OKEx-asetukset 101

Opi optiokaupan perusteet, keskeiset ehdot ja edut

Johdannaiskauppa on nousussa salaustilassa suosittuna suojaus- ja arbitraasityökaluna ammattimaisille kauppiaille. Jos sinulla on kiusaus sukeltaa näille tuottoisille markkinoille ja toivot oppivasi lisää optiokaupan peruskäsitteistä, avaintermeistä ja eduista, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kun olemme käynnistämässä OKEx-asetukset pian, Olemme valmistaneet tämän artikkelin, jotta ymmärrät kaikki vaihtoehtojen perusteet. Älä missaa tietokilpailua * lopussa, sillä voit voittaa palkintoja kaikkien oikeiden vastausten saamisesta!

* Aika: 12.-19.12.2019 (UTC)

Mitkä ovat vaihtoehdot?

Optiot ovat sopimuksia, jotka antavat ostajille oikeuden, mutta ei velvoitetta, ostaa tai myydä kohde-etuutta ennalta määrätyllä hinnalla tietyn ajanjakson aikana.

Vaihtoehtoja on vain kahden tyyppisiä, nimittäin, soittovaihtoehto ja myyntioptio.

Kun odotat kohde-etuuden hinnan nousta, ostaa a puhelu vaihtoehto. Kun hinta nousee, voit ostaa hyödykkeen ennalta määritetyllä hinnalla, joka on markkinahintaa alempi.

Päinvastoin, jos odotat hinnan olevan pudota, ostaa a myyntioptio. Kun hinta laskee, voit myydä omaisuutesi ennalta määritetyllä hinnalla, joka on korkeampi kuin markkinahinta.

Kun ostaja haluaa käyttää optiota määräajassa, myyjän on myytävä se ostajalle. Ja kun ostaja päättää olla käyttämättä sitä, myyjän ei tarvitse maksaa mitään tässä tapauksessa.

Selitämme kaikki optiokaupan keskeiset ehdot alla.

Keskeiset termit optiokaupassa:

Kohde-etuus: Johdannaisen perustana oleva kaupankäynnin kohde, joka kattaa hyödykkeet, rahoitusvarat, korot ja yhdistetyt indeksit. Bitcoin-optioiden taustalla oleva omaisuus on BTC / USD-indeksi.

Soittovaihtoehto: Se antaa haltijalle oikeuden ostaa omaisuuserä ennalta määrätyllä hinnalla tiettynä ajanjaksona.

Put-vaihtoehto: Se antaa haltijalle oikeuden myydä omaisuuserä ennalta määrätyllä hinnalla tiettynä ajanjaksona.

Viimeinen käyttöpäivä: Päivämäärä, jolloin optio vanhenee.

Optio-palkkio: Ostajan maksama hinta optiosopimuksesta. Se kasvaa markkinoiden volatiliteetin kasvaessa.

Harjoitushinta (tai lakohinta): Hinta, jolla ostaja voi ostaa tai myydä kohde-etuuden käyttäessään osto- tai myyntioptiota.

Eurooppalainen vaihtoehto: Sopimustyyppi, jota voidaan käyttää vain sen päättymispäivänä. (OKEx-vaihtoehdot ovat eurooppalaisia ​​vaihtoehtoja).

Amerikkalainen vaihtoehto: Sopimustyyppi, jota voidaan käyttää milloin tahansa ennen sen päättymispäivää.

Osittainen selvitystila: Ostajille ei vaadita marginaalia pitääkseen pitkän aseman. Osittaista selvitystilaa ei siis tapahdu marginaalin puutteen vuoksi. Vain optioiden myyjien on maksettava marginaali velvollisuutensa vuoksi täyttää sopimus. Kun myyjän tilin saldo laskee alle ylläpitomarginaalin tason markkinoiden volatiliteetin vuoksi, osittainen selvitystila käynnistyy.

Sopimuksen nimeäminen: Jokainen optiosopimus on nimetty “kohde-etuuden – päättymispäivä – toteutushinta – sopimustyyppi (myynti / myynti)” -järjestyksessä. Esimerkiksi “BTCUSD-190830–10000-C” tarkoittaa, että tämä on BTC-optiosopimus, joka päättyy 30. elokuuta 2019 ja jonka lakohinta on 10 000 USD ja se on osto-optio..

Kuinka käydä kauppaa OKEx-optioilla?

OKEx BTC / USD -optiosopimus selvitetään BTC: ssä (ja lisää kryptovaluutta-sopimuksia saapuu pian). Kunkin optiosopimuksen nimellisarvo on 0,1 BTC.

Aloittaakseen kauppiaat voivat joko:

 1. Maksa optio-palkkio osto- tai myyntioptioiden ostamiseksi – lukitse kohde-etuuden osto- tai myyntihinnat optiosopimuksen päättyessä; tai
 2. Myy optiosopimus – ansaitse optiopreemia välittömästi ja täytä velvollisuus ostaa tai myydä sovittu määrä kohde-etuuksia kiinteillä hinnoilla voimassaolon päättymispäivänä.

Sekä ostaja että myyjä voivat sulkea avoimet positiot ja vapauttaa oikeudet ja velvollisuudet etukäteen. Suljettujen optiopositioiden voitot voidaan siirtää päivittäisen selvityksen jälkeen.

Optiokaupan edut

Kaupankäyntivaihtoehdot lisäävät arvoja koko sijoitusportfoliosi ja antavat sinun nauttia seuraavista eduista:

 1. Rahaa säästävä

  Vaihtoehdot tarjoavat vipuvaikutuksen. Elinkeinonharjoittajat voivat ostaa samanlaisen kohde-etuuden arvon paljon pienemmällä rahastolla kuin ostamalla se spot-markkinoilta.

 2. Pienempi riski

  Koska ostajien ei tarvitse maksaa sijaintimarginaalia, optio-ostajien suurin menetys on optiopreemia. Se voi myös auttaa vähentämään riskiä spot-markkinoilla suojaamalla kohde-etuuden hintojen vaihteluilta.

 3. Joustavampi

  Kun sijoittajat eivät ole sataprosenttisesti varmoja salausmarkkinoiden tulevasta trendistä, he voivat ensin kohdistaa pienen määrän varoja optiosopimuksen ostamiseen, mikä aiheuttaa vain vähän riskiä.

Optiokaupassa voit suorittaa neljää erilaista strategiaa, mukaan lukien pitkäaikainen, pitkä myynti, lyhyt myynti ja lyhyt myynti. Sijoittajat voivat käydä kauppaa optioilla, jotka perustuvat kohde-etuuksien liikkumiseen, aikaan ja volatiliteettiin, antaen enemmän tuottoa erilaisilla sijoitusstrategioilla.

OKEx-optioiden perusteet (ota esimerkkinä BTC / USD-vaihtoehdot):

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner