Salausmarkkinat päivittäin (1.21) | Kiinnitä huomiota kaatopaikkariskiin, kun BTC on konsolidoitu tunneittain yhden tai kahden päivän kuluessa

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-nouseva

Tänään, BTC tuli konsolidointitrendi lyhyen aikavälin laskun jälkeen. Yhden tunnin kaavion analyysin mukaan viimeisin lasku pilkisti vain osan aikaisemmista voitoista, ja markkinat tarvitsevat vielä aikaa vakauttamiseen. Siksi tällä hetkellä voi tapahtua kaksi läpimurtotilannetta. Ensimmäinen on se, joka murtaa konsolidointikanavan yläreunan ja koskettaa sitten 8800 dollarin läheisyyttä lyhyeksi ajaksi ja putoaa sitten takaisin 8 450 dollarin tai jopa 8 200 dollarin tukeen. On tietty todennäköisyys, että hinta saa palautumisvauhdin lähellä tätä asemaa. Joskus reboundin vahvuus on heikko, 8000 dollaria voi tulla viimeiseksi alueeksi korjauksen saamiseksi. Toinen skenaario on, että katkaiset suoraan kanavan alareunan ja testaat suoraan 8 450 dollaria tai jopa 8 200 dollaria. Tämän tilanteen syntyminen tarkoittaa, että markkinat eivät ole halukkaita elpymään ja ettei niillä ole riittävää rahoitusta ratkaisevissa kohdissa. Sijoittajien on oltava tietoisia siitä, että markkinoiden tila toisessa skenaariossa voi tarkoittaa, että 8 000 dollarin tuki testataan nopeammin kuin ensimmäinen skenaario.

Tasomerkki1D – nouseva

Tämä on BTC: n päivittäinen tasokaavio, OKEx-analyytikko Neo uskoo, että lähipäivinä trendi voi siirtyä $ 8000 ~ $ 9000 välillä, koska markkinat tarvitsevat uuden ajan vakauttamiseksi edellisen nousun sulattamiseksi. Tämän takaiskun loppu ei pysähdy yli 8600 dollarin, koska monet kannattavat sijoittajat eivät ole vielä sulkeneet ja jättäneet. Tämä tarkoittaa sitä, että he voivat odottaa seuraavan palautumisen huippua tämän vetämisen aikana ja sitten lähteä, koska voimme nähdä, että alle 8000 dollarin pitkillä positioilla on vielä suuri määrä. Näin ollen 8000 dollaria ~ 8200 dollaria on vahva tukialue ja hinta voidaan palauttaa suurella mahdollisuudella.

Sijoittajat voisivat kiinnittää huomiota useisiin tärkeisiin tukiasemiin, jotka ovat lähellä 8450, 8200 ja 8000 dollaria. Jos hinta ei voi rikkoa 8000 dollaria, 9200 dollarin vastusalue testataan uudelleen pian ja läpimurto on mahdollista seuraavalla kerralla.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastusKeskipitkän aikavälin vastus 8750 dollaria8980 dollaria

Lyhytaikainen tuki8450 dollaria keskipitkän ajan tuki8200 dollaria

ETH ikuinen sopimuksen

Tasomerkki 4H-konsultaatio

Tämä on ETH: n 4 tunnin kaavio, on helppo nähdä, että hintaa on yritetty monta kertaa rikkoa MA (30), mutta se epäonnistui, mikä tarkoittaa, että MA (30): sta tulee viime aikoina tehokas vastarinta. Liian pitkään vakiinnuttaminen ja vastustuksen purkaminen ei tarkoita sitä, että lasku on tulossa, ja sijoittajat voivat hoitaa 4 tunnin pään ja hartioiden muotoa, nyt oikea olkapää on muotoutumassa, sen jälkeen on toinen putoaminen, joka voi saada tukea ensin lähellä 158 dollaria, ja tehokas ajanjakso voi riippua koko markkinoista, on vaikea ennustaa äskettäin, kun markkinat lämpenevät, uusi nouseva mahdollisuus on suurempi.


Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus167 dollaria keskipitkän aikavälin vastus173,5 dollaria

Lyhytaikainen tuki164 dollaria keskipitkän ajan tuki158 dollaria

XRP ikuinen sopimuksen

Tasomerkki4H-konsolidointi

OKEx XRP ikuinen sopimus: 4 tunnin kaavion taso osoittaa, että vastus 1, joka on lähellä $ 0.2365, on rikki aamulla ja hinta on lähes koskettanut resistenssiä 2, mutta karhut työntivät sen nopeasti takaisin alle $ 0.2365. Nyt siitä on tullut taas vastarintaa, sillä hyvä uutinen on, että MA (30) ei ehkä ole tehokas tukahduttamaan hintaa tällä hetkellä. Pullotusta on kuitenkin edelleen jatkettava, mutta laskutila ei ole suuri, koska liukuvilla keskiarvoilla on signaaleja vakaaksi.

Sijoittajat kiinnittävät vain huomiota 0,2300 dollarin ja 0,2230 dollarin tehokkuuteen lähipäivinä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,2360 dollaria Keskipitkän kestävyys: $0,2430

Lyhytaikainen tuki: $0,2300 Keskipitkän aikavälin tuki :$0,2230

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kauppaan liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map