Salausmarkkinat päivittäin (2,4) | Vakauttamistrendiin liittyy riskin lasku, 8920 dollaria ja 8650 dollaria voivat olla viime aikoina ratkaisevia tukitasoja.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

BTC jatkoi vakiintumistrendin ylläpitämistä eilen. OKEx-analyytikko Neo uskoo, että läpimurron käynnistyminen epäonnistui monista syistä. Yksi niistä on se, että päävarat absorboivat edelleen laskureita. Vähittäiskauppiaat käyttävät tätä tilaisuutta suorittaakseen lyhytaaltotoimintoja myydyin ja alhaalta absorboivin tavoin, mikä vahvistaa konsolidointikotelon ylä- ja alareunojen lujuutta. Ennen kuin päärahastot ovat ryhtyneet toimiin, vakauttamistrendiä on usein vaikea tuhota, ja lyhyessä ajassa ilmenevä väärä purkautumismalli on ilmeisesti yritys. Pitkä varjo ja kaupan volyymin kutistuminen jälkikäteen todistavat tämän, eikä trendi ole jatkuva ilman volyymin kasvua. Nykyisestä trendistä huolimatta, vaikka 9200 dollarin tuki on todennettu toistuvasti, lyhyellä aikavälillä nouseva odotus ei ole riittävä, kun edelliset voittopositiot eivät ole täysin suljettuja. Siksi sijoittajat voivat kiinnittää huomiota 8 920 dollariin ja 8 650 dollarin läheisyyteen, missä on suuri todennäköisyys, että vetäytymiset saavat tukea ja palautumista näiden kahden alueen lähellä.

Tasomerkki1D – nouseva

Tämä on BTC: n päivittäinen tasokaavio, sonnien ja karhujen viimeaikaisesta vahvuudesta, keskipitkän ja pitkän aikavälin trendit ovat edelleen nousussa, koska kokonaisostomäärä on vahvempi asema verrattuna myyntiin. Lyhyellä aikavälillä markkinat tarvitsevat kuitenkin takaisinvetoa edellisen voiton korjaamiseksi, ja teoriassa vetäytyminen pysähtyy yli 8650 dollarin, jos nouseva tunne ei muutu tuolloin. Se on hyvä tilaisuus rakentaa kantoja tämän tukialueen lähelle. Jos rebound rikkoo helposti $ 9600 tulevassa reboundissa, se tarkoittaa, että todellinen nouseva markkina on alkamassa ja seuraava vastarinta-alue on ehkä noin $ 9900 ja jopa $ 10500.

Sijoittajien tulisi myös huomata, että jos vetäytyminen ei pysähdy 8650 dollariin ja jatkuu laskuaan, se voi tarkoittaa, että korjaus tarvitsee enemmän aikaa ja nouseva viivästyttää, vaikka se onkin pieni tapahtuma, sijoittajien ei pidä jättää huomiotta.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus9600 dollaria keskipitkän aikavälin vastus9900 dollaria

Lyhytaikainen tuki9200 dollaria keskipitkän ajan tuki8950 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 4H-nouseva

Tämä on ETH: n 4 tunnin kaavio, on selvää nähdä, että hintaa on vaikea testata uudelleen 195 dollaria lyhyellä aikavälillä, sama BTC: n kanssa, ETH menee samankaltaiseen suuntaukseen näinä päivinä ja tarvitaan vetämistä. Tämän päivän liukuva trendi osoittaa, että 187 dollarista tulee tuntitietoinen tukiasema ja näyttää siltä, ​​että kaksinkertainen yläkuvio on mahdollista muodostaa seuraavan yhden tai kahden päivän aikana. Muodostuuko riippuu 187 dollarin tukivoimasta päivän aikana, jos hintojen lasku sen alapuolella loppupäivänä, kuvio epäonnistuu, yksittäinen yläkuvio on muotoutumassa tässä tilassa, mikä tarkoittaa noin 178 dollarin pinta-alaa 183 dollaria tulee oikea olkapää, jos mahdollista. Nouseva trendi voi alkaa tästä, jos vetovoima voi pysähtyä ja vakiintua lähellä tätä aluetta. Kun allekirjoitin kaavioon, väärä rikkominen voi tapahtua, kun konsolidoituu siellä. Sijoittajien tulee olla kärsivällisiä rakentamaan asemaanne, eikä ansaan murtuminen vaikuta niihin.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus195 dollaria keskipitkän aikavälin vastus205 dollaria

Lyhytaikainen tuki187 dollaria keskipitkän ajan tuki178 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki4H-konsolidointi

OKEx XRP ikuinen sopimus: 4 tunnin kaavion taso osoittaa, että 0,2500 dollarin tukitaso on rikkoutunut helposti tänä aamuna, ja voimme kohdella sitä virheellisenä tukena ja jättää tämän tason huomiotta. Hintapysähdys laskee noin 0,2465 dollaria, tämä asento oli aiemmin toinen pää edellisissä pää- ja olkakuvioissa. Koko markkinoiden trendin kautta useimmissa altcoineissa on BTC: n tarve vetäytyä viime aikoina. XRP käy kauppaa erityisesti kesannoilla. Tämä tarkoittaa, että sen rebound voi olla myöhempi kuin jotkut vahvat kolikot.

Omasta mielestäni 0,2365 dollaria on mahdollisimman vakaa tukialue, koska sitä on testattu monta kertaa historiassa. Tämän tason rikkominen tai ei, se on seuraavan trendin signaali. Sijoittajat voivat suoraan huomata 0,2365 dollaria, jos 0,2465 dollaria rikkoutuu lyhyellä aikavälillä. Jos markkinatunnelma on riittävän positiivinen tulevaisuudessa, se tarkoittaa, että 0,2465 dollaria voi olla vahva, ja on mahdollista luoda uusi huippu.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: 0,2630 dollaria Keskipitkän kestävyys: $0,2640

Lyhytaikainen tuki: $0,2465 Keskipitkän aikavälin tuki :$0,2365

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kauppaan liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner