Kaikki terveelliset indikaattorit johtavat Bitcoinin kolmanneen puolittamiseen: Futures Friday

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä.

Salausvaluuttamarkkinoista tuli jälleen epävakaita tällä viikolla, kun Bitcoin (BTC) lähestyy kolmatta lohkopalkkion puolittamistapahtumaa.

Testattuaan aikaisemmat vastustasot 7800 dollaria – 8000 dollaria useita kertoja alempana ajankohtana, Bitcoinin hinta rikkoi lopulta aamulla 29. huhtikuuta (UTC), ja OKEx Quarterly Future (BTCUSD0626) -hinta nousi 13,82 prosenttia päivällä. Sitten se putosi nopeasti takaisin, kun se oli lyönyt 9 500 dollaria, ja se on vahvistumassa lähellä 8700 dollarin tasoa lehdistön ajasta.

Bitcoin on nyt täysin palauttanut tappionsa maaliskuun puolivälin kaatumisesta. BTC: n hinta on seurannut historiallista kehitystään, noussut huhtikuussa 36 prosenttia OKEx Quarterly Future -hintaa kohti – toinen makea huhtikuu.

Tarkasteltaessa OKEx-kaupankäyntitietoja monissa indikaattoreissa on tapahtunut elpymistä. Marginaalilainasuhde nousi korkeimmalle tasolleen maaliskuun puolivälistä lähtien ja on tällä hetkellä jo toisen suoran viikon ajan. BTC Basis on jälleen palannut positiiviselle alueelle jälleen hintakehityksen jälkeen. Avoin kiinnostus ei kuitenkaan noussut paljon, kun otetaan huomioon rallin koko.

Kaupankäynti on edelleen hyvin varovainen johdannaismarkkinoilla.

Bitcoin-hintaOKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) 1D-kaavio. Lähde: OKEx

OKEx-kaupankäyntitiedot

Käy OKExin kaupankäyntitietosivulla tutkiakseen lisää indikaattoreita.

BTC pitkä / lyhyt suhde

BTC Long / Short -suhde laski vähitellen ennen keskiviikkoa pudoten 1,3: sta 0,9: ään. Sitten se pomppi nopeasti Bitcoinin hinnan rinnalla, joka mursi 8600 dollaria 29. huhtikuuta iltapäivällä (UTC) – mikä osoittaa, että markkinoilla ei ollut vahvaa yksimielisyyttä huomattavasta hinnankorotuksesta..

Tällä hetkellä suhde on yli 1,2, mikä osoittaa, että useammat ihmiset pitävät pitkiä tehtäviä kuin lyhyitä.

Suhde on edelleen alhainen verrattuna helmikuun huippuun yli 2,5 ja maaliskuun puoliväliin noin 1,7.

OKEX BTC pitkä / lyhyt suhdeTiedonkeruuaika: 4/24 12:00 – 5/1 12:00 (UTC)

Pitkä / lyhyt suhde näyttää käyttäjien, jotka avaavat pitkiä positioita, ja suhde lyhyiden positioiden välisen suhteen. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista. Käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määräytyy käyttäjän nettopaikan mukaan BTC: ssä.


Johdannaismarkkinoilla on aina oltava avoinna lyhyt positio aina tasapainon säilyttämiseksi aina, kun pitkä positio on auki. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammat ihmiset pitävät shortseja.

BTC-perusta

BTC Basis oli ollut negatiivisella alueella suurimman osan torstain rallia edeltäneestä viikosta.

OKEx BTC Quarterly Future -palkkio ei ole noussut erittäin korkealle. Se on vain noin 40 dollaria korkeampi kuin spot-hinta 30. huhtikuuta sulkeutumisaikana (UTC). Viime kerralla Bitcoin kävi kauppaa lähellä 9000 dollaria maaliskuussa, mutta palkkio oli yli 400 dollaria.

Bitcoin-futuurimarkkinat ovat edelleen varovaisia ​​rallissa ennen puolittamista.

Bitcoin-futuuritTiedonkeruuaika: 4/24 12:00 – 5/1 12:00 (UTC)

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

BTC-futuurien hinta heijastaa kauppiaiden odotuksia Bitcoinin tulevasta hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että arbitraasille on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin kiinnostus (OI) voi havainnollistaa mielipiteitä, samanlainen kuin BTC Basis -indikaattori.

Avoin kiinnostus ei noussut paljon, kun otetaan huomioon rallin koko. Nykyinen OI, joka on 8,37 miljoonaa dollaria (yksi sopimus = 100 dollaria), on vielä kaukana 14. helmikuuta 12,3 miljoonan dollarin huippusta – mikä osoittaa, että ralli johtui pääasiassa todellisista spot-ostoista.

Jos Bitcoinin hinta voi edelleen pysyä vahvana, voidaan odottaa avoimen koron nousevan korkeammalle tasolle yhdessä markkinoiden luottamuksen kanssa.

Bitcoinin avoin kiinnostusTiedonkeruuaika: 4/24 12:00 – 5/1 12:00 (UTC)

Avoin korko on jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä, joita ei ole suljettu tiettynä päivänä.

Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäynnin volyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai jouduttiin lopettamaan. Samoin, jos sekä kaupankäynnin volyymi että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että monet positiot ovat avautuneet.

BTC: n vakuusluoton suhde

Lainanantoluku on noussut kaksi viikkoa peräkkäin.

Tällä viikolla marginaalilainasuhde nousi voimakkaasti, noin 0,6: sta 1,7: een – korkeimmalle tasolle maaliskuun puolivälin jälkeen – mikä osoittaa, että Tetheriä (USDT) lainanneiden käyttäjien määrä nousi nopeasti.

USDT-lainaajien tavoitteena on yleensä avata pitkiä positioita.

Tiedonkeruuaika: 4/24 12:00 – 5/1 12:00 (UTC)

Marginaalilainasuhde on spot-markkinakauppatiedot, jotka osoittavat Tetherin (USDT) lainaa käyttävien käyttäjien ja Bitcoinin (BTC) USDT-arvona lainan ottaneiden käyttäjien välisen suhteen tietyllä ajanjaksolla.

Tämä suhde auttaa myös elinkeinonharjoittajia tutkimaan markkinoiden tunnetta. Yleensä USDT: tä lainaajien on tarkoitus ostaa Bitcoinia. Samaan aikaan lainanottajat pyrkivät lyhentämään taustalla olevaa kolikkoa.

Kun vakuusluoton suhdeluku on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun vakuusluoton suhdeluku on pieni, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen ääriluvut ovat historiallisesti osoittaneet trendin kääntymistä.

Kauppiaan näkemys

Robbie, OKEx-sijoitusanalyytikko

Bitcoinin hinta palautui tuesta tiukasti 8400 dollariin 30. huhtikuuta illalla (UTC). Seuraavien päivien aikana, niin kauan kuin hintojen yhdistäminen ei riko tätä tukea, voimme odottaa enemmän tilaa ylösalaisin. 9 000 dollarin tason uudelleentestaus on lupaava matalammassa aikataulussa.

Seitsemän peräkkäisen vihreän viikon jälkeen, voimme odottaa ostajan uupumista. BTC: n oikosulku ei kuitenkaan ole vieläkään ihanteellinen ennen lohkopalautuksen puolittamista. Lyhytaikainen vakauttaminen seuraavan parin päivän aikana, jota seuraa uusi ralli viimeisen viikon aikana ennen puolittamista, on ennustani.

Kaikki tässä artikkelissa mainitut indikaattorit ovat tällä hetkellä terveellisiä. Jos markkinaosuutta voidaan vahvistaa puolittamalla, näillä indikaattoreilla on enemmän tilaa nousta yhdessä hinnan kanssa.

Philip Swift, LookIntoBitcoin.comin kauppias ja luominen

Räjähtävän 48 tunnin jälkeen Bitcoinin volatiliteetti on nyt laskussa. On todennäköistä, että aloitamme konsolidoitumisjakson seuraavien parin päivän aikana, kun kauppiaat ja sijoittajat kartoittavat ja ennakoivat mitä seuraavaksi voi tulla.

OKEx Long / Short Ratio kertoo kauppiaiden lukumäärän, joka avaa pitkät vs lyhyet positiot. Mustan torstain kapitulaation jälkeen kauppiaat ovat olleet suurelta osin nettoalalla viimeisten kuuden viikon aikana. Tunnelma alkaa muuttua ja muuttua nettopositiiviseksi nyt, kun Bitcoinin puolittuminen on vain 11 päivän päässä.

Koska sijoittajat ovat jatkuvasti kiinnostuneita Bitcoinista myös suurten rahanpainealoitteiden yhteydessä, uskon, että näkymät BTC: lle ovat edelleen erittäin vahvat.

Philip Swift löytyy Twitteristä käyttäjänimellä @PositiveCrypto.

Seuraa OKExia:

Viserrys: https://twitter.com/OKExInsights

Sähke: https://t.me/OKEx_Insights

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map