Salausmarkkinat päivittäin (1,13) | BTC: n tuntikohtainen palautuminen on vähitellen heikentynyt, sijoittajien on oltava varovaisia ​​lyhytaikaisen vaihtelun riskin laskusta.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki4H-konsolidointi

Tämä on BTC: n 4 tunnin kaavio, voimme nähdä, että hinta liikkuu lähentyvässä kolmiossa ja viime aikoina sen loppuun. Murtaminen tapahtuu milloin tahansa, mutta liikkuva alue ei ole suuri, koska 7700 dollaria – 7800 dollaria on tehokasta ja MA (60), MA (90) ovat myös tukea, jos hinta laskee.

Viime aikoina hinta liikkuu MA: n kohdalla (30), mutta lyhytaikainen liukuva keskiarvo on aina helppo murtaa. Sijoittajat voisivat keskittyä suoraan maisteriin (60) päivän kuluessa. Syy siihen, että uskon, että putoamisriski on suurempi, mutta ei pumppausta, on volyymi, joka on 6400 dollarin palautumisen alusta viimeiseen 8460 dollariin, ostomäärä pienenee vähitellen, se on rebound-signaalin loppu. Vaikka hinta murtaa kolmion yläreunan, trendi ei jatku, jos 8460 dollaria ei voi murtaa.

Tasomerkki1D – konsolidointi

Tämä on BTC: n 1-DAY-kaavio, OKEx-analyytikko Neo uskoo, että kolmion kuvio muodostuu jatkuvan nousun korkean pisteen ja pohjan asteittaisesta ylöspäin suuntautuvasta liikkumisesta, mikä tarkoittaa olennaisesti tämän jakson pitkiä ja lyhyitä voimia ja kaupankäynti ei ole aktiivista. Vaikka kuvio olisi rikkoutunut, yli 8200 ~ 8500 dollarin vastus ja 7600 ~ 7900 dollarin tukivoimakkuus voivat silti ylläpitää lyhytaikaista kehitystä kapeassa tilassa. Koska nykyinen hinta on lähellä päivittäisen alaspäin suuntautuvan kanavan yläreunaa, historiallinen kehitys osoittaa selvästi voimakkaan vastuksen tässä asennossa. Ennen kuin puolittumisvaikutus voidaan heijastaa markkinoilla, on erittäin epätodennäköistä, että yläreuna rikkoutuisi.

Sijoittajien tulisi kiinnittää enemmän huomiota tukialueeseen välillä 7600 dollaria ~ 7900 dollaria, erittelytila ​​palaa alaspäin ja saattaa testata uudelleen 7000 dollaria.

Lyhytaikainen vastus8200 dollaria keskipitkän aikavälin vastus8400 dollaria

Lyhytaikainen tuki7950 dollaria keskipitkän ajan tuki7850 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 4H-konsolidointi

Tämä on ETH: n 4 tunnin kaavio, hinta on lopetettu viime viikonloppuna, kun MA (60) antaa tehokkaan tuen. Voimme myös nähdä, että tämän reboundin yläosa ei ollut korkeampi kuin edellinen, joka on lähellä $ 150, mikä tarkoittaa, että vastus on täällä vahvempi kuin sonnien odotettiin. Päivän palautuminen saavuttaa myös 147 dollaria ja laski sitten takaisin. Volyymi-indikaattori osoittaa myös, että sonnien vahvuus heikkenee tällä rebound-jaksolla. On vaikeaa luoda uutta huippua kunnon mukaan. Vaikka MA (30) tukee väliaikaisesti hintaa, se on silti helppo rikkoa.


Sijoittajien on huomattava tuki MA: n (60) ympärillä, koska tämä liukuva keskiarvo on kerran ollut tehokas. Läpimurto voi testata MA (90).

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus145 dollaria keskipitkän aikavälin vastus147 dollaria

Lyhytaikainen tuki142 dollaria keskipitkän ajan tuki139 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki4H-konsolidointi

OKEx XRP ikuinen sopimus: Neljän tunnin tasolla MA (180) on tukenut XRP: tä odotetusti viime perjantaina, mikä tarkoittaa, että viimeisen alaruudun yläreuna on tällä hetkellä suhteellisen vahva ja plus liukuvien keskiarvojen mukaan hintaa ei ole helppo murtaa alle 0,2 dollarin.

Kaaviosta voimme nähdä, että viimeaikainen rebound on $ 0.2198, joka on pienempi kuin edellinen huippu $ 0.2255, ja XRP ei edes rikkonut $ 0.2150 päivässä. Hinta on nyt vakiintunut kaupankäynnin vaativan laatikon alareunaan viime vuoden lopussa. Jos hinta voi vakiintua tällä viikolla, sillä on mahdollisuus luoda uusi korkea, mutta ylempi tila on rajoitettu, koska 0,2325 dollaria on viime aikoina vahvin vastus. Jos rikkoo 0,2110 dollaria, 0,2 dollarin tukialue testataan uudelleen, jos karhu on vahva.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: 0,2170 dollaria Keskipitkän kestävyys: $0,2200

Lyhytaikainen tuki: $0,2110 Keskipitkän aikavälin tuki :$0,2000

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kauppaan liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map