Jos Bitcoinin 4 tunnin taso voi murtautua MA: n (60) läpi, 6 950 dollarista voi tulla tämän kuukauden konsolidointitrendin keskeinen akseli: Crypto Market Daily

Keskiviikko 22. huhtikuuta: Suosituimmat salausmarkkinat ovat rekisteröineet lieviä voittoja viimeisen 24 tunnin aikana.

Bitcoin (BTC) käy edelleen kauppaa hieman alle 7000 dollarin, nähden 2 prosentin palautumisen päivänä.

Ethereum (ETH) on noussut melkein 3 prosenttia, pitäen alueen ylärajan ollessa 176 dollaria.

Ripplen XRP on kasvanut noin 1,5 prosenttia viimeisen 24 tunnin aikana, ja kaupankäynnin arvo on 0,1856 dollaria.

Katkaiseeko BTC MA (60) ja 6950 dollaria?

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Eilen BTC vakiintui väliaikaisesti pudotessaan 6750 dollariin. Suuntaus jatkoi vaihtelua $ 6,750-6,950 välillä seuraavien tuntien ajan. Ylempi vastus on selvä, ja pienimuotoinen liikkumisalue on nyt alle 100 dollaria. 

OKExin markkina-analyysiryhmä uskoo, että tänään 01:00 HKT: ssä tapahtunutta voimakkaan nousun nousua voidaan käyttää pohjana sonnien lyhytaikaisen vahvuuden arvioinnissa.

Kaupankäyntimäärät tuona aikana olivat korkein taso lähes 10 tunnissa, mutta hinta testasi vain lyhyesti 6 950 dollaria ja laski nopeasti takaisin. Jossakin määrin voidaan todeta, että lyhytaikainen kova vastus on edelleen noin 6 950 dollaria.

Ottaen huomioon, että 6750 dollaria voidaan pitää lyhytaikaisena tukena, kun trendi murtaa jommankumman yllä olevista kahdesta pisteestä, sitä voidaan käyttää liikesuunnan tilapäiseen ennustamiseen.

Sijoittajien tulisi olla tietoisia siitä, että on parempi odottaa yli neljä tuntia nähdäksesi, rikkooko trendi MA (60) ja 6950 dollaria samanaikaisesti. On tärkeää vahvistaa, että rikkominen on järkevää, ja vastus ylöspäin on edelleen noin 7200 – 7 300 dollaria.

BTC 4H -taulukko osoittaa, että MA (60) on tehokas vastus

4H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Bitcoinin 4 tunnin kaavio osoittaa myös, että MA (60) tukahduttaa trendin tällä hetkellä. Tällä kaaviotasolla on selvää, että MA (60) antoi hinnalle aiemmin riittävän tuen ja vastuksen, joten sitä voidaan pitää tehokkaana vastarintana tällä hetkellä..

Kuitenkin, mitkä ovat mahdollisuudet, että trendi voi murtaa tämän liikkuvan keskiarvon? Jos äänenvoimakkuus osoittaa taipumusta kasvaa, on mahdollista päästä tehokkaasti eroon nousevien äänenvoimakkuuksien tasosta seuraavien tuntien aikana. Muuten sijoittajien tulisi katsoa väärästä rikkomisesta.

Kynttilänjalan muodon tunnistaminen voi myös arvioida puhkeamisen tehokkuuden. Jos seuraavien tuntien aikana joka tunti kynttilänjalka sulkeutuu pitkällä ylemmällä varjoviivalla, se tarkoittaa, että alueen ympärillä on paljon myyntipainetta ja järkevän puhkeamisen mahdollisuudet ovat rajalliset.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 6 950 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7200 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 6750 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 6550 dollaria

ETH: lla on lyhytaikainen tuki 166 dollaria

1H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com


166 dollaria on vahvistettu vahvaksi tukitasoksi ETH: lle lähitulevaisuudessa, mutta 175 dollaria suurempaa vastarintaa on edelleen vaikea murtaa lyhyellä aikavälillä. Viime aikoina tämä taso on kahdesti osoittautunut kelvolliseksi resistenssiksi.

Äänenvoimakkuuden kannalta viimeiset kaksi kertaa, kun 175 dollaria testattiin, nouseva määrä pystyi jopa pitämään korkealla tasolla, mutta yritykset epäonnistuivat. Nykyisillä volyymitasoilla on melkein mahdotonta tehdä pätevää erittelyä, jos markkinoille ei enää tule nousevia rahastoja.

Siksi trendi pysyy todennäköisesti $ 166 – $ 176 välillä, ja kuten eilen mainittiin, järkyttävä prosessi on oikean olkapään muodostuminen. Trendi valitsee aina suunnan kuvion muodostumisen jälkeen.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 175 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 189 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 166 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 155 dollaria

0,1865 dollaria on kova vastustaso XRP: lle

4H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Kuten 4 tunnin kaavio osoittaa, vaikka XRP: tä tuettiin väliaikaisesti 0,1820 dollarilla, sonnit eivät tuskin edes pystyneet nostamaan hintaa yli 0,1865 dollarin vastuksen. Jos tämä asema tukahduttaa trendin aina, on todennäköistä, että hinta laskee jälleen 0,1780 dollariin.

Kaavion punaiset ympyrät osoittavat, että vastustaso lähellä 0,1865 dollaria on kova. Vaikka rikkoutuminen tapahtuu lyhyessä ajassa nousevilla volyymeillä, hinnan on helppo laskea nopeasti takaisin ilman volyymin kasvua..

Sijoittajien tulisi huomata, että eilinen vetopohja ei jatkanut äskettäistä korkeamman pohjan sääntöä. Tämä voi tarkoittaa, että hinnan laskun riski kasvaa. Keskittyminen 0,1780 dollarin pätevyyteen lyhyellä aikavälillä on välttämätöntä.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 0,1865 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1885 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1820 dollaria    
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1780 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map