Salausmarkkinat päivittäin (1,7) | BTC: n uudet rahastot ajoivat suuren määrän ostoksia, seisovat tasaisesti 8000 dollaria odottavat päivittäisen tason palautumista.

BTC: n jatkuva sopimus :

Tasomerkki1H-nouseva

Tämä on BTC: n 1 tunnin kaavio, on selvää, että vaikka ostomäärä kasvoi eilen erittäin suureksi, 8000 dollaria on edelleen ehdottoman voimakas vastustus tällä hetkellä, koska tämä asema on yleensä sokkipohjan alareuna lokakuussa Tällainen laskuri-intensiivinen alue antaa riittävän vastustuskyvyn hinnalle, ja siksi hinta liikkuu edelleen soittopyynnössä päivän kuluessa. Toinen signaali, jonka pitäisi huomata, on se, että takaisinsoittoa on tukenut 7830 dollaria, eli aktiiviset myyntiasemat ovat alhaiset, enemmän sonneja tällä hetkellä.

Yhdistä kynttiläkaavio MACD: n kanssa, voimme löytää parhaimman divergenssimuodon, vaikka eroavaisuuksien taso on kevyt, se tarkoittaa myös, että reboundilla voi olla lepoa päivän sisällä.

Tasomerkki1D – konsolidointi

Eilen suuri määrä ostorahastoja auttoi BTC: tä murtautumaan 60 päivän liukuvan keskimääräisen vastuksen läpi ja nostamaan hinnan noin 8000 dollariin, mikä nyt tukahdutetaan neljännesvuosittain (90 päivää) liikkuvalla keskiarvolla.

OKEx-analyytikko Neo uskoo, että korkeimman 7 850 dollarin palautumispisteen rikkominen suurella BTC-määrällä tietyssä määrin tarkoittaa sitä, että päivittäinen konsolidointitrendi on ohi, uusi päivittäinen rebound-kierros voi alkaa. Ottaen huomioon 7850 dollarin läpimurron suhteellisen voimakkaan nopeuden ja määrän, väärän läpimurron mahdollisuus on vähentynyt. On kuitenkin huomattava, että se on laskuri-intensiivinen alue lähellä $ 8,000 lokakuussa. Samaan aikaan 90 päivän liukuva keskiarvo luo myös huomattavan vastuksen hintaan. Kahden vastustuksen vahvuus yhdessä antaa nousevan rahan väliaikaiselle tukahduttamiselle. Sijoittajien tulisi huomata, että jos tuntikohtainen takaisinsoitto voi ylittää 7800 dollaria, se heijastaa sitä, että aktiivista myyntimäärää on vähemmän ja nouseva ilmapiiri. Toisaalta, jos hinta putoaa alle tämän kannan, meidän on kiinnitettävä huomiota siihen, voiko 30 tunnin liukuva keskiarvo yhden tunnin tasolla muodostaa tehokkaan tuen. Jos se on pätevä, tulevaisuudessa on vielä tilaa reboundille, muuten se tarkoittaa, että tämä läpimurto on väärä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastusKeskipitkän aikavälin vastus 7940 dollaria8010 dollaria

Lyhytaikainen tuki7830 dollaria keskipitkän ajan tuki7700 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 4H-nouseva


ETH on siirtymässä ylemmän trendiviivan päälle, koska se saavutti 116 dollarin pohjan, 4 tunnin kaaviosta voimme nähdä, että ETH nousee tavallisessa nousutrendissä, pohja nousee ja yläosa myös nousee. Markkinoiden elpymisen takia ETH on lopulta rikkonut 140 dollarin vastuksen, ja nyt hinta on tukahdutettu 145 dollarilla.

Kaavio osoittaa, että $ 145 ~ $ 150 on edellinen konsolidointialue, tämä alue on täynnä monia laskureita, joten on ennustettavissa, että vastus on vahva.

Sijoittajien tulisi kiinnittää huomiota takaisinsoittoon päivän kuluessa, jos 140 dollaria voi olla tehokas tuki lyhyellä aikavälillä, voidaan odottaa, että 145 ~ 150 dollaria on mahdollisuus murtautua tulevaisuudessa.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus145 dollaria keskipitkän aikavälin vastus150 dollaria

Lyhytaikainen tuki140 dollaria keskipitkän ajan tuki135 dollaria

EOS: n jatkuva sopimus

Tasomerkki4H-nouseva

OKEx EOS: n jatkuva sopimus: 4 tunnin tasolla EOS on siirtymässä ratkaisevaan asemaan, kuten kaaviosta käy ilmi, mikä on noin 2,85 dollaria. Tämä asento oli aiemmin edellisen kaksoispohjan alareuna, samaan aikaan hinta koskettaa myös ylöspäin suuntautuvan kanavan yläkiskoa, normaalisti on vaikea läpimurtoa ilman raskasta ostomäärää, yhdistää viimeisimpään määrään, se on mahdollista, että trendi voi muuttua konsolidoinniksi lyhyellä aikavälillä, ja kaikkien aikakehysten liikkuvat keskiarvot nousevat myös ylöspäin tällä hetkellä, tämä on tasainen 4 tunnin nouseva trendi.

Sijoittajien tulisi huomata 2,78 ja 2,72 dollarin tukialueet, jos vakaantuminen 2,78 dollariin tarkoittaa, että rebound-todennäköisyys kasvaa.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: 2,86 dollaria Keskipitkän kestävyys: $2.90

Lyhytaikainen tuki: $2.78 Keskipitkän aikavälin tuki :$2.72

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kauppaan liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map