OKEx Technical Weekly: 2. maaliskuuta 2020

Kryptovaluuttamarkkinat ovat aluksi vakiintuneet sen jälkeen, kun bitcoinin hinnat laskivat viikonloppuna 10000 tasolta noin 8500: een. Viimeisimmässä Technical Weekly -lehdessä olemme korostaneet Yli-innostusta BTC voivat vaarantaa rallin ja vaikuttaa kielteisesti hintaan lyhyellä aikavälillä. Siitä lähtien, BTC on luopunut noin 14 prosentista arvosta viikossa eikä ole pystynyt säilyttämään tukeaan 200 päivän liukuvalla keskiarvolla.

Vaikka markkinat pysyivät yleensä positiivisina BTC tulevan puolittumisen vuoksi uskomme, että ennakkoluulot voisivat silti nojautua neutraaliksi / hieman negatiiviseksi lyhyellä aikavälillä, koska oikosulun halu näyttää olevan suhteellisen korkea. Näimme, että OKEx BTC: n pitkä / lyhyt suhde on poikennut viimeaikaisista korkeimmista, mutta silti suhteellisen korkealla tasolla (2,34) verrattuna tammikuun alun lukemiin (1,06 ~ 1,33).

Kuva 1: OKEx BTC pitkä / lyhyt suhde (lähde: OKEx)

Tämä päättämättömyyden tunne heijastui myös avoimeen kiinnostukseen ja kaupan määrään. Huomasimme, että meidän BTC avoin korko on laskenut helmikuun puolivälistä lähtien, mikä osoittaa, että markkinoille on virtanut vähemmän uutta rahaa. Tämä voi kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että nykyinen hintakehitys voi loppua. Lisäksi kaupan volyymi on alkanut laskea, mikä saattaa tarkoittaa, että kauppiaat ovat pitäneet asemiaan ja sitä voidaan pitää merkkinä hintatason vakaudesta.

Kuva 2: OKEx BTC-futuurien avoin korko ja kaupankäyntimäärä (Lähde: OKEx)

Markkinat ovat myös kehittäneet pehmeän alun altcoin-tilassa ETH ja XRP laski noin 2%, kun taas XTZ ja LINKKI luovutti yli 6% Aasian alkuvaiheessa. Olemme myös nähneet ensimmäisen merkin vakaudesta altcoin-tilassa, koska Total Ex-BTC Crypto Market Cap näyttää pystyvän ylläpitämään tukeaan 365 päivän liukuvalla keskiarvolla. Altcoin-tarkkailijat haluavat todennäköisesti pitää tämän kaavion tutkansa alla.

Kuva 3: Salausmarkkinoiden kokonaissumma Ex-BTC (lähde: Tradingview)

Hinta-analyysi

BTCUSDT – lyhytaikainen rebound-oivallus?

 • BTCUSDT ei ole onnistunut pitämään tukea kriittisellä 200 päivän liukuvalla keskiarvollaan viimeisen viikon aikana; indikaattorit kuitenkin osoittivat, että nykyinen tila voisi tukea lyhytaikaista palautumista.
 • Olemme tehneet positiivisen päivittäisen kynttilänjalan, jos se vahvistetaan, se on ensimmäinen seitsemän peräkkäisen negatiivisen kynttilänjalan jälkeen. Kuviosta siitä voitaisiin kehittää aamutähtikuvio, samanlainen kuin mitä tapahtui marraskuun lopulla ja joulukuun puolivälissä (punaiset laatikot). Molemmat tapaukset osoittivat lyhytaikaisen palautumisen aamutähtimallin jälkeen.
 • Myös Momentum-indikaattorit maalasivat saman kuvan. Sekä RSI että lopullinen oskillaattori olivat pohjassa ylimyydyllä alueella marras- ja joulukuussa. Samanlainen tilanne havaittiin myös äskettäin, kun 9 päivän RSI oli 29 ja UO kosketti 40.
 • Vaikka lyhytaikainen palautuminen on mahdollista, keskipitkän aikavälin hintojen elpyminen voi silti olla kyseenalaista, ja on liian aikaista kutsua todellista kääntämistä.
 • 200-SMA voisi olla ensimmäinen katsottava taso, joka on noin 8700 kahvan puolivälissä. Jos se nähdään, 38,2%: n Fibonacci-retracement voisi nähdä enemmän vastustusta. Pienempi tuki 8220: lla olisi toinen viite.

Kuva 4: BTCUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT – Murrosvaihe tekemisissä?

 • ETHUSDT on edelleen suhteellisen hyvässä kunnossa kuin bitcoin ja jotkut muut suuret altcoiinit, koska pari pysyy suurelta osin 200 päivän liukuvan keskiarvonsa yläpuolella.
 • Viimeaikainen hintakorjaus näyttää kuitenkin asettavan parin päivittäin laskevaan kolmion malliin, ja purkautuminen johtuu välittömästi, ja se on todennäköisesti haittapuoli. Jos se nähdään, se voi asettaa hinnan, jotta voidaan testata marraskuun huipputasot 195-198. Odotettu purkautuminen on asetettu myös testaamaan tammi-helmikuun trenditukea.
 • Vauhdin indikaattorit viittasivat siihen, että paria ei ole vielä myyty ylimyynnillä. Myös kuin BTC, OKEx ETH Long / Short Ratio pysyi suhteellisen korkealla tasolla. Nämä kaksi tekijää vahvistivat laskusuhdetta ETH.
 • Marraskuun huipputaso 195–198 voisi olla ensimmäinen tarkasteltava alue.

Kuva 5: ETHUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview) Kuva 6: OKEx ETH pitkä / lyhyt suhde (lähde: OKEx)

XRPSDT – Lisää tilaa mennä alas?

 • XRPUSDT on jo alle viiden päivän 200 päivän liukuva keskiarvonsa, suhteellisen heikompi suorituskyky kuin ETH.
 • Pari näyttää muodostaneen pään ja hartioiden kuvion, mikä voi olla merkki keskipitkän aikavälin noususta nousuun..
 • Kuvio voi antaa parin vetäytyä noin 0,175 tasolle, mikä on sopusoinnussa joulukuun puolivälin matalan tason kanssa. Jos tällainen taso nähdään, se voi haihduttaa vuoden 2020 voitot.
 • Vaikka emme usko, että hinta putoaa tällaiselle tasolle lyhyessä ajassa, ja jopa lyhytaikainen palautuminen on sallittua lähitulevaisuudessa. Uskomme, että 0,213 – 0,216 olisi avainasemassa.

Kuva 7: XRPUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/


https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map