OKEx Technical Weekly: 9. maaliskuuta 2020

Se on kaoottinen maailma.

Kryptokauppiaat ja tarkkailijat palaavat viikonlopusta verilöylyllä laajemmilla kryptovaluuttamarkkinoilla. Hinnat bitcoin laski 8% ja laski hetkeksi alle 8000 tason, samalla kun se johti esimerkiksi altcoineja ETH, EOS, ja LTC kärsinyt kaksinumeroisia tappioita.

Tosiasia, että volatiliteetti on kasvanut suurten omaisuusluokkien välillä johtuen koronaviruksen puhkeamisesta maailmanlaajuisesti ja sen mahdollisten taloudellisten seurausten lisääntyvästä huolesta. Kirjoitushetkellä, WTI kaatui 25% hintasodassa, osakkeet Aasiassa väheni 5-6%. Samalla paratiisien kysyntä kasvoi. Kanssa USDJPY kosketti 101,50 ja kulta- hinnat vain ujo 1700 USD: n tasosta.

Kun laskusuunta tuntuu vahvistuneen, tietomme osoittavat, että bitcoinin laskeva vauhti on hiipumassa, ja se voi olla merkki markkinoiden vakiintumisesta. OKExin BTC: n pitkä / lyhyt suhde on liikkunut laskusuhdanteessa helmikuun lopusta lähtien, ja Raito saavutti viikonloppuna 1.71, mikä on alin taso 8. helmikuuta jälkeen..

Pienempi suhde tarkoittaa, että OKEx-kauppiaita, joilla on lyhyitä nettopositioita, oli ajan myötä vähemmän, ja heidän lyhyiden positioidensa potentiaaliset voitot ovat laskeneet. Tätä pidetään usein merkkinä markkinoiden elpymisestä.

Kuva 1: OKEx BTC pitkä / lyhyt (suhdelähde: OKEx)

Lisäksi Sentixin uudet tiedot osoittavat, että sijoittajat näyttävät säilyttävän bitcoinin puolueellisuuden turvasatamana, vaikka viimeaikainen eroavuus kulta- ja JPY.

Kuva 2: Sentixin strateginen ennakkoluulo – Bitcoin (USD) (Lähde: Sentix)

Markkinat voisivat edelleen realisoida BTC: n arvoluonnon ja paratiisinomaisuuden, jos maailmanlaajuinen riski-off-ilmapiiri jatkuu, ja se voi mahdollisesti ajaa BTC-hintoja keskipitkällä aikavälillä.

Hinta-analyysi

BTCUSDT – Toinen kuolemanristi tekemässä?

 • Viimeisimmässä Technical Weekly -lehdessä olemme korostaneet sitä BTC hintojen pitäisi pystyä nousemaan helmikuun lopun myyntitapahtuman jälkeen, ja hinta nousi odotuksissamme. Karhujen hallinta on kuitenkin palautunut lisääntyvän maailmanlaajuisen epävarmuuden takia.
 • Viimeaikaiset hintatoimet ovat nostaneet 10 päivän liukuvan keskiarvon matalammaksi ja näyttävät tuottavan laskusuunnassa 200 päivän liukuvan keskiarvon. Uskomme kuitenkin, että kuolemaristi ei ole luotettava signaali aikaisemman sekavan äänestysaktiivisuuden vuoksi.
 • Kaikki kolme pääindikaattoria olivat ylimyydyillä alueilla, ja nykytilanne on jonkinlainen kuin marraskuun puolivälissä BTC hinnat laskivat 8200 tasolta 6500 tasolle.
 • Uskomme, että BTC: n lyhytaikaiset haittapuolet ovat vähentyneet, ja impulssin pitäisi pystyä tukemaan hintaa vakauttamaan tai saamaan aikaan lyhytaikainen rebound. Joulukuun korkeimmat 7600 aluetta voisivat olla kunnollinen tuki toistaiseksi.

Kuva 3: BTCUSDT – päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT – Lisää tilaa mennä alas?

 • ETHUSDT pysyy selvästi yli 200 päivän liukuvan keskiarvon, vaikka bitcoin on jo käynyt kauppaa näiden tasojen alapuolella. Se voisi olla yksi osoitus siitä ETH voi vielä olla enemmän tilaa mennä etelään.
 • Se tosiasia, että paria ei ole vielä ylimyydy kahden viime päivän myynneistä huolimatta, mikä vahvisti lyhytaikaista laskutapahtumaa. Nykyiset tasot eivät kuitenkaan välttämättä ole liian kaukana lyhyellä aikavälillä.
 • 200 päivän liukuva keskiarvo 175-alueella osui samaan aikaan 23,6%: n Fibonacci-retracementin ja tammikuun puolivälissä kestäneen vastuksen kääntämän tukitason kanssa, ja se voisi olla ensimmäinen tarkkailtava taso.
 • On syytä huomata, että kokonaismäärä ETH lukittu DeFi on poissa viimeisimmistä matalista ja on noussut viime kuukauden lopusta lähtien. Tällaisen trendin jatkuminen voi vahvistaa tulevia lyhytaikaisia ​​palautumisia.

Kuva 4: ETHUSDT – päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview) Kuva 5: ETHUSD lukittu DeFi: hen (Lähde: DeFi Pulse)

BCHUSDT – Karhunvaihto pään ja hartioiden kuvion jälkeen?

 • BCHUSDT vaihdettiin 13% matalammin maanantai-Aasian istunnossa ja ylittivät 200 päivän liukuvan keskiarvon BTCÄskettäiset hintatoimet.
 • Pari on muodostanut pään ja hartioiden kuvion ja on käynyt kauppaa pääntien alapuolella. Pääntien alapuolella rikkominen voi viitata laskevaan kääntymiseen, ja se pyrkii vahvistamaan haittapuolisuutta, vaikka kääntyminen voi viedä aikaa.
 • Maanantain alin taso 258,18 voi olla kriittinen katsottava taso, jos se rikkoutuisi, mikä voisi avata ovet kohti 230 alempaa kahvaa.

Kuva 6: BCHUSDT – päivittäinen kaavio (lähde: OKEx, Tradingview)

ALGOUSDT – Karhun kääntyminen vahvistettu… jälleen?

 • Samanlainen pään ja hartioiden kuvio näkyy myös ALGOUSDT. Sattumalta, pari on myös käynyt kauppaa pääntien alapuolella sen jälkeen, kun helmikuun puolivälissä tapahtui laskusuuntaista eroavaisuutta.
 • Nyt hinta on laskenut takaisin edelliseen sivutietokanavaan. Jos hinta ei kyennyt sulkeutumaan edellisen kanavan vastuksen yläpuolelle 0,31: ssä, se voisi vahvistaa parin keskipitkän aikavälin laskutapausta.
 • Emme usko, että hinta laskee alle 0,2 lyhyellä aikavälillä; Kuitenkin, jos markkinoiden ilmapiiri heikkenee edelleen, se voi antaa hinnan ajeltua asteittain 0,26-0,26 alueelle.

Kuva 7: ALGOUSDT – päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map