Salausmarkkinat päivittäin (2,28) | Jos lähellä 8500 dollaria oleva tukialue on tehokas lyhyellä aikavälillä, BTC voi avata tuntitason palautumismahdollisuuden.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki4H-konsolidointi

Tämä on BTC: n 4 tunnin kaavio, joka osoittaa meille, että pudotettuaan 8500 dollariin hinta palautui hieman alle 9000 dollaria ja sitten vastusti, yhdistettynä matalaan ostomäärään, ei ole helppoa pysytellä 9100 dollaria lyhyellä aikavälillä.

Vaikka 8500 dollarista tuli tällä hetkellä tehokas tuki, trendi voi laskea sen alapuolelle, koska vahvin on noin 8250 dollaria. Siirrä näkymämme takaisin joulukuuhun 2019, BTC muodosti suuren pohjakuvion 6500 dollarista, ja takaisinsoiton ensimmäinen alaosa oli noin 8250 dollaria, tämä on pohjan pääntie, jolla on aina vaikea tukevuus hintaan.

On myös helppo kuvitella, että jos myös tämä tukitaso rikkoutuu, hinta on mahdollista palata 7K: iin. Sijoittajien tulisi huomata, että jos myyntimäärällä ei ole laskusignaalia viikonloppuna, putoamisriski kasvaa, 8250 dollaria testataan sillä hetkellä.

Tasomerkki1D – konsolidointi

Eilen BTC ei saanut tarpeeksi tukea lähellä $ 9,100: n kriittistä pohjaa ja laski 8500 dollariin muutamassa tunnissa , siirtymällä väliaikaisesti konsolidointitrendiin. OKEx-analyytikko Neo uskoo, että 9 000 dollarin lasku tarkoittaa, että nykyinen nousukierros on päättynyt jossain määrin, mutta eilisen sulkemisen jälkeen muodostunut pitkä alempi varjo heijastaa myös sitä, että sonneilla on edelleen tietty kyky sitoutua yli 8500 dollarin yläpuolelle. Kun otetaan huomioon, että ratkaisevan pisteen murtumisella on suuri kielteinen vaikutus nousevaan tunnelmaan, tämän kannan tukivoimaa ei ole vielä testattu. Tunneittaisen trendin näkökulmasta ensi viikolla voi tapahtua tietynasteista palautumista, jos hinta voi vakiintua viikonlopun 8500 dollariin. Nykyiset markkinat eivät kuitenkaan ole halukkaita nousemaan, ja ne todennäköisesti putoavat alle lyhyellä aikavälillä ja saivat vahvaa tukea noin 8 250 dollaria (alin pääntie viime vuoden lopussa). Koska tämä asema oli edellisen nousun lähtökohta, hinta voi palata 7000 dollariin, jos se ei voi lopettaa laskuaan.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastusKeskipitkän aikavälin vastus 8850 dollaria9100 dollaria

Lyhytaikainen tuki8500 dollaria keskipitkän ajan tuki8200 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 1H-laskeva


Tämä on ETH: n 1 tunnin kaavio, ETH palasi eilen vahvemmaksi kuin BTC. Hajotettuaan ylöspäin MA (30) 1 tunnin tasolla, hinta MA on nyt tukahdutettu (60). Kun konsolidointitila kapenee asteittain, läpimurtoja voi tapahtua milloin tahansa. Sijoittajat voivat edelleen kiinnittää huomiota 215 dollarin tuen tehokkuuteen. Se muodostaa lyhyen aikavälin kaksoispohjan palautumiskuvion, jos se on tehokas tänä viikonloppuna. Muuten sillä on tietty todennäköisyys testata 200 dollaria.

Karhun äänenvoimakkuus pienenee saavutettuaan korkeimpaan pisteeseen, mikä todennäköisesti tarkoittaa, että siinä on väliaikainen leposignaali.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus230 dollaria keskipitkän aikavälin vastus245 dollaria

Lyhytaikainen tuki215 dollaria keskipitkän ajan tuki200 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-laskeva

OKEx XRP ikuinen sopimus: XRP laski jälleen alle MA: n (60) ja MA: n (30), kun molemmat olivat rikkoneet pian, tämä on sonnien rebound-heikkous, reboundin riittämättömät varat eivät voi kestää kauemmin.

Hyvä uutinen sonneille on, että myyntivolyymi viime laskevassa vaiheessa on alhaisempi kuin edellinen pudotettaessa ylhäältä, jos volyymi ei voi kasvaa, XRP: llä on mahdollisuus muodostaa toinen pohja noin 0,2240 dollaria, mikä tarkoittaa, että rebound voi tule ensi viikolla. Jos myyntivolyymi kasvaa lyhyellä aikavälillä, 0,2240 dollaria ei kuitenkaan ole tehokasta ja 0,2130 dollarin pitäisi olla seuraava tukitaso, koska se on takaisinsoiton pohja tammikuussa.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: 0,2470 dollaria Keskipitkän aikavälin vastus: 0,2670 dollaria

Lyhytaikainen tuki: $0,2240 Keskipitkän aikavälin tuki :$0,2130

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kauppaan liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map