Salausmarkkinat päivittäin (1,8) | Perusteet vahvistivat BTC: n vahvaa palautumista, yllä oleva vastus voidaan nähdä 8800 dollariin.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-nouseva

Tämä on BTC: n yhden tunnin kaavio, kuten viime päivinä kerroin, tuntitason palautuminen muuttuu tällä hetkellä päivittäiseksi palautumiseksi, kuten kaaviosta voidaan nähdä, että ostomääriä on laajennettu paljon $ 7700: n ja 7850: n rikkominen tarkoittaa, että sonnien vahvuus on vahva, nousevan luottamus on nousussa. Myös 8200 dollarin vastus rikkoi lyhyessä ajassa, ja tämä rikkominen on myös liittynyt suureen määrään.

Sijoittajien tulisi muistuttaa, että ennen selkeän laskusignaalin ilmestymistä yllä oleva ilmeinen vastus on melkein ollut noin 8800 dollaria, nämä vastukset eivät ole tehokkaita tässä tilassa, ja heidän tulisi huomata, että pysäytystappio on silti asetettava turvalliselle alueelle laskussa johtuen suurien määrien kannattavista varoista.

Tasomerkki1D – konsolidointi

Eilen BTC jatkoi pumppua suurella ostomäärällä lyhyen soittopyynnön jälkeen 7 750 dollarin tuesta ja testasi nyt 8460 dollaria, kun se oli läpäissyt vain kaksi 1 tunnin tason takaisinsoittoa.

Molempiin päivän keskeisten vastustasojen läpimurtoihin liittyy suuri määrä volyymia, ja soittopyynnön kesto on lyhyt, mikä tarkoittaa, että nykyinen pitkä varojen määrä on suhteellisen runsaassa tilassa, nouseva ilmapiiri on vähitellen lämmin ylös. OKEx-analyytikko Neo uskoo, että varojen jatkuva kasvu on hyötynyt jossain määrin perustekijöistä. Iran-USA Konflikti on johtanut kansainvälisiin jännitteisiin, ja markkinoiden riskin välttäminen on herännyt, ja suojausvarat ovat yleensä nousseet, vaikka “digitaalisen kullan” kutsumista BTC: lle ei hyväksytä, nykyisten markkinaosapuolten mielestä BTC: tä on pidetty suojauksena omaisuus. Lisäys saavutti kuitenkin nykyisen tason osallistumalla suureen määrään varoja kentällä, koska jotkut härät pitivät edelleen 6400 dollarin ~ 6800 dollarin läheisyyttä pitkän aikavälin pohjana. Juuri tällä hetkellä perustekijät toimivat katalysaattorina tämän reboundin aikaansaamiseksi odotettua enemmän. Kaavion näkökulmasta sijoittajat voivat suoraan huomata ylemmän vastuksen noin 8800 dollariin.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastusKeskipitkän aikavälin vastus 8460 dollaria8630 dollaria

Lyhytaikainen tuki8150 dollaria keskipitkän ajan tuki8010 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 4H-nouseva

Tämä on ETH: n 4 tunnin kaavio, on selvää, että pumppausalue ja vahvuus ovat tällä hetkellä heikkenemässä, BTC: n ei voida seurata rikkomasta ratkaisevaa vastusta noin 148 dollarilla, pitkä ylempi varjo osoittaa, että myyntejä on paljon sijainteja lähellä tätä aluetta. Hyvä uutinen sonneille on, että jokaisen pumpun ostomäärä kasvaa viime aikoina.

ETH tarvitsee konsolidointiajan, jos voidaan luoda uusi korkein arvo, joka on yli 148-150 dollaria. Samaan aikaan sijoittajien tulisi välittää enemmän MA: n (30) tuen tehokkuudesta, jos hinta rikkoo sen, 140 dollarin tukialue voidaan testata lyhyellä aikavälillä. 4 tunnin trendi ei vaihtele paljon ilman kovaa äänenvoimakkuutta.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus145 dollaria keskipitkän aikavälin vastus150 dollaria

Lyhytaikainen tuki142,5 dollaria keskipitkän ajan tuki140 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki4H-konsolidointi

OKEx XRP ikuinen sopimus: Neljän tunnin tasolla XRP on pudonnut uudelta korkeimmalta tasolta, joka on 0,2255 dollaria. Seuraava takaisinsoitto on kerran pudonnut ensimmäisen intensiivisen kaupankäyntialueen pohjatuen alapuolelle 0,2106 dollariin. Vaikka elpyminen jatkui lähivuosina, hinta ei ole palannut aikaisempaan huippupisteeseen, vaan kosketti vain 0,2185 dollaria ja laski sitten uudelleen. Volyymikaavio osoittaa meille, että ostomäärä on heikkenemässä ja myyntimäärät vahvistuvat tällä hetkellä, mutta hyvä uutinen on, että myynti on edelleen pienempää kuin ostaminen ja markkinoiden tunteet lämpenevät BTC: n nousun vuoksi.

Sijoittajien tulisi kiinnittää huomiota 0,20 ~ 0,21 dollarin väliseen tukialueeseen päivässä, tauko voi tarkoittaa, että toisen intensiivisen kaupankäyntialueen yläreuna testataan. Muussa tapauksessa rebound voi jatkaa 0,2255 dollarin ja sitten 0,2325 dollarin testausta.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: $ 0.2185 Keskipitkän aikavälin vastus: $0,2255

Lyhytaikainen tuki: $0,2105 Keskipitkän aikavälin tuki :$0,2070

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kauppaan liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner