Salausmarkkinat elpyvät osakkeilla, mutta pelot toisesta virusaalosta: tekninen tiistai

Lyhyesti

  • Kryptovaluuttamarkkinat elpyivät globaalien osakkeiden nousun jälkeen, kun Fed ilmoitti uudesta elvytyskierroksesta.
  • Tiedot osoittavat, että niiden yhteisöjen määrä, joilla on vähintään 1000 Bitcoinia (BTC) on kasvanut tasaisesti tammikuusta lähtien.
  • Eetteri (ETH) ja Cardano (ADA) saattaa tarvita lisää konsolidointeja, kun taas Ripple (XRP) ja Maker (MKR) mielenosoitukset voivat olla lyhytaikaisia.

Markkinakatsaus

Salausvaluuttamarkkinat elpyivät tiistaina sen jälkeen, kun Bitcoinin hinnat koskettivat lyhyesti 8900 dollaria. Johtava kryptovaluutta palautui myöhemmin noin 9500 dollariin alkuvaiheessa, kun taas Ether ja Ripple käänsivät myös eilisen tappiot.

Maanantaina myytiin, kun Yhdysvaltojen osakkeet romahtivat COVID-19: n toisen aallon kasvavan pelon takana Yhdysvalloissa. Johns Hopkinsin yliopiston tiedot osoittavat, että päivittäin vahvistetut uudet tapaukset Yhdysvalloissa ovat kasvaneet viime aikoina, kun taas Brasilian ja Intian kaltaiset maat näyttävät on jo saavuttanut huippunsa.

Koska perinteiset markkinat näyttävät ottavan johtoaseman näinä päivinä, yleinen ilmapiiri pyörii viruksen puhkeamisen ympärillä ja voi lopulta vaikuttaa lyhytaikaisiin salaushintoihin.

KoronavirustapauksetCOVID-19 vahvisti päivittäin, että uudet tapaukset nousivat Yhdysvaltoihin. Lähde: Johns Hopkinsin yliopisto

Vaikka uudet vahvistetut tapaukset ovat herättäneet huolta osakemarkkinoilla, perustekijät näyttävät pysyvän vakaina salauspuolella. Glassnoden tiedot osoittavat, että Bitcoin-valaiden määrä on kasvanut tasaisesti tammikuusta lähtien, ja yli 1880 yksiköllä on vähintään 1000 BTC: tä, mikä on korkein taso syyskuusta 2017 lähtien.

Valaiden määrän kasvu voi osoittaa, että sijoittajat ovat keränneet BTC: tä, kun Fed on laajentanut tasettaan.

Glassnode-tiedotKasvava määrä Bitcoin-valaita. Lähde: Glassnode

Altcoin-tilassa Cardano nousi yli 8 prosenttia, kun verkko on suunniteltu Shelley-päivitykseen ensi kuussa. Kyber-verkosto (KNC) hyppäsi noin 5 prosenttia odotusten vuoksi KyberDAO: n lanseeraamisesta, joka on määrä toimittaa toisen vuosineljänneksen loppuun mennessä. Muita altcoin-muuttajia olivat Maker (MKR), Nano (NANO) ja Zilliqa (ZIL).

Tulevaisuudessa voidaan odottaa, että osakemarkkinat jatkavat johtavan roolin saavuttamista lyhyellä aikavälillä. Kullan hintoja tulisi myös seurata, ja jos molemmat markkinat alkavat käydä kauppaa matalammalla, vaikutus voi levitä salausvaroihin.

Hinta-analyysi

BTC / USDT – Lähiajan lyhytaikainen rebound?

BTC / USDT on muuttanut yhden vuoden laskevan trendiviivan tueksi, kun hinta palasi kolmiokuvioon.

Bollingerin nauhojen puristus viittaa siihen, että hintojen volatiliteetti voi kasvaa lyhyellä aikavälillä. Vaikka BB-puristus ei ehkä pysty ennustamaan, mihin suuntaan hinta menee, voimme ehkä ennustaa suunnan vauhti-indikaattoreilla.

Stokastinen tuotti nousevan nousun äskettäin, mikä viittaa siihen, että sonnit ovat alkaneet palautua joihinkin perusteisiin, mikä parantaa lyhyellä aikavälillä tapahtuvan hintojen palautumisen näkymiä. Tämä muutos heijastuu myös RSI: hen, joka palasi viimeisimmän laskutrendin kärkeen.

Tasasuunnassa 9800 ja 10000 välinen alue pysyi lyhytaikaisena enimmäismääränä, kun taas vastuksen kääntämä tuki lähellä 8800 – 8900 on pysynyt voimassa tähän asti.

BTC USDT pariBTCUSDT: n lyhytaikainen rebound voi olla välitön. Lähde: OKEx, Tradingview

ETH / USDT – tarvitaanko konsolidointia ennen sonnien haltuunottoa?

ETH / USDT toipui kesäkuun alimmasta 218,30 dollarista BTC: n palautumisen rinnalla. Pari on vaihtanut kättä 230 dollarin kahvoissa Aasian tiistain istunnon aikana.

Vaikka hinta on noussut jonkin verran, pari voi ensin testata uudelleen ja konsolidoitua lähelle uuden muodostetun kolmion alempaa tukea, joka on lähellä 78,6% Fibonacci-retracementia 223 dollarilla, ennen kuin merkityksellinen kääntö tapahtuu.

Vauhti-indikaattorien lukeminen vahvistaa myös konsolidointitapahtumaa. Pohja näyttää olevan tekemässä stokastista, mikä osoittaa, että suuri osa alaspäin suuntautuvasta paineesta on jo lieventynyt, mutta noususuunta ei ole vieläkään täysin vallannut.

DMI ehdottaa myös samaa tarinaa, kun -DI-viiva on edelleen + DI-viivan yläpuolella, mikä tarkoittaa, että liikettä oli enemmän alaspäin kuin ylöspäin, mutta ero on kaventunut.

ETH USDT-pariETHUSDT voisi vakiintua nykyiselle tasolle. Lähde: OKEx, Tradingview

XRP / USDT – Karhut hallitsevat edelleen?

XRP / USD kosketti lyhyesti 0,194 dollaria tiistain reboundin aikana. Laajemmasta näkökulmasta katsottuna pari on tuottanut matalampia korkeuksia, ja laskeutuva kolmio pysyy ehjänä.

Momentum-indikaattorit eivät ole osoittaneet merkittävää noususuuntaista nousua huolimatta tiistain 3 prosentin palautumisesta. Stokastisen nopeat ja hitaat linjat vääntyivät, kun taas MACD oli pääosin punaisella.

Vaikka tiistain korkein päivä on korkeampi kuin maanantaina, jos rebound ei kykene jatkumaan lyhyellä aikavälillä, kolmion alemman tuen uudelleentesti lähellä 0,182 dollaria saattaa tulla todennäköisemmäksi.

XRP USDT -parin XRP / USDT: n laskusuunta pysyi ennallaan. Lähde: OKEx, TradingView

ADA / USDT – 30MA on tinkimätön

ADA / USDT on ollut yksi altcoin-alueen suurimmista muuttajista tiistain istunnon aikana, kasvanut yli 9 prosenttia, vain ujo $ 0,08.

Pari kosketti 30 päivän liukuvaa keskiarvoa maanantain myyntitapahtuman aikana, mutta onnistui palaamaan nopeasti, koska 30MA-tuki pysyi voimassa huhtikuun alusta lähtien. Kuten monet altcoiinit, ADA saattaa tarvita lisää vakauttamista nykyisellä tasolla ennen uuden trendin aloittamista.

DMI tukee myös konsolidoinnin tapaa, jossa -DI on hieman upotettu ja + DI on merkitty marginaalisesti. Kahden viivan kiertymisen jatko osoittaa yleensä konsolidointijakson.

ADA-tarkkailijat voivat keskittyä 78,6% Fibonacci-retracementiin ja 30MA-alueeseen, joka on noin 0,07 dollaria, ja ne voivat olla matalampi tuki katsellessa.

ADAUSDT-pari30MA voisi olla tuki ADA: lle / USDT: lle. Lähde: OKEx, TradingView

MKR / USDT – Karhun divergenssi tapahtui?

MKR / USDT varasi tiistaina toisen suuren voiton, joka nousi yli 18% istunnon aikana. Palautuminen voi kuitenkin olla lyhytikäinen, koska karhut voivat vain alkaa mölyä.

RSI on tuottanut laskusuuntaista eroa hintojen suhteen, ja indikaattori on tuottanut alhaisempia korkeuksia, kun taas hinta on tuottanut joitain korkeampia. Myös päivittäisen MACD: n laskeva laskuri viittaa siihen, että sonnit voivat olla väsymässä.

Tasoittain 450 dollaria voi olla ensimmäinen katsottava alue lähellä 30MA: ta.

MKR USDT pariMKRUSDT laskeva erimielisyys. Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner