Salausmarkkinat päivittäin) 1,9) | Yläpinta on viime aikoina rajallinen, vakaantuminen 7750 dollarilla ~ 7850 dollarilla voi olla viimeinen rebound

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

Tämä on BTC: n 1 tunnin kaavio, kun se on luonut uuden korkeimman $ 8460: n, hinta on pudonnut takaisin alle $ 8000 tällä hetkellä.

Kaaviosta voimme nähdä, että yhden tunnin liikkuva trendi muodostaa pään ja olkapään muodon. Tämä muoto tarkoittaa aina vaiheen palautumista tai pumpun loppua. Kuten merkitsin kaavioon, takaisinsoiton (olkapää 2) palautuminen on matalampi kuin ensimmäinen (olkapää 1). Tämä tarkoittaa, että seuraava rebound on heikompi kuin toinen. Kun hinta on laskenut alle MA: n (60), tästä liukuvasta keskiarvosta tulee vastustuskyky, kun rebound tapahtuu.

Sijoittajien ei pitäisi olla liian optimistisia seuraavaan nousuun, koska ostomäärä ei ole yhtä vahva kuin aiemmin. Monet kannattavat asemat alkoivat myydä siellä laskureita vähitellen. Sijoittajien tulisi kiinnittää enemmän huomiota putoavaan riskiin.

Tasomerkki1D – konsolidointi

Päivittäisestä kaaviosta voimme nähdä, että BTC: llä on takaisinsoitto melkein 70 prosentille reboundista, ja tämä on tietyssä määrin, että tämä päivittäinen rebound-vahvuus on heikkenemässä, ja hyviä uutisia sonneille on, että MA (90) voi olla tehokas tukea lyhyellä aikavälillä, jos hinta vakautuu viikonloppuna. Trendillä on vielä mahdollisuus aloittaa seuraava rebound, mutta ylempi tila on rajoitettu noin $ 8500 ~ $ 8600.

Muistuta sijoittajille, että tämän elpymisen jälkeen markkinat tarvitsevat aikaa vahvistaakseen palautumisen ja takaisinsoiton. Siksi se ei ole hyvä valinta, jos suuntaus vakiintuu. Odota, että pohja tai yläosa voi olla hyvä idea päästä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus8020 dollaria keskipitkän aikavälin vastus8130 dollaria

Lyhytaikainen tuki7850 dollaria keskipitkän ajan tuki7750 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 4H-konsolidointi


Tämä on ETH: n 4 tunnin kaavio, hinta ei voinut vakautua MA: n (30) kohdalla ja rikkoi alle päivän kuluessa. Nyt 138 dollaria on väliaikainen olla tehokas tuki. Suuntaus on menossa rebound-loppuun, kuten näemme ostomäärästä, ennen tätä rebound-vaihetta ETH: lla oli heikko trendi ja sen jälkeen kun ostorahaa on rajoitettu ja voittovarat poistuvat markkinoilta, 138 dollaria ei ole vahva tuki tuolloin. On suuri mahdollisuus, että ETH löytää liikkuvat keskiarvot hakemaan tukea, johon kuuluvat MA (60), MA (90) ja jopa MA (180).

Sijoittajien tulisi muistaa, että jos ylempää trendiviivaa ei voida rikkoa, ETH: lla on mahdollisuus rikkoa taas 138–140 dollaria ja testata 150 dollaria. Lyhyellä aikavälillä, jos hinta vakiintuu 138 dollariin, hinta voi testata ensin 145 dollaria.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastusKeskipitkän aikavälin vastus 141,6 dollaria145,3 dollaria

Lyhytaikainen tuki138 dollaria keskipitkän ajan tuki135 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki4H-konsolidointi

OKEx XRP ikuinen sopimus: Neljän tunnin tasolla XRP on pudonnut alle 0,2105 dollarin tukialueen, joka on edellisen vastaintensiivisen vyöhykkeen alareuna. Tämä tarkoittaa, että myyntimäärä kasvaa ja volyymi-indikaattori osoittaa, että ja nyt myös MA (30) on hajonnut ilman tukea, sijoittajien tulisi kiinnittää huomiota liikkuvien keskiarvojen keskipitkän ja pitkän aikavälin sykleihin. Heidän joukossaan MA (180) on ensimmäinen tehokas tuki, koska myös sokkivyöhykkeen äskettäinen yläreuna on lähellä, alue 0,1975 ~ 0,2000 dollaria on vahvin tukialue viime aikoina.

Sijoittajien tulisi huomata, että jos hinta voi vakiintua lähellä 0,2000 dollaria, sillä voi olla hyvät mahdollisuudet ansaita palautusvoittoa, mutta ylempi tila on noin 0,2100 dollaria, älä ole tällä hetkellä niin ahne, vakiintumiskehitys näkyy mahdollisesti raskaan volyymin jälkeen yli.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: 0,2075 dollaria Keskipitkän kestävyys: $0,2107

Lyhytaikainen tuki: $0.1990 Keskipitkän ajan tuki :$0,1974

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisen omaisuuden kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map