Jos Bitcoin pystyy vakiintumaan 6,4 miljoonaan dollariin, se voi testata viime viikon korkeimman 7K: n: Crypto Market Daily -luokan

Tiistai 24. maaliskuuta: salausmarkkinoilla on vankat voitot viimeisten 24 tunnin aikana. Bitcoinin (BTC) hinta on noussut melkein 16 prosenttia päivällä, kiipeämällä tasaisesti ylöspäin tänä aamuna 6400 dollarista.

Markkinakapasiteetin toiseksi suurin salaus, Ether (ETH), on noussut noin 14 prosenttia ja käy kauppaa yli 140 dollaria lehdistöaikana ja pyrkii kohti lyhytaikaista 145 dollarin vastustasoa.

Ripplen XRP on noussut lievemmällä 7 prosentilla päivällä kohti keskipitkän aikavälin vastustasoa 0,1750 dollaria.

Härkävoima nousee BTC: lle

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

Viime yönä BTC koki jälleen äärimmäisen trendin. Kun hinta nousi voimakkaasti 6700 dollariin, se laski välittömästi takaisin ja laski noin 6 100 dollariin muutamassa minuutissa. Siitä lähtien hinta on tasaisesti noussut 6400 dollarin rajan yläpuolelle.

OKEx-markkina-analyysitiimi uskoo, että kiinnityskuvio, jota seurasi iso nouseva kynttilänjalka viime yönä, on tyypillinen iso valasliike houkuttelemaan sonneja ja räjäyttämään karhuasemia

Nouseva kynttilänjalka alkoi lähellä 5800 dollaria ja rikkoi ensin joitain lyhyitä positioita, jotka asettivat pysäytystappiot lähes 6 000 dollariin. Raskaan volyymin ja hintojen nousun merkkien mukaan hinta laski kuitenkin seuraavan tunnin sisällä heti korkealta tasolta, ja juuri saapuneet pitkät positiot pestiin.

Tällä hetkellä trendi on lakannut laskemasta 6400 dollarilla, ja 1-H-tason pohja nousee jatkuvasti. Tämä on merkki sonnien kasvavasta voimasta.

Jos hinta pystyy ylläpitämään vakauden yli 6400 dollaria tänään, on todennäköisyys testata vastus 7000 dollarilla. Sijoittajien on huomattava, että vaikka trendi rikkoutuisi tämän pisteen alapuolelle, mutta ei murtaisi 6000 dollaria, trendi on edelleen nouseva.

Bitcoin-härät tarvitsevat enemmän volyymia 7K: n rikkomiseksi

Bitcoinin yllä oleva 1 päivän kaavio osoittaa, että nouseva trendi on osoittanut tukeneensa hintaa eilen 23. maaliskuuta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että trendilinjan tehokkuus paranee. Karhut tarvitsevat enemmän voimaa, jos he haluavat painaa hinnan sen alle.

Tänään, vaikka hinta nousi 5800 dollarista 6800 dollariin, melkein koskettaen edellistä korkeinta, ostomäärät näyttävät osoittavan laskevaa kehitystä. Jos volyymit eivät voi nousta korkealle tasolle, ei ole helppoa maksaa 7000 dollaria.

Sijoittajien tulisi huomata, että jos hinta putoaa alle 6 000 dollarin – mikä tarkoittaa, että se on laskenut trendilinjan alapuolelle – toisen pohjan muodostuminen on edelleen mahdollista tulevaisuudessa.


Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 7000 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7 300 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 6400 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 6000 dollaria

ETH vakautuu ja työntää lyhytaikaista vastustasoa

1H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Eilen, 23. maaliskuuta, ETH: ta tuettiin tehokkaasti 120 dollarilla ja se palautui, mutta se estettiin useita kertoja lähellä 138 dollaria. Jos varojen ostaminen ei lisäänny trendin tukemiseksi, voi olla vaikeaa rikkoa tätä vastustustasoa.

Lyhytaikaisen vahvan tuen saamiseksi sijoittajat voivat keskittyä ensin 134 dollariin. Jos tämä taso rikkoutuu, ETH voi jatkaa tuen testaamista hintaan 120 dollaria.

Sijoittajien tulisi olla tietoisia siitä, että 155 dollaria on konsolidointialueen yläreuna. Ennen tämän aseman ylittymistä suuntausta on pidettävä vakiinnuttavana, mikä tarkoittaa, että äärimmäinen markkinatilanne saattaa silti olla.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 145 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 155 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 134 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 120 dollaria

XRP on lyhytaikaisen vastustason edessä, tarvitsee aktiivisempaa kaupankäyntiä

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Kuten yllä oleva kaavio osoittaa, XRP: n liikkuva trendi on vakiintumassa. Ensimmäinen tukitaso voi nousta 0,1440 dollariin ja ensimmäinen vastustaso on noin 0,1650 dollaria. Tällä hetkellä kaupankäynnin aktiivisuus on vähäistä, mikä vaikeuttaa vastustustason rikkomista.

Kuitenkin, jos vetoa pudotuksen jälkeen 0,1650 dollarista voidaan tukea 0,1580 dollarilla, se on myös vahvempi signaali nousevasta liikkeestä tulevaisuudessa. Putoaminen alle 0,1440 dollariin voi tarkoittaa, että laskureiden absorbointitapahtuma tarvitsee enemmän aikaa.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 0,1650 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1750 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1580 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1440 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map