OKEx Technical Weekly: 06.4.2020

BTC testaa avaimen vastuksen sekavilla tunteilla.

Tärkeimmät takeaways

– BTC: n on tarkoitus testata USD7000-7200: n tasoja viikonlopun kaupankäynnin jälkeen.

– Äskettäinen hash-romahdus voi vahvistaa sonneja, kun taas muut tiedot viittaavat siihen, että sijoittajat ovat olleet liian itsevarmoja.

– Lyhyen / keskipitkän aikavälin hintavaihtelu on vahvistumassa suurimmille altcoineille.

Markkinakatsaus

Se on ilmeisesti sekalainen alku kryptovaluuttamarkkinoille, kuten BTC ovat käyneet kauppaa sivuttain viikonloppuna 6600 USD: n ja 7200 USD: n välillä ilman merkittäviä läpimurtoja. Tuolloin bitcoin-lohkon palkkion puolittaminen on odotettavissa tapahtuisi alle 40 päivässä, lyhyen aikavälin mielipide johtavan salauksen suhteen pysyi suhteellisen alhaisena viimeaikaisesta markkinoiden elpymisestä huolimatta. Sentix Bitcoin Strategic Bias, joka mittaa BTC-sijoittajien kuuden kuukauden odotukset, palasi viime viikolla voimakkaasti. Sentixin toimitusjohtaja Manfred Hubner huomautti kuitenkin, että “Overconfidence Index (ei esitetty tässä) on käynyt kauppaa +5: ssä, joka on enemmän alueella, joka puhuu liikaa itseluottamusta sijoittajien keskuudessa. Joten ei ole selkeää positiivista viitteitä bitcoin-hintojen noususta. “

Kuva 1: Sentix Bitcoinin strateginen ennakkoluulo (Lähde: Sentix)

Kuva 2: Bitcoin Hash -nauha (lähde: Woobull-kaaviot)

Silti perustekijät näyttävät viittaavan siihen BTC hinnat ovat saattaneet laskea. Näkyvä bitcoin-analyytikko Willy Woo twiittasi Hash Ribbonsin äskettäinen romahdus osoitti, että kaivostyöntekijöiden anteeksianto tapahtui 12. maaliskuuta tapahtuneen markkina-onnettomuuden aikana, ja hän uskoo, että kaivostyöläiset eivät lisää täältä myyntipainetta..

Muualla se on ollut sekalaukku BSV vaihdettiin noin 1% vähemmän, kun taas TRX kasvoi yli 7%. MKR pysyi painopisteenä, kuten Maker Foundation on liuennut Täysin hajautettu siirtyminen on osa pyrkimyksiä luoda itsenäinen MakerDAO. MRK 7% alennettu Aasiassa maanantaina.

BCH katsojat eivät myöskään halua jättää väliin palkkion puolittamista, jonka odotetaan tapahtuvan 8. huhtikuuta. BCH kaivostyöläisten palkinto alkaa 12.5 BCH 6,25 BCH lohkoa kohti. BCH vaihdettiin maanantai-istunnossa puoli prosenttia vähemmän.

Hinta-analyysi


BTCUSDT – pääntien vastus fokuksessa

 • BTCUSDT on ollut toipumassa 12. maaliskuuta myydystä myynnistä, ja näyttää siltä, ​​että se lähestyy 61,8% Fibonacci Retracementia, jossa se on lähellä edellisen niska- ja hartiakuvion pääntie..
 • Momenttisesti se on ollut eräänlainen sekoitus, mutta ennakkoluulot näyttävät hieman kohti positiivista puolta, kun RSI on luonut joitain korkeampia korkeuksia, kun taas UO on tuottanut joitain alhaisempia korkeuksia. Pieni OBV: n purkautuminen näyttää kuitenkin olevan tekemässä, jos se vahvistetaan, se voi lisätä nousutapauksen todennäköisyyttä.
 • On syytä huomata, että myös pieni kultainen risti on tekemässä, 100-MA hieman yli 200-MA.
 • Vaikka 61,8% FR: n uudelleentestaus on todennäköistä lähitulevaisuudessa, uskomme kuitenkin, että pääntie vastus lähellä 7200-7300 USD voisi silti olla terve.

Kuva 3: BTCUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

ETHUSD – odotetaan purkautumista

 • ETHUSDT on muodostanut nousevan kolmion kuvion, ja purkautuminen lyhyellä aikavälillä näyttää olevan välitön. Bollingerin nauhojen puristus osoittaa myös hintojen volatiliteetin lisääntyvän.
 • Sekä RSI että OBV tuottivat positiivisia purkauksia, mikä viittaa siihen, että parin ostovoima on kasvanut, mikä vahvisti hintakilpailun ratkaisevaa purkautumista..
 • Ensimmäinen seurattava taso voisi olla 200-MA noin 172: ssa, kun taas alempi tuki lähellä 120 on toinen keskeinen alue.

Kuva 4: ETHUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

ATOMUSDT – uusi kehityssuunta?

 • ATOMUSDT on alun perin noussut helmi-maaliskuun trendivastuksen yläpuolelle voimakkaalla vauhdilla, koska RSI on tuottanut selkeän purkautumisen.
 • Vaikka hinta saattaa olla trendilinjan yläpuolella, Bollingerin nauhat viittaavat siihen, että hintojen volatiliteetti voi nousta täältä.
 • OBV: n alkuperäinen kääntäminen viittaa siihen, että ostovoima on lisääntynyt, noususuuntauksen lisäys voi antaa hinnan aloittaa uuden keskipitkän aikavälin trendin tästä pisteestä.
 • 20. maaliskuuta korkein 2.48 voisi olla ensimmäinen katsottava taso.

Kuva 5: ATOMUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

Seuraa OKExia:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map