Salausmarkkinat päivittäin (1,20) | Voiko BTC: n tuntikohtainen rebound pysyä lujana 8800 dollarissa, voi olla ratkaisevan tärkeää lyhyen aikavälin kehitykselle.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-nouseva

Tämä on BTC: n 1 tunnin kaavio, se osoittaa meille, että suuri lasku viime yönä kello 19–20 rikkoi nousevan trendin näinä päivinä. Kynttilänjalan alempi varjo kosketti kerran 8400 dollaria ja palasi sitten takaisin 8600 dollariin. Pian toinen alempi varjo kosketti jälleen 8450 dollaria ja palasi myös, kaksi pitkää alempaa varjoa tarkoittavat, että karhut ovat halukkaita tukahduttamaan hintaa, mutta noin 8600 dollarin sisään tulleet härät tukivat sitä. Tämän sijainnin lähellä olevat sonnit ovat kuitenkin paljon vähemmän kuin kannattavat sonnit, joille ilmoitetaan halvempi hinta ja jotka ovat halukkaita myymään, mikä tarkoittaa, että tuki lähellä 8600 dollaria ei välttämättä ole riittävän tehokas muutamassa tunnissa. Koska kaavio osoittaa, että jos tuki 1 rikkoutuu, sijoittajat voivat kiinnittää enemmän huomiota tukeen 2, joka on lähellä $ 8400 ~ $ 8450. Henkilökohtaisesti 8200 dollarin tukialue voi olla vahvin tuki päivän aikana, koska lähellä oleva vakiintumisaika on pidempi.

Emme voi sulkea pois mahdollisuutta rikkoa 8750–8800 dollaria, mutta volyymin mukaan sijoittajat välittävät väärän rikkoutumisen riskistä.

Tasomerkki1D – nouseva

Tämä on BTC: n päivittäinen tasokaavio, OKEx-analyytikko Neo uskoo, että koska hinta alkoi nousta 6800 dollarista, se on juuri kokenut yhden muodollisen vetäytymisen, joka on 8.-10. Tammikuuta. Vaikka seuraava suuntaus kasvoi konsolidoinnin myötä, voidaan havaita, että kunkin konsolidoinnin pohja 1 tunnin tasolla on paljon korkeampi kuin edellisen aallon alku. Tämä tarkoittaa, että nousevia varoja on edelleen enemmän ja vähemmän myyviä varoja. Optimismin liiallisen laajenemisen myötä nousevien rahastojen määrä markkinoilla vähenee vähitellen. Tällöin, kun trendi koskettaa tiettyä voimakasta vastarintaa, tunteet kääntyvät nopeasti ja varhaiset nousevat rahastot kokevat, että voittotila on riittävä ja alkavat sitten myydä ja poistua markkinoilta, mikä puolestaan ​​laukaisee suuren määrän ketjun myyntikäyttäytyminen ja tuloksena suuri lasku.

Jos tämä vetäytymistrendi voi vakiintua ja palata aallon 1 yläosaa korkeammasta sijainnista, seuraavalla pumpun trendillä voi silti olla mahdollisuus tapahtua tulevaisuudessa, muuten päivittäinen palautuminen loppuu.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastusKeskipitkän aikavälin vastus 8750 dollaria9200 dollaria

Lyhytaikainen tukiKeskipitkän aikavälin tuki 8600 dollaria8450 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 4H-konsultaatio


Tämä on ETH: n 4 tunnin kaavio, on selvästi ymmärrettävä, että $ 177: n vastus on ratkaisevan tärkeää uudelle nousulle, ETH: n kaatumisalue on korkeampi kuin BTC, koska voimme nähdä, että hinta on rikki MA (30) ja se on tukahdutettu sen verran nyt BTC: hen, ETH tarvitsee enemmän aikaa edellisen pumpun sulattamiseen, ja 158 dollaria on suhteellisen vahva tuki lyhyellä aikavälillä, koska se on viimeisen konsolidointikanavan pohja. Sijoittajien tulisi huomata, että vaikka hinta voi vakiintua 158 ja 167 dollarin välillä, se ei tarkoita nousun jatkumista, vain jos 167 ~ 170 dollarin takaisku voi olla mahdollisuus testata 177 dollaria uudelleen. Paluu pääntien tukeen, joka kaavio osoittaa, että trendi saattaa palata nousuun.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus167 dollaria keskipitkän aikavälin vastus173,5 dollaria

Lyhytaikainen tuki164 dollaria keskipitkän ajan tuki158 dollaria

XRP ikuinen sopimuksen

Tasomerkki4H-konsolidointi

OKEx XRP ikuinen sopimus: 4 tunnin kaavion taso osoittaa, että nouseva kanava on näinä päivinä rikki ja trendi näyttää nousevan takaisin, eilen merkitsemäni tukiasema on rikki ja nyt muuttunut vastarinnaksi, joka on lähellä 0,2360 dollaria, ja viimeaikainen tukiasema on lähellä 0,2300 dollaria, mutta se ei välttämättä voi olla tehokasta pitkään, koska ostomäärä heikkenee, sijoittajat voisivat kiinnittää enemmän huomiota 0,2230 dollarin tukialueeseen, koska tämä asema on lähellä edellistä intensiivistä kauppavyöhykettä, vyöhykettä voi aina antaa tarpeeksi tukivoimaa. Trendillä voi olla mahdollisuus palata takaisin, jos se voi vakautua täällä, muuten hinta voi testata pohjan pääntien, joka on $ 0.2165.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,2360 dollaria Keskipitkän kestävyys: $0,2430

Lyhytaikainen tuki: $0,2300 Keskipitkän aikavälin tuki :$0,2230

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisen omaisuuden kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map