OKEx Technical Weekly: 14. huhtikuuta 2020

Ei mene mihinkään

Tärkeimmät takeaways

 • – Salausmarkkinoilla on vain vähän tai ei lainkaan muutoksia huolimatta viimeaikaisista epäonnistuneista yrityksistä saada takaisin 7000–7200 USD.
 • —Altcoinin suurempi kuva näyttää synkältä, kun entisen BTC: n markkina-arvo osoittaa laskevaa eroa.
 • —Bitcoin Gold keskittyy, koska puolittuminen on odotettavissa tällä viikolla.

Markkinakatsaus

Kryptovaluuttamarkkinat vastasivat haalealla innostuksella BTC hinnat saivat useita hylkäyksiä 7200 dollarin tasolla. Johtava kryptovaluutta on vaihtanut kättä Aasian tiistaina 6800 dollarin alueen lähellä, kun se kosketti lyhyesti 6500 dollarin tasoa pääsiäisen pitkän viikonlopun aikana. Viimeisimmässä Technical Weekly -lehdessämme olemme maininneet, että vastus edellisen mainitun pääntien lähellä pysyi vahvana ja ilmeisesti pysyy ehjänä.

Sentimenttisesti tiedot osoittavat, että keskipitkällä aikavälillä BTC sijoittajien odotukset eivät muutu lainkaan tai ei ollenkaan BTC hinnat, vaikka jotkut lyhytaikaiset kauppiaat ovat ilmaisseet hieman myönteisen näkemyksen. Sentix Bitcoin Sentiment Index nousi ja melkein kosketti neutraalia tasoa. Silti Manfred Hubner, Sentixin toimitusjohtaja, uskoo että “bitcoin tarvitsee merkittävän voiton strategisesta puolueellisuudesta hintojen nostamiseksi edelleen ylöspäin. Vaikka tämä puolueellisuus on tällä hetkellä suurempi kuin mielipide, se ei ole lisääntynyt edelleen. Pohjimmiltaan uutta tilannetta ei siis ole syntynyt.

Kuva 1: Sentix Bitcoin Sentiment Index Lähde: Sentix

Kuva 2: Salaus yhteensä Lähde: Tradingview

Muualla suuret altcoinit olivat enimmäkseen vihreitä jälkeen BTCPalautuu. Hinnat BCH ja BSV ovat alun perin vakiintuneet viime viikon kovan haarukan jälkeen. Ennen kovaa haarukan hintatoimintaa on lähetetty BCH 280 dollarin tasolle, kun taas BSV osui USD 220 -alueelle.

Laajemmassa perspektiivissä kuitenkin, altcoin katsojat voisivat löytää syitä huolestua markkinoista. Entisen BTC: n salauksen markkina-arvon vauhti-indikaattori on ollut laskevassa eroavaisuudessa hinnan kanssa, mikä saattaa viitata siihen, että altcoinin laajempi rebound voisi olla lyhytaikainen. Se ei tietenkään tarkoita altcoin-myynnin alkua lyhyellä aikavälillä. Suurempi kuva täällä voi kuitenkin olla synkkä.

Hinta-analyysi

BTCUSDT – Tuki ja vastus lähemmäs toisiaan

 • Aikaisempi pään ja hartioiden pääntie pysyi vahvana vastarintana parille, joka tuli viime viikolla epäonnistuneiden jarrutusyritysten jälkeen pääntien yläpuolelle ja jätti laskevan tähden kaltaisen kuvion, jota pidettiin laskusuuntaisena merkkinä.
 • Tämän lisäksi 50 päivän liukuva keskiarvo näyttää olevan toinen merkittävä vastarinta.
 • Vauhdin mukaan se osoitti sekoitettua signaalia, kun MACD on ollut supistumassa, kun taas OBV pysyi sivusuunnassa, ja kääntyminen ei ole vielä vahvistettu.
 • Kun otetaan huomioon laajempi haalea ilmapiiri, uskomme, että mahdollisuus, että hinta kaatuu pääntien yli, pysyi vähäisenä ainakin lyhyellä aikavälillä. Merkittävän korjauksen todennäköisyys on kuitenkin myös pieni.
 • Vuosien 7100–7200 uudelleenyritystä ei pitäisi sulkea pois lähitulevaisuudessa. Alempi katsottava alue voi olla 6700-6500, jos se nähdään, 61,8% Fibonacci Retracementin uudelleentesti lähellä 6300: ta tulee todennäköisemmäksi.

Kuva 3: BTCUSDT-päivittäisen kaavion lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

ETHUSDT – Tärkein trendituki testattavissa

 • Korostimme päivittäisen nousevan kolmion muodostumisen viimeisessä <Tekninen viikoittain>, ja positiivinen purkautuminen vahvistetaan. Kysymys on nyt siitä, voiko nouseva hintakehitys jatkua.
 • Bias voi hieman kallistua haittapuolelle, koska MACD: n mukaan vauhti on hiipumassa, kun taas lopullinen oskillaattori putosi trendilinjan tukitasolle.
 • Stokastisessa oskillaattorissa näyttää kuitenkin olevan tekemässä päivittäistä nousua, mikä viittaa siihen, että sisäänvirta pariin on kasvanut lähitulevaisuudessa.
 • Kriittinen katsottava taso voi olla lähellä 150, mikä on vastuksen kääntämät tukitasot edellisestä nousevasta kolmiosta. 164 on toinen avaintason taso, joka on lähellä 38,2% FR: tä.

Kuva 4: ETHUSDT-päivittäisen kaavion lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

LTCUSDT – Bias kohti haittoja?

 • LTCUSDT on toinen mielenkiintoinen pari katsottavaksi, koska se on tuottanut noin 3 tuntia matalammat korkeudet, laskeutuva kolmion kuvio näyttää muodostuneen.
 • Vaikka lyhyen aikavälin alaspäin suuntautuva kanava on kehitetty, lopullinen oskillaattori on tuottanut nousevaa eroa joidenkin korkeampien korkeuksien kanssa. Vauhti-indikaattorin odotetaan testaavan trenditukeaan lähipäivinä, ja tämä voi olla ratkaisevan tärkeää hintatoiminnan kehitykselle lyhyellä aikavälillä.
 • MACD osoittaa, että vauhti on jonkin verran hidastunut.
 • Yhteenvetona voidaan todeta, että pari voisi ensin testata 3 tunnin kolmiontuen lähellä 250-MA: ta 39,5: ssä, ennen kuin yritti palauttaa ylempi vastus lähellä 41,3.
 • Vaikka odotetaan purkautumista, on vielä liian aikaista määrittää puhkeamisen ajoitus.

Kuva 5: LTCUSDT 3 tunnin kaavion lähde: OKEx, Tradingview


BTGUSDT – Käännös ennen puolittamista?

 • Bitcoin Gold on jälleen yksi markkinoiden painopiste tällä viikolla, koska sen lohkopalkkion puolittumisen odotetaan tapahtuvan torstaina.
 • Puolittamisesta huolimatta sillä voi yleensä olla positiivinen vaikutus hintaan; äskettäinen ralli näyttää väsyneeltä ja saattaa olla loppumassa höyrystä.
 • Hidas stokastinen on jälleen saavuttanut yliostetun alueen. Se on ollut vahva signaali hinnasta, joka saattaa joutua kääntymään, kuten aiemmat tapaukset ehdottivat.
 • 250 päivän liukuva keskiarvo lähellä 8.90 voisi olla ensimmäinen katsottava taso, joka on alue edellisen kanavan yläosan lähellä, jos tällaisista tasoista luovutaan, viimeaikaisen kanavan tuen uudelleentesti lähellä 8.30 tulisi sulkea pois.

Kuva 6: BTGUSDT Daily Chart Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map