaa, että hinta vakautuu 9500 dollariin, ja sitten harkita pääsyä. Jaottelu 9000 dollariin on toinen merkki tämän nousevan vaiheen päättymisestä.

Tasomerkki1D – nouseva

Tämä on BTC: n päivittäinen tasokaavio, eilisen analyysissä uskon aina, että trendi tulee vetäytymään pienemmän äänenvoimakkuuden vuoksi. Kuitenkin raskas volyymi on tullut yöllä, mikä teki hinnan rikkomiseksi äskettäisen shokki-alueen välillä 9200-9600 dollaria. Muutaman tunnin kuluttua trendi osoitti, että rikkominen ei ole väärä, koska hinta pysyy edelleen vakaana 9600 dollaria.

Viimeaikaisesta markkinatunnelmasta johtuen trendi voi nopeasti rikkoa ylemmän vastustason lyhyen aikavälin yhdistymisen jälkeen. Henkilökohtaisesti uskon edelleen, että nykyinen volyymitaso ei voi auttaa hinnoittelemaan suoraan rikkoutumisvastusta 9800–10000 dollarin välillä. Mahdollinen ennuste on, että trendi voi vakiintua noin 9500 dollaria – 9600 dollaria tällä viikonloppuna ja aloittaa seuraava pumppu seuraavien 1 tai 2 viikon aikana.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus9700 dollaria keskipitkän aikavälin vastus9800 dollaria

Lyhytaikainen tuki9550 dollaria keskipitkän ajan tuki9420 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 4H-nouseva

Tämä on ETH: n 4 tunnin kaavio, viimeaikainen vastustuskykyalue on $ 212 ja $ 224. Trendi on siirtymässä kolmannen nousevan aallon lopussa, ja nyt on aika astua neljänteen konsolidointiaalloon.

ETH: n MACD on vahvempi kuin BTC, koska viimeisin huippuenergia on suurempi kuin edellinen, kuten kaaviosta käy ilmi. Se on jatkoa noususuuntaukselle, mikä tarkoittaa, että vetäytymisen pohja ei ole alle 195 dollaria, jos tauko 195 dollaria tarkoittaa tämän nousevan vaiheen loppua.

Volyymitiedot osoittavat myös, että ostorahastot kasvavat vähitellen näinä päivinä. Sijoittajat voisivat vain kiinnittää huomiota vetäytymisen loppuun ja arvioida tulevaa suuntaa tukitasolla.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus212 dollaria keskipitkän aikavälin vastus224 dollaria

Lyhytaikainen tuki195 dollaria keskipitkän ajan tuki184 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki4H-nouseva

OKEx XRP ikuinen sopimus: 4 tunnin kaaviotaso osoittaa, että XRP ei testannut 0,2840 dollarin vastusaluetta päivän aikana, se ei tarkoita, että on aika vetäytyä. Tarkista XRP: n historia, se nousee aina, kun useimmat tekniset indikaattorit osoittavat, että se lopettaa pumppaamisen.

Tällä kertaa ostomäärä on kuitenkin pienentynyt verrattuna viime yön pumppuun. Pullback on edelleen suuri possibe-tapahtuma, koska sijoittajien tulisi kiinnittää enemmän huomiota 0,2727 dollarin tuen tehokkuuteen eikä samaan tapaan muiden kolikoiden kanssa, XRP tuo aina enemmän rahaa, jos ostomäärä ei voi nousta. Varmista, että yhdistäminen voi vakiintua hieman yli 0,2727 dollaria, niin on hyvä aika päästä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: 0,2840 dollaria Keskipitkän kestävyys: $0,2895

Lyhytaikainen tuki: $0,2727 Keskipitkän aikavälin tuki :$0,2620

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisen omaisuuden kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner