OKEx Technical Weekly: Suuren panoksen tekeminen (20. huhtikuuta 2020)

Tärkeimmät takeaways

 • Tekniset indikaattorit viittaavat siihen BTC hinnat saattavat nähdä merkittäviä liikkeitä viikkojen vaihtokaupan jälkeen.
 • XRP on asetettu alkamaan ennakkoasennolla enemmän positiivisella puolella.
 • ETH sonnien täytyy joutua pitämään tauko ylemmässä 180 kahvassa.

Markkinakatsaus

Salausvaluuttamarkkinat olivat päättämättömiä BTC eivät pystyneet tuottamaan päivittäin lähellä USD 7200 tasoa viikonloppuna. Johtava salaus ei ole sulkeutunut näiden tasojen yläpuolelle 11. maaliskuuta lähtien USD 7000 pinta-ala näyttää pysyvän vakaana.

Aiemmassa julkaisussa <OKEx Technical Weekly: 14. huhtikuuta 2020,>, olemme korostaneet, että resistanssit USD 7200 pysyi merkittävänä, ja edellisen pään ja hartioiden pääntie pysyi painopisteenä tällä viikolla.

Vaikka kauppiaat ja sijoittajat ovat etsineet ohjeita ennen odotettua bitcoin-palkkion puolittamistapahtumaa, jonka odotetaan tapahtuvan toukokuun puolivälissä, uudet tiedot osoittavat, että BTC hintojen odotetaan nousevan rajusti. Tämä volatiliteetin kasvu voi tapahtua lyhyessä ajassa.

Tutkimus Sentixin mukaan Bitcoin Super Neutrality Index nousi 26 viikon korkeimmalle tasolle. Sentixin toimitusjohtaja Patrick Hussy selitti, että jotkut isot BTC Hintatoimet tapahtuivat sen jälkeen, kun viimeinen kerta, kun BSNI osui uuteen huippuun, joka muutti BTC hinnat 2500 USD: lla, ja tämä voi olla tilanne nykyisillä markkinoilla. Hussy lisäsi kuitenkin, että liikkeen suuntaa ei voitu määrittää tällaisilla tiedoilla.

Kuva 1: Sentix Bitcoin Super Neutrality Index

Lähde: Sentix

Kuva 2: Bitcoin Futures COT -yhteenveto

Lähde: CME Group

Sillä välin institutionaaliset sijoittajat näyttävät noudattaneen ennakoivampaa lähestymistapaa EU: ssa BTC markkinoilla, kun salausyhteisö laskee puolittavaan tapahtumaan. CME: n tiedot osoittavat, että futuurien avoin kiinnostus on kasvanut. Varainhoitajilla ja velkaantuneilla tileillä näyttää kuitenkin olevan hajautettu näkemys. Varainhoitajat ovat lisänneet lyhyitä asemiaan, kun taas vipuvaikutteiset nimet ovat sulkeneet osan shortseistaan.

Hinta-analyysi

BTCUSDT – Suuret ennakoivat liikkeet?

 • Tekniset indikaattorit viittasivat siihen, että markkinat voisivat nähdä rohkeita hintatoimia vuonna BTC, kun Bollingerin bändit puristivat edelleen päivittäistä listaa. Tämä toistaa Sentixin havainnon, joka mainittiin aiemmin tässä artikkelissa. Hintojen volatiliteetti voi lisääntyä tulevaisuudessa, vaikka purkautumisen suunta on määrittelemätön.
 • Vaikka pääntie pysyi tarkennettuna, vauhti näyttää hidastuvan, kun RSI on liikkunut alaspäin suuntautuvalla kanavalla. Jos kanavan purkautuminen nähdään, se voi vahvistaa tapausta, jossa hinta on positiivinen.
 • Keskipitkällä / pitkällä aikavälillä vaikeusnauha pysyi puristuksessa, mikä voisi tarkoittaa, että nykyinen hintataso voisi silti olla ihanteellinen kasautumisille. Uusi nousutrendi on alkanut tammikuun alussa vaikeuksien nauhan puristamisen jälkeen joulukuun lopulla.
 • Tasoisesti, jos hinta voidaan vakauttaa pääntien yli, se voisi luoda perustan 7700-tasojen testaukselle. Alempi taso 6500 on toinen kriittinen alue, jota on tarkkailtava.

Kuva 3: BTCUSDT-päivittäinen kaavio

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä


XRPUSD – Breakout tekemässä?

 • XRPUSD on käynyt kauppaa alle päivittäisen 38,2% Fibonacci Retracementin yli viikon ajan. Koska pari on siirtynyt lähemmäs kolmiokuvion päätä, sen odotetaan tuottavan purkautumisen.
 • Bollingerin nauhojen lisäpuristus osoittaa myös hintojen volatiliteetin kasvavan.
 • Vauhdin indikaattori on kääntänyt viimeaikaisen laskusuuntauksen, mikä viittaa siihen, että vahvuus on kasvanut. Tämän lisäksi hitaassa stokastisessa osassa on alun perin muodostunut u: n muotoinen pohja, joka voi olla toinen osoitus siitä, että hintamuutos on mahdollisesti positiivinen..
 • 38,2% FR 0,196: lla on ensimmäinen katsottava taso. Jos se näkyy, se voisi asettaa vaiheen 0,213 – 0,215 uudelleentestaukseen. Samaan aikaan 0,187 voi olla alempi katsottava taso.

Kuva 4: XRPUSD-päivittäinen kaavio

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

ETHUSDT – Härkä tarvitsee tauon?

 • Viimeisessä painoksessamme OKEx Technical Weekly, olemme vahvistaneet ETHUSDTPositiivinen purkautuminen nousevan kolmion kuvion muodostamisen jälkeen.
 • kuitenkin, ETH sonnien täytyy joutua pitämään tauko, koska stokastisen oskillaattorin laskeva lasku näyttää olevan tekemässä, mikä viittaa siihen, että rallin vauhti näyttää alkaneen hidastua. Samaan aikaan hidas stokastinen näyttää muodostavan kaksinkertaisen yläosan.
 • Vaikka sonnien pitää joutua pitämään lyhyt tauko, se ei tarkoita, että keskipitkän aikavälin ralli olisi päättymässä. Koska lopullinen oskillaattori pysyi maalis- huhtikuun nousutrendissä, lyhytaikainen korjaus voi olla ostomahdollisuus.
 • 100 päivän MA 184-alueen ympärillä voi olla ensimmäinen katsottava taso, ja kanavatuki sijaitsee lähellä 170. Lisäksi 38,2% FR lähellä 163 voisi olla toinen painopiste.

Kuva 5: ETHUSDT-päivittäinen kaavio

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

ZECUSDT – Ralli on väsymässä?

 • ZEC oli yksi parhaiten menestyvistä altcoineista maanantai-Aasian istunnossa, vaihdettiin melkein 6% korkeammalle USDT.
 • Sonneille voi kuitenkin olla käänne tässä, koska RSI on tasolla, joka on yhdenmukainen kahden edellisen korjausjakson kanssa ennen.
 • Käännös nyt, jos se nähdään, lisäisi hinnan mahdollisuutta testata kolmion pääntie, jotta pystytään kääntämään edellinen vastus tukeen.
 • Ensimmäinen seurattava taso voi olla 42. Jos se vaarantuu, se voi vahvistaa tapausta, jossa uudelleentestaus 38.

Kuva 6: ZECUSDT-päivittäinen kaavio

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map