OKEx Technical Weekly: 30. maaliskuuta 2020

Karhut hallitsevat, ilmapiiri heikkeni.

Tärkeimmät takeaways

 • – BTC: n hintatoimet viikonloppuna ovat heikentäneet salausmarkkinoiden luottamusta, kun globaalit osakkeet ja öljy liukuvat edelleen.
 • – Tiedot osoittavat, että keskipitkän aikavälin mielipiteet ovat siirtyneet heikompaan suuntaan.
 • – Tekniset indikaattorit viittaavat siihen, että suurten altcoiinien hintavaihtelu johtui noususta.

Suojaa iskuille

Salakarhut pitävät jälleen tiukkaa otetta kryptovaluuttamarkkinoilla maanantaina Aasiassa, koska maailmanlaajuiset koronavirustapaukset ovat ylittäneet 720 000. Sijoittajat ovat keskittyneet uudelleen pandemian makrotaloudelliseen laskuun, ja suurten talouksien jatkuva lukkiutuminen on varjostanut maailmanlaajuisia kasvunäkymiä. Edellisessä julkaisussa korostimme, että bitcoin voi olla hyvä suojaus fiat-valuutan devalvoitumisilta, mutta ei globaalilta taantumalta. Vaikka keskuspankit ja päätöksentekijät ovat yrittäneet rajoittaa vahinkoja, taantumanäkymä näyttää yhä havaittavammalta ja on saanut vivahteita. Sijoittajat ja kauppiaat eivät todennäköisesti halua hukata, miten tämä voisi toimia.

Hinnat BTC ovat koskettaneet 5800-aluetta, ennen kuin ne ovat hieman palautuneet noin 6000: een. Suurimmat altcoinit olivat enimmäkseen punaisia, BSV luovutti yli 4% arvosta, ja vaikka ETH, XRP, ja TRX ovat käyneet kauppaa 2–4 ​​prosenttia halvemmalla. On syytä huomata se BTC ja SPX pysyi vahvassa korrelaatiossa, kun taas kulta- on ylittänyt salauksen ja osakkeet. Uskomme, että korrelaatio pysyy enimmäkseen katkeamattomana, jos osakkeiden ja öljymarkkinoiden suuri myynti jatkuu, koska maksuvalmiusriski voi edelleen pakottaa sijoittajat myymään bitcoinejaan korvaamaan tappiot muista varoista.

Kuva 1: BTC / SPX / GOLD helmikuusta lähtien – päivittäinen kaavio (lähde: Tradingview) Kuva 2: Sentixin strateginen Bitcoin-ennakkoluulo (Lähde: Sentix)

Lisäksi keskipitkän aikavälin ilmapiiri näyttää myös heikentyvän. Sentixin Bitcoin Strategic Bias, joka mittaa sala-omaisuuden 6 kuukauden odotukset yleissijoittajilta ja jota pidetään markkinoiden johtavana indikaattorina, laski tällä viikolla 12 prosenttiyksikköä. Sentixin toimitusjohtaja Patrick Hussy sanoi, että on paljon ehdotettavaa, että seuraava bitcoin-myyntiaalto on välitön.

Hinta-analyysi

BTCUSDT – Hintojen volatiliteetti on nousussa?

 • Haittapuolelle on päästy viikonloppuna perjantaisen osakemyynnin jälkeen. BTCUSDT on lähestynyt 12 tunnin matalampaa Bollinger Bandia, ja bändit ovat olleet pulassa, mikä viittaa hintojen volatiliteetin kasvuun.
 • MACD loi 12 tunnin laskutoimituksen. Tämä voi viitata vauhdin muutokseen kohti haittaa.
 • Hinnat ovat tuottaneet alhaisempia alhaisimpia tasoja, RSI on alun perin seurannut, mutta UO ei ole vielä luonut matalampaa matalaa. Jos se nähdään, hintojen matalampi taso voisi toteutua.

Tulevaisuudessa 61,8% Fibonacci Retracement -testi näyttää väistämättömältä. Jos myynti loppuu, 38,2 prosentin FR-tason uudelleentesti voisi olla mahdollista.

Kuva 3: BTCUSDT – 12 tunnin kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT – Karhut voisivat lähettää hinnan numeroon 117?

 • ETHUSDT ei ole kyennyt saavuttamaan yli 12 tunnin vastarintaa, joka on pysynyt katkeamattomana noin kolmen viikon ajan.
 • Bollingerin nauhojen puristus viittasi siihen, että hintojen volatiliteetti voi johtua noususta. Jos vastarinta pysyi voimassa, mikä on todennäköisempää nykyisen mielipiteen perusteella, se voi vahvistaa hintakorjausten mahdollisuutta.
 • 117-120 voisi olla ensimmäinen katsottava alue, joka on viime viikon matalimmat. Jos tällaiset tasot vaarantuisivat, liukuminen kohti 105-aluetta voisi olla yhä todennäköisempää.

Kuva 4: 12 tunnin ETHUSDT-kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

TRXUSDT


 • TRON on jälleen tuottanut eroavaisuuksia hinnan ja vauhdin välillä, kun hinta on tuottanut joitain alhaisempia korkeuksia, ja RSI oli eri mieltä.
 • Vaikka tällaista eroavaisuutta voidaan pitää positiivisena normaaleissa markkinaolosuhteissa, nykyisen pessimistisen tilanteen vuoksi ei kuitenkaan pidä sulkea pois mahdollisuutta saada aikaan väärennös.
 • Huolimatta ennakoivan purkautumisen suunnasta hintojen epävakauden lisääntymisen todennäköisyys on suhteellisen korkea, kun Bollingerin nauhat ovat puristaneet.
 • Ensimmäinen katsottava taso voi olla 0.01007, mikä on viime viikon alin taso. Jos pari voi hajota alueen 0,01209 yläpuolelle, lyhytaikainen kääntyminen voidaan vahvistaa.

Kuva 5: TRXUSDT 12 tunnin kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

OKBUSDT

 • OKB on käynyt kauppaa lähellä 38,2% Fibonacci Retracement -tuotettaan ja lähestymässä kahden kuukauden trendivastusta.
 • Koska vaihtotunnus voi olla suhteellisen korreloimaton yleisten salausmarkkinoiden kanssa, indikaattorit ovat osoittaneet, että noususuunta pysyi ennallaan, mikä lisäsi positiivisen kääntymisen mahdollisuutta, ja viikko voi olla ratkaiseva tulevaisuuden hintatoimien kehityksen kannalta.
 • Korkein 20. maaliskuuta 4.83 voisi olla ensimmäinen katsottava taso. Jos nähdään, todennäköisyys saavuttaa 61,8 prosentin FR voi kasvaa. 20-MA 3.9: ssä voi olla alempi katsottava taso.

200-MA ja 23,6% FR ovat lähellä 3,32-aluetta.

Kuva 6: OKBUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

Seuraa OKExia:

 https://twitter.com/OKEx

 

https://www.facebook.com/okexofficial/

 

https://www.linkedin.com/company/okex/

 

https://t.me/OKExOfficial_English

 

https://www.reddit.com/r/OKEx/

 

https://www.instagram.com/okex_exchange

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map