Salausmarkkinat päivittäin (2,25) | BTC vaihtelee edelleen, 9 150 dollarin ~ 9500 dollarin tukialue voi täyttää testin.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

Tämä on BTC: n yhden tunnin kaavio, vaikka kaupankäynti ei ole positiivista näinä päivinä, jokaisen palautumisen yläosa on laskemassa, tämä on merkki pidemmästä takaisinsoitosta. Trendi, jota käytetään testaamaan tukialue 9150-9500 dollaria yli 3 kertaa viime aikoina, palautuminen tapahtuu aina tälle alueelle tulon jälkeen, mikä tarkoittaa, että täällä on edelleen suuri määrä pitkiä positioita. He eivät anna hintojen laskea helposti sen alle, joten yhdessä nykyisen myyntimäärän kanssa ei ole mahdollista pudota alle tämän alueen lyhyellä aikavälillä.

Sijoittajille muistutetaan, että vaikka hinta voi saada tukea noin 9500 dollaria, palautuminen voi jatkua vain, jos se voi rikkoa ensin MA (30). Jos MA: sta (30) tulee kovaa vastarintaa päivän aikana, trendi voi pudota nykyistä pidemmälle.

Tasomerkki1D – konsolidointi

Eilen BTC putosi alle 9 700 dollarin nopeasti epäonnistuneen 10000 dollarin rikkomisen jälkeen, ja edellisen intensiivisen 9 150 dollarin ~ 9 500 dollarin kauppareunan yläreuna tuki sitä väliaikaisesti. OKEx-analyytikko Neo uskoo, että viimeaikainen BTC-markkinoiden kaupankäynti ei ole positiivista, ja päärahastot ovat jatkuvan laskurien imeytymisen vaiheessa. Lukuun ottamatta pientä määrää korkeataajuisia kauppiaita, jotka ovat edelleen aktiivisia markkinoilla, suuri joukko konservatiivisia kauppiaita odottaa pääjoukon käynnistämistä. Siksi on vaikea saada aikaan laajamittaista trendi ennen päärahastojen aloittamista. Vaikka BTC: tä tuetaan tällä hetkellä lähellä 9500 dollaria, hinta on äskettäin rikkoutunut tämän pisteen alapuolelle useita kertoja ja palautunut. Siksi 9 150–9 500 dollaria olisi pidettävä tukialueena. Tämän alueen minkä tahansa sijainnin vakauttaminen kuuluu tehokkaan tuen saamiseen, 9 500 dollaria on vain tukialueen yläreuna. Vaikka se hajoaisikin, se ei edusta trendin kääntymistä. Sijoittajien tulisi huolehtia väärän rikkoutumisen riskistä lyhyellä aikavälillä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus9700 dollaria keskipitkän aikavälin vastus9850 dollaria

Lyhytaikainen tuki9500 dollaria keskipitkän ajan tuki9400 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 1H-konsultaatio

Tämä on ETH: n 1 tunnin kaavio, ja se on menossa heikkoon suuntaan rikkoutuessaan 262 ~ 264 dollarin tukialue. Viime tuntien aikana hinta sai tukea noin 255 dollaria ja tätä asemaa käytettiin testaamaan tehokkaana tukena historiassa, kaavio osoittaa, että siellä on muodostettu kaksi pohjaa ja sitten alkanut palautua. Jos rebound ei kuitenkaan voi johtua nousevasta noususta, hintaa ei välttämättä ole helppo pysäyttää 264 dollaria, ja sijoittajien tulisi huomata, että MA (30) muuttuu tällä hetkellä kovaksi vastustukseksi, vain rikkoa MA (30) Ensinnäkin sitten voi olla mahdollisuus testata 280 dollaria uudelleen.


Myyntimäärät ovat selvästi suuremmat kuin ostomäärät tällä hetkellä, sijoittajien tulisi odottaa rikkoutumista, mutta ei nyt.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus264 dollaria keskipitkän aikavälin vastus270 dollaria

Lyhytaikainen tuki255 dollaria keskipitkän ajan tuki245 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

OKEx XRP ikuinen sopimus: Kaavio osoittaa meille, että tämän äskettäisen pään ja olkapään pääntie on rikki ja hintaa tuki 0,2615 dollaria, joka on edellinen matalapiste. Alhaisen myyntimäärän perusteella voisimme helposti päätellä, että alaspäin suuntautuva tila on pieni, vaikka ratkaiseva tuki oli tehottomuus.

Nyt sijoittajien tulisi kiinnittää huomiota $ s0.2670: n vastuslujuuteen, kun se muuttui muutama tunti sitten tueksi. Jos hinta ei voi rikkoa sitä muutamassa tunnissa, se tarkoittaa, että MA (30) on myös mahdotonta testata. MA: n (30) vakauttaminen on signaali pidemmästä palautumisesta tulevaisuudessa, tai suuntaus voi laskea enemmän testataksesi 0,2465 dollaria.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,2670 dollaria Keskipitkän aikavälin vastus: 0,2888 dollaria

Lyhytaikainen tuki:  $0,2615 keskipitkän aikavälin tuki :$0,2465

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisen omaisuuden kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map